Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
 • Societate bancara prestatoare de sevicii financiar bancare, vizand interesul locativ al persoanelor fizice prin acordarea primei de stat la contul de economii si dobanzi preferentiale la creditele ipotecare.

Cluj-Napoca Servicii
 • Societate bancara prestatoare de sevicii financiar bancare, vizand interesul locativ al persoanelor fizice prin acordarea primei de stat la contul de economii  si dobanzi preferentiale la creditele ipotecare.

Cluj-Napoca Servicii
 • Asociatia CAR Concordia Brasov IFN din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Asociatia CAR Concordia Brasov I.F.N. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de activitate de creditare. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Asociatia CAR Concordia Brasov I.F.N. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Asociatia CAR Concordia Brasov I.F.N., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Firma noastra Rania Overseas for Construction Invest & Development ofera servici de finantare pe piata din Romania. Compania noastra infiintat in anul 2011 si dorim ca anul 2012 sa fie un succes pentru noi.

Bucuresti Servicii
 • Oferim solutii de finantare si folosire inteligenta a bugetului familiei consultanta si educatie financiara Consultanta financiara si intermediere rapida pentru finantari personale pana in 10000 de euro fara garantii materiale si fara justificarea folosirii banilor. Training pentru dezvoltare personala si succes personal.

Cluj Napoca Financiar
 • Companie specializata in intermedierea de credite bancare. Prioritatea noastra este sa alegem solutia adecvata de finantare pentru nevoile dvs. De asemenea, oferim consultanta persoanelor fizice si persoanelor juridice in vederea optimizarii financiare, management, PR, mediere conflicte, training.

Focsani Financiar
 • Firma intermediaza deschidere de conturi de economii cu dobanzi avantajoase, fonduri de economii pentru copii, pentru studii, fonduri de economii pentru pensii private, vredite cu dobanzi foarte mici pe termen mediu.

Bistrita Financiar
 • Suntem o institutie financiara nebancara cu o experienta indelungata in domeniul creditelor ipotecare. Avand ca unic obiect de activitate acordarea de credite ipotecare si imobiliare, ne concentram eforturile pentru a oferi: - Servicii de calitate care sa transforme colaborarea cu noi intr-o experienta placuta pentru tine; - Produse de credit care sa raspunda unor nevoi cat mai diversificate; - Consiliere in alegerea celui mai potrivit credit. Nu iti vom spune ca totul este simplu si usor si ca nu trebuie sa ai grija banilor. Iti promitem, insa, un proces de acordare a unui credit cat mai: - simplu - transparent - flexibil - poti influenta costul creditului.

Bucuresti Financiar
 • Firma ofera servicii bancare, conturi de economii cu dobanda avantajoasa, credite cu dobanzi foarte mici, consultanta in domeniul financiar, consultanta in domeniul locativ, fonduri de economii pentru copii.

Bistrita Financiar
 • We give out loans to all humans in financial troubles. Do you need loan for your home or business ? Do you need loan for bills payment? then contact us today, we can assist you with the loan amount that you need.

Alba Servicii
 • Firma ofera servicii de consultanta financiara, conturi de economii, depozite cu dobanda foarte avantajoasa, credite cu dobanda foarte avantajoasa, fonduri de pensii, fonduri de economii pentru copii.

Bistrita Financiar
 • Firma ofera servicii de consultanta financiara, conturi de economii, depozite cu dobanda foarte avantajoasa, credite cu dobanda foarte avantajoasa, fonduri de pensii, fonduri de economii pentru copii.

Bistrita Financiar
 • Ofer carduri de cumparaturi cu : - 0% dobanda pana la 56 de zile, pe viata - Rambursare flexibila - Rate fara dobanda - Ai la dispozitie un pachet complet de asigurari de calatorie in strainatate - Asigurare pentru intarzierea zborului / bagajelor de pana la 500 Euro - Asigurarea de viata, asigurarea de somaj - Tel.: 0730.912.899 ; 0758.364.312 ; 0784.528.646

Bucuresti Financiar
 • Societate de microcreditare care oferă servicii financiare de microcreditare prin intermediul agențiilor în care activează: Mureș, Reghin, Alba, Cluj, Brașov, Oradea, Miercurea Ciuc, Bistrița, Sibiu.

Tg. Mures Financiar
 • Alliance Finance Broker - www.afb.ro este o societate in plin proces de dezvoltare si are la baza o experienta de peste sapte ani in acest domeniu. Serviciile oferite de consultantii ALLIANCE Finance Broker sunt gratuite si acopera o gama larga de produse, incepand cu depozite, conturi curente, carduri de credit sau salarii, credite de nevoi personale si terminand cu imprumuturile ipotecare si leasing. In derularea activitatii incercam sa raspundem nevoilor clientilor nostri cu maxim profesionalism, rapiditate si corectitudine. Pentru atingerea acestui scop, ne bazam pe o echipa de profesionisti, exclusiv persoane cu studii superioare sau studenti in domeniile care au legatura cu activitatea noastra: economisti, juristi, experti in comunicare si vanzari. Experienta ne-a invatat ca in acest domeniu conteza enorm profesionalismul, seriozitatea si atitudinea pro-client. Aceste caracteristici ce vor sta fara indoiala la baza dezvoltarii ALLIANCE Finance Broker! ajului bancar.

Bucuresti Financiar
 • Intermediez accesarea creditelor pentru societati in functie de profilul fiecarui client. Credite pentru investitii, capital lucru sau achitarea datoriilor la bugetul de stat. In conditii de flexibilitate, se poate face analiza activitatii reale, societatea nu trebuie sa fie pe profit, minim 3 luni de activitate.

Iasi Financiar
 • Firma se ocupa de consultanta financiara persoane fizice, vanzare credite persoane fizice, refinantari persoane fizice, prima casa, carduri de cumparaturi. Pentru mai multe detalii despre servicii, contactati-ne !

Sinandrei Financiar
 • BCR-BPL este o subsidiara integrata a Grupului BCR Erste. Suntem o banca de sine statatoare, specializata in economisire si creditare in sistem colectiv pentru domeniu locativ. Produsele oferite de BCR-BPL sunt autorizate de Banca Nationala a Romaniei.

Bucuresti Financiar
 • Leaders Consulting Business & Project Management Srl este prima companie de accesare a Programelor Unionale din Dobrogea care foloseste în sistemele de consultantă, metodologia ce are la bază tehnici de crestere a afacerii folosite în cea mai mare companie de business coaching din lume. Compania LEADERS CONSULTİNG BUSİNESS este rezultatul a cinci ani de activitate în care am acumulat peste 10.000 de ore de experienţă în domeniul Fondurilor Unionale. Implementăm proiecte în toate regiunile din România punand la dispozitia antreprenorilor 80% din servicii gratuit în vederea dezvoltării companiilor prin Programe Unionale. We LOVE BUSINESS DEVELOPMENT ! Din acest motiv avem unii dintre cei mai pasionaţi consultanți, recunoscuți și certificați pe plan național și internațional, din domeniul dezvoltării afacerilor cu Programe Unionale care înlesnesc absorbția fondurilor nerambursabile de care este nevoie. Pentru obținerea Finanțărilor Unionale echipa LeadersConsultingBusiness a testat foarte multe metode care au funcționat și multe care nu au funcționat. Și în acest moment, după cinci ani de activitate în domeniu putem să îți oferim cea mai bună soluție de pe piață. Am fost numiți de partenerii din România: “Dezvoltatorii de Afaceri cu Fonduri Unionale” În acest moment suntem printre cei mai apreciaţi dezvoltatori de afaceri cu Fonduri Unionale din țară, avem plăcerea să lucrăm cu companii din domenii precum industrie, agricultură, comerţ, sănătate, industrie alimentară, transport, turism…etc. Reușim să depunem peste 20 de proiecte la o singură sesiune. Dosarele pe care le depunem în 88% din cazuri obțin finanțarea. Și toate acestea pentru că am învățat cum să îi ajutăm pe clienții noștri să creeze proiecte de valoare. Sloganul Leaders Consulting Business: “MISIUNEA NOASTRĂ: SUCCESUL TĂU FINANCIAR !” www.finantarifonduri.ro

Eforie Nord Servicii
 • Firma noastra ofera servicii complete de contabilitate, expertiza, diagnostic financiar, resurse umane, intocmire si depunere declaratii, balante si bilant, asistenta in fata organelor de control, servicii extracontabile referitoare la dosare de credite, finantari, plan de afaceri si studii de fezabilitate, realizate de catre o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 13 ani.

Ploiesti Financiar