Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Investitii - Finante/Banci: 109 companii
 • Se ofere servicii de calitate, menite sa ofere protectie, siguranta financiara. Proiectele: asigurare de sanatate, pensii private sunt deductibile fiscal si pot fi personalizate in functie de fiecare client. Consultanta in asigurari si personalizarea fiecarui proiect in parte este ideala pentru stabilirea unei protectii perfecte.

Ploiestiori Financiar
 • Blu Advisors is a private financial advisory firm committed to providing trusted, specialized and discreet corporate advice across a broad range of financial transactions. We provide advice for mergers, acquisitions, leveraged buyouts, divestitures, and strategic advisory, with transaction size generally ranging from EUR 10 to 50 million (sometimes above or below). We are differentiated from other advisory firms as we offer our international perspective and engage in close relationships with our small and mid-market clients. The founders of Blu Advisors have international experience in one of the world's most renowned financial institutions (The Carlyle Group, Rothschild Merchant Banking and Intermediate Capital Group). Blu Advisors has presence in Romania, The Netherlands and China. Blu Advisors works on transactions in Europe, with a focus across Central and Eastern Europe, incl. Romania.

Localitate Financiar
 • Suntem o companie in domeniul asigurarilor de viata ce intermediem si oferim servicii financiare de protectie si de investitie atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Galati Financiar
 • Jupiter Ventures SRL provide online professional financial consultancy on B2C basis. We provide our services worldwide to over 500.000 users. We analyze clients portfolio and provide consultancy. We manage a portfolio of over 300 users on daily basis.

Bucuresti Servicii
 • Vă oferim în Ploieşti, Prahova şi în toată ţara, servicii la cele mai înalte standarde de calitate de pe piaţă având ca suport o experienţă de 9 ani în acest domeniu şi dispunând de echipamente de ultimă generaţie, toate acestea la un raport calitate/preţ net superior în avantajul dumneavoastră!

Ploiesti Servicii
 • ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 84 de milioane de clienti individuali, companii si institutii din peste 40 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Asia si Australia. ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania dupa 1989, in prezent detinand o pozitie solida pe piata locala. S-a lansat in 1994, ca banca de nisa, de Corporate si Investment Banking, dar s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut, prin crestere organica, iar astazi este o banca universala care ofera o paleta completa de produse si servicii tuturor categoriilor de clienti.

Timisoara Financiar
 • Invest and Trade SRL este prima companie de noua generatie, specializata pe piata de capital, in primul rand ne adresam investitorilor de top cu un capital de peste 50 000 EURO. Experienta profesionala considerabila, ajutor individual personalizat, executie rapida si sigura, precum si o gama larga de produse. Aceste elemente sunt esentiale pentru un investitor serios si sunt garantate partenerilor Invest and Trade si Top Forex.

Cluj Napoca Financiar
 • Allianz-Tiriac Asigurari face parte din Allianz Group, una dintre cele mai puternice institutii financiare din lume si cel mai mare grup de asigurari din Europa, cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor. Allianz-Tiriac este compania de asigurari numarul unu din Romania si ofera clientilor sai o gama completa de produse de asigurari private: asigurari generale facultative, asigurari de viata si asigurari obligatorii. Am ajuns liderul pietei asigurarilor datorita performantelor deosebite, realizate prin oameni deosebiti. A face parte din echipa de vanzari a Allianz-Tiriac inseamna a lucra intr-un mediu de lucru profesionist, in care rezultatele bune si foarte bune sunt apreciate si recunoscute.

Cluj Napoca Financiar
 • DCP Hellas is one of the leading multifaceted business conglomerates in Greece and is involved in a wide range of activities that touch the most basic and far advanced aspects of everyday life. Our activities include cheese, milk, canned foods, soft drinks, oil, etc. Established in the latest of 20th century, our company continues to maintain or exceed the standards required by the best companies in the world. The introduction due to our high product standards and quality services for competitive prices to customers.

Thessaloniki Importator
 • Duitrasc Gheorghe Cristinel PFA Piata serviciilor financiar-bancare tinde spre o profesionalizare totala, iar obiectivul nostru este de a forma consilieri financiari capabili sa ofere solutii personalizate in raport cu nevoile specifice ale fiecarei persoane, familii sau entitati juridice: - Planurilor de economisire si protectie; - Planurilor de economisire pentru copii si educatia acestora; - Planurilor de economisire in vederea pensionarii; - Programelor investitionale; - Asigurari auto si de locuinte; - Servicii bancare profitabile, rapide si eficiente; Cerintele job- ului: - Studii - minim liceu (cu diploma de bacalaureat) - Dorinta de a performa - Flexibilitate - Capacitatea de a asimila cunostinte noi; - Atitudine pozitiva; Beneficiile job-ului: - Training gratuit; - Cursuri de formare periodice; - Venituri fixe plus comisioane functie de performante; - Mediu de lucru intr-o companie solida; - Bonusuri, Concursuri. Pentru postul de Unit Manager experienta in vanzarea de asigurari sau servicii financiar –bancare constitue un un avantaj

Roman Financiar
 • Piata serviciilor financiar-bancare tinde spre o profesionalizare totala, iar obiectivul nostru este de a forma consilieri financiari capabili sa ofere solutii personalizate in raport cu nevoile specifice ale fiecarei persoane, familii sau entitati juridice.

Roman Financiar
 • Prezenti pe piata energetica inca din 2008, Inversolar Energy are ca scop furnizarea de servicii complete catre cei interesati sa investeasca in energia regenerabila. Compania acopera toate etapele de investitie in sectorul energiei regenerabile de provenienta solara.

Arad Servicii
 • Suntem interesati sa facem investitii in Europa de Sud Est in special, dar si in toate tarile fara conflicte militare, in domeniile: - imobiliare - proiecte de dezvoltare - infrastructura - proiecte sociale - ecologizari gropi gunoi - proiecte energetice (energie verde sau implementarea noilor tehnologii de producere a energiei termice, electrice si aburi industriali necesari)

Oradea Financiar
 • BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group Asiguratorul anului 2012 (asigurari de viata) Pe 11 decembrie, a avut loc in Bucuresti, la Banca Nationala a Romaniei, cea de-a 17-a editie a Galei Premiilor ?Piata Financiara?. Gala Premiilor ?Piata financiara? este un eveniment de traditie mult asteptat de intreaga comunitate financiar ? bancara din Romania. Criteriile de acordare a premiilor sunt foarte riguroase. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a primit premiul ?Asiguratorul anului 2012 (asigurari de viata). Este pentru al 4-lea an consecutiv cand BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group primeste aceasta distinctie in cadrul prestigioasei Gale. ?Premiantul la categoria Life este recunoscut pentru faptul ca da trendul pietei de peste cinci ani. Distinctia se acorda pentru dinamica excelenta a business-ului si inalta calitate a ofertei, atent corelata cerintelor pietei? ? este motivatia premiului decernat companiei noastre. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group ofera clientilor sai expertiza necesara atingerii obiectivelor de planificarea financiara si protectie beneficiind de un portofoliu complex de produse: produse bancassurance, planuri de economisire si protectie, planuri de economisire pentru copii, planuri de economisire in vederea pensionarii, programele investitionale unit-linked si asset linked, asigurari de sanatate, programe de asigurari de viata si sanatate pentru grupuri de angajati. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pietei asigurarilor in Austria precum si in Centrul si Estul Europei. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza Grupul cu o traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in industria asigurarilor. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider pe pietele principale ale business-ului sau. Grupul este excelent pozitionat pentru a profita de oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 de milioane de oameni. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata de ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat pe Bursa din Praga.

Hunedoara Financiar
 • BCR Banca pentru Locuinte s-a infiintat in iulie 2008, cu un capital social de 45.000.000 RON., fiind prima subsidiara total integrata a grupului BCR. Produsele de economisire/creditare oferite de BCR BpL, sunt o varianta profitabila si sigura de a economisi bani si de a beneficia de un credit ieftin in domeniul locativ.

Sibiu Financiar
 • Povestea AXA începe în urmă cu peste 25 de ani, marcând deceniu după deceniu evoluţia industriei globale de asigurări asupra căreia grupul francez si-a pus puternic amprenta. Astăzi, grupul AXA, lider mondial în asigurări, este reprezentat cu succes în toate colturile lumii de o echipă de peste 163.000 de oameni, fiind prezent în 57 de țări. Traseul AXA până la prima treaptă a podiumului a fost marcat de suisuri si coborâsuri, fiecare provocare ivită, ducând la întărirea unui business devenit acum punct de reper pentru piaţa de profil. "Vrem să devenim ceea ce am visat să devenim în urmă cu câtiva ani: un grup de pionieri şi de antreprenori inovatori mereu pregătiţi, mereu pe poziţii, dispuşi să nu accepte niciodată înfrângerea", declară Henri de Castries, CEO şi presedinte AXA Group. Dincolo de cifrele contabile, puterea şi valoarea business-ului AXA Group derivă din cultura organizaţională a companiei, din setul său de valori construit după cele mai înalte standarde şi validat de-a lungul timpul de milioane de clienti din întreaga lume. Grupul AXA este un lider mondial în protecţie financiară. Activităţile AXA se desfăşoară în diverse zone geografice, având operaţiuni majore în Europa, America de Nord şi zona Asia/Pacific. În anul 2011, veniturile IFRS au însumat 86,107 miliarde Euro, iar valoarea câştigurilor de bază a fost de 3,901 miliarde Euro. La 31.12.2011 valoarea activelor gestionate de AXA era de 1,079 miliarde Euro. Grupul AXA a fost format în anul 1985, pornind de la compania franceză Mutuelles Unies fondată în 1977. AXA a făcut numeroase achiziţii şi este, astăzi, prezentă în 57 de ţări, pe toate cele 6 continente, având 101 milioane clienţi, 163,000 angajaţi şi 400,000 acţionari individuali.

Bucuresti Financiar
 • Noi știm că cel mai important într-o afacere este alegerea partenerilor potriviți. Longevitatea, disponibilitatea continuă și suportul de calitate pot asigura, împreună, condițiile perfecte pentru succes. Va oferim produse financiare / bancare, formare profesionala a viitorilor agenti de servicii de investitii financiare.

Drobeta Turnu-Severin Financiar
 • Allianz-Tiriac este filiala locala a Grupului Allianz, oferind toate tipurile de produse din gama asigurarilor generale, inclusiv obligatorii - respectiv de viata, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor locali. Suntem liderul pietei romanesti a asigurarilor si un jucator important pe piata pensiilor private prin intermediul companiei dedicate, Allianz-Tiriac Pensii Private. Grupul Allianz este unul dintre cei mai importan?i furnizori de servicii financiare la nivel mondial. Cu peste 153.000 de angajati in intreaga lume, Grupul Allianz deserveste peste 75 milioane de client din peste 70 de tari. Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care opereaza asigurari de bunuri si raspundere, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare, respectiv administrarea activelor Allianz Group a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra, Arteus Capital GMBH cu sediul in Viena, este principalul specialist in managementul investitiilor de avere. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • BCR BPL este o subsidiara integrata a grupului BCR Erste. Ea este o banca de sine statatoare, specializata in economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ. Actionarii sunt BCR Erste Romania (80%)si Bausparkasse der Oesterreichischen Sparkassen, Austria (20%). BCR BPL ofera produse de economisire-creditare si este autorizata BNR.

Bucuresti Financiar