Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Recuperare Debite - Finante/Banci: 178 companii
 • Recomand

Timisoara Servicii
 • Sebastian Recuperari ofera servicii profesionale de recuperari creante, la cele mai bune comisioane de succes. Suportam toate costurile judiciare si nu percepem taxe in avans. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Buju Stanciu & Asociatii este un birou de avocatura, cu sediul in Bucuresti, ce ofera consultante personalizate si calitative. Echipa noastra este specializata in diferite arii de expertiza si se remarca prin profesionalism, confidentialitate si meticulozitate. Toate serviciile furnizate de noi sunt la cele mai inalte standarde. Totodata, prioritizam nevoile si preferintele clientilor pe care ii reprezentam. De asemenea, le punem la dispozitie cele mai bune solutii in cel mai scurt timp. Suntem intotdeauna la curent cu noile schimbari in domeniul juridic si avem intotdeauna abordari inovatoare. Echipa noastra este formata din tineri competenti si dedicati profesiei lor. Parteneriatele pe care le-am incheiat cu doua societati de renume din Italia si Republica Moldova ne ajuta sa progresam si sa va oferim servicii calitative. Prin urmare, cel mai bun avocat Bucuresti il veti gasi in cadrul cabinetului nostru de avocatura. Noi suntem specializati in dreptul muncii, drept penal, drept civil, drept comercial, drept fiscal si nu numai. Relatiile cu clientii se bazeaza intotdeauna pe sinceritate, confidentialitate, respect si incredere reciproca. Prestatia avocatilor din cadrul biroului BUJU STANCIU & ASOCIATII va fi profesionala si excelenta. Vom rezolva cu maiestrie orice problema ce tine de ariile noastre de expertiza. Pentru a va convinge, va asteptam cu drag la o intrevedere!

Municipiul Bucuresti Altul
 • Madalina Dicu, avocatul titular al Cabinetului, este absolventa a Universitatii Bucuresti - Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 si membru in cadrul Baroului Bucuresti, Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si Consiliului Barourilor Europene. Cabinetul de Avocat a luat nastere in anul 2011, pe parcursul celor 11 ani avand o gama variata de clienti, atat persoane fizice, cat si juridice. Serviciile oferite sunt de consultanta, asistare si reprezentare juridica in litigii de drept civil, dreptul familiei, muncii, contencios administrativ, recuperari creante, executari silite, proprietate intelectuala, insolventa, infiintari societati, asociatii si fundatii. In prezent, in cadrul Cabinetului si in parteneriat cu acesta, activeaza 5 avocati, din arii de specialitate diferite, doi practicieni in insolventa, doi consilieri in proprietate intelectuala, un contabil si doi traducatori autorizati acoperind, astfel, o sfera larga de servicii juridice.

Bucuresti Servicii
 • Spectrul larg de servicii juridice puse la dispozitie de catre firma noastra de avocatura vor acoperi cu prisosinta nevoile dumneavoastra, indiferent de ramura de drept avuta in vedere: drept comercial, drept fiscal, drept civil, drept penal al afacerilor, dreptul tehnologiei, drept administrativ, dreptul achizitiilor publice, dreptul concurentei, dreptul muncii. Fiecare ramura de drept are un anumit grad de complexitate specific, insa analizam in detaliu fiecare cauza in parte, urmarind solutia ideala in acest sens. Suntem o echipa de avocati din Bucuresti, cu o pregatire profesionala desavarsita, mereu la curent cu cele mai importante modificari legislative si care pun in centru interesele clientului si calitatea serviciului juridic oferit.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Cunoastem situatia financiara din ultima perioada si dorim sa venim in sprijinul dvs. Oferta noastra de colectare si recuperare debite se refera la situatiile in care dvs aveti in contabilitate facturi emise catre partenerii dvs de afaceri si ramase neincasate. Debt Security este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care se implica cu succes in procesele recuperarii creantelor atat pe cale judiciara cat si pe cale extrajudiciara. Aria de acoperire a serviciilor noastre de recuperare creante si colectare debite se refera atat la debitori persoane fizice cat si la persoane juridice pe intreg teritoriul Romaniei si in statele membre UE. Obiectivul nostru este sa convingem debitorul, folosind numai proceduri legale, de avantajele stingerii datoriei pe cale amiabila fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi. Vom face toate demersurile legale posibile sa mediem orice litigiu, iar plata servicilor noastre o veti face numai in momentul recuperarii efective a debitelor. Ca si garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitele dvs in cazul in care Debt Security nu poate recupera debitul, dvs nu trebuie sa ne platiti nimic. In plus avem cele mai mici tarife existente pe piata recuperarii de creante care pornesc de la 1% din suma efectiv recuperata. Costurile dvs sunt pe baza comision succes,comision platit in momentul recuperarii creantei, toate celalalte costuri fiind suportate de Debt Security. Pentru mai multe informatii apelati la unul din reprezentantii nostri pentru o consultanta gratuita. Pentru mai multe informatii accesati www.debtsecurity.ro

Recas Servicii
 • Avocat Vasile Bruma ofera asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata si in fata institutiilor publice pentru societati comerciale si persoane fizice, consultanta juridica pentru firme si persoane fizice.

Bucuresti Servicii
 • Transilvania Recuperari Creante, Cluj-Napoca, efectuam toate demersurile legale pentru recuperarea creantelor de la debitori, persoane fizice si juridice. Dispunem de logistica necesara si de serviciile celor mai buni specialisti.

Cluj Napoca Servicii
 • Cabinetul nostru de avocatura ofera clientilor sai persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare juridica in domeniile dreptului civil si comercial. Va oferim solutii in probleme juridice legate de: 1. dreptul de proprietate - constituiri titluri de proprietate prin uzucapiune, accesiune, actiuni in revendicare, actiuni partaj judiciar,actiuni posesorii, 2. Legea 112/ 1995 - recuperare pret valoare de piata pentru imobilele pierdute in favoarea fostilor proprietari, 3. recuperari debite in domeniul dreptului civil sau comercial, 4. actiuni divort, pensii intretinere, tutela, curatela etc., 5. infiintari societati, mentiuni, GAZDUIRI TEMPORARE SEDII SOCIALE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Recuperare creante, debite, datorii - Recupit & Asociatii Cei mai eficienti in recuperare creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei. - Aveti facturi fiscale neincasate la aceasta data? - Aveti debitori care nu isi platesc datoriile catre dvs? Ne angajam numai pe baza de ONORARIU SUCCES, adica NU RECUPERAM - NU PLATITI NIMIC. Aceasta este garantia ca ne vom ocupa de recuperarea / colectarea sumelor restante de bani pentru dvs. cu diligenta unui bun proprietar al creantei. In aceasta situatie doar EFICIENTA NE RECOMANDA. Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul www.recupit.ro RECUPIT & ASOCIATII – www.recupit.ro

Bucuresti Servicii
 • Activitati de recuperare debite / colectare creante, reposesie leasing, achizitii de creante, rapoarte de bonitate, consultanta in afaceri si resurse umane, oferind servicii avansate de profil catre companii din diverse domenii de activitate (servicii financiare bancare si nebancare, productie, distributie etc.). PROFESIONALISM. LEGALITATE. CONFIDENTIALITATE Toate activitatile desfasurate urmaresc respectarea urmatoarelor principii: profesionalism, legalitate, performanta, flexibilitate, confidentialitate. ECHIPA Din echipa fac parte profesionisti cu studii superioare, entuziasti si exigenti, cu abilitati deosebite de comunicare, negociere si investigare, avand specializari avansate in domeniile de activitate mai sus mentionate

Bucuresti Servicii
 • Detinem o experienta vasta in domeniul dreptului si nu ne ferim de provocari. Casa noastra de avocatura ofera consultanta in mai multe arii, dintre care mentionam: dreptul penal, dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial, dreptul muncii, drept contraventional si in cazul executarilor silite. Nu este cazul sa accepti niciun fel de litigiu, fiindca legea este de partea ta, iar cine cunoaste legile mai bine decat un avocat? Atunci cand incerci sa iti faci dreptate singur poti produce daune mai mari si iti poti complica viata fara rost, de aceea iti recomandam sa apelezi la un specialist. El te va indruma spre a pune capat oricaror neplaceri de natura juridica pe care le intampini. Avocatii nostri sunt calmi, rabdatori si asteapta sa le povestesti prin ce treci pentru a te ajuta. Un avocat profesionist este creativ si deschis la noutate, are spirit de mediator si diplomatie. Noi iti putem promite ca vom analiza cu onestitate speta ta si vom cauta solutii optime, pentru ca tu sa nu trebuiasca sa irosesti timp pretios incercand sa te descurci singur. Stim ca timpul costa bani si mai stim ca e mai placut sa iti petreci timpul liber cu cei dragi.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet de avocat in Timisoara Mirela David ofer servicii avocatiale, respectiv asistenta juridica si reprezentare in instanta, cabinet de insolventa judiciara, consultatii juridice online conform domenii de competenta expuse. https://david-lawfirm.ro

Timisoara Servicii
 • Oferim clientilor nostrii servicii la un inalt nivel de profesionalism si seriozitate. Serviciile oferite de noi sunt: servicii financiare, protectia muncii, infiintari societati, consiliere juridica, administrare imobile.

Bucuresti Altul
 • Cumparam creante (datorii) extrem de dificil de incasat / recuperat, creante prescrise, debitori persoane fizice sau juridice. I. Cumparam urmatoarele categorii de creante: 1. Creante neprescrise, dificil de incasat, afectate de urmatoarele dificultati la incasare: debitorii nu pot fi gasiti, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanta,etc; 2. Creante extrem de dificil de incasat pentru care ati avut si nu mai aveti nici un act justificativ, sau aveti acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creante asupra unor debitori aflati in insolventa sau faliment, inclusiv creantele accesorii si subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor si taxelor de la buget. 4.Creante prescrise, cu vechimea cuprinsa intre 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata si opusa de catre debitor prescriptia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: Dupa un studiu complex si gratuit de solvabilitate a debitorului si o evaluare a eforturilor si implicatiilor necesare, va intocmim oferta financiara propriu-zisa, pentru creantele dumneavoastra, in functie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variaza. AVETI POSIBILITATEA SA OPTATI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 2% - 15% din valoarea nominala a creantei dumneavoastra, pret, care se structureaza in functie de mai multi factori: a) suma, cuantumul creantei; b) situatia debitorului; c) vechimea creantei; d) debitorul si solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative si temeinicia acestora; III. De retinut: Activitatea descrisa se manifesta si se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creante, si suntem dispusi sa achizitionam creantele dumneavoastra ori de cate ori va veti manifesta interesul de a le instraina, daca ajungem la un acord de vointa.

Bucuresti Financiar
 • Avocat Bucuresti va pune in legatura cu un avocat specializat in drept penal. Suna sau trimite un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un avocat. Atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata: Strangerea si administrarea de probe in aparare; Cereri de inlocuire sau revocare a masurilor preventive; Cereri de liberare provizorie sub control judiciar; Cereri de scoatere de sub sechestru. In faza de executare a pedepselor penale: Cereri de liberare conditionata; Contestatii la executare; Cereri de intrerupere/amanare a executarii pedepselor; Cereri de contopire a pedepselor aplicate. Promovarea plangerilor si a cailor de atac impotriva rezolutiei/ordonantei procurorului; Formularea si inaintarea de plangeri penale catre organele competente; Reprezentarea partilor civile in toate fazele procesului penal indiferent de instanta competenta.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de avocatura Braila vine in ajutorul dvs., cu avocati si juristi specializati in drept comercial, drept penal, drept civil, drept fiscal, drept vamal, dreptul muncii, dreptul transporturilor, etc.

Braila Servicii