Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Schimb Valutar - Finante/Banci: 17 companii
 • Divert Exchange este o casa de schimb valutar si transfer de bani prin Western Union care va ofera cele mai competitive cursuri valutare. Accesul este usor din diferite zone ale orasului si imprejurimi, avand 9 locatii in zonele Tomis 3, Spital, Casa de Cultura, Inel 2, Abator, localitatile Murfatlar si Harsova. Acestea sunt deschise incepand cu ora 8 si pana la 18-20.

Constanta Financiar
 • SMB este o companie ce ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice servicii de marketing si consultanta in domeniul financiar-bancar. Colaboram cu holdinguri internationale cu o istorie dezvoltata in acest domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Grupul de firme Romero a luat nastere in 1997. La inceput exista doar o firma mica, cu un singur punct de lucru si o singura activitate (amanet), unde angajatii si conducerea aveau o singura ambitie: aceea de a oferi solutii financiare oricarui client. Astazi va asteapta in peste 20 de agentii Romero raspandite in tot orasul Galati si Tecuci. Personalul nostru este calificat sa va asiste in mod profesionist indiferent daca doriti sa amanetati un bun, sa schimbati valuta, sa trimeteti bani prin Western Union, sa platiti facturi de utilitati sau sa cumparati / evaluati bijuterii.

Galati Servicii
 • Compania noastra efectueaza urmatoarele servicii: -operatiuni de amanet aur, argint, electronice -schimb valutar -transfer rapid de bani moneygram -transfer rapid de bani western union -vanzare bijuterii -incasari facturi paypoint -incarcari electronice -paysafecard

Bucuresti Financiar
 • In prezent Tezaur isi desfasoara activitatea in peste 50 de agentii in Bucuresti si continua dezvoltarea teritoriala in dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai actuali si potentiali care au nevoie de un imprumut rapid, pe loc sau de servicii de schimb valutar. Conceptul TEZAUR se bazeaza pe servicii de inalta calitate oferite in agentii amenajate la cele mai inalte standarde, oferind clientilor o experienta placuta si sigura de fiecare data cand opteaza pentru serviciile de amanet si / sau schimb valutar. Fiecare membru al echipei TEZAUR este instruit periodic in vederea asigurarii unor servicii de inalta calitate si al atingerii indicatorilor de performanta.

Bucuresti Financiar
 • Casa de schimb valutar cu traditie din anul 1994, functionam la cele mai inalte standarde. Daca trebuie sa faci rapid un transfer de bani, te asteptam in cel mai apropiat punct de lucru. Mai multe detalii vei gasi pe:www.okexchangehouse.ro

Bucuresti Financiar
 • Casa de schimb valutar cele mai bune preturi din Iasi, cursurile sunt negociabile, corectitudine, seriozitate, loialitate, incredere, preocupare ca clientii firmei sa mai revina, disponibilitate si program non stop.

Iasi Financiar
 • Divert Exchange detine o retea de 9 birouri proprii in judetul Constanta unde clientii beneficiaza de servicii de calitate, rapide si efectuate in deplina confidentialitate. (Schimb valutar, Western Union).

Constanta Financiar
 • CreditAmanet este o institutie financiara infiintata in luna Septembrie a anului 2008.In numai 3 ani compania a concretizat peste 19 agentii, pana la sfarsitul anului 2012 continuandu-si dezvoltarea numarului de locatii. CreditAmanet ofera ca servicii operatiuni de creditare tip amanet, cumparare aur si argint precum si operatiuni de schimb valutar.

Bucuresti Altul
 • Infiintata in anul 1994, Grandpact S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca schimb valutar. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Grandpact S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Divert Exchange detine o retea de 9 birouri proprii in judetul  Constanta unde clientii beneficiaza de servicii de calitate, rapide si efectuate in deplina confidentialitate. (Schimb valutar, Western Union)

Constanta Financiar
 • Suntem o companie foarte serioasa in acest domeniu care stie sa multumeasca clientii cat mai bine cu putinta. Tintim sa devenim liderii in acest segment de piata, iar eu unul cred ca suntem foarte aproape de acest lucru.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra va ofera garantat cele mai bune cursuri de schimb valutar, prin casele de schimb situate in principalele zone comerciale si de interes din orasul Mangalia. Va asteptam si va multumim pentru increderea dumneavoastra.

Mangalia Servicii
 • Suntem o casa de schimb valutar care se afla in centrul orasului Miercurea Ciuc, situat langa piata centrala. Firma noastra are un personal de 5 angajati si va pune la dispozitie servicii de schimb valutar si transfer de bani prin MoneyGram. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre. Avem pe stoc in afara valutelor obisnuite diferite valute mai rar folosite (CHF, HUF, BGN, CZK, SEK, DKK, NOK, etc.). Cursurile acestora se pot urmarii pe siteul nostru www.interdiscret.ro

Miercurea Ciuc Financiar
 • Firma noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniu, fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii de profil din orasul Tg.-Jiu. Produsele si serviciile oferite de compania noastra deservesc activitati legate de schimbul valutar si transferul de bani.

Tgjjiu Financiar
 • Prima societate de brokeraj care deschide un birou in Romania. Oferim servicii de online trading prin internet pe FOREX(fara comision si cu comision minim prin Level2) si CFD-uri la Bursele din SUA si EUROPA. Deasemenea oferim posibilitatea tranzactionarii CFD-urilor pe actiuni romanesti si actiuni la BURSA DIN SOFIA(comision0.45%) iar prin platfroam delta broker aveti acces la piata in adancime si grafice in timp real.

Bucuresti Financiar
 • Aluvin Impex Srl. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Campia Turzii, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: schimb valutar, amanet, centru de copiere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campia Turzii Servicii