Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Leasing - Finante/Banci: 63 companii
 • sunt multumit de serviciile oferite!

Alexandria Distribuitor
 • Suntem prezenti in Romania din martie 2002 si facem parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar al TBI Leasing IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei. Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services Group urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale. Avantajele TBI Leasing sunt beneficiile tale! Garantam calitatea - Apartenenta la un grup international specializat în furnizarea de servicii financiare ne ofera expertiza necesara pentru a-ti oferi servicii de cea mai buna calitate. Ne adaptam - Te bucuri de solutii adaptate nevoilor tale pentru ca avem o bogata experienta în leasing si o buna cunoastere a realitatii economice romanesti. Aproape de tine – Iti este la indemana sa accesezi servicii financiare profesioniste de la TBI Leasing, pentru ca am creat propria retea de sucursale in toate zonele reprezentative ale tarii. Pachete complete – Pentru ca tie sa iti fie din ce in ce mai simplu si sa primesti servicii financiare integrate, realizam oferte complete impreuna cu celelalte companii din grup: TBI Credit, TBI Fleet Management, TBI Insurance.

Bucuresti Financiar
 • InfoCredit isi propune sa ofere servicii integrate consultanta si asistenta in relatia cu finantatorii (bancare, leasing, factoring) cu orientare pe clientii din segmentul IMM si al persoanelor fizice. InfoCredit are ca strategie dezvoltarea, implementarea si operarea unui concept ONE STOP SHOP pentru servicii specializate destinate IMM-urilor utilizand resursele proprii si ale partenerilor. Serviciile vizate sunt: 1. Obtinerea de bani (capital, imprumuturi, vanzari de afaceri sau active); 2. Consultanta manageriala; 3. Servicii profesionale specializate (resurse umane, contabilitate, consiliere juridica, audit financiar, audit intern, proprietate intelectuala, reorganizare, evaluari de active sau de afaceri, marketing); 4. Training si dezvoltare profesionala Factorii de succes: 1. Oferta variata. InfoCredit are colaborari cu mai mult de 40 de finantatori (banci, societati de leasing si societati de factoring). 2. Economia de timp. Dintr-o discutie cu consultantul InfoCredit, clientul afla cel putin la fel de multe oferte ca si intr-o vizita la 10 finantatori. In plus, consultantul InfoCredit va face majoritatea drumurilor in locul clientului. 3. Consiliere de specialitate. Consultantul InfoCredit va indica finantarile care se potrivesc cel mai bine cu situatia financiara si necesitatile clientului, iar la solicitarea clientului il va asista pana la obtinerea creditului si va putea oferi explicatii si lamuriri despre termenii utilizati in contracte, despre efectele diverselor comisioane si taxe in derularea creditului. 4. Impartialitate. Fiind un serviciu platit doar de client, consultantul InfoCredit lucreaza in interesul clientului, deci va sugera clientului solutia cea mai avantajosa pentru acesta.

Oradea Financiar
 • Societate specializata de consultanta si intermediere financiara, avand protocol de colaborare cu prestigioase banci si societati de leasing din Romania. Societatea noastra a luat fiinta in anul 2007, venind in intampinarea clientilor nostrii cu o variata paleta de oferte financiare si de leasing, contand in activitatea noastra satisfactia clientilor nostrii.

Bucuresti Servicii
 • Compania Solutii Financiare a fost infiintata in anul 2019 propunandu-ne sa ofere clientilor nostri servicii de intermediere credite de o mai buna calitate decat ce era deja prezent in acea perioada pe piata din Romania. In acest moment Solutii Financiare opereaza sub un contract de colaborare cu Adwisers Professionals Consulting SRL, companie care are contracte de colaborare cu majoritatea bancilor din Romania, prin intermediul acestei colaborari oferim consultanta clientilor persoane fizice si juridice care au nevoie de solutii de finantare atat sub forma de imprumut de nevoi personale dar mai ales de imprumuturi de achizitie locuinta. Totodata SOLUTII FINANCIARE are contracte de colaborare cu companii prin intermediul carora oferim solutii de accesare leasing si Scrisori de Garantie pentru clienti persoane juridice.

Mun.Ploiesti Servicii
 • Herlas Ioan Intreprindere Individuala este o firma de brokeraj credite bancare, asigurari si si intermediere in achizitii auto si  este parte a ADN FINANZ Bucuresti. Sediul de lucru al firmei este in Oradea, str. Stefan Sweig nr, 10/b iar raza de responsabilitate este judetul Bihor si imprejurimi. Avem in portofoliu un numar de peste 15 societati bancare si IFN-uri si oferim, in principal, urmatoarele produse: - leasing, inclusiv pentru firme nou infiintate; - credite pentru investitii si capital de lucru pentru firme; - credite ipotecare si imobiliare, pentru firme si persoane fizice; - credite de consum(nevoi personale) pentru persoane fizice; - intermedieri in achizitii auto(autovehicule vandute de dealeri din Romania si Germania); - asigurari obligatorii si facultative.

Sat Bucuroaia Com. Copacel Servicii
 • Invictus Asigurari este un consultant profesionist in materie de gestiune si administrare a riscurilor si de transfer a acestora catre societati de asigurare prin incheierea de polite de asigurare. Pe langa asigurari intermediem credite si leasing prin cele mai importante banci din Romania. Asigurarile de care poti avea nevoie: -asigurari de pensie cu acumulare de capital, -asigurari de rente pentru studii, copiilor, -conservarea proprietatii (asigurarea cladirilor si bunurilor, casco, RCA) -asigurare medicala, -asigurare de malpraxis.

Brasov Financiar
 • Compania noastra ofera consultanta si intermediaza credite pentru bancile care activeaza pe piata bancara din Romania. Oferim consultanta si intocmim documentatia necesara acordarii creditelor de nevoi personale, imobiliare, refinantari, leasing, carduri de cumparaturi.

Galati Financiar
 • Este solutia optima pentru companii de a-si economisi resursele financiare si administrative alocate in mod curent flotei de autoturisme si a se concentra asupra principalului domeniu de activitate, cu urmatoarele beneficii: -Un singur punct de contact care va asigura consultanta de specialitate pentru achizitia flotei, administrare si revanzare la sfarsitul perioadei contractuale; -Finantare off-balance, -Rata lunara fixa, fara alte costuri ascunse; -Transferul riscurilor asociate cu intretinerea completa a vehiculului (inclusiv revizii periodice si interventii neprevazute, managementul anvelopelor); -Preluarea vehiculului la sfarsitul contractului si transferul riscului valorii reziduale; -Call Center si Asistenta rutiera nationala 24/7 center; -Inlocuirea temporara a autoturismului in caz de defectiune sau accident; -Inlocuirea permanenta a autoturismului, in caz de furt sau dauna totala.

Bucuresti Servicii
 • Pentru clientii nostri recomandam solutii complexe de finantare, adaptate si personalizate in functie de nevoile concrete ale partenerilor nostri. Asistam clientul la intocmirea in mod corect a documentatiei de credit, semnalam eventualele probleme din timp si recomandam solutii de depasire a acestora, negociem cu banca aleasa de client conditiile de finantare, rambursare si garantare a creditului, eventualele reduceri de dobanda sau bonusuri pentru client.

Ploiesti Servicii
 • Suntem una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, credite la nevoi personale, asigurari atasate creditelor un plan de protectie a veniturilor si/sau garantie extinsa pentru produsul cumparat.

Cluj-Napoca Financiar
 • Existam pentru a aduce valoare in viata oamenilor si companiilor din Romania. Misiunea noastra este sa oferim servicii eficiente si rapide. Oferim servicii complete de asigurare auto, locuinta, medicale, calatorie, consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari, credite - imprumuturi rapide, leasing prin intermediul celui mai mare broker de asigurare independent cu capital national.

Iasi Financiar
 • Firma de consultanta financiara: - ajuta clientii in gasirea celor mai bune credite - consiliaza clientii pentru detectarea problemele lor financiare - ofera cele mai bune metode de economisire si de investitie

Targu Mures Financiar
 • Activitatea specifica in cadrul Biroului Executorului Judecatoresc "Ochian Doru - Catalin" este desfasurata de o echipa tanara, bine pregatita, dinamica si dedicata profesiei, formata din persoane cu pregatire de specialitate juridica, capabila sa ofere solutii eficiente în timp util problemelor dumneavoastra.

Bucuresti Sector 1 Servicii
 • Suntem broker de credite si leasing, prezenti in piata incepand cu anul 2012. In prezent intermediem peste 50 produse de credit, produse de leasing si economisire. Prin parteneriatele pe care le avem, reusim sa fim prezenti in 35 judete ale tarii. Ne caracterizeaza transparenta si profesionalismul. Deviza noastra: Alege-ti creditul consiliat de un specialist!

Ilfov Financiar
 • Cesiune Trading aduce pentru prima data in Romania un sistem de inchiriere de bunuri cu optiunea achizitionarii, indiferent de produsul ales: masini, dotari, echipamente sau utilaje. Oferim solutii de finantare simple, rapide si flexibile.

Bucuresti Financiar
 • Fastcredit a�� companie de intermediere credite si solutii financiare. De ce noi? Avem cea mai complexa si actualizata baza de date cu creditele, leasing-urile si finantarile non-bancare existente pe piata. Suntem pe deplin calificati si cu peste 7 ani de experienta, in domeniul financiar - bancar. Avem peste 15 banci, institutii financiare nebancare si fonduri de investitii partenere. Suntem cei mai buni consultanti din piata. Avem acces la o gama larga de oferte ale bancilor si ale altor institutii financiare nebancare. Of Ce oferim? Consiliere specializata si transparenta totala. In functie de nevoile dumneavoastra, va identificam cea mai buna solutie de finantare. Va analizam, construim si sustinem dosarul de credit in procesul de aprobare. Va asiguram consultanta juridica pentru imobilele aduse in garantie. Negociem structura si conditiile de creditare pentru dumneavoastra. Va oferim posibilitatea de a alege din mai multe oferte de finantare. Ce castigati? Consultanta specializata a�� iti vom explica termenii financiari a�� bancari, conditiile in care poti accesa un credit sau o finantare. Te ajutam in strangerea si completarea documentatiei. Economie de bani a�� va identificam cea mai buna oferta si va garantam cele mai mici costuri si dobanzi. Comparatii obiective. Economie de timp a�� ne deplasam la sediul dumneavoastra. Nu mai trebuie sa mai alergati pe la banci. Evitati aglomeratia si cozile. Noi va centralizam ofertele. Ce produse oferim? Pentru Persoanele Juridice: Credite pe termen scurt a�� cu sau fara garantii Linii de credit Credite de investitii Factoring si Scontari Leasing auto Leasing imobiliar Leasing echipamente si utilaje Credite personalizate pentru profesiile liberale Credite speficice producatorilor agricoli Pentru Persoanele Fizice: Credite de nevoi personale Credite imobiliar a�� ipotecare Credite Noua Casa Credite auto Carduri de credit Credite pentru sanatate Refinantare credite

Targoviste Financiar
 • Institutie Financiara Nebancara, prezenta pe piata din anul 2002, ofera credite pentru persoane fizice si persoane juridice in conditii foarte avantajoase. Produsele financiare disponibile se adreseaza salariatilor si pensionarilor, cu un venit minim de 500 lei, cu varsta maxima de 75 ani.

Cluj Napoca Financiar
 • Noi analizăm permanent pentru dumneavoastră întreaga piaţă financiară şi selectăm cele mai interesante posibilităţi. În cadrul consultanţei noastre, găsim împreună cu dumneavoastră soluţiile din portofoliul nostru de produse care corespund exact nevoilor dumneavoastră – pentru protecţia prin asigurare şi consolidarea averii, pentru asigurarea de pensie şi propria locuinţă. Ca să vă puteţi simţi bine ştiind că sunteţi pregătit optim pentru viitor şi ca să puteţi spune liniştit: Ziua de maine poate sa vina linistit !

Cluj Financiar
 • Stein Autotrade va ofera solutii de achizitie autovehicule in sistem leasing financiar, leasing operational si inchiriere pe termen lung. In ultimii doi ani ne-am axat, in special, pe solutii de achizitii pentru firmele nou infiintate, firmele cu datorii la stat sau terti, persoanele fizice ce nu pot dovedi veniturile si persoanele fizice ce nu pot obtine credite din cauza unor datorii. Ne puteti puteti contacta la telefon 0725447406

Bucuresti Financiar