Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 559 companii
 • Alese asigurari Asigurari vesele Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Asteptam comenzile dumneavoastra! Va multumim. Program functionare: Luni - Vineri - 7:00 - 19:00 Sambata - 7:00 - 15:00 SI SA NU UITATI! TELEFONUL ESTE DESCHIS ORCAND, DUMINICA SI SARBATORI LEGALE! ESTE DESCHIS LA TELEFON 0746179133.

Com. Holboca Financiar
 • Suntem o societate comerciala care intermediaza pentru o companie de asigurari: asigurari de viata, Casco, RCA, Asigurari de locuinte, Asigurari IMM, Asigurari calatorie, Raspunderi profesionale pentru medici, notari, contabili, asigurari pentru accidente la locul de munca, asigurari constructi civile, etc.

Timisoara Servicii
 • Existam pe piata de mai bine de 175 de ani si avem o misiune clara: venim cu solutii concrete pentru neprevazut. Suntem increzatori ca prin produsele financiare pe care le construim ajutam clientii sa priveasca spre viitor cu mai mult curaj si mai multa incredere. De aceea, cautam mereu alternative financiare in fata incertitudinii, de la asigurari de viata si sanatate, la produse de economisire si investitii pentru viitor si pentru varsta pensionarii.

Braila Altul
 • Transilvania Broker Galati este partener Transilvania Broker Sa. Incheiem toate tipurile de asigurari disponibile pe piata din Romania. Garantam cele mai bune tarife, oferind consultanta pe toata perioada derularii contractului de asigurare.

Galati Altul
 • Asistent in brokerajul de asigurari specializat pe ofertarea de asigurari de garantii (participare la licitatii, buna-executie, mentenanta, retur-avans, ANAF, etc. La solicitarea speciala a clientilor putem prezenta si oferte de alte tipuri de asigurari (asigurari pentru PJ-uri, asigurari viata, asigurari sanatate, RCA, CASCO, asigurari locuinta, travel, raspunderi civile, etc.).

Timisoara Servicii
 • Se ofere servicii de calitate, menite sa ofere protectie, siguranta financiara. Proiectele: asigurare de sanatate, pensii private sunt deductibile fiscal si pot fi personalizate in functie de fiecare client. Consultanta in asigurari si personalizarea fiecarui proiect in parte este ideala pentru stabilirea unei protectii perfecte.

Ploiestiori Financiar
 • Ania Center a luat nastere din dorinta de a aduce ceva nou si diferit pe piata din Craiova. ania-center.ro Din acest motiv am devenit parteneri cu INSIA, care reprezinta cea mai mare retea de brokeri de asigurare din Europa de Est si Centrala, avand o experienta de peste 22 de ani. Iti oferim cele mai avantajoase asigurari de pe piata. insia-ania.ro Intelegem ceea ce este important pentru tine si astfel iti garantam o solutie eficienta adaptata nevoilor tale: web design: realizam proiecte diverse, de la site-uri web simple pana la portaluri web cu functionalitati multiple, magazine virtuale, SEO si promovare online swdromania.ro Te ajutam sa platesti facturile provenite de la aproape toti furnizorii. Suntem de asemenea parteneri cu Centrul European de Despagubiri (CEDE). ania-center.ro Daca esti victima unui accident rutier sau ai o ruda care a decedat in urma accidentului, iti oferim consultanta gratuita si sprijin in intocmirea dosarelor si la obtinerea despagubirii. Muncim si ne perfectionam continuu, pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate. Dorim ca fiecare persoana care colaboreaza cu noi sa fie foarte multumita.

Craiova Servicii
 • Web Shop in care se regasesc produse si servicii ce pot fi achizitionate de oriunde din lume! Deviza noastra: + produse si servicii de calitate pentru clienti multumiti! Compania noastra se preocupa permanent de imbunatatirea gamei de produse si servicii Ofertam toate tipurile de asigurari prin partenerul nostru TRANSILVANIA BROKER DE ASIGARARE S.A la toti asiguratorii din Romania, putand astfel obtine cele mai bune oferte de asigurare din Romania: asigurari de viata, asigurari de sanatate, asigurari de locuinte, asigurari de malpraxis, asigurari agricole, asigurari de calatorii, asigurari casco, asigurari RCA CONSULTANTA FINANCIARA GRATUITA IN VEDEREA CONTRACTARII DE CREDITE SI LINII DE CREDIT. Deasemenea va recomandam un stil de viata sanatos cu mai multa energie si pofta de viata! Vei arata mai bine si va veti simti mai bine alegand dintr-o gama de suplimentele naturiste de concentratie ridicata fabricate in SUA. Alegand produsele din aloe vera va veti imbunatati starea de sanatate a dumneavoastra precum si a celor dragi. Alegeti cu incredere produsele si serviciile noastre si va garantam ca veti fi multumiti!

Galati Financiar
 • Bine aţi venit la Anick Expres Consulting Srl Cultura noastra profesionala si organizationala se caracterizeaza prin dorinta de a maximiza pe termen lung valoarea pentru clientii nostri, scop in care ne implicam activ pentru fiecare client in parte, pentru fiecare companie si pentru comunitate. De ce Anick Expres Consulting SRL ? Experienta si serviciile excelente. Depunem toate eforturile pentru a ne servi clientii si a cladi o relatie puternica cu acestia. Nu ne rezumam doar la a obtine cele mai bune oferte, ci va oferim serviciile noastre pe intreaga perioada de derulare a colaborari si va stam la dispozitie cu sfaturi ori de cate ori aveti nevoie. Suntem capabili sa oferim servicii de calitate potrivite cu nevoile tuturor clientilor nostri, indiferent de marimea sau locatia acestora. Despre noi Misiune si principii Scopul nostru este sa fim cei mai buni in ceea ce facem, in fiecare zi, la fiecare tranzactie. Actionam din convingere pentru servicii de calitate si dispunem de resurse care ne permit sa furnizam rezultate remarcabile. In cele din urma si cel mai important suntem o companie care pune clientul pe primul plan. Stim ca performanta noastra si satisfactia clientului pot si trebuie sa mearga mana in mana. Ca atare, succesul nostru se masoara atat prin performanta prestatiei cat si prin satisfactia clientilor. Valorile noastre • Integritate - actionam cu etica si onestitate • Respectarea cuvantului dat - facem ceea ce promitem • Respect pentru oameni si afacerile lor • Ascultarea si intelegerea clientilor • Accesarea oportunitatilor pentru satisfacerea nevoilor clientilor • Castig pentru toate partile implicate Firma Anick Expres Consulting prin consultantii sai doreste a oferi potentialilor sai clienti, solutii optime de finantare. Noi ne ocupam de partea mai putin placuta in accesarea unei finantari: calcule, comparatii, birocratie, telefoane, explicatii, gestionare timpi de raspuns, alergatura si nu in ultimul rand nervi si intrebari fara raspuns. Nu-ti putem garanta creditul, dar iti garantam ca vei fi tratat cu respect, promptitudine, transparenta si professionalism. Avem relatii profesionale cu o multitudine de institutii financiare astfel putand avea optiuni diversificate si multiple de finantare pentru aproape toata gama de cerinte. Ne bazam pe relatii personale cu clientii si dorim ca aceasta sa fie o preocupare continua. Nu percepem nici un comision din partea beneficiarului pentru serviciile prestate. De asemenea colaborarea cu noi va ofera flexibilitate, reduceri de costuri, timp si servicii de consultanta la cele mai inalte standarde. Economisim timpul si banii clientului, negociind conditiile contractuale dorite fara niciun cost. Prezenta dumneavoastra in fata bancii fiind necesara doar la semnarea contractului de credit. Daca sunteti interesati de oferta noastra de consultanta nu ezitati sa ne contactati !!!

Bucuresti Financiar
 • Transilvania Garant IFN Sa este prima institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, care are ca principala activitate emiterea de garantii, asumarea angajamentelor de garantare si asumarea angajamentelor de finantare. - Garantii pentru Ministerul Finantelor Publice - ANAF - Garantie de esalonare la plata a obligatiilor fiscale; - Garantie pentru ridicarea masurilor obligatorii; - Garantie pentru suspendarea executarii silite; - Garantie pentru obtinerea de autorizatii/licente - Garantie de buna plata - Garantie de Participare la licitatie - Garantie pentru returnarea avansului - Garantie de buna executie - Garantie de mentenanta - Garantie pentru sume retinute - Garantie pentru confirmarea disponibilitatilor financiare (Cash-flow) Serviciile TRANSILVANIA GARANT IFN SA sunt in mare masura integrate, printr-o platforma IT care furnizeaza toate instrumentele necesare ofertarii, evaluarii potentialilor clienti, emiterea garantiilor si urmarirea acestora pe toata durata existentei. Pentru emiterea de garantii societatea noastra are angajati cu experienta in domeniile bancar si non bancar, cu abilitati in evaluarea riscurilor, contabilitate si consultanta fiscala.

Bucuresti Financiar
 • Personal cu experienta de 15 ani in domeniul serviciilor financiare ofera cu seriozitate si profesionalism consultanta financiar-bancara si intermediere complexa in asigurari, pentru persoane fizice si juridice. Dezvoltarea personala fiind un deziderat al companiei pentru a obtine rezultate de exceptie, ea reprezinta principalul model de educatie al tuturor celor care doresc sa faca parte dintr-o echipa cu orizonturi largi si deosebite. Astfel am construit standarde inalte de comunicare si de materializare a rezultatelor, atat pentru colaboratori, cat mai ales pentru clienti, pe care ii tratam cu deosebit respect si consideratie.

Ploiesti Financiar
 • Firma ofera servicii de consultanta in asigurari (consilierea dvs. in relatie cu asiguratorul): - negocierea contractelor de asigurare cu societatile capabile sa acopere riscul necesar - incheierea contractelor de asigurare in cele mai bune conditii - gestionarea portofoliului - emiterea de recomandari cu privire la diminuarea riscurilor la care sunteti expus; - furnizarea de informatii actualizate despre piata asigurarilor - avizarea din timp a ratelor scadente aferente contractelor de asigurare si urmarirea acestoral - avizarea contractelor de asigurare care se apropie de expirare si asistarea in obtinerea si negocierea ofertelor de reinnoire; - asistenta in intocmirea disarelor de dauna si obtinerea despagubirilor - economiile importante de bani si timp investit in rezolvarea problemelor legate de asigurari(clientul nu plateste nimic in plus, brokerul fiind remunerat de societatea de asigurare).

Bucuresti Servicii
 • Profilul acestei societati este axata pe asigurari de viata, non-viata, inmatriculari si radieri auto. Pt persoane fizice si persoane juridice discutand alegem cele mai avantajoase asigurari pentru fiecare persoana.

Seini Producator
 • Invictus Asigurari este un consultant profesionist in materie de gestiune si administrare a riscurilor si de transfer a acestora catre societati de asigurare prin incheierea de polite de asigurare. Pe langa asigurari intermediem credite si leasing prin cele mai importante banci din Romania. Asigurarile de care poti avea nevoie: -asigurari de pensie cu acumulare de capital, -asigurari de rente pentru studii, copiilor, -conservarea proprietatii (asigurarea cladirilor si bunurilor, casco, RCA) -asigurare medicala, -asigurare de malpraxis.

Brasov Financiar
 • Compania noastra este partener/asistent in brokeraj al Safety Broker de Asigurare Sa, cel mai mare broker de asigurari din Romania. Judetul in care operam este Neamt, avand sediul in mun. Piatra Neamt, str. Mihai Eminescu, nr.29, Parter, jud. Neamt

Municipiul Piatra Neamt Servicii
 • Partener Destine Holding - Contract de mandat Destine Broker de asigurare - reasigurare, face parte din grupul Destine Holding, furnizeaza servicii de Consultanta prin identificarea tuturor riscurilor specifice si a produsului de asigurare potrivit, servicii de Negociere, selectie si ofertare prin negocierea conditiilor contractuale si obtinerea produsului potrivit, la cel mai bun pret, servicii de Administrare a contractelor de asigurare prin managementul politelor de asigurari pe durata derularii contractelor de asigurare si servicii de Asistenta in caz de daune prin asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata asiguratorilor parteneri. Printre produsele pe care le oferim, mentionam asigurare medicala, RCA, asigurare CASCO, asigurare casa, asigurare studii sau asigurare de raspundere profesionala sau civila. DIN GRUPUL DESTINE HOLDING mai fac parte si : Destine Imobiliare, Destine Holidays, Destine Leasing IFN.

Focsani Financiar
 • Firma locala din Sighetu Marmatiei judetul Maramures. Principala activitate e cea de brokeraj cu tota gama de asigurari viata si non viata, urmata de activitatea de curierat curierat local, distributie de plicuri, pliante publicitare etc.

Mun.Sighetu Marmatiei Servicii
 • Daca te pasioneaza cumpararile online si doresti sa cumperi RCA de pe internet, IrisAG.ro iti vine in ajutor cu o serie de avantaje ce te ajuta sa inchei in siguranta asigurarea auto obligatorie. Platforma de vanzari RCA este detinuta de IRIS AG Broker de Asigurare SRL companie de brokeraj autorizata de ASF, cu sediul social in Pitesti, Arges.

Pitesti Financiar
 • Domeniul nostrum de activitate consta in consultanta si intermediere financiara. De aceea, ne adaptam in permanenta la nevoile si asteptarile tale. Putem intocmi de asemenea si asigurari, de orice tip, evaluari cat si activitati din domeniul recrutarilor.

Barlad Servicii
 • In prezent ne ocupam cu consultanta financiara, venind in sprijinul clientilor, persoane fizice si persoane juridice (sub toate formele de organizare SRL, SA, ii, PFA, etc), cu solutii de creditare de tip credite nevoi personale, credite pentru activitate curenta, credite pentru investiti si leasing pentru diverse achizitii.

Bucuresti Servicii