Termeni si conditii

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2006

Termeni si conditii

Termenii Acordului de utilizare (« Acord ») descriu termenii si conditiile in care se utilizeaza web site-ul Bizoo identificat cu www.Bizoo.ro (« Site-ul ») . Acest Acord se incheie intre dumneavoastra, in calitate de utilizator al Site-ului (« Utilizator ») si Bizoo.ro (« Bizoo »).

www.bizoo.ro este administrat de SC Axello Communications SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/3295/2005, CUI RO18040156. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.bizoo.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Aplicarea si Acceptarea Termenilor si Conditiilor

In ceea ce priveste prezentul Acord, (« Utilizatorul ») este persoana care acceseaza Site-ul in orice scop, indiferent daca Utilizatorul s-a inregistrat la Bizoo sau este client contribuabil pentru un anume serviciu oferit de Bizoo.ro. Utilizatorul reprezinta persoana care utilizeaza acest Site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.

Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului si actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Site.

Prezentul Acord se aplica fiecarui Serviciu Platit (definit mai jos) in completarea termenilor si conditiilor aplicabile unui anume Serviciu Platit oferit, totusi (a) in cazul unui conflict sau al unei incompatibilitati intre prevederile termenilor si conditiilor aplicabile Serviciului Platit si prevederile acestui Acord , conflictul sau incompatibilitatea (daca nu se decide altfel) vor fi rezolvate intr-o maniera favorabila pentru Bizoo.ro si/sau afiliatii sai ; si (b) daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se pot rezolva, se vor aplica prevederile termenilor si conditiilor referitoare la respectivul Serviciu Platit.

Bizoo.ro poate modifica prezentul Acord in orice moment prin prezentarea Acordului amendat si modificat pe Site. Acordul amendat si modificat va intra in vigoare din momentul prezentarii. Prezentul Acord a fost modificat ultima oara pe data de 18 ianuarie 2006. Daca veti continua utilizarea Site-ului dupa prezentarea Acordului amendat si modificat de catre Bizoo, acceptati implicit termenii amendati. Prezentul Acord nu poate fi modificat decat in scris de catre agentii Bizoo.ro autorizati.

Bizoo nu va inchiria, vinde sau oferi unei terte parti informatii personale despre dumneavoastra sau produsele pe care le-ati cerut, numai daca avem permisiunea dumneavoastra sau, in situatiile urmatoare cand:

 • Noi oferim informatii catre parteneri de incredere care lucreaza pentru sau in cadrul contractelor de confidentialitate precizate de Bizoo.ro. Aceste companii pot folosi informatiile personale pentru a ajuta Bizoo.ro sa comunice mai usor cu dumneavoastra legat de ofertele de marketing. In orice caz, aceste companii nu au niciun drept de a imparti informatii cu altcineva.
 • Noi raspundem in fata instantelor de judecata, proceselor sau actiunilor legale pentru a stabili sau a ne exercita drepturile legale sau a ne apara impotriva pretentiilor legale
 • Noi credem ca este necesar sa facem schimb de informatii pentru a investiga, preveni, sau a lua masuri legate de activitati ilegale, frauda sau situatii care implica amenintari potentiale pentru siguranta personala, violari ale Termenilor si Conditiilor Bizoo.ro, sau cerute de lege.
 • Noi transferam informatii despre dumneavoastra daca Bizoo.ro este cumparat de o alta companie sau fuzioneaza cu o alta companie. In acest caz, Bizoo.ro va anunta aceasta informatie inainte ca acest transfer sa aibe lor si sa devine subiectul altor politici de confidentialitate.

Bizoo.ro afiseaza publicitate targetata bazata pe informatii personale. Agentiile de publicitate inteleg ca utilizatorii care interactioneaza, vad sau fac click pe reclame indeplinesc criteriile de targetare- de exemplu, femei intre 18-24 dintr-o anumita arie geografica.

 • * Bizoo.ro nu ofera nici o informatie personala catre agentiile de publicitate cand interactionati sau vedeti o reclama targetata. In orice caz, prin interactionarea sau vizualizarea unei reclame, agentia presupune ca indepliniti criteriile de targetare folosite pentru afisarea reclamei.
 • * Agentiile de publicitate de pe Bizoo.ro au clienti ca furnizori de servicii financiare (ca banci, agenti de asigurare, firme de brokeraj) si firme cu servicii non-financiare ( ca magazine, linii aeriene, companii de software)
Serviciile Platite

Accesul la Site si la anumite caracteristici ale acestuia sunt oferite gratuit tuturor Utilizatorilor. Totusi, Bizoo.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, fara preaviz, accesul la anumite zone sau caracteristici ale Site-ului (« Servicii Platite ») Utilizatorilor contribuabili sau celor care se inregistreaza printr-un procedeu anume. Accesarea si utilizarea acestor Servicii Platite se supun unor termeni si conditii suplimentare conform unor acorduri separate ce vin in completarea prezentului Acord.

Bizoo isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea Serviciilor Platite catre oricare Utilizator pentru orice motiv in scopul protejarii intereselor Bizoo.ro.

Politica de retur. Clientul are dreptul de a primi banii inapoi pentru serviciile achizitionate in termen de 10 zile lucratoare de la data comenzii.

Utilizatorii Generali

Utilizatorii pot utiliza acest Site doar in interes personal sau in scopuri interne. Toti utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video clipuri, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site (« Continutul Bizoo ») in scopul revanzarii sau redistribuirii Continutului Bizoo.ro, corespondentei in masa (prin e-mail, mesaje textuale, posta sau altele), desfasurarii unei afaceri concurente cu Bizoo.ro, sau exploatarii comerciale a Continutului Bizoo.ro. Se interzice extragerea sistematica a Continutului Bizoo.ro de pe Site pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin roboti, paianjeni, dispozitive automate sau procedee manuale) fara acordul scris din partea Bizoo.ro.

Anumite parti din Continutul Bizoo.ro afisate pe Site sunt oferite sau prezentate de catre terti (« Continutul Tertilor »). Bizoo.ro nu este autorul continutului tertilor, fie trimis de utilizatori anonimi sau furnizori platiti. Nici Bizoo.ro, nici afiliatii, directorii, agentii sau angajatii nostri nu au incheiat relatii comerciale cu acesti terti in scopul afisarii Continutului Tertilor pe Site. Orice Continut al Tertilor intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. Bizoo.ro nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea Continutului Tertilor si va fi exonerat in fata oricarui utilizator care foloseste Continutul Tertilor. In continuare, Bizoo.ro nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.

Bizoo.ro poate permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau serviciile oferite de terti prin hyperlink-uri (sub forma de cuvinte, sigle, canale sau altele) catre asemenea web site-uri ale Tertilor. Va avertizam sa cititi termenii si conditiile si/sau politele de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza pentru a cunoaste respectivele conditii de utilizare. Utilizatorul admite ca Bizoo.ro nu controleaza asemenea web site-uri ale Tertilor, nu le monitorizeaza si nu raspunde pentru aceste web site-uri, continuturi, produse sau servicii disponibile pe respectivele website-uri.

Mesajele sau informatiile trimise de Utilizator prin sistemele de comunicare oferite de Site sau prin email, fax sau scrisoare catre destinatari obtinuti de pe Site, nu vor contine materialele descrise de prevederile Sectiunii "Utilizatorii care Prezinta Informatii pe Bizoo.ro" de mai jos.

Bizoo.ro isi rezerva dreptul de a limita, refuza sau crea un acces diferit la Site si la caracteristicile lui pentru diferiti Utilizatori sau de a schimba caracteristici, de a introduce altele noi, fara preaviz. Utilizatorul admite ca incapacitatea de a folosi Site-ul total sau partial din orice motiv poate avea efecte secundare asupra afacerii. In consecinta fiecare Utilizator consimte ca Bizoo.ro nu raspunde in fata Utilizatorului sau a tertilor pentru imposibilitatea utilizarii Site-ului (fie din cauza intreruperii, limitarii accesului, schimbarilor sau anularii caracteristicilor de pe Site sau altele), pentru intarzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia, pentru daune (directe, indirecte, de consecinta sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau caracteristicile sale.

Nici un Utilizator nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de Bizoo.ro si/sau de alti Utilizatori si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.

Ca o conditie a accesului la si utilizarii Bizoo.ro, consimititi sa nu folositi serviciul Bizoo.ro pentru a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altora in nici un fel. Bizoo.ro va anula conturile membrilor sau utilizatorilor care incalca repetat drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale altor persoane. In plus, Bizoo.ro isi rezerva dreptul de a anula contul unui utilizator la prima incalcare a drepturilor altora utilizand serviciul Bizoo.ro, sau daca Bizoo considera ca activitatile utilizatorului dauneaza intereselor Bizoo.ro, ale afiliatilor sai sau ale altor utilizatori, precum si pentru orice alt motiv la decizia Bizoo.ro.

Utilizatorii Inregistrati

Orice utilizator care completeaza un formular pe Site oferind date (precum nume, adresa, numar de telefon si fax, adrese de email, detalii despre profesie, etc.) este utilizator inregistrat al Bizoo.ro (« Utilizator Inregistrat »). Bizoo.ro va deschide un cont (« Cont ») pentru fiecare Utilizator Inregistrat iar acesta din urma va primi un nume de utilizator (« ID de Utilizator ») si parola (« Parola ») pentru accesul la propriul sau Cont.

Bizoo.ro poate asigura un cont de email cu spatiu limitat pentru ca Utilizatorul sa trimita sau sa primeasca email (« Contul de Email »). Utilizatorul raspunde pentru toti utilizatorii si pentru continutul mesajelor comunicate prin Contul de Email, precum si pentru consecintele acestor mesaje.

Daca Utilizatorul Inregistrat este o companie, atunci este necesar (a) sa aveti autoritatea de a supune compania acestui Acord ; (b) adresa folosita la inregistrare sa fie principalul loc de afaceri al respectivei companii ; si (c) toate informatiile pe care le oferiti pentru Bizoo.ro in timpul inregistrarii sa fie adevarate, exacte, actuale si complete. In scopul acestei prevederi, filiala sau reprezentanta nu se considera entitati separate iar locul lor principal de afaceri va fi acelasi cu al companiei centrale.

Devenind Utilizator Inregistrat, sunteti de acord cu introducerea datelor dumneavoastra personale in Baza noastra Globala de Date ale Cumparatorului si autorizati Bizoo.ro sa transmita aceste informatii altor utilizatori.

Bizoo.ro poate oricand suspenda sau anula un Cont de Utilizator Inregistrat sau un Cont de Email cu preaviz de numai 24 de ore, dar nu este necesar preavizul pentru anularea in caz ca (a) in decizia Bizoo.ro Utilizatorul Inregistrat incalca prevederile prezentului Acord ; sau (b) Bizoo.ro are motive sa suspecteze ca informatiile oferite de un utilizator inregistrat sunt ireale, inexacte sau nu sunt actuale ori complete, sau (c) Bizoo considera ca actiunile unui Utilizator Inregistrat pot cauza pierderi financiare sau acuzatii juridice respectivului Utilizator Inregistrat sau Bizoo.ro si afiliatilor sai.

Utilizatorul Inregistrat nu va folosi Contul de Email pentru corespondenta de rutina, scrisori in lant sau pentru transmiterea materialelor ilegale, de hartuire, calomnioase, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau necorespunzatoare prin felul si natura lor. In continuare, Utilizatorul Inregistrat nu va folosi Contul de Email pentru publicarea, distribuirea, transmiterea sau circulatia informatiilor promotionale nesolicitate sau a continuturilor obscene, indecente, instigatoare, ofensatoare, defaimatoare, amenintatoare sau care incita la ori genereaza ura rasiala, discriminare, amenintare sau incalcarea confidentialitatii.

Utilizatorul Inregistrat nu poate vinde, incerca sa vanda, oferi spre vanzare, da, numi sau transfera un Cont, ID de Utilizator sau Parola catre un tert fara acordul prealabil scris al Bizoo.ro. Bizoo.ro poate suspenda sau anula Contul unui Utilizator Inregistrat sau al destinatarului transferului in caz de vanzare, oferta de vanzare, oferta sau transfer care incalca prezenta Sectiune.

Fara a considera Sectiunea 4.1 de mai sus, Bizoo.ro poate refuza inregistrarea sau emiterea Contului si /sau a Contului de Email , a ID-ului de Utilizator si Parolei catre oricare Utilizator din orice motiv.

Utilizatorii care Prezinta Informatii pe Bizoo.ro

Numai un Utilizator Inregistrat poate afisa informatii pe Site folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul Site-ului. Statului Utilizatorului Inregistrat se supune Sectiunii 4 de mai sus.

Nu se creeaza nici o relatie comerciala intre Utilizator si Bizoo.ro, afiliatii, directorii, agentii sau angajatii nostri pentru afisarea pe Site a informatiilor Utilizatorului.

Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza sa (a) ofere informatii reale, exacte, actuale si complete pentru a fi afisate de Bizoo.ro pe Site si (b) sa intretina si sa modifice prompt toate informatiile pentru a ramane reale, exacte, actuale si complete. Fiecare Utilizator acorda licenta irevocabila, prepetua, globala si gratuita, de subautorizare (prin suprapuneri multiple), pentru ca Bizoo.ro sa expuna si sa foloseasca informatiile oferite de Utilizator conform scopurilor mentionate in prezentul Acord si sa exercite dreptul de autor, drepturile de publicitate si baze de date continute in aceste materiale sau informatii, in orice mijloace cunoscute in prezent sau nu.

Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca a obtinut de la terti toate drepturile de autor necesare, licentele de marca inregistrata , de patent si aprobarile, sau autorizatiile si avizele referitoare la drepturile personale sau de proprietate ale oricaror terti (inclusiv, dar nu numai, drepturile de personalitate si de intimitate) pentru toate materialele si informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Bizoo.ro sa le prezinte. Drepturile de autor, drepturile de marca, comercializare, patentele si alte drepturi personale si de proprietate legate de materialele sau de informatiile expuse pe Site, inclusiv, dar nu numai, drepturile de personalitate si de intimitate, cele legate de produsele oferite sau expuse pe Site sunt numite aici « Drepturile Tertilor ». Fiecare Utilizator se angajeaza si isi asuma raspunderea ca materialele sau informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Bizoo.ro sa le prezinte si ca produsele aratate nu incalca Drepturile Tertilor, sau ca sunt expuse cu permisiunea celor care detin drepturile de proprietate respective. Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca a obtinut dreptul de a fabrica, oferi, vinde, importa si distribui produsele pe care le ofera si le expune pe Site si ca fabricarea, oferta, vanzarea, importul si/sau distribuirea acelor produse nu incalca nici un Drept al Tertilor.

Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca informatiile trimise catre Bizoo.ro pentru prezentarea pe Site :

 • nu contin informatii frauduloase si nu fac oferte frauduloase de produse, nu implica vanzarea obiectelor contrafacute sau furate, a caror comercializare este interzisa de legile in vigoare, nici nu promoveaza alte activitati ilegale 
 • nu fac parte dintr-o strategie de fraudare a altor Utilizatori ai Site-ului sau in alte scopuri ilegale 
 • nu sunt legate de vanzari de produse si servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale vreunui tert sau alte Drepturi ale Tertilor 
 • nu incalca vreo lege in vigoare, vreun statut, ordonanta sau regulament (inclusiv pe cele privind exportul, protectia consumatorului, concurenta incorecta, anti-discriminarea sau falsa publicitate) 
 • nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare 
 • nu sunt obscene sau nu contin si nu implica pornografie sau marfuri sexuale sau orice alt continut si nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor;
 • nu promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a handicapatilor, fata de orientarea sexuala sau de varsta 
 • nu contin materiale care reprezinta publicitate neautorizata sau hartuire, nu invadeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala, daunele civile sau nu incalca in alt mod legea sau regulamentele 
 • nu solicita afaceri de la vreun Utilizator in legatura cu o activitate comerciala concurenta cu Bizoo 
 • nu contine virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune, interfereaza cu, intercepteaza sau expropriaza sisteme software si hardware, date sau informatii personale 
 • nu acceseaza direct sau indirect ori includ descrieri de bunuri si servicii interzise de acest Acord  sau
 • nu creeaza in alt mod daune pentru Bizoo.ro sau afiliatii sai

Bizoo isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Site a oricarui material pe care il considera ilegal, care poate fi daunator pentru Bizoo.ro, care incalca prezentul Acord sau nu este adecvat dupa parerea noastra. Bizoo.ro isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile guvernamentale, cu detectivii particulari si/sau tertii prejudiciati in investigarea actiunilor infractionale sau civile. In plus, Bizoo.ro poate dezvalui identitatea Utilizatorului si informatiile de contact, daca organismele guvernamentale, judiciare sau un tert prejudiciat o cer, sau ca urmare a unor procese legale, Bizoo.ro nefiind raspunzator pentru prejudicii, iar Utilizatorul nu va pretinde daune de la Bizoo.ro pentru aceste dezvaluiri. Privind aspectele mentionate, Bizoo.ro poate suspenda sau anula Contul oricarui Utilizator dupa cum considera de cuviinta. Utilizatorul accepta ca Bizoo.ro nu are nici o raspundere fata de el, inclusiv raspundere pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in aceasta Sectiune, iar Utilizatorul isi asuma riscul ca Bizoo.ro sa intreprinda asemenea actiuni.

Tranzactiile dintre Cumparatori si Furnizori

Prin Site, Bizoo.ro ofera o platforma web electronica pentru schimbul de informatii dintre cumparatori si furnizorii de produse fara a solicita comision la incheierea tranzactiilor. In consecinta, Bizoo.ro nu detine controlul si nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe Site sau de capacitatea furnizorilor de a incheia vanzarea sau a cumparatorilor de a achizitiona.

Utilizatorii sunt avertizati asupra riscurilor de a tranzactiona cu oameni rau intentionati. Bizoo.ro foloseste mai multe tehnici de verificare a exactitatii informatiilor pe care ni le furnizeaza utilizatorii nostri cand se inregistreaza pe Site. Dar deoarece verificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Bizoo.ro nu poate si nu confirma identitatea fiecarui utilizator (inclusiv utilizatoriiMaxMember). Va recomandam sa folositi diversele instrumente disponibile pe Site, precum si ratiunea, pentru a evalua persoana cu care tranzactionati.

Fiecare Utilizator isi asuma riscul de vanzare - cumparare cand incheie tranzactii pe Site, de asemenea si riscurile daunelor sau prejudiciilor de orice fel privind activitatea ulterioara legata de produsele sau serviciile supuse tranzactiilor pe Site. Aceste riscuri includ falsa imagine a produselor si serviciilor, strategii frauduloase, calitate necorespunzatoare, nerespectarea instructiunilor, produse defecte sau periculoase, produse ilegale, intarzierea livrarii sau a platii, calculari inexacte ale pretului, incalcarea garantiei, incalcarea contractului si accidentele de transport. Aceste riscuri implica si situatiile in care fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau folosirea produselor sau a serviciilor oferite sau prezentate pe Site incalca sau se presupune ca incalca Drepturile Tertilor, iar riscul ca Utilizatorul sa suporte costuri pentru aparare sau alte cheltuieli legate de reclamatiile tertilor privind Drepturile Tertilor, sau in legatura cu pretentiile vreunei parti la protejarea drepturilor reclamate, cereri ale reclamantilor Drepturilor Tertilor. Aceste riscuri includ si situatiile in care consumatorii, alti cumparatori, utilizatori finali ai produselor sau altii, care reclama rani sau pagube suferite din cauza produselor obtinute de catre Utilizatorii Site-ului in urma unei tranzactii de vanzare - cumparare prin utilizarea Site-ului, pot suferi daune si/sau emite reclamatii in urma folosirii acestor produse. Toate aceste riscuri sunt numite « Riscurile Tranzactiei ». Fiecare Utilizator exonereaza Bizoo.ro de orice raspundere pentru daune, pagube, costuri, prejudicii, probleme, perturbari ale afacerii de orice fel care rezulta din sau sunt legate de Riscurile Tranzactiei.

Utilizatorii sunt unici responsabili pentru toti termenii si conditiile tranzactiilor facute prin sau folosind Site-ul, inclusiv, dar nu numai, pentru termenii de plata, ramburs, garantii, expediere, asigurare, taxe, comisioane, titluri, licente, amenzi, permise, manipulare, transport si depozitare.

In cazul in care un Utilizator are o disputa cu alta parte a unei tranzactii, respectivul Utilizator exonereaza Bizoo (si agentii, afiliatii, directorii si angajatii nostri) de orice reclamatii, cereri, procese, proceduri, costuri, cheltuieli si daune (inclusiv, dar nu numai, de daunele efective, speciale, incidentale sau de consecinta) ce rezulta din respectiva tranzactie.

Limitarea Raspunderii

CARACTERISTICILE SI SERVICIILE DE PE SITE-UL BIZOO.RO SUNT FURNIZATE « CA ATARE » SI « IN LIMITA DISPONIBILITATII », IAR BIZOO.RO AFIRMA EXPRES CA NU OFERA GARANTII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR NU NUMAI, GARANTII DE FUNCTIONARE, CALITATE, DURABILITATE, PERFORMANTA, ACURATETE, INCREDERE, MERCANTILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUME SCOP. ORICE ASTFEL DE GARANTII, ANGAJAMENTE, CONDITII, INTREPRINDERI SI TERMENI SE EXCLUD.

BIZOO NU OFERA ANGAJAMENTE SAU GARANTII PRIVIND VALABILITATEA, ACURATETEA, CORECTITUDINEA, CALITATEA, STABILITATEA, INTEGRITATEA SAU ACTUALITATEA INFORMATIILOR FURNIZATE PE SAU PRIN SITE. BIZOO NU GARANTEAZA CA FABRICAREA, IMPORTUL, DISTRIBUTIA, OFERTA, EXPUNEREA, CUMPARAREA, VANZAREA SI/SAU UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR OFERITE SAU PREZENTATE PE SITE NU INCALCA DREPTURILE TERTILOR ; DE ASEMENEA, BIZOO NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL PENTRU NICI UN PRODUS SAU SERVICIU OFERIT SAU PREZENTAT PE SITE-UL BIZOO.RO.

Orice material descarcat sau obtinut altfel prin Site se face pe riscul si raspunderea fiecarui Utilizator si fiecare Utilizator este unic responsabil pentru daunele produse propriului sau sistem digital sau pentru pierderea datelor cauzate de descarcarea respectivului material. Nici o recomandare sau informatie, fie verbala sau scrisa, obtinuta de un Utilizator de la Bizoo.ro sau prin Site nu reprezinta o garantie daca nu este stipulata expres aici.

Sub nici o forma Bizoo.ro nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor livrate prin Site generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.

Fiecare Utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Bizoo.ro, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea Site-ului de catre Utilizator (inclusiv prezentarea informatiilor pe Site) sau de incalcarea termenilor si conditiilor acestui Acord. Fiecare Utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Bizoo.ro, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din incalcarea de catre Utilizator a garantiilor pe care le-a oferit site-ului Bizoo.ro, inclusiv dar nu numai, cele stipulate in Sectiunile 5.3, 5.4 si 5.5 de mai sus. Fiecare Utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Bizoo.ro, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din solicitarea Drepturilor Tertilor sau din reclamatii ale altor terti privind produsele oferite sau expuse pe Site.Fiecare Utilizator se declara astfel de acord ca Bizoo.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un material prezentat de altii, inclusiv material defaimator, ofensator sau ilicit si ca riscurile daunelor produse de aceste materiale revin in totalitate fiecarui Utilizator. Bizoo.ro isi rezerva dreptul ca, pe cheltuiala proprie, sa apere si sa controleze orice aspect protejat de dumneavoastra, caz in care veti coopera cu Bizoo.ro pentru pregatirea cailor de aparare.

Bizoo.ro nu va raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv daune pentru pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor), fie stipulate in contract, neglijenta, paguba, raspundere stricta sau de alt fel sau pentru alte daune rezultate din urmatoarele situatii :

 • utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul 
 • defecte ale bunurilor, mostrelor, datelor, informatiilor sau serviciilor cumparate sau obtinute de la un Utilizator sau de la un tert furnizor prin Site 
 • incalcarea Drepturilor Tertilor sau reclamatii care sustin ca fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau utilizarea produselor sau serviciilor oferite si prezentate pe Site incalca sau se presupune ca ar incalca Drepturile Tertilor ; sau reclamatii ale altei parti care solicita protejarea drepturilor privind cererile reclamantilor Drepturilor Tertilor 
 • accesul neautorizat al tertilor la date sau informatii private ale oricarui Utilizator 
 • declaratiile sau comportamentul oricarui Utilizator al Site-ului ; sau
 • orice probleme legate de Serviciile Platite, inclusiv neglijenta.
Drepturile de Proprietate Intelectuala

Bizoo.ro este unic proprietar sau autorizat legal al tuturor drepturilor la Site si la Continutul Bizoo. Site-ul si Continutul Bizoo.ro includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile mondiale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a Continutului Bizoo.ro vor ramane in posesia Bizoo.ro, a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai Continutului Bizoo.ro, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest Acord sau de Bizoo.ro sunt rezervate.

« BIZOO », « BIZOO.RO », « MaxMember » , siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale Corporatiei Bizoo.ro sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si alte drepturi de proprietate.

Ce Informatii Colectam

Putem colecta informații personale de la dvs. sau din alte surse. "Informații personale" înseamnă, în general, informații care ar putea fi utilizate în mod rezonabil pentru a vă identifica în mod specific și pot include informații precum

 • Informații de contact, cum ar fi numele dvs., adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon și / sau numărul mobil;
 • Informațiile demografice, cum ar fi informații despre sex, locuri de muncă și informații profesionale, informații despre companie;
 • Vârsta și / sau data nașterii;
 • Numele de utilizator și parola;

Nu colectăm în mod intenționat date, cum ar fi informații financiare sau date referitoare la originea rasială sau etnică, la opiniile politice, la credințele religioase sau filosofice sau la calitatea de membru al sindicatelor.

De asemenea, putem colecta alte tipuri de informații de la dvs. sau de la alte surse, si vom face referire la ele ca "Alte informații" in această politică de confidențialitate. Tipul de informații pe care le colectăm se poate modifica odată cu evoluția tehnologiilor. Alte informații pot include, dar nu se limitează la, informații precum:

 • Domenii sau subiecte de interes;
 • Conținutul mesajelor sau al comentariilor postate de dvs. sau de alți utilizatori (de exemplu, text, fotografii, videoclipuri și linkuri) către Servicii, inclusiv pe forumuri sau conținut;
 • Istoricul navigării, inclusiv site-urile Web sau alte servicii pe care le-ați vizitat înainte și după vizitarea Serviciilor;
 • Tipul dispozitivului, setările și software-ul folosit;
 • Codul de publicitate, care este un număr de identificare unic, resetabil de utilizator pentru publicitatea asociată unui dispozitiv (de ex. iOS utilizează identificatorul pentru publicitate (sau "IDFA") și Android utilizează codul de publicitate Google);
 • Adresa Internet Protocol ("IP"), care este un șir unic de numere atribuite automat aparatului dvs. ori de câte ori accesați Internetul;
 • Fișiere log, care pot include adrese IP, tip de browser, pagini de trimitere / ieșire ISP, sistem de operare, timbre date / oră și / sau date clickstream, inclusiv orice clic pe link-uri personalizate;
 • Web Beacons, care sunt fișiere electronice care permit unui site să contorizeze utilizatorii care au vizitat acea pagină sau pentru a accesa anumite cookie-uri;
 • Informații non-precise despre locația fizică aproximativă (de exemplu, la nivelul orașului sau al codului poștal) a computerului sau a dispozitivului unui utilizator derivate din adresa IP a unui astfel de computer sau dispozitiv ("date geoIP");

De asemenea, putem completa informațiile personale și alte informații pe care le colectăm de la dvs. cu informații de la terțe părți, inclusiv operatori de rețea terță parte, surse de referință, site-uri de rețele sociale sau servicii (cum ar fi Facebook, Twitter și LinkedIn) surse publice (cum ar fi brokeri de date, agregatori de date și baze de date publice). Dacă utilizați o conexiune terță parte (cum ar fi Facebook Connect, Twitter sau Google+) pentru a accesa Bizoo.ro, creați un membru sau un profil în orice parte a Bizoo.ro, accesați conținutul nostru sau transmiteți conținutul nostru unei alte persoane, platformă sau serviciu, este posibil să primim, de asemenea, numele dvs. de utilizator, parola sau adresa de e-mail pentru serviciile terță parte sau alte informații disponibile despre dvs. sau colectate de la dvs. pentru aceste servicii.

Toate informațiile de mai sus sunt denumite în mod colectiv "Informații despre utilizator".

Rețineți că firma Axello Communications nu este responsabila pentru informațiile pe care le oferiți voluntar despre dvs. în discuțiile din anumite zone publice ale site-ului, cum ar fi forumuri, bloguri, wiki, camere de chat, mesaje private, mesaje sau alte interacțiuni accesibile publicului sau informații pe care alegeți să le faceți publice în profilul dvs. membru sau în alte zone care permit utilizatorilor să încarce sau să posteze conținut. Noi descurajăm utilizatorii să publice informații personale în acest mod. Puteți modifica oricând informațiile dvs. disponibile public pe pagina dvs. de profil sau puteți solicita eliminarea informațiilor dvs. personale din aceste zone. Consultați secțiunea despre cum puteți modifica sau controla ce este colectat în această politică de confidențialitate. În unele cazuri, este posibil să nu putem elimina informațiile personale, caz în care vă vom anunța dacă nu putem face acest lucru și de ce.

Cum facem Colectarea si Utilizarea Informatiilor

Bizoo.ro   colectează informațiile descrise aici. Toate informațiile sunt sau pot fi utilizate conform descrierii din această politică de confidențialitate.

Colectăm informațiile despre utilizator în cadrul serviciilor noastre, cum ar fi atunci când vă înregistrați pentru a deveni membri ai site-ului sau pentru a crea un profil sau un cont pe orice parte a Bizoo.ro, achiziționați un abonament, o licență software sau un produs; va înscrieți la e-mailuri, buletine de știri, buletine, webinarii sau lucrări de tipărit, participati la sondaje, efectuati interogări de căutare în Servicii; ne trimiteți un e-mail; sau alta modalitate de comunicare cu noi. De asemenea, colectăm informațiile despre dvs. offline prin intermediul telefonului sau al eforturilor de poștă directă sau de la clienți, furnizori, furnizori, terțe părți și surse disponibile publicului.

Când utilizați Bizoo.ro , este posibil să combinăm informațiile personale cu alte informații pe care le colectăm în legătură cu dvs. Facem acest lucru pentru a îmbunătăți serviciile pe care vi le oferim și pentru a îmbunătăți funcționalitatea serviciilor și capacitatea noastră de a comercializa sau de a vă publica acele produse sau servicii care ar putea fi de interes pentru dvs. De asemenea, putem combina informațiile pe care ni le-ați furnizat cu informații obținute din alte surse, cum ar fi rețelele sociale sau baze de date publice.

Informațiile personale sunt utilizate pentru a vă furniza Servicii de la Bizoo.ro, care includ, dar nu se limitează la:

 • trimiterea de e-mailuri sau buletine de știri care vă oferă servicii sau produse,
 • postarea mărturiei dvs. personale
 • afișarea recenziilor dvs. personale despre produse sau servicii. Informațiile personale pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă trimite reclame și promoții pe servicii și pe canale terțe. Informațiile personale pe care ni le furnizați sunt utilizate într-un mod care este compatibil cu Bizoo.ro și cu această Politică de confidențialitate.

Dacă alegeți să utilizați serviciul de recomandare pentru a trimite un articol unui contact sau pentru a invita un contact sa devina membru al unui site web, vă vom solicita adresa de e-mail a persoanei dvs. de contact sau vă vom permite să importați persoanele de contact din agenda de adrese a contului dvs. de e-mail . Vom trimite automat contactului dvs. un e-mail unic invitându-l sa viziteze site-ul. Este posibil să colectăm numele de utilizator și parola pentru contul de e-mail de la care doriți să importați persoanele de contact și să le utilizam numai în acest scop.
Bizoo.ro utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a analiza tendințele, a administra serviciile, a urmări mișcările utilizatorilor în jurul serviciilor și pe site-uri, dispozitive și aplicații terțe părți și pentru a aduna informații demografice despre baza noastră de utilizatori. Puteți controla utilizarea cookie-urilor la nivel de browser individual, dar dacă alegeți să dezactivați modulele cookie, acesta poate limita utilizarea anumitor funcții ale serviciilor. Consultați Politica privind cookie-urile pentru mai multe informații, inclusiv o explicație mai detaliată a tipurilor de cookie-uri, a diferitelor tipuri de cookie-uri utilizate de Bizoo.ro și despre modificarea sau ștergerea acestora.

Tehnicile de urmărire a serviciilor pot fi distribuite de către Bizoo.ro și / sau de către furnizorii sau partenerii noștri de servicii. Anumite tehnologii de urmărire ne permit să vă atribuim un identificator unic și să raportam informații despre utilizarea de către dvs. a serviciilor si alte informații despre dvs., inclusiv informațiile despre utilizator.

Când primiți mesaje de e-mail sau buletine de știri de la noi, este posibil să folosim semnalizatoare web, linkuri personalizate, GIF-uri clare sau tehnologii similare pentru a determina dacă e-mailul a fost deschis și pe ce link-uri faceți clic pentru a vă oferi comunicări mai eficace sau alte informații, și / sau agregate cu alte date pe care le colectăm pentru unele sau toate scopurile descrise în această Politică de confidențialitate.

Noi, împreună cu partenerii noștri (inclusiv, dar nu numai, parteneri de comerț electronic, afiliați și furnizori de servicii de analiză) putem utiliza tehnologii precum etichete pixel, etichete e-mail, adrese IP, obiecte comune partajate, stocare locală, cookie-uri Flash și HTML5 tendințe; administrarea serviciilor; colectarea și stocarea informațiilor, cum ar fi setările de utilizator, identificatorii anonimi ai browserului; supliment la jurnalele serverului nostru și alte metode de măsurare a traficului și răspunsului; urmarirea locatiilor si miscarile utilizatorilor în jurul Serviciilor;comportamentul vizitatorilor și răspunsurile la campaniile promoționale. Este posibil să primim rapoarte bazate pe utilizarea acestor tehnologii de către aceste companii terțe pe bază individuală și agregată. De exemplu, putem să colectăm informații despre adresa dvs. IP la informații cunoscute corporative sau alte informații sau informații despre utilizatori și să folosim informațiile asociate referitoare la preferințele de conținut agregat pentru a ajuta la eforturile noastre de a comercializa servicii pentru dvs.. Diferitele browsere își pot oferi propriile instrumente de gestionare pentru eliminarea stocării locale.

Utilizăm software-ul de analiză mobilă pentru a colecta date și pentru a înțelege mai bine funcționalitatea software-ului, dispozitivelor și aplicațiilor noastre mobile de pe telefon și de la alte dispozitive. Acest software poate înregistra informații cum ar fi frecvența utilizării aplicației, evenimentele care apar în cadrul aplicației, utilizarea agregată, datele despre performanță și locul unde a fost descărcată aplicația. Este posibil să conectăm aceste informații la informațiile despre utilizator.

Serviciile includ anumite caracteristici sociale, cum ar fi caracteristica de autentificare Facebook Connect și butonul "Like" de pe Facebook și widget-uri, care includ butonul "share" sau mini-programe interactive care rulează pe site-ul Bizoo.ro. Aceste funcții pot să vă colecteze adresa IP, să urmărească pagina pe care o vizitați în cadrul Serviciilor și să difuzați un modul cookie pentru a permite funcțiile să funcționeze corect. Caracteristicile și widgeturile media sociale sunt fie parte, fie găzduite direct pe Bizoo.ro. Interacțiunile dvs. cu aceste funcții sunt reglementate de politica de confidențialitate a companiei care le furnizează.

Informatii cu Privire la Publicitatea Personalizata

Bizoo.ro și / sau anumite părți terțe colectează informații despre dvs. pentru publicitatea personalizata, pentru a primi publicitate bazata pe categorii de interese in cadrul site-ului și pe alte site-uri, platforme și canale media.

Bizoo.ro afișează anunțuri pe site, aplicații, platforme și alte canale media (denumite în mod colectiv, "Canale"). Folosim datele online, precum și alte informații de utilizator pentru a vă trimite publicitate bazata pe categorii de interese. De exemplu, dacă citiți un articol despre un anumit subiect din Bizoo.ro, este posibil să folosim module cookie de la un furnizor pentru a vă servi mai târziu o reclamă pentru un anumit produs sau serviciu referitor la articolul examinat. Acești furnizori terți pot conecta informații despre paginile pe care le accesați în Servicii cu informații despre paginile pe care le accesați pe alte canale și vă afișăm publicitatea pe baza acestor informații combinate. Aceste anunțuri pot apărea atunci când vizitați o altă secțiune a Serviciilor sau pe alt canal. De asemenea, furnizorii terță parte vă pot difuza anunțuri atunci când vizitați Bizoo.ro pe baza interacțiunii dvs. cu Bizoo.ro și cu alte canale.

Datele online sunt agregate cu celelalte informații și date pe care le colectăm conform descrierii din această Politică de confidențialitate și / sau date similare colectate de parteneri pentru a crea grupuri de utilizatori și anumite categorii de interes general sau segmente pe care le-am dedus pe baza :

 • informatiilor de interes
 • paginilor pe care le vizualizați și link-urilor pe care le faceți când vizualizați un e-mail sau utilizând Bizoo.ro și cele ale partenerilor noștri și / sau
 • termenilor de căutare pe care îi introduceți atunci când utilizați anumite servicii de căutare.

Utilizăm aceste informații pentru a obține o imagine mai precisă a intereselor publicului pentru a putea difuza anunțuri despre care credem că sunt mai relevante pentru interesele dvs. Stocam afișările de pagină, clicurile și termenii de căutare folosiți pentru direcționarea către personalizarea anunțurilor separat de informațiile dvs. personale.

De asemenea, este posibil să vindem sau să transferăm date online către anumite terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate care vor folosi aceste date pentru a difuza anunțuri pe care le consideră relevante pentru interesele dvs. și care sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații. Unele dintre aceste părți terțe pot combina datele online cu propriile date despre dvs. pentru a forma o imagine mai detaliată.

Angajăm furnizori terți pentru a ajuta la colectarea, stocarea și segmentarea datelor online, iar furnizorii trebuie să păstreze confidențialitatea acestor informații. Nu autorizăm furnizori terți să colecteze informații personale de la serviciile noastre în scopuri proprii. Cu excepția celor enunțate în altă parte în această politică de confidențialitate, aceste date online sunt păstrate de Bizoo.ro pana la stergerea lor de catre utilizator. De asemenea, putem angaja terțe părți în scopul de a recunoaște utilizatorii noștri și de a le oferi conținuturi și reclame bazate pe categorii de interese. Este posibil să transmitem  informațiile despre utilizator catre partenerii noștri, cum ar fi numele dvs., adresa poștală, adresa de e-mail sau alt identificator. Partenerii noștri pot, de asemenea:

 • să colecteze informații direct de pe dispozitiv, cum ar fi adresa dvs. IP, codul de dispozitiv, codul de publicitate și informații despre browserul dvs. sau sistemul dvs. de operare;
 • să combine informațiile despre utilizator despre dvs. primite de la Bizoo.ro cu informații despre dvs. de la alte site-uri sau servicii;

Partenerii noștri din rețeaua de anunțuri pot utiliza cookie-uri, semnalizatoare web și coduri de publicitate pentru a culege informații despre activitățile dvs. pe bizoo.ro si pentru a vă oferi publicitate vizată în funcție de interesele dvs. Dacă dați clic sau atingeți sau interacționați altfel cu o reclamă, agentul de publicitate vă poate presupune că îndepliniți criteriile țintă. Dacă nu doriți ca aceste informații să fie utilizate de către Bizoo.ro  sau de furnizorii care colectează date pentru reclame personalizate privind serviciile în scopul de a vă servi anunțuri direcționate, puteți renunța făcând o sesizare la adresa contact@bizoo.ro. Rețineți că acest lucru nu vă oprește din a va fi difuzate toate reclamele. Dacă renunțați la anunțurile bazate pe categorii de interese, veți continua să primiți anunțuri, dar este posibil ca aceste anunțuri să nu fie la fel de relevante pentru interesele dvs. Dacă schimbați computerul, schimbați browserul, resetați codul publicitar sau ștergeți cookie-urile, va trebui să reînnoiți setările de renunțare.

Ce informatii Furnizam catre Companii Terte

Pentru a ne ajuta să facem reclama cu privire la Bizoo.ro și să publicăm în alt mod Bizoo.ro  și mărcile sale, este posibil să împărtășim statistici agregate care descriu publicul nostru online. Aceste statistici se bazează adesea pe informațiile pe care le furnizați atunci când vă abonați, vă înregistrați sau căutați în site-ul Bizoo.ro și descrieți, printre altele, datele demografice ale vizitatorilor noștri.

În ceea ce privește anchetele, în cazul în care răspunsurile sunt dezvăluite public, utilizatorii vor fi anunțați în momentul în care efectuează ancheta. Bizoo.ro  va dezvălui numai informații agregate privind răspunsurile utilizatorilor în sondaje către alți participanți la sondaj. În cazul în care anchetele permit utilizatorilor să prezinte observații scrise și în cazul în care Bizoo.ro  îi sfătuiește pe utilizatori de posibilitatea unei astfel de divulgări în momentul efectuării anchetei, Bizoo.ro  își rezervă dreptul de a divulga orice informație furnizată de utilizatori. Participarea la anchete este exclusiv la discreția dvs.

De asemenea, putem dezvălui informațiile despre utilizator pe care le primim de la dvs. și de la surse terțe și publice către terțe părți ale căror practici nu sunt acoperite de această politică de confidențialitate (de exemplu, furnizori de bunuri și servicii terțe, companii și agenții de marketing și publicitate, și comercianții cu amănuntul). În plus, furnizăm informații părților terțe pentru reclama personalizata, așa cum sa discutat mai sus.

Cum puteti Schimba sau Controla ce este Colectat

Actualizarea informațiilor de înregistrare.
La cerere, Bizoo.ro  vă va oferi detalii referitoare la informatiile pe care le detinem despre dvs. De asemenea, puteți să vizualizați, să corectați, să ștergeți sau să modificați informațiile colectate în timpul înregistrării utilizatorilor în orice moment pe pagina de profil pentru acel membru, aplicație sau site web. Permiteți cinci până la zece zile lucrătoare pentru ca, corecțiile sau modificările să fie afișate sau implementate public în sistemele noastre. Dacă aveți probleme la accesarea, corectarea sau ștergerea oricăror informații sau doriți să faceți o solicitare cu privire la faptul că Bizoo.ro  deține oricare dintre informațiile dvs. personale, vă rugăm să contactați direct site-ul web făcând clic pe link-ul corespunzător de mai jos (ceea ce ar trebui să conducă la o pagină "Contactați-ne" sau e-mail de suport) sau contactați-ne la contact@bizoo.ro (trebuie să includeți "Politica de confidențialitate" în linia de subiect) și vom răspunde solicitării dvs. într-un interval de timp rezonabil.

Cookie-uri și Pixel tag
Puteți să opriți sau să restricționați cookie-urile și pixel tag de pe computerul dvs. sau să eliminați cookie-urile din browserul dvs., ajustând preferințele browserului web. Cu toate acestea, dacă "dezactivați", eliminați sau dezactivați cookie-urile sau pixel tags, deși puteți utiliza în continuare serviciile, este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile sau serviciile disponibile pe Bizoo.ro.

Newsletter-ul și abonamentele dvs. prin e-mail
Puteți să renunțați sau să vă dezabonați la un buletin informativ sau la altă listă de e-mail în orice moment urmând instrucțiunile de la sfârșitul buletinelor de știri sau e-mailuri primite. Permiteți cinci până la zece zile lucrătoare pentru ca modificările să aibă efect. În unele servicii, comunicațiile legate de servicii sunt parte integrantă a acestui site la care vă abonați și puteți continua să primiți e-mailuri ca parte a respectivei porțiuni a site-ului, cu excepția cazului în care vă anulați contul, chiar dacă renunțați la newsletter-urile sau lista de e-mailuri. Dacă ne-ați furnizat mai multe adrese de e-mail, puteți continua să fiți contactat, cu excepția cazului în care solicitați să vă dezabonați pe fiecare adresă de e-mail pe care ați furnizat-o.

Notificări.
Vă vom trimite notificări de presă din timp în timp pentru a vă informa despre orice evenimente sau promoții care ar putea fi difuzate. Dacă nu mai doriți să primiți aceste tipuri de comunicații, puteți să le dezactivați la nivelul dispozitivului. Pentru a vă asigura că primiți notificări corecte, va trebui să colectăm anumite informații despre dispozitivul dvs., cum ar fi informațiile despre sistemul de operare și de identificare a utilizatorilor.

Informatii pentru Utilizatorii din afara Romaniei

Serviciile funcționează și sunt găzduite în ROMANIA și, în funcție de țara dvs. de reședință, trimiterea de informații de identificare personală către Servicii poate implica un anumit transfer de informații despre utilizator în U.E.. Înțelegeți și consimțiți ca informațiile despre utilizator pe care le furnizați să fie transferate și prelucrate în U.E. Trebuie să știți că legile privind confidențialitatea în U.E nu vă pot oferi protecție echivalentă cu cea din țara dvs. de reședință.
Rețineți că este posibil să folosim datele colectate de un operator / licențiat terț de versiuni sau ediții localizate ale serviciilor.

Bizoo.ro  se angajează să supună principiilor aplicabile ale Cadrului de protecție a confidențialității, toate datele cu caracter personal primite de la țările membre ale Uniunii Europene (UE), bazându-se pe Cadrul de protecție a confidențialității. Bizoo.ro  este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le primește și transferurile ulterioare către o terță parte, care acționează în calitate de agent în numele său. Bizoo.ro  respectă principiile. În anumite situații, Bizoo.ro  poate fi obligat să divulge date cu caracter personal ca răspuns la solicitările legale ale autorităților publice, inclusiv pentru a respecta cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii. Dacă sunteți o persoană europeană care are o plângere referitoare la confidențialitate, o îngrijorare sau o întrebare cu privire la practicile de confidențialitate ale lui Bizoo.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@bizoo.ro (trebuie să includeți "Politica de confidențialitate" în linia de subiect), iar noi vom procesa cererea in 45 de zile de la primirea cererii dumneavoastră. 

Cum sa Modificati aceasta Politita de Confidentialitate

Unele sau toate informațiile privind utilizatorul menținute de Bizoo.ro  pot fi supuse transferului către o altă companie în cazul unei schimbări de proprietate asupra lui Bizoo.ro  sau vânzarea oricărei părți a Bizoo.ro. Veți fi notificat prin e-mail și / sau o notificare proeminentă pe site-urile noastre în cazul unei schimbări de proprietate împreună cu o schimbare substanțială a utilizării informațiilor dvs. personale.

Putem schimba din când în când această Politică de confidențialitate și toate modificările vor fi efective în momentul în care le vom posta. Dacă vom considera că există o schimbare semnificativă a acestei Politici de confidențialitate sau a practicilor noastre de colectare și utilizare a datelor, vom indica pe site-urile noastre că Politica noastră de confidențialitate s-a modificat înainte de intrarea în vigoare a modificării. Versiunea publicată ulterior a politicii de confidențialitate înlocuiește toate versiunile anterioare. Accesul dvs. continuu la utilizarea Bizoo.ro va fi considerat acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate.

Vă îndemnăm să vă întoarceți la această pagină web și să revizuiți regulat această politică de confidențialitate, astfel încât să rămâneți la curent cu termenii și condițiile care se aplică în cazul dvs.

Alte Informatii Utile, privind Confidentialitatea dumneavoastra

Securitate.
Credem că folosim măsuri de precauție rezonabile pentru a păstra securitatea informațiilor personale pe care le dezvăluiți catre Bizoo.ro. Cu toate acestea, nu putem garanta că nu va exista o încălcare și nu suntem responsabili pentru nici o încălcare a securității sau pentru acțiunile unor terțe părți. În anumite cazuri, este posibil să utilizăm criptarea Secure Sockets Layer și / sau să transferăm anumite informații despre utilizator într-un format care nu poate fi citit de oameni pentru a oferi protecție. Sunteți în cele din urmă responsabil pentru securitatea adresei dvs. de e-mail și a parolei.

Copii.
Bizoo.ro nu este destinat copiilor, în special celor sub 13 ani. Nimeni sub vârsta de 13 ani nu trebuie să furnizeze informații personale sau să utilizeze zonele noastre de discuții publice, forumuri sau chat-uri. Minorii sub vârsta de 18 ani nu au dreptul să efectueze cumpărături sau vanzari în cadrul Bizoo.ro. Dacă, în ciuda acestor interdicții, copiii dvs. dezvăluie informații despre ei înșiși în zonele noastre publice de discuții, pot apărea consecințe care nu sunt destinate copiilor (de exemplu, pot primi mesaje nesolicitate de la alte părți). Dacă se descoperă că am adunat informații personale de la o persoană sub 13 ani, vom șterge imediat aceste informații.

Reținerea datelor.
Perioada de timp pentru care păstrăm informațiile variază în funcție de utilizarea informațiilor. În unele cazuri, există cerințe legale pentru păstrarea datelor pentru o perioadă minimă. Cu excepția cazului în care există o cerință legală specifică pentru a păstra informațiile, intenționăm să le păstrăm pentru o perioadă care nu este mai mare decât este necesar pentru a îndeplini o nevoie legitimă de afaceri.

Legături către alte site-uri.
Bizoo.ro conține legături către alte site-uri ale căror practici de informare pot fi diferite de cele ale noastre. Trebuie să consultați politica de confidențialitate a acestor site-uri pentru a afla cum este protejată confidențialitatea.

Respectarea legii și a altor condiții.
În conformitate cu legea aplicabilă, ne rezervăm dreptul de a furniza informații privind orice utilizator al serviciilor atunci când avem motive să credem că utilizatorul încalcă Termenii și condițiile noastre sau alte reguli publicate sau se angajează (sau avem motive să credem că este angajat in) orice activitate ilegală și să elibereze informații ca răspuns la ordinele instanțelor și ale guvernului, alte cereri din partea entităților guvernamentale, citații civile, cereri de descoperire și altele, conform legii. De asemenea, putem publica informații despre utilizatori atunci când credem cu bună-credință că o astfel de eliberare este în interesul protejării drepturilor, proprietății, siguranței sau securității lui Bizoo.ro, oricărui utilizator sau a publicului sau pentru a răspunde unei situații de urgență.
Pentru mai multe informații privind utilizarea serviciilor dvs., vă rugăm să vizitați pagina de Termeni și condiții Bizoo.ro, care este încorporată prin referință în această politică de confidențialitate.

Cum puteti Contacta Bizoo.ro pentru orice Intrebari sau Reclamatii

Dacă aveți întrebări cu privire la Politica noastră de confidențialitate, puteți să ne contactați la adresa contact@bizoo.ro și să includeți "Politica de confidențialitate" în linia de subiect.

Dacă aveți o reclamatie referitoare la confidentialitate nerezolvata sau pe care am rezolvat-o nesatisfacator, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – A.N.S.P.D.C.P , http://www.dataprotection.ro

Notificari

Toate notificarile sau cererile facute catre Bizoo.ro sunt valabile numai in scris si se vor trimite astfel : Axello Communications, Str.Grigore Tocilescu, 1A, ap.6, Constanta, In Atentia : Departamentului Juridic.

Toate notificarile sau cererile facute catre un Utilizator sunt valabile daca sunt trimise fie personal, prin curier, posta autorizata, fax sau email la ultima adresa cunoscuta, fax sau adresa de email furnizata de Utilizator, fie prin afisarea respectivei notificari sau cereri pe o zona a Site-ului unde accesul este public si gratuit. Notificarea catre Utilizator este considerata primita de respectivul Utilizator daca si cand

 • Bizoo.ro poate demonstra ca Utilizatorul a primit comunicarea respectiva, sub forma fizica sau electronica, sau
 • la imediata afisare de catre Bizoo.ro a notificarii in cauza intr-o zona a Site-ului unde accesul este public si gratuit.
Generalitati

Fiind supus acordurilor suplimentare legate de Serviciile MaxMember, prezentul Acord si Polita de Confidentialitate constituie intregul contract dintre Utilizator si Bizoo.ro cu privire la accesul si folosirea Site-ului si este superior oricarui acord prealabil scris sau verbal legat de acelasi subiect mentionat aici.

Bizoo.ro si Utilizatorul sunt parti contractuale independente, si nu se creeaza nici o relatie de agentie, societate, asociatie, angajat-patron sau franciza prin acest Acord.

Daca vreuna din prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.

Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc in nici un fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.

Nerespectarea vreunui drept de catre Bizoo.ro sau incapacitatea de a lua masuri contra incalcarii termenilor si conditiilor de catre un Utilizator nu elimina dreptul ca Bizoo sa ia masuri cu privire la incalcari ulterioare sau similare.

Bizoo.ro are dreptul de a desemna obligatiile si indatoririle sale din prezentul Acord si din orice conventie legata de Serviciile Platit oricarei persoane sau entitati.

Prezentul Acord se supune legilor Romaniei indiferent de conflictul cu prevederile altor legi.