Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 209 companii
 • CreditPrime

Bucuresti Financiar
 • Best Amanet Auto ofera credite cu garantie auto pentru persoane juridice si persoane fizice cu dobanzi decente si solutionarea dosarului in mai putin de 30 de minute. Ofera inclusib posibilitatea achizitionarii autoturismului cu pana la 80% din valoarea acestuia in functie de stare si model. Cu puncte de lucru in Satu Mare, Cluj Napoca si Oradea se ofera servicii in toata zona de nord-vest a tarii prin deplasarea consultantilor in orice locatie din jurul punctelor de lucru.

Satu Mare Financiar
 • Alaturi de parteneri nostri TBI BANK am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit. Compania este pe piata din Romania din anul 2014, si pune spre vanzare branduri consacrate ca: Armytek, Muela, Elite Force, Fenix, Acebeam, Victorinox, Vortex, Olight, Yucon, Pulsar, Bresser, etc. Compania are sediul in Oradea. Depozit str. Transilvaniei nr. 13. Livrari din stocul propriu.

Oradea Financiar
 • Bine aţi venit la Anick Expres Consulting Srl Cultura noastra profesionala si organizationala se caracterizeaza prin dorinta de a maximiza pe termen lung valoarea pentru clientii nostri, scop in care ne implicam activ pentru fiecare client in parte, pentru fiecare companie si pentru comunitate. De ce Anick Expres Consulting SRL ? Experienta si serviciile excelente. Depunem toate eforturile pentru a ne servi clientii si a cladi o relatie puternica cu acestia. Nu ne rezumam doar la a obtine cele mai bune oferte, ci va oferim serviciile noastre pe intreaga perioada de derulare a colaborari si va stam la dispozitie cu sfaturi ori de cate ori aveti nevoie. Suntem capabili sa oferim servicii de calitate potrivite cu nevoile tuturor clientilor nostri, indiferent de marimea sau locatia acestora. Despre noi Misiune si principii Scopul nostru este sa fim cei mai buni in ceea ce facem, in fiecare zi, la fiecare tranzactie. Actionam din convingere pentru servicii de calitate si dispunem de resurse care ne permit sa furnizam rezultate remarcabile. In cele din urma si cel mai important suntem o companie care pune clientul pe primul plan. Stim ca performanta noastra si satisfactia clientului pot si trebuie sa mearga mana in mana. Ca atare, succesul nostru se masoara atat prin performanta prestatiei cat si prin satisfactia clientilor. Valorile noastre • Integritate - actionam cu etica si onestitate • Respectarea cuvantului dat - facem ceea ce promitem • Respect pentru oameni si afacerile lor • Ascultarea si intelegerea clientilor • Accesarea oportunitatilor pentru satisfacerea nevoilor clientilor • Castig pentru toate partile implicate Firma Anick Expres Consulting prin consultantii sai doreste a oferi potentialilor sai clienti, solutii optime de finantare. Noi ne ocupam de partea mai putin placuta in accesarea unei finantari: calcule, comparatii, birocratie, telefoane, explicatii, gestionare timpi de raspuns, alergatura si nu in ultimul rand nervi si intrebari fara raspuns. Nu-ti putem garanta creditul, dar iti garantam ca vei fi tratat cu respect, promptitudine, transparenta si professionalism. Avem relatii profesionale cu o multitudine de institutii financiare astfel putand avea optiuni diversificate si multiple de finantare pentru aproape toata gama de cerinte. Ne bazam pe relatii personale cu clientii si dorim ca aceasta sa fie o preocupare continua. Nu percepem nici un comision din partea beneficiarului pentru serviciile prestate. De asemenea colaborarea cu noi va ofera flexibilitate, reduceri de costuri, timp si servicii de consultanta la cele mai inalte standarde. Economisim timpul si banii clientului, negociind conditiile contractuale dorite fara niciun cost. Prezenta dumneavoastra in fata bancii fiind necesara doar la semnarea contractului de credit. Daca sunteti interesati de oferta noastra de consultanta nu ezitati sa ne contactati !!!

Bucuresti Financiar
 • AVBS Credit este o companie de brokeraj bancare infiintata in 2007, iar in prezent detine peste 70 de francize in toata tara si se afla in parteneriat cu peste 25 de institutii bancare si non-bancare din Romania. AVBS Credit faciliteaza obtinerea de credite bancare, parcurgand pentru client toate etapele necesare pentru obtinerea unui credit bancar. Compania noastra este la dispozitia clientului, reducand la minimum timpul dedicat de acesta in vederea obtinerii creditelor bancare.

Bucuresti Servicii
 • InfoCredit isi propune sa ofere servicii integrate consultanta si asistenta in relatia cu finantatorii (bancare, leasing, factoring) cu orientare pe clientii din segmentul IMM si al persoanelor fizice. InfoCredit are ca strategie dezvoltarea, implementarea si operarea unui concept ONE STOP SHOP pentru servicii specializate destinate IMM-urilor utilizand resursele proprii si ale partenerilor. Serviciile vizate sunt: 1. Obtinerea de bani (capital, imprumuturi, vanzari de afaceri sau active); 2. Consultanta manageriala; 3. Servicii profesionale specializate (resurse umane, contabilitate, consiliere juridica, audit financiar, audit intern, proprietate intelectuala, reorganizare, evaluari de active sau de afaceri, marketing); 4. Training si dezvoltare profesionala Factorii de succes: 1. Oferta variata. InfoCredit are colaborari cu mai mult de 40 de finantatori (banci, societati de leasing si societati de factoring). 2. Economia de timp. Dintr-o discutie cu consultantul InfoCredit, clientul afla cel putin la fel de multe oferte ca si intr-o vizita la 10 finantatori. In plus, consultantul InfoCredit va face majoritatea drumurilor in locul clientului. 3. Consiliere de specialitate. Consultantul InfoCredit va indica finantarile care se potrivesc cel mai bine cu situatia financiara si necesitatile clientului, iar la solicitarea clientului il va asista pana la obtinerea creditului si va putea oferi explicatii si lamuriri despre termenii utilizati in contracte, despre efectele diverselor comisioane si taxe in derularea creditului. 4. Impartialitate. Fiind un serviciu platit doar de client, consultantul InfoCredit lucreaza in interesul clientului, deci va sugera clientului solutia cea mai avantajosa pentru acesta.

Oradea Financiar
 • Societate specializata de consultanta si intermediere financiara, avand protocol de colaborare cu prestigioase banci si societati de leasing din Romania. Societatea noastra a luat fiinta in anul 2007, venind in intampinarea clientilor nostrii cu o variata paleta de oferte financiare si de leasing, contand in activitatea noastra satisfactia clientilor nostrii.

Bucuresti Servicii
 • Invictus Asigurari este un consultant profesionist in materie de gestiune si administrare a riscurilor si de transfer a acestora catre societati de asigurare prin incheierea de polite de asigurare. Pe langa asigurari intermediem credite si leasing prin cele mai importante banci din Romania. Asigurarile de care poti avea nevoie: -asigurari de pensie cu acumulare de capital, -asigurari de rente pentru studii, copiilor, -conservarea proprietatii (asigurarea cladirilor si bunurilor, casco, RCA) -asigurare medicala, -asigurare de malpraxis.

Brasov Financiar
 • Suntem dedicati dezvoltarii de produse si procese care sunt simplu de inteles si de lucrat. Facem acest lucru trecand in revista oferta noastra pentru a ne asigura ca este potrivita pentru publicul tinta si ca intermediarilor si clientilor acestora le este usor sa se angajeze cu noi. Putem oferi cu adevarat clientilor o abordare de la caz la caz. Acest lucru inseamna, in anumite cazuri, ca putem fi mai flexibili sa decidem cand si cat de mult acordam. Il pastram simplu.

Bucharest Financiar
 • Societatea este Membru Corporativ ANEVAR, fiind autorizata cu numarul 0752 si ofera servicii de evaluarea proprietatilor imobiliare, bunurilor mobile si consultanta financiara cu acoperire nationala. Evaluarea proprietatilor imobiliare (EPI), teren si constructii sau teren liber, rezidentiale, industriale, comerciale, agricole sau speciale: - Apartamente; - Case si vile; - Spatii comerciale; - Spatii de productie - Depozite; - Proprietati industriale; - Terenuri intravilane; - Terenuri agricole; - Ferme agricole; - Alte tipuri de constructii (hoteluri, pensiuni, benzinarii, etc.). Evaluarea bunurilor mobile (EBM): - Autoturisme; - Autoutilitare; - Utilaje si masini agricole; - Ambarcatiuni; - Linii de productie; - Masini si echipamente tehnologice; - Alte tipuri de bunuri mobile (utilaje de constructii, etc.). Consultanta financiara: - Studiu de determinare al pretului de vanzare / achizitie; - Studiu de determinarea al chiriei; - Solutii de finantare (credite / leasing); - Intocmire dosar de finantare; Bucuresti, Bld. Camil Ressu, Nr. 4, Bl. 5, Sc. A, Et. 1, Ap 3, Sector 3 Monica Prita 0730.800.395 Andrei Haidu 0727.746.972 Ionut Olteanu 0723.503.218

Bucuresti Servicii
 • Mogo este o companie care ofera finantare pe termen lung pentru masini de orice marca, model si an de fabricatie. Mogo opereaza cu succes pe piata serviciilor financiare din 2012. Filialele noastre sunt situate in Letonia, Lituania, Belarus, Estonia, Georgia, Polonia, Romania, Bulgaria, Armenia, Albania, Moldova si Ucraina.

Sector 1 Servicii
 • Compania noastra ofera consultanta si intermediaza credite pentru bancile care activeaza pe piata bancara din Romania. Oferim consultanta si intocmim documentatia necesara acordarii creditelor de nevoi personale, imobiliare, refinantari, leasing, carduri de cumparaturi.

Galati Financiar
 • Newgate Consulting isi propune sa ofere solutii complexe, practice si adaptate profilului fiecarui client, ce urmaresc dezvoltarea profitabila a afacerilor, cresterea sustenabila in conditii de minimizare a riscului, accesarea de surse de finantare, patrunderea pe noi piete, conceperea si implementarea de strategii specifice ciclului de dezvoltare a afacerilor si a climatului economic general.

Bucuresti Financiar
 • Compania noastra ca si domeniu principal de activitate, are la baza creditarea peroanelor fizice cat si a persoanelor juridice. Indeferent de natura clientului care are un venit demonstrabil, avem poibilitatea sa gasim o sursa de finantare. Noi oferim cea mai optima solutie de finantare avand la baza peste 28 de produse financiare cat si alte produse conexe care faciliteaza linia de creditare a clientului.

Tg Mures Financiar
 • Aceasta este o oferta privata si oferim toate tipurile de servicii de imprumut, cum ar fi creditele garantate si negarantate pentru persoane fizice si companii, la o rata a dobanzii foarte scazuta. Aplica acum pentru o afacere personala sau de astazi de imprumut multi-scop.

Riyadh Financiar
 • Mr. Finance isi propune sa va aduca in atentie o serie de informatii utile referitoare la notiunea de creditare rapida, in asa maniera incat sa intelegeti foarte bine ce presupune aceasta, care sunt principalele companii ce presteaza aceste servicii, cum le alegeti si care este procedura de aplicare si acordare. Scopul nostru este de a aduna intr-un singur loc toate informatiile relevante in acest sens, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti sa analizati cat mai rapid oferta existenta si sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Intra pe https://mrfinance.ro

Bucuresti Financiar
 • Peste 1 milion de romani au beneficiat de finantare in ultimii 11 ani din partea ERB Retail Services, institutie financiara non-bancara specializata in acordarea de finantari la punctele de vanzare comerciala si in emiterea de carduri de credit. Suntem lideri pe piata creditelor de consum din Romania, cu peste 400,000 de carduri de credit emise si o cota de piata de 20%. Si, am inteles intotdeauna asteptarile si nevoile clientilor nostri. De aceea, pentru fiecare am dezvoltat produse si servicii care sa vina in intampinarea fiecaruia, astfel: Credit direct in magazin - Poti apela la ERB Retail Services pentru finantarea achizitiei de electronice, electrocasnice, aparatura IT, mobilier, bricolaj, tamplarie PVC etc. din peste 2,200 de locatii comerciale situate in mai mult de 200 de orase si localitati din intreaga tara. Iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta pentru alegerea creditului necesar atat prin personal propriu, cat si cu ajutorul comerciantilor. Credit online - Te poti baza pe un credit atunci cand doresti sa achizitionezi, cu plata in rate, produse de la principalele magazine online, fara a mai avea nevoie sa te deplasezi la banca. Carduri de credit - Iti oferim cardul de credit EuroLine cu functionalitate multipla, prin care poti face cumparaturi in Rate fara Dobanda, cumparaturi cu plata integrala sau retrageri de numerar. In plus, beneficiezi de avantajele oferite de programele de loialitate de la ERB Retail Services, respectiv MasterCard, precum si de noul program „rate oriunde”, ce permite transformarea unei plati online in rate. Asigurari asociate produselor de creditare. Beneficiem de acoperire nationala, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu peste 300 comercianti locali si cu cei mai importanti retaileri la nivel national. ERB Retail Services IFN SA este membra a Grupului Eurobank, institutie bancara europeana cu active totale de 73,6 miliarde de euro (decembrie 2015), 16,319 angajati si o retea de peste 960 de sucursale in Grecia si in strainatate, inclusiv in Romania. Grupul Eurobank este unul dintre cei patru piloni ai sistemului bancar grecesc si, in acelasi timp, detine o pozitie strategica pe segmentele de retail si corporate banking in Romania, Bulgaria si Serbia, asigurand si servicii de Wealth Management in Cipru, Luxemburg si Londra, fiind de asemenea prezent in Ucraina. Mai multe informatii despre Eurobank sunt disponibile pe site-ul www.eurobank.gr.

Bucuresti Financiar
 • ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 84 de milioane de clienti individuali, companii si institutii din peste 40 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Asia si Australia. ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania dupa 1989, in prezent detinand o pozitie solida pe piata locala. S-a lansat in 1994, ca banca de nisa, de Corporate si Investment Banking, dar s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut, prin crestere organica, iar astazi este o banca universala care ofera o paleta completa de produse si servicii tuturor categoriilor de clienti.

Timisoara Financiar
 • Suntem una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, credite la nevoi personale, asigurari atasate creditelor un plan de protectie a veniturilor si/sau garantie extinsa pentru produsul cumparat.

Cluj-Napoca Financiar
 • Misiunea noastra este aceea de a construi relatii profesionale de lunga durata cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc. Oferim credite non-bancare pe perioade scurte si sume mici in maxim 24 h.

Bucuresti Servicii