Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Programe Transfer Bancar - Finante/Banci: 9 companii
  • Divert Exchange este o casa de schimb valutar si transfer de bani prin Western Union care va ofera cele mai competitive cursuri valutare. Accesul este usor din diferite zone ale orasului si imprejurimi, avand 9 locatii in zonele Tomis 3, Spital, Casa de Cultura, Inel 2, Abator, localitatile Murfatlar si Harsova. Acestea sunt deschise incepand cu ora 8 si pana la 18-20.

Constanta Financiar
  • SC Exelia Srl este membra a Grupului Intesa Sanpaolo. Firma si-a inceput activitatea in Iunie 2009, principala activitate fiind aceea de introducere si validare a datelor primite de la partenerii nostri externi.

Brasov Servicii
  • Principalele servicii pe care le promovam sunt servicii bancare diverse, produse de economisire, credite ipotecare si imobiliare, credite de nevoi personale. Reprezentam mai multe banci de top din Romania si strainatate. Societatea noastra are urmatoarele date de contact: FALD STAR SRL Constanta J13/1011/2011 CUI 28411758 Str IC Bratianu nr.86 bloc SR9A ap.7 Constanta tel 0736878795 administrator CARAPETRU TEODORU

Constanta Financiar
  • Firma Sc Crisalfa Srl din Targu Mures comercializeaza sertar de transfer bani - EFD ST. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744640912, persoana de contact Varadi Arpad.

Tg. Mures Financiar
  • Serviciile Provus Group includ toate activitatile privind personalizarea si procesarea cardurilor, managementul retelelor ATM si POS, alaturi de programe si aplicatii de loialitate, managementul disputelor, solutii de monitorizare a fraudelor si asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri (oriunde in lume), call-center si suport in implementarea standardelor EMV in conformitate cu tendintele actuale. In 2016, Provus Group (Provus, Romcard si Supercard Solutions & Services) a fost achizitionata de catre Wirecard AG, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global pe piata de plati electronice. Wirecard AG ofera servicii financiare globale si tehnologii de ultima ora aferente. Solutiile companiei acopera procesarea platilor pentru zona de retail, pentru toate canalele de vanzari, fie online, mobil sau prin POS.

Bucuresti Servicii
  • România este o piaţă importantă pentru grupul Millennium, prezentând perspective macro-economice atractive. Cu o populaţie considerabilă şi un nivel relativ redus de bancarizare, România oferă un potenţial de dezvoltare important pe termen lung. Ţinând cont de penetrarea produselor bancare pe pieţe similare din regiune, 11 milioane de persoane ar putea beneficia de produse şi servicii bancare în România. Millennium Bank se adresează atât companiilor, cât şi persoanelor fizice, prin canale de distribuţie dedicate. Reţeaua de sucursale este formată din unităţi Millennium Credit Centers – reţea dedicată persoanelor fizice – şi Millennium Financial Centers, dedicate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Millennium Bank şi-a început activitatea in 9 oraşe prin 40 sucursale, dintre care 11 Financial Centers şi 29 Credit Centers. Reţeaua va creşte până la 100 de sucursale până în 2011. Suntem prezenţi în Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Timişoara, Cluj, Oradea, Bacău şi Iaşi. La Millennium Bank vă stau la dispoziţie peste 500 de profesionişti, pregătiţi la cele mai înalte standarde internaţionale!

Bucuresti Producator
  • LIBRA BANK a fost înfiinţată în 1996, devenind operaţională în 1997, iar din mai 2003 a devenit membră a grupului american de investiţii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanţi investitori străini din România, are investiţii de peste 3 miliarde de dolari în Europa Centrală şi de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiţi în România. Acest grup şi-a dezvoltat o puternică prezenţă în ţara noastra încă din 1993, implicându-se în dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei româneşti: industria electrotehnică, panificaţie, industria materialelor de construcţii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietăţi imobiliare, fiind acţionar majoritar la multe companii din aceste domenii. LIBRA BANK este o bancă autorizată să îndeplinească toate activităţile specifice unei bănci comerciale şi câteva activităţi legate de pieţele de capital. De asemenea, banca este membru SWIFT, acţionar la SNCDD, TRANSFOND şi BIROUL DE CREDIT. Banca este agent de decontare pentru Societăţi de servicii investiţii financiare (SSIF), intermediar pe piaţa secundară a titlurilor de stat şi depozitar pentru un fond de investiţii. LIBRA BANK este de asemenea membru al Asociaţiei Române a Băncilor din februarie 1998.

Bucuresti sector 1 Servicii
  • Ca si membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm ofera servicii de outsourcing pentru banci si institutii financiare din Italia, respectiv din Belgia. Compania activeaza in domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria imprumuturilor ipotecare si de consum personal, a politelor de asigurare de viata, casa, auto si moto, dar si alte servicii, cum ar fi compararea online de preturi pentru articole vandute in peste 2700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clientilor, se utilizeaza un sistem de gestionare a documentatiei digitalizate: documentele primite in format electronic sunt recunoscute, clasificate si analizate, iar comunicarile si informatiile aferente acestora sunt inserate in baza de date. In acest context si in urma unei formari adecvate, peste 400 de angajati FinProm gazduiti in cadrul unui birou de 2.200 mp, ofera servicii specializate de prelucrare si gestionare a dosarelor la standarde inalte, dand dovada de profesionalism si dezvoltare continua.

Arad Servicii
  • G4S Cash Services este membra a Group 4 Securicor, companie aflata pe locul intai la nivel mondial in domeniul prestarii de servicii de securitate. In Romania, G4S Cash Services este prezent din 2002, oferind servicii de transport valori, procesarea banilor si alimentarea si intretinerea de nivel 1 a bancomatelor. Totalizeaza astazi peste 4000 de salariati si are o infrastructura teritoriala dezvoltata formata din 9 Centre de Procesare si 26 puncte de lucru, putandu-ne astfel presta serviciile la nivelul tuturor judetelor. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, Posta Romana, ABN-AMRO, Alpha Bank, Citi Bank, Banc Post, Banca Romaneasca S.a.

Sector 2 Servicii