Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
 • Personal Broker aduce pe piata romaneasca consultanta obiectiva pentru produsele Societatilor de Asigurare, a Caselor de Pensii, a Societatilor Bancare si a fondurilor de investitii din Romania prin prezentare avantajelor, beneficiilor, riscurilor si costurilor fiecarui produs financiar. Intermedierea, incheierea de contracte precum reprezentarea clientului in relatia acestuia cu Societatile de Asigurare si Institutiile Bancare. Asistenta si service pe toata durata contractului intermediat.

Cluj-napoca Servicii
 • Institutie financiar nebancara, ce ofera credite cu garantii auto persoanelor fizice si companiilor. Suntem sub stricta supraveghere a Bancii Comerciale Romane si am inceput activitatea in 2013. Oferim posibilitatea de a garanta cu autoturismul tau pentru un imprumut rapid, cu banii pe loc, pana la 60% din valoarea masinii.

Bucuresti Financiar
 • Car Podul inalt este o institutie financiara nebancara. Ofera membrilor sai imprumuturi in lei, si ofera posibilitatea de a economisi intr-un mod cat mai avantajos prin fondul social optional. De asemenea, oferim posibilitatea de refinantare.

Vaslui Financiar
 • BCR Banca pentru locuinte ofera clientilor sai o varianta de economisire - creditare, fara concurenta pe piata. Vrei sa economisesti? Vrei sa  primesti un credit in cele mai avantajoase conditii? Te incanta ca la economiile tale sa ai minim 25%? Ti-ar place sa obtii un credit cu cea mai mica dobanda de pe piata? Iti doresti ca veniturile tale sa fie protejate in permanenta? Noi suntem solutia ta!

Focsani Financiar
 • Partener Destine Holding pentru zona de vest, DEXIA PERFORM ofera servicii de consultanta financiar-bancara si asigurari oferind programe programe complete de pregatire si dezvoltare profesionala. Vrei mai mult de la afacerea ta? Atunci vino alaturi de noi la Destine Broker de Asigurari si: - Vei beneficia de sesiuni de training sustinute de nume de prestigiu din industria de asigurari; - Iti vei surprinde clientii cu cele mai bune oferte dintr-un portofoliu vast de produse; - Cea mai performanta platforma de ofertare on-line iti va sta la dispozitie in elaborarea celor mai bune oferte; - Vei avea satisfactii profesionale si materiale si un sistem unic de cariera.

Timisoara Financiar
 • Suntem o casa de amanet program non stop. Categoria de produse primite drept garantie este foarte larga: aur, argint, tablouri, telefoane, televizoare, tablete, ceasuri, autovehicule, etc. Comisione discutabile si renegociabile, vanzare bunuri provenite din contracte neonorate la preturi mult sub pretul de second hand www.amanet-non-stop.ro

Bucuresti Servicii
 • Car Moldova IFN este o institutie financiara nebancara. Ofera imprumuturi de diferite tipuri: credit pensionar, creditul student, creditul express, creditul garantat si creditul rapid. Deasemenea se pot face depuneri de bani, prin fond social de economii.

Roman Financiar
 • Casa de ajutor reciproc ofera imprumuturi/refinantari. Aveti posibilitatea de a alege dintre cele patru tipuri de credite. Aveti posibilitatea de a depunde fond social optional de economii. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Proiecte Imobiliare S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Roman Altul
 • Sc Direct Concept Amanet Ifn Srl acorda credite cu primire de bunuri in gaj respectiv prin Case de Amanet. La punctul de lucru din Str. Maior Sontu, Bl.D2 (parter), Mun. Pitesti se pot amaneta plasme/lcd/led, laptop-uri si tablete, telefoane si autoturisme în cele mai avantajoase condiții. Pentru evaluare vino la agentia noastra cu garantia (produsul ce doresti sa il lasi amanet). Daca garantia este acceptata poti incheia un contract pe 10 zile beneficiind de un comision foarte bun. ***Pentru obtinerea unui pret mult mai avantajos sunt necesare factura de achizitie si garantia produsului (a nu se intelege ca acestea sunt obligatorii pentru a incheia un contract).

Pitesti Financiar
 • Principalele servicii pe care le promovam sunt servicii bancare diverse, produse de economisire, credite ipotecare si imobiliare, credite de nevoi personale. Reprezentam mai multe banci de top din Romania si strainatate. Societatea noastra are urmatoarele date de contact: FALD STAR SRL Constanta J13/1011/2011 CUI 28411758 Str IC Bratianu nr.86 bloc SR9A ap.7 Constanta tel 0736878795 administrator CARAPETRU TEODORU

Constanta Financiar
 • Cu ce ne ocupam? -acordam consultanta la infiintari firme <preturi minime> -intermediem credite pentru persoane fizice si juridice -acordam consultanta in management si marketing -consultanta in domeniul psi si ssm -recrutari personal

Nanesti Altul
 • Companie romaneasca specializata pe servicii financiare. Strategia de business pe care compania noastra o promoveaza in Romania a fost gandita in acord cu valorile fundamentale ale companiei: calitate, seriozitate, performanta.

Timisoara Financiar
 • Obiectivul nostru principal este sa oferim servicii profesioniste de brokeraj. Cerintele si beneficiile clientului sunt prioritare oferind astfel produsele cele mai avantajoase. Partenerii nostri sunt institutii financiare solide, prestigioase, puternic capitalizate, a caror vasta experienta ajuta la materializarea unor servicii care corespund nevoilor clientilor nostri. Prin asocierea cu aceste societati ne asiguram o pozitie buna pe piata. Colaboram cu toate societatile de asigurare si cu cele mai importante banci din Romania. Avem o oferta completa, intermediem toate tipurile de asigurari, pensii, produse bancare si leasing. Suntem prezenti in toata tara.

Craiova Producator
 • Oferim credite PF si PJ cu agentii in urmatoarele judete: Iasi, Vaslui, Botosani si Neamt.   Colaboram cu BCR, OTP, AlphaBank. Avem un portofoliu important de credite acordate in Mun. Iasi. tel. 0744646440

Iasi Financiar
 • Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala. Societatea are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali, producatorilor agricoli si persoanelor fizice.

Constanta Financiar
 • Va asteptam cu cele mai bune solutii pentru credite si depozite Bancare si Nebancare. Colaboram cu toate bancile de pe piata noastra si cu institutiile nebancare, astfel incat sa putem sa oferim clientilor nostrii solutii dedicate si cu un cost redus.

Bucuresti Financiar
 • Societatea noastra ofera consultanta gratuita si solutii financiare ptr credite si depozite in lei cu cel mai mare profit la conturile in lei si cele mai ieftine credite in lei cu dobanda fixa in domeniul locativ.

Bucuresti Financiar
 • Compania pune la dispoziti celor ce vor un castig corelat la munca depusa si performantele obtinute un loc de munca cu multa independenta dar si sprijin pentru a reusii in realizarea obiectivelor propuse. Va oferim contracte de economisire si creditare.

Baia Mare Financiar
 • BCR Banca pentru Locuinte s-a infiintat in iulie 2008, cu un capital social de 45.000.000 RON., fiind prima subsidiara total integrata a grupului BCR. Produsele de economisire/creditare oferite de BCR BpL, sunt o varianta profitabila si sigura de a economisi bani si de a beneficia de un credit ieftin in domeniul locativ.

Sibiu Financiar
 • Companie bancara bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere, cu o traditie de peste peste 100 de ani in deservirea atat a clientilor retail cat si a clientilor corporativi, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania.

Brasov Financiar