Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
  • FNGCIMM SA contribuie la dezvoltarea societatii dumneavoastra venind in completarea finantarilor de care aveti nevoie. Noi garantam creditele acordate de bancile comerciale in limita a maxim 80% . Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA (FNGCIMM SA ) a fost infiintat in scopul sustinerii activitatilor intreprinzatorilor (IMM-uri, societati cooperatiste si persoane fizice autorizate sa desfasoare activitati economice potrivit legii.

Bucuresti Financiar
  • Pro Credite Broker - partener financiar - va acorda eficient, GRATUIT si rapid consultanta in obtinerea de credite ipotecare, credite imobiliare si credite de nevoi personale pentru persoane fizice. Obtineti creditul dorit la banca dorita!

Bucuresti Servicii
  • SC Haintz Consulting SRL realizeaza gama completa de evaluari ANEVAR. Servicii de evaluare si reevaluare pentru: proprietati imobiliare, intreprinderi, active financiare, bunuri mobile. Detinem competenta in evaluarea activelor cu grad ridicat de specializare. - Evaluare pentru garantarea imprumuturilor, - Evaluare pentru impozitare, - Evaluare pentru raportare financiara, - Evaluare pentru vanzare-cumparare, - Evaluare pentru fuziuni, - Evaluare pentru asigurare, - Evaluare pentru lichidare, - Evaluare pentru rezolvarea litigiilor, - Evaluare pentru expropriere. Cerficare energetica pentru cladiri, constructii si instalatii. Prin persoanalul de specialitate atestat MDRT, societatea realizeaza evaluari si rapoarte de audit energetic. Specialistii societatii sunt auditori energetici gradul 1, pentru cladiri si instalatii si dispun de o vasta experienta in cercetare si proiectare.

Bucuresti Financiar
  • Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L din Braila, judetul Braila pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de programe de microfinantare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In cadrul companiei Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Altul
  • Carion Romania Sa a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 60 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: autovehicule, finantari auto si imobiliare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
  • Infiintata in anul 2004, Sfero S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 3 angajati, Sfero S.R.L presteaza urmatoarele servicii: servicii de contabilitate, consultanta financiar-contabila, personal-salarizare.Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere judetul Cluj. Clientii nostri sunt firme mici si mijlocii. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Servicii