Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
 • In parteneriat cu cel mai puternic grup financiar din Romania firma dezvolta o structura de vanzari in Transilvania. Aria de acoperire este formata din 8 judete in care exista puncte de lucru la nivel judetean.

Alba-iulia Financiar
 • Oferim servicii de consultanta financiara, intermedieri servicii financiare, credite, consultanta management, intermedieri vanzari produse si servicii tipografice, consultanta pentru managementul calitatii.

Ploiesti Servicii
 • Suntem prezenti in Romania din 2003 si facem parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar al TBI Credit IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei. Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services BV urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale. Prioritatile noastre sunt cunoasterea indeaproape a exigentelor clientilor nostri si dezvoltarea in permanenta a portofoliului unic de produse si servicii. Garantia unor servicii de calitate. Apartenenta la un grup international specializat in furnizarea de servicii financiare ne ofera expertiza necesara pentru a-ti oferi servicii de calitate. Mobilitate si flexibilitate. Experienta bogata si cunoasterea aprofundata a realitatii economice romanesti ne ofera posibilitatea de a-ti furniza solutii adaptate nevoilor tale. Mai usor pentru tine. Reteaua de sucursale ale TBI Credit din toate zonele reprezentative ale tarii iti inlesneste accesul la servicii financiare profesioniste. Solutii complete. Impreuna cu celelalte companii din grup, TBI Leasing, TBI Fleet Management, TBI Insurance, iti oferim accesul la servicii financiare integrate.

Bucuresti Financiar
 • Fastcredit a�� companie de intermediere credite si solutii financiare. De ce noi? Avem cea mai complexa si actualizata baza de date cu creditele, leasing-urile si finantarile non-bancare existente pe piata. Suntem pe deplin calificati si cu peste 7 ani de experienta, in domeniul financiar - bancar. Avem peste 15 banci, institutii financiare nebancare si fonduri de investitii partenere. Suntem cei mai buni consultanti din piata. Avem acces la o gama larga de oferte ale bancilor si ale altor institutii financiare nebancare. Of Ce oferim? Consiliere specializata si transparenta totala. In functie de nevoile dumneavoastra, va identificam cea mai buna solutie de finantare. Va analizam, construim si sustinem dosarul de credit in procesul de aprobare. Va asiguram consultanta juridica pentru imobilele aduse in garantie. Negociem structura si conditiile de creditare pentru dumneavoastra. Va oferim posibilitatea de a alege din mai multe oferte de finantare. Ce castigati? Consultanta specializata a�� iti vom explica termenii financiari a�� bancari, conditiile in care poti accesa un credit sau o finantare. Te ajutam in strangerea si completarea documentatiei. Economie de bani a�� va identificam cea mai buna oferta si va garantam cele mai mici costuri si dobanzi. Comparatii obiective. Economie de timp a�� ne deplasam la sediul dumneavoastra. Nu mai trebuie sa mai alergati pe la banci. Evitati aglomeratia si cozile. Noi va centralizam ofertele. Ce produse oferim? Pentru Persoanele Juridice: Credite pe termen scurt a�� cu sau fara garantii Linii de credit Credite de investitii Factoring si Scontari Leasing auto Leasing imobiliar Leasing echipamente si utilaje Credite personalizate pentru profesiile liberale Credite speficice producatorilor agricoli Pentru Persoanele Fizice: Credite de nevoi personale Credite imobiliar a�� ipotecare Credite Noua Casa Credite auto Carduri de credit Credite pentru sanatate Refinantare credite

Targoviste Financiar
 • Levarda Consultanta Financiara si Management Srl. este o companie de consultanta financiara, cod CAEN : 6619 . In prezent pe langa activitatea de promovare a serviciilor bancare cautam si consultanti financiari si parteneri in procesul de vanzare, in toate orasele din sudul tarii, in vederea extinderii activitatii la nivel national. Produsele pe care le promovam (Carduri de cumparaturi, credite, produse de economisire) sunt alese in intotdeauna in interesul clientilor.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra ofera servicii de consultanta financiara pentru potentialii clienti BCR BPL si colaborare cu BCR BPL, cea mai buna banca de profil din Romania. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • Institutie Financiara Nebancara, prezenta pe piata din anul 2002, ofera credite pentru persoane fizice si persoane juridice in conditii foarte avantajoase. Produsele financiare disponibile se adreseaza salariatilor si pensionarilor, cu un venit minim de 500 lei, cu varsta maxima de 75 ani.

Cluj Napoca Financiar
 • Companie care promoveaza servicii finanaciare de economisire-creditare, partener cu liderul pietei din Romania, cauta: - Consultanti financiari; - Coordonator de vanzari Beneficii - venituri motivante; - dezvoltare personala si evolutie in cariera; - mediu de lucru profesionist; - program flexibil; - apartenenta la un brand recunoscut pentru calitate si seriozitate

Arad Financiar
 • Proiectul finantariproiecteeuropene.ro este conceptia unei echipe de consultanti tineri si ambitiosi care isi pun experienta in serviciul dumneavoastra pentru a va ajuta sa reusiti in implementarea proiectelor Europene Castigate si/sau proiectelor Europene in curs de Aprobare. www.finantariproiecteuropene.ro

Bucuresti Servicii
 • Billbarter.com site international, ofera servicii complexe pentru persoane fizice / juridice cu probleme financiare: recuperare creante, stingerea datoriilor, credit fara dobanda, tranzactii de vanzare cumparare.

Titgu Mures Servicii
 • Suntem o societate de brokeraj in asigurari si produse financiar-bancare, ce se afla intr-o continua dezvoltare. Fie ca este vorba de protectie sau de obtinerea unei finantari, profesionalismul poate face ca totul sa se rezume pentru tine la simpla semnare a contractului. Noi te putem ajuta sa accesezi oricare din produsele de mai jos si multe altele!

Targoviste Financiar
 • Firma noastra, Arteus Capital GMBH cu sediul in Viena, este principalul specialist in managementul investitiilor de avere. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • BCR Asigurari de Viata - Vienna Insurance Group se impune prin servicii superioare calitativ, caracterizate printr-un inalt grad de profesionalism fiind capabila sa-si sprijine clientii in rezolvarea prioritatilor majore cu care se confrunta: protectia familiei; mentinerea garantata a stilului de viata, indiferent de situatiile prin care trec; continuarea si securitatea intereselor in afaceri.

Petrosani Altul
 • BCR BPL este o subsidiara integrata a grupului BCR Erste. Ea este o banca de sine statatoare, specializata in economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ. Actionarii sunt BCR Erste Romania (80%)si Bausparkasse der Oesterreichischen Sparkassen, Austria (20%). BCR BPL ofera produse de economisire-creditare si este autorizata BNR.

Bucuresti Financiar
 • BCR Banca pentru Locuinţe s-a înfiinţat în iulie 2008, fiind prima subsidiară total integrată a grupului BCR. Produsele de economisire/creditare oferite de BCR BpL, sunt o variantă profitabilă şi sigură de a economisi bani şi de a beneficia de un credit ieftin în domeniul locativ

Bistrita Financiar
 • Casa de ajutor reciproc are ca obiect de activitate creditarea locuitorilor din orasul Pantelimon si din imprejurimi cu sume bani in functie de fondul pe care il acumuleaza in depozit. Cu o dobinda mica si pe o perioada de un an.

Pantelimon Financiar
 • In cadrul Centrului de Studii Internationale Centrofis Brasov se predau cursuri de licenta si masterat ale Universitatii din Londra, una dintre institutiile academice de top ale lumii. Se pot inscrie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, si absolventi de facultate cu diploma de licenta, care au promovat testul IELTS sau Cambridge advanced. Cursurile se tin la Brasov. Diploma se elibereaza de UOL. Organizam si cursuri IELTS. Detalii www.centrofis.ro, tel 0736250474

Brasov Servicii
 • Reprezentant Institutie Financiar-Bancara Austriaca ofera consultanta credite persoane fizice. Daca esti o persoana motivata, orientata catre rezultate, te asteptam sa te alaturi echipei nosatre din Craiova. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Financiar
 • https://www.friendcredit.ro/ este un portal P2P loan, de imprumuturi fara banci sau institutii de credit, on line, prin intermediul căruia oamenii pot investi sau se pot împrumuta direct ‘de la om la om’. Astfel investitorul obţine pentru banii lui un randament dublu faţa de un depozit bancar similar, iar împrumutatul plăteşte jumatate din dobândă pe care ar plati-o la un credit bancar similar. Investitorii pot finanța sume cuprinse între 250 CHF şi 5000 CHF, cu dobandă fixă, pe o perioada de 24 luni. Imprumutații pot solicita sume cuprinse între 1000 CHF şi 10000 CHF, cu dobandă fixă, pe o perioada de 24 luni. P2P (Peer-to-peer) loan este un sistem mai inteligent, mai echitabil şi mai uman de a face bani sau de a face rost de bani. Este ca un împrumut între prieteni sau familie cu deosebirea că poţi investi sau poţi să împrumuţi în/de la mii de oameni.         În timp ce băncile sau fondurile de investiţii folosesc banii tăi, pentru a face bani mai mult pentru ei, fără ca tu să ai vreun cuvant de spus, prin FriendCredit investeşti într-o persoană reala, pe care tu o alegi în baza unor informaţii clare şi verificate.

Cluj-napoca Servicii
 • Noi analizam permanent pentru dumneavoastra intreaga piata financiara si selectam cele mai interesante posibilitati. In cadrul consultan?ei noastre, gasim impreuna cu dumneavoastra solutiile din portofoliul nostru de produse care corespund exact nevoilor dumneavoastra  pentru protectia prin asigurare si consolidarea averii, pentru asigurarea de pensie si propria locuinta. Ca sa va puteti simti bine stiind ca sunteti pregatit optim pentru viitor.

Cluj Napoca Financiar