Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 208 companii
 • Leaders Consulting Business & Project Management Srl este prima companie de accesare a Programelor Unionale din Dobrogea care foloseste în sistemele de consultantă, metodologia ce are la bază tehnici de crestere a afacerii folosite în cea mai mare companie de business coaching din lume. Compania LEADERS CONSULTİNG BUSİNESS este rezultatul a cinci ani de activitate în care am acumulat peste 10.000 de ore de experienţă în domeniul Fondurilor Unionale. Implementăm proiecte în toate regiunile din România punand la dispozitia antreprenorilor 80% din servicii gratuit în vederea dezvoltării companiilor prin Programe Unionale. We LOVE BUSINESS DEVELOPMENT ! Din acest motiv avem unii dintre cei mai pasionaţi consultanți, recunoscuți și certificați pe plan național și internațional, din domeniul dezvoltării afacerilor cu Programe Unionale care înlesnesc absorbția fondurilor nerambursabile de care este nevoie. Pentru obținerea Finanțărilor Unionale echipa LeadersConsultingBusiness a testat foarte multe metode care au funcționat și multe care nu au funcționat. Și în acest moment, după cinci ani de activitate în domeniu putem să îți oferim cea mai bună soluție de pe piață. Am fost numiți de partenerii din România: “Dezvoltatorii de Afaceri cu Fonduri Unionale” În acest moment suntem printre cei mai apreciaţi dezvoltatori de afaceri cu Fonduri Unionale din țară, avem plăcerea să lucrăm cu companii din domenii precum industrie, agricultură, comerţ, sănătate, industrie alimentară, transport, turism…etc. Reușim să depunem peste 20 de proiecte la o singură sesiune. Dosarele pe care le depunem în 88% din cazuri obțin finanțarea. Și toate acestea pentru că am învățat cum să îi ajutăm pe clienții noștri să creeze proiecte de valoare. Sloganul Leaders Consulting Business: “MISIUNEA NOASTRĂ: SUCCESUL TĂU FINANCIAR !” www.finantarifonduri.ro

Eforie Nord Servicii
 • Firma noastra ofera servicii complete de contabilitate, expertiza, diagnostic financiar, resurse umane, intocmire si depunere declaratii, balante si bilant, asistenta in fata organelor de control, servicii extracontabile referitoare la dosare de credite, finantari, plan de afaceri si studii de fezabilitate, realizate de catre o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 13 ani.

Ploiesti Financiar
 • Firma are ca obiect de activitate intermedierea de credite persoane fizice (linii de credit, carduri de credit, credite de nevoi personale, credite cu ipoteca, credite ipotecare), intermedierea de servicii bancare pentru persoane juridice (inclusiv credite), intermedierea asigurari de viata si non-viata (asigurari de locuinta si CASCO).

Iasi Financiar
 • Cooper Pear este un site destinat celor care doresc sa isi diminueze efortul financiar, cauzat de plata ratelor la credite. Ideea acestui site s-a nascut din incercarea noastra de a ne reduce ratele lunare, proces care s-a dovedit a fi extrem de anevoios si consumator de timp, optiunile fiind limitate la folosirea site-urilor bancare, pentru informare cu privire la costurile imprumuturilor. Doar aceasta informare nu a fost suficienta, deoarece simplul fapt de a alege o banca nu iti garanteaza ca dosarul iti va fi si aprobat, lucru care s-a si intamplat. Asadar, am fost nevoiti sa mergem la primele 5 banci din topuri pentru a fi aprobati de cea de-a 6 - a. Banca care ne-a acordat finantarea a fost identificata de expertul nostru de ajutor in credite, KIWI Finance. Astfel a luat nastere CooperPear, din dorinta de a oferi oamenilor acess la solutiile financiare pe care chiar le pot accesa, intr-un timp scurt si fara efort. Elementul de succes si totodata de noutate al CooperPear este dat de faptul ca oferim clientilor nostrii posibilitatea de a compara ofertele bancilor la care se incadreaza, in urma efectuarii unui calcul al eligibilitatii direct in aplicatiile partenerilor finantatori, fapt care ofera un grad de cetitudine mai mare cu privire la aprobarea finantarii. Pe langa cele de mai sus beneficiezi de consultanta in intocmirea dosarului, sprijin in procesul de aprobare, explicarea termenilor intr-un limbaj usor de inteles si nu in ultimul rand te scutim de nenumarate drumuri la banci.

Bucuresti Financiar
 • Realizam asigurari pentru masini, locuinte si persoane. Printre acestea se numara RCA, Casco, PAD, CASA TA, MEDOC, medicina muncii. Tratam cu maxima seriozitate fiecare nevoie a clientului pentru a nu exista clienti nemultumiti de serviciile noastre.

Oradea Servicii
 • Personal Broker este consultantul care va ofera servicii financiare independente si gratuite: -consultanta, intermediere si service pentru orice tip de produs al caselor de asigurari si pensii, bancilor, societatilor de leasing, societatilor financiare nebancare si fondurilor de investirii.

Deva Financiar
 • Va oferim servicii de consultanta in domeniul financiar-bancar, destinate persoanelor fizice, presupune crearea si dezvoltarea echipelor de vanzari, pe regiuni, in vederea dezvoltarii portofoliului de clienti existenti.

Copalnic Financiar
 • Partener Kiwi Finance - Expert de ajutor in credite Credit Bros SRL, iti ofera cea mai avantajoasa solutie de refinantare sau consolidarea datoriilor urmarind astfel micsorarea costurilor creditului fie printr-o dobanda mai mica, fie prin comisioane lunare sau anuale mai mici sau prin comisioane zero. Cel mai adesea se recurge la aceasta solutie pentru a putea rambursa creditele respective la o rata a dobanzii mai mica sau fixa. In plus, alegand aceasta solutie se plateste o singura rata la o singura banca in locul mai multor rate la mai multe banci diferite si se poate imprumuta o suma mai mare care sa satisfaca si alte nevoi existente.

Bacau Financiar
 • Firma de brokeraj credite cu peste sapte ani experienta, in cadrul strategiei de dezvoltare, doreste extinderea numarului de consultanti. Aplicare - trimiteti un CV la adresa de e-mail. Contactati-ne la numarul de telefon.

Bucuresti Financiar
 • Good.bee Credit IFN SA este o institutie financiara ne-bancara menita sa ofere asistenta micilor antreprenori. Membra a grupului ERSTE, acordam credita printr-o retea nationala de zece puncte de lucru.

Campulung Moldovenesc Financiar
 • Casa de Ajutor Reciproc Simadi IFN, este o asociatie de interes comun, fara scop patrimonial, creata pe baza liberului consimtamant si vointei de asociare a membrilor. Scopul ei este dezvoltarea legaturilor de solidaritate, sprijin si intrajutorare materiala a membrilor sai, prin atragerea de fonduri sociale de la membri si acordarea de imprumuturi acestora.

Timisoara Financiar
 • Broker de asigurare-reasigurare, programe de creditare, economisire si investitii, este specializat pe identificarea nevoilor clientului si oferirea celor mai bune solutii financiare. Astfel, nu suntem interesati sa oferim clientului un produs anume, sau produsele unei societati, ci promovarea si vanzarea celor mai potrivite solutii.

Tg-Mures Financiar
 • Indiferent de marimea firmei, de domeniu de activitate (productie, servicii, comert/distributie sau dot com) mare parte din firmele care au activitati online utilizeaza pentru clienti, parteneri, presa, pentru a recruta personal sau pentru simpli vizitatori o astfel de prezentare online de firma. Ceea ce difera este doar amploarea acestei prezentari, pornind de la un site online foarte simplu, constand in doar in cateva pagini si terminand cu un portal de companie, in cazul firmelor mari si care este un nucleu informational central pentru cei din exterior dar si pentru angajati.

Resita Servicii
 • Sc Gibon Agent De Asigurare Srl ofera o gama completa de servicii finaciare constand in conturi de econimie, protectie persoane, rente studii pentru copii, abonamente de sanatate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • Broker de credite: ipotecare, nevoi personale, refinantare, de constructie. Broker de asigurari life si non life Broker de leasing Cosultanta bancara Ne adresam atat personelor fizice cat si juridice.

Sibiu Financiar
 • Compania MRON Marketing s-a infiintat in anul 2007. Domeniul principal de activitate il reprezinta consultanta catre potentialii beneficiari ai fondurilor de finantare din cadrul Uniunii Europene. MRON Marketing asigura tuturor solicitantilor servicii complete in vederea obtinerii de finantari din fonduri europene nerambursabile. Pentru a putea beneficia de fonduri nerambursabile este necesar sa aveti schitat un proiect. Noi verificam daca entitatea pe care o reprezenati este eligibila si daca proiectul indeplineste conditiile necesare obtinerii finantarii nerambursabile.

Bucuresti Servicii
 • Companie austriaca cu experienta in domeniul financiar bancar si cu o soliditate demonstrata prin cei 180 ani de activitate din Austria si 10 ani in Romania. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care opereaza asigurari de bunuri si raspundere, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare, respectiv administrarea activelor Companiei a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

Tg-Mures Financiar
 • Suntem prestator de servicii in domeniul pregatire profesionala,partener bancar,recrutarii de personal, training personal, educatie informala, intermediere solutii pregatire in domeniul financiar, managementul echipei, managementul timpului.

Cluj-Napoca Financiar
 • TMB Credit Card Solutii SRL este o companie infiintata in 2008 ce are ca activitate principala "activitati auxiliare intermedierilor financiare". TMB Credit Card Solutii SRL este imputernicit sa intermedieze incheierea de catre CITIBANK ROMANIA SA a contractelor pentru emiterea cardurilor de credit. Suntem o companie privata cu actionariat mixt. Actionarii companiei au acumulat o vasta experienta atat la nivel national cat si international in diverse domenii de activitate cum ar fi: vanzarea de servicii, telecomunicatii, etc. Consideram ca valoarea unei companii vine din forta umana care compune echipa. Elementele care stau la baza activitatii nostre sunt intelegerea nevoilor clientilor si oferirea de solutii, calitatea serviciilor, motivarea echipei si comunicarea.

Bucuresti Financiar