Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
 • Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credite persoane fizice/ juridice, firma noastra fiind specializata si in oferirea de consultanta si solutii pentru obtinerea de Fonduri Europene. Va asteptam !

Constanta Financiar
 • Societate financiara ofera imprumuturi rapide, in conditii avantajoase, inclusiv celor fara carte de munca. Acordam imprumuturi cu diverse garantii – aur, bijuterii, obiecte de arta, ceasuri, auto.

Bucuresti Financiar
 • Obiectul de activitate il constituie acordarea de imprumuturi membrilor sai, cu o dobanda fixa pe toata perioada acordarii imprumutului, dobanda care se reintoarce la fondul social al acestora, dupa deducerea cheltuielilor si constituirea fondurilor statutare.

Puncte De Lucru: Zarnesti Si  Rasnov Financiar
 • Societatea ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala si financiara, consultanta si intermediere in obtinerea garantata a creditelor: nevoi personale, imobiliare/ ipotecare, credite START-UP, IMM, fonduri europene, etc.

Bucuresti Servicii
 • Companie bancara de prestigiu. Oferim servicii de recrutari si instruire consilieri financiari cu scolarizare gratuita. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • Avem ca obiect de activitate intermediera, vanzarea si mentinerea legatura cu presupusii clienti; firma cauta persoane care sa dezvolte portofoliul companiei, dar si pe cel personal, fire ambitioasa si responsabila dispusa la un program prelungit, perseverenta, care sa isi indeplineasca sopurile propuse.

Alba Financiar
 • Firma infiintata in anul 2004 luna Ianuarie avand actalul domeniu de activitate din martie 2007. Coordoneaza activitatea unei echipe de vanzari de 8-12 consultanti financiari si ofera servicii de intermediere, de calitate pentru terti si pentru societati bancare si nebancare. Rezultate foarte bune la nivel national,peste 3000 de clienti intermediati din martie 2007 pana in prezent.

Baia Mare Financiar
 • Companie prezenta pe piata asigurarilor, un concurent serios printre firmele de profil si un partener de incredere pentru clientii sai. Ofera oportunitati de dezvoltare, avansare si un mediu de lucru deosebit pentru angajatii sai.

Cluj-Napoca Altul
 • Oferim consultanta cu privire la posibilitati de finantare pentru domeniul locativ, produse de economisire creditare pentru domeniul locativ, produse de economisire cu un randament avantajos, produse de creditare in conditii avantajoase.

Brasov Financiar
 • Casa de Ajutor Reciproc a Salariatilor, denumita prescurtat C.A.R., este o asociatie fara scop patrimonial, organizata pe baza liberului consimtamant al salariatilor, in vederea sprijinirii si intrajutorarii financiare a membrilor sai. Casa de Ajutor Reciproc "Podul Inalt" este persoana juridica si a dobandit aceasta calitate prin sentinta civila nr.56 din data de 28.04.1997 a judecatoriei Vaslui. Obiectivul de activitate al Casei de Ajutor Reciproc il constituie acordarea de imprumuturi membrilor sai, cu dobanda care se reintoarce la fondul social al acestora, dupa deducerea cheltuielilor si constituirea fondurilor statutare.

Vaslui Altul
 • Oferim consultanta financiara personalizata, satisfactie deosebita a clientilor, planificare financiara pentru persoane particulare. Cea mai bogata paleta de produse in domeniul serviciilor financiare.

Galati Financiar
 • Sc Info Banking Srl ofera consultanta financiar bancara si faciliteaza obtinerea oricarui tip de credit. Consultanta GRATUITA. De ce sa apelezi la noi: * identificam solutia optima de finantare pentru tine * sustinem dosarul pe tot parcursul analizei * timpul de aprobare redus * economie de timp – nu e nevoie sa te interesezi la toate bancile, cunoastem toate produsele de creditare de pe piata * afli de la inceput, complet si corect toate costurile creditului * sansele de aprobare a creditului se maresc considerabil * obtinem reduceri la costurile adiacente creditului (asigurari, taxe notariale).

Oradea Servicii
 • Membra a Metropolis Business Group (alaturi de Metropolis Invest System si Metropolis Hosting Agency), Metropolis Finance System este o companie specializata in servicii de consultanta si intermediere financiara personalizata. Serviciile noastre se adreseaza in egala masura persoanelor fizice, persoanelor juridice, IMM-urilor si segmentului corporate. Metropolis Finance System dispune de o echipa de specialisti, a caror experienta a adus in portofoliul companiei parteneriate cu cele mai importante banci comerciale si institutii financiare nebancare din tara. Fiind reprezentantul direct al acestor institutii, Metropolis Finance System selecteaza si ofera cele mai bune produse bancare, adaptate nevoilor si exigentelor clientilor.

Bucuresti Servicii
 • Consultant financiar, partener al unui important broker de credite din Romania, Divers Credit, ofer GRATUIT consultanta financiara pentru o gama larga de credite bancare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Serviciile oferite se adreseaza celor care vor sa achizitioneze un imobil sau un autoturism, celor care vor sa construiasca sau sa-si dezvolte afacerea, celor care vor sa investeasca etc.

Bucuresti Financiar
 • Carion Credit Ifn Sa cu sediul in Cluj-Napoca asigura acces rapid la surse de finantare, oferind pentru persoane fizice credite de consum nenominalizate , credite de nevoi personale iar pentru persoane juridice credite pentru activitate curenta, credite de investitii, achizitii. Carion Credit Ifn Sa nu percepe comision de rambursare anticipata pentru nici un tip de credit (persoane fizice sau juridice), iar la creditele de consum nu se solicita comision de analiza si acordare.

Cluj Napoca Servicii
 • Carion Credit Ifn Sa face parte din grupul international de firme CARION, grup infiintat in deceniul trecut si care a facut posibil pentru zeci de mii de oameni din Romania, dar si din Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia si Serbia realizarea dorintelor si a scopurilor existentei lor. CARION CREDIT IFN nu percepe comision de rambursare anticipata pentru nici un tip de credit(persoane fizice sau juridice), iar la creditele de consum nu se solicita comision de analiza si acordare.

Cluj-Napoca Financiar
 • Eurocredit este o companie de brokeraj care functioneaza in europa de peste sapte ani, iar in romania de un an ! Se ocupa cu contractarea de asigurari de viata pe baza carora se poate obtine un credit !

Timisoara Altul
 • Institutie financiara nebancara. Continua activitatea unei cooperative de credit. Domeniu principal de activitate: acordarea de credite de consum. Principale avantaje: promptitudine, minim de formalitati.

Campina Financiar
 • Diva Finance este o companie de brokeraj, infiintata in anul 2009, specializata pe consultanta si management in domeniul serviciilor financiare destinate atat persoanelor fizice cat si juridice. Experienta asociatilor, orientarea catre calitate si onestitatea in relatiile cu partenerii ne ajuta sa oferim servicii de incredere clientilor nostri.

Moreni Financiar
 • Firma foera servciii deconsultanta financiara gratuita (parteneriat cu Raiffeisen Bank) si intermediere pentru obtinerea de credite de consum, credite cu garantie, credite pentru achizitionare sau constructie de locuinte, carduri pentru cumparaturi cu comision 0%, conturi de economisire-creditare (primesti prima de la stat de 250euro si in plus, beneficiezi de credit cu numai 5% dobanda), carduri de salarii fara comision de virare a salariilor. Pentru oferta completa si informatii suplimentare, apelati 0744576610 sau trimiteti SMS si va contactam noi.

Iasi Financiar