Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Recuperare Debite - Finante/Banci: 175 companii
 • Avocat in Germania vorbitor de limba Romana cu studii de drept terminate atat in Romania cat si in Germania. Va ofer consultanta si aistenta in dreptul german mai ales in drept comercial Avocat cu experienta in proiecte BERD, GTZ pe teritoriul din Romania cu cabinet individual de avocat in Germania www.rechtsanwalt-rumaenien. de si     www.avocat-germania.de va ofera servicii de consultanta si asistenta in sistemul german de drept

Neubiberg Langa Munchen Servicii
 • Va oferim servicii de punere in executare a dispozitiilor cu caracter civil, executari silite mobiliare si imobiliare, poprire,recuperari creante, evacuari, predare de bunuri, puneri in posesie, granituiri, servituti, notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, comunicarea actelor de procedura, recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante,intocmirea potrivit legii a protestului de neplata a cambiilor, biletelor la ordin si cecurilor, incredintarea minorului, orice alte acte sau operatiuni date de lege in competenta executorului judecatoresc. Competenta teritoriala a biroului se intinde pe judetele Arad, Timis si Caras Severin.

Arad Altul
 • Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Dumitru Mirela și Nuţă Sorin vă oferă potrivit legilor în vigoare, următoarele categorii de activități: • punerea în executare a dispozițiilor cu caracter civil din titlurile executorii (executare silită mobiliară, imobiliară, popriri, evacuări, grănițuiri, servituți, puneri în posesie, desființare de construcții, plantații, inventare, procese-verbale de ofertă reală, încredințarea minorului, stabilirea domiciliului minorului, vizitarea minorului, etc.); • notificarea actelor judiciare și extrajudiciare; • comunicarea actelor de procedură; • recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanțe; • aplicarea măsurilor asiguratorii dispuse de instanța judecătorească; • constatarea unor stări de fapt în condițiile prevăzute de Codul de procedură civilă; • întocmirea proceselor-verbale de constatare, în cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de către debitor, potrivit dispozițiilor Codului de procedură civilă; • întocmirea, potrivit legii, a protestului de neplată a cambiilor, biletelor la ordin și a cecurilor, confiscări; • consultații în legătură cu constituirea actelor execuționale; • orice alte acte sau operațiuni date de lege în competența executorului judecătoresc

Bucuresti Servicii
 • Competenţă de executare silită în Timiş, Arad şi Caraş-Severin. Vechime în activitatea de consilier juridic de 7 ani şi în cea de executor bancar de 3 ani. Credem în operativitate, transparenţă, onestitate şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a asigura servicii ireproşabile. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Altul
 • Cabinetul este condus de av. Kocsis Csilla-Anamaria inca de la infiintare. Eforturile cabinetului sunt indreptate spre implinirea cererilor formulate de clieti, motto-ul fiind stabilit in concordanta cu acestea. Impreuna vom reusi, intrucat reusita in prestarea serviciilor este in mare masura asigurata de lucrul in echipa si comunicare! Cabinetul nostru lupta pentru a dovedi si castiga dreptatea!

Cluj-Napoca Servicii
 • Litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată pot fi soluționate prin mediere indiferent de faza în care a ajuns procesul. Medierea presupune ca parțile aflate în litigiu să negocieze, asistate de mediator, o soluție convenabilă pentru ele. Aceasta ar pune capăt procesului iar părțile ar obține imediat și fără stres o soluție definitivă dată de instanță recuperându-și taxa de timbru.

Iasi Servicii
 • Biroul de Avocatura ROMANIUC ofera asistenta, consultanta si reprezentare juridica, in urmatoarele domenii: RECUPERARE CREANTE / DEBITE /DATORII COLECTARE CREANTE / DEBITE / DATORII DREPT COMERCIAL LITIGII SI ARBITRAJE DREPT CIVIL DREPTUL DE PROPRIETATE SI ALTE DREPTURI REALE DREPT FISCAL SI BANCAR DREPTUL MUNCII DREPTUL FAMILIEI - Litigii de familie: Reprezentare in relatia cu Oficiul National Registrul Comertului STARE CIVILA SI CETATENIE DREPT CONTRAVENTIONAL ROMANIUC LAW OFFICE - Leave your problems in our hands…. Justice begins with us

Bucuresti Servicii
 • Venim in sprijinul tau cu zece ani de expertiza practica si inalta calificare in domeniul managementului riscului de creditare. Am invatat in acesti ani cum sa obtinem de la clientii dumnevoastra plata cu promptitudine si sa tinem sub control creditul. Misiunea noastra este aceea de a facilita schimburile comerciale intre companii in conditii de atenuare a riscului de credit. Specialistii nostri efectueaza demersuri de recuperare a creantelor pentru clienti din aproape toate domeniile: comert, constructii, transporturi, industria usoara, industria electrotehnica. Relatiile de colaborare pe care le-am stabilit cu diferiti profesionisti in domeniu juridic, fie ei avocati, notari, executori judecatoresti, lichidatori ne ajuta sa raspundem diferitelor solicitari venite din partea clientilor nostri. Avantajul nostru fata de alte firme de profil consta in faptul ca nu ne limitam numai la prelucrarea informatiilor oficiale obţinute de la instituţiile abilitate. Analizam cu atentie fiecare caz in parte si conturam cat mai obiectiv punctele forte sau punctele slabe ale partenerului dumneavoastra de afaceri. Acesta nu va sti ca a fost verificat iar dumneavoastra veti avea un avantaj direct in procesul de negociere. Alegeti sa ne fiti partener si veti sti sa luati cea mai buna decizie !

Bucuresti Financiar
 • Cabinetul nostru vine in intampinarea dvs. oferindu-va: consultanta, asistenta si reprezentare in vederea obtinerii despagubirilor in urma accidentelor auto, de la asiguratorul RCA al vinovatului sau, in anumite situatii, de la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR) ori Fondul de Protectie al Victimelor Strazii (FPVS). Va vom consilia in vederea intocmirii dosarului de dauna ce trebuie prezentat companiei de asigurari si va reprezentam atat in fata companiei de asigurari, cat si in fata organelor de cercetare penala si instantei de judecata. Colaboram cu o echipa de specialisti in diverse domenii fapt ce contribuie la intocmirea unui dosar de dauna cat mai argumentat. Consultanta este gratuita, iar onorariul se va percepe numai dupa obtinerea despagubirii (onorariu de succes).

Ploiesti Servicii
 • Cabinet avocatura ce ofera consultanta si reprezentare in domeniile: drept comercial, dreptul muncii, drept societar, drept civil, executari silite, dreptul familiei, drept penal, recuperari creeante.

Bucuresti Servicii
 • Noi vă oferim o posibilitate prin care întreprinderea Dvs. va avea acces la produsele sau serviciile necesare pentru funcţionare ori dezvoltare, fără să vă consumaţi resursele materiale, ajunge să vă investiţi forţa de muncă neutilizată şi veţi obţine chiar şi comenzi noi.

Targu Mures Servicii
 • Fondata de o echipa cu specializari complementare, Decalex Legal Solutions este prima companie de servicii juridice de business din Romania care imbina trei profesii juridice (mediator, avocat, consultant), al caror principiu de baza il reprezinta, cu precadere, preventia. Decalex Legal Solutions inoveaza nu numai prin modul sau unic de organizare, dar si prin modul in care serviciile oferite sunt livrate catre partenerii de afaceri. Utilizam cele mai noi tehnologii de comunicare si suntem extensia echipei de management a fiecarui partener. Diferit! Dedicat! Local si regional! Cei mai buni specialisti! O singura echipa! Obiectivul nostru nu este doar sa actionam pentru a va ajuta, ci sa gasim solutia optima pentru problemele dumneavoastra. Pentru noi fiecare client este important si dedicam timp pentru fiecare cauza in parte. Site: http://www.decalex.ro 0311.077.550

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul Individual MUNTEANU CRISTINA-DANIELA este o structura profesionala de avocati care pune la dispozitia Clientilor sai rezultatul a peste o jumatate de deceniu de eforturi sustinute. Echipa noastra se impune prin experienta, dinamism, eficienta si profesionalism, premize care ii dau capacitatea de a satisface ireprosabil pana si cele mai exigente pretentii ale Clientilor. Prioritatea noastra o reprezinta Clientul si satisfacerea cerintelor sale, fapt ce ne transforma intr-o sursa ferma de sprijin a unui manager diligent. M.C.D. aduce rezultate atunci cand rezultatele sunt importante. Ne recomanda experienta ca avocati pledanti si de consultanta, modalitatea moderna de abordare a solicitarilor Clientului si gama variata a serviciilor prestate.

Bucuresti Altul
 • Echipa noastra de specialisti in domeniul financiar si juridic vine in ajutorul dvs. cu o oferta avantajoasa pentru cei care au de recuperat sume mari de bani de la debitori, oferindu-va posibilitatea de cumparare a creantelor si recuperarea acestora de la debitori. Va aflati in situatia de a administra o societate ce a acumulat in timp datorii la bugetul de stat, la banci sau la furnizori? Noi vom gasi solutia legala pentru a va continua activitatea fara a fi afectata de datorii sau de a cesiona firma. Va oferim cele mai bune servicii in domeniul resurselor umane, contabilitate, infiintari firme, achizitii creante, preluari firme. Orice problema ati avea, oricat de complicat ar parea, noi o sa gasim solutia potrivita! Contactati-ne si va veti convinge!

Bucuresti Servicii
 • Serviciile pe care societatea noastra le ofera sunt urmatoarele: - Recuperare taxa auto; - Recuperare creante; - Consultatii si cereri cu caracter juridic; - Asistare si reprezentare juridica; - Redactare de acte juridice, atestare a identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare; - Infiintari de societati comerciale si inregistrarea acestora, a partilor de interes, a partilor sociale sau a actiunilor societatilor astfel inregistrate. Vom intocmi si formula in numele si/sau interesul clientului cereri, notificari, memorii sau petitii catre autoritati, institutii si alte persoane, in scopul ocrotirii si apararii drepturilor si intereselor legitime. Va vom reprezenta cu diligenta unui bun profesionist, in limitele legii.

Pitesti Altul
 • Suntem o societate care oferă servicii profesionale de colectare a creanţelor/debitelor pentru persoanele juridice care îşi desfăşoară activitatea în România. Scopul nostru este de a ne dezvolta gradual prin oferirea de servicii de colectare competitive şi adaptate solicitărilor dumneavoastră. Tratăm clienţii cu maximă seriozitate şi profesionalism, principala noastră regulă fiind confidenţialitatea. Deoarece ştim cât de important este fiecare client într-o afacere, modul de abordare a debitorilor va fi pragmatic şi plin de tact. Vom încerca recuperarea creanţelor/debitelor cu multă diplomaţie, pe cale amiabilă, iar dacă toate modalităţile de colectare s-au epuizat, cu acordul dvs, avem posibilitatea de a trece la faza judiciară şi a încerca să recuperăm prejudiciul pe cale legală. Colectarea creanţelor/ debitelor se face doar în contul dumneavoastră iar remuneraţia noastră constă în perceperea exclusivă a unui comision de succes aplicat la suma recuperată, cuprins între 1%-13%, în funcţie de nr. de zile de întârziere şi valoarea debitului. În concluzie colectarea se va face pe cheltuiala noastră. NU VEŢI PLĂTI NIMIC PÂNĂ NU VĂ RECUPERĂM BANII ! Misiunea noastră este în primul rând aceea de a vă recupera banii de la debitori. Activitatea noastră se va desfaşura fără a deprecia însă relaţiile de colaborare dintre creditor şi debitor. Acordăm o importanţă deosebită fiecărui debitor în parte, şi considerăm acest lucru ca fiind absolut necesar pentru a avea o şansă de reuşită optimă. Avantajul nostru competitiv constă în aplicarea unor comisioane mici, ca urmare a activităţii de colectare, sub forma unui onorariu de succes, aplicat la sumele recuperate. Avantajul dumneavoastră este acela că veţi plăti doar dacă banii au fost recuperaţi! Dacă sunteţi în căutarea unei firme furnizoare de servicii de colectare a creanţelor, nu trebuie decât să ne contactaţi pentru a beneficia de serviciile noastre de recuperare debite la un înalt grad de profesionalism.

Valcea Servicii
 • Suntem o companie tanara, infiintata in anul 2010, care s-a impus pe piata de profil prin profesionalism, corectitudine, comisioane mici, flexibilitate si eficienta maxima. Serviciile companiei Appolo Recup Group acopera intreg teritoriul Romaniei si astfel incercam sa limitam efectele blocajului financiar generat de neachitarea de catre debitor a creantelor catre compania ta. Astfel compania noastra este interesata sa recupereze cat mai urgent creantele tale, deoarece timpul inseamna bani, iar fiecare zi de intarziere influenteaza negativ viitorul afacerii tale.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie afiliata SC AMN DUMISERV GRUP SRL(cu activitate in domeniul recuperarilor mobile imobile si creante infiintata din martie 2008), formata dintr-o echipa tanara cu experienta, profesionalismul personalului nostru reprezentand lucrul cel mai de pret pe care il punem la dispozitia clientilor nostri pentru recuperarea bunurilor si creantelor. Selectam atent clientii, stabilim legaturi apropiate cu acestia, fiecare client avand o persoana dedicata in societatea noastra. Nu externalizam demersurile de recuperare, acestea fiind efectuate prin personalul propriu si suntem interesati de recuperarea urgenta a bunurilor si creantelor, prin investitia in timp si oameni pe care o alocam fiecarui demers. Nu prejudiciem relatiile clientilor cu debitorii, prin maniera de abordare si prin demersurile efectuate, astfel incat dupa recuperarea unei creante, clientii au posibilitatea reluarii relatiilor comerciale cu fostii debitori. Societatea noastră efectueaza demersuri de recuperare a creantelor pentru clienti din aproape toate domeniile: comert, constructii, asigurari, leasing, vanzare in rate, publicitate, turism, transporturi, industria auto, industria usoara etc. Apeland la serviciile noastre veti avea mai mult timp pe care sa-l dedicati dezvoltarii afacerii dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • S.M.A.R.T. Management ofera asistenta economica, juridica, fiscala, recupari bunuri si debite oriunde in Romania. Serviciile noastre profesioniste sunt furnizate de catre o singura firma, la un singur pret negociat, salvandu-va timp si bani. Profitand de aceasta ocazie, avem placerea sa va prezentam o paleta larga a serviciilor noastre pe care le oferim, incluzand dar nelimitandu-ne la acestea, in ajutorul clientilor nostri in vederea recuperarii de creante si bunuri. Firma de recuperari creante si bunuri, S.M.A.R.T. MANAGEMENT este o firma care opereaza in sectorul financiar international si oferta servicii profesioniste printr-o retea larga de cabinete de avocati si expertiza contabila in intreaga zona europeana. Suntem specializati in colectarea de debite si propietati, avand o gama larga de servicii juridice. Avand in spate o experienta bogata si o practica judiciara relevanta de peste 20 de ani, oferim serviciile noastre pe intreg teritoriul Romaniei. De asemenea, ne oferim serviciile investitorilor care vor sa inceapa o afacere in Romania. Acestea includ solutii de creditare, contabilitate si servicii fiscale, analiza riscului, asistenta juridica si consultanta in orice domeniul in asa fel incat afacerea din Romania sa fie una profitabila.

Bucuresti Financiar
 • Scrisoare de prezentare Stimate domn/Stimata doamna. • Astfel, incepand cu anul 2007, SC S.M.A.R.T. Management SRL, devine unul din principalii colaboratori in domeniul serviciilor financiare corporate, inclusiv recuperari creante; avand un spectru larg de clienti, pornind din domeniul bancar (Raiffeisen Bank) continuand cu consortii internationale (Constam) pana la producatori de diamante industriale (RAMI) si nu numai atat. • Despre toate serviciile pe care SC S.M.A.R.T. Management SRL, vi le poate oferi, adaptate specificului activitatii si clientilor dumneavoastra, le putem detalia in urma unei intalniri. deoarece prin acesta scurta prezentare nu am dorit decat sa va trezim interesul lasandu-va cateva semne de intrebare despre activitatea companiei urmand, sa ne contactati in vederea stabilirii unor relatii de colaborare reciproc avantajoase. (Precizam ca firma noastra practica un comision pornind de la 3 % din sumele recuperate, comision ce se incaseaza numai dupa recuperarea efectiva a creantelor).

Bucuresti Servicii