Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Recuperare Debite - Finante/Banci: 175 companii
 • Compania AS Credit Recover Consulting, infiintata in 2009, isi propune sa fie un partener de success la nivel national pe segmentul de servicii de recuperare a creantelor, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice prin asigurarea unor servicii complete, profesionale si competitive. Echipa noastra de profesionisti in domeniu vine in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii adaptate acestora oferind servicii complete de consultanta juridica (in faza de preventie), de colectare si recuperare a creantelor, de reprezentare in instanta si de executare silita prin executorii judecatoresti colaboratori.

Bucuresti Financiar
 • Societatea civila de avocati Berindean & Dascal a luat nastere la inceputul anului 2015, dupa o colaborare profesionala de peste 5 ani intre cei doi avocati parteneri: Natalia Berindean si Madalina Dascal. Societatea are biroul in Cluj-Napoca, dar reprezinta clientii pe intregul teritoriu romanesc. Avem colaboratori in mai multe orase din tara. Avocatii nostri au experienta atat in instanta, fiind avocati pledanti, cat si in consultanta. Societatea noastra va alege intotdeauna solutia optima pentru business-ul clientilor nostri, alocand toate resursele de care dispunem, pentru ca intelegem pe deplin ca succesul clientilor nostri este si succesul nostru. Gasim solutii pentru cele mai variate probleme, singurul interes urmarit fiind cel al clientului nostru, oferind intotdeauna servicii de inalta calitate care sa-i ajute in atingerea obiectivelor. Dorim sa ne imbunatatim permanent serviciile si astfel ne perfectionam pas cu pas, atat profesional cat si personal. Credem cu tarie in comunicarea eficenta cu clientii. Tot in sprijinul clientilor nostri, ne imbunatatim continuu tehnicile de negociere, astfel incat sa ajungem la rezultatul dorit!

Cluj-napoca Servicii
 • Societatea noastra este specializata in consultanta in afaceri, recuperari creante, si colectare debite fara taxe de preluare, clientii nostrii platind numai comisionul negociat, proportional cu sumele efectiv recuperate.

Braila Servicii
 • Biroul Executor Judecatoresc Ulman Bogdan din Bucuresti este specializat în punerea în executare a dispoziţiilor cu caracter civil, comercial, penal, contencios administrativ şi dreptul muncii, precum şi în notificarea actelor, comunicarea actelor de procedură, recuperări de creanţe, evacuări, procese-verbale de oferta reală, puneri în posesie, predare de bunuri, confiscări, executări silite mobiliare şi imobiliare.

Bucuresti Servicii
 • Compania de colectare Kruk ajuta oamenii sa gaseasca raspunsuri la intrebarea "cum sa ies de datorii?". Firma de colectare creante isi desfasoara activitatea respectand atat clientii, cat si partenerii de afaceri.

Bucuresti Financiar
 • Avocat in Baroul Iasi specializat in drept civil, ofera servicii de consultanta juridica, redactare acte si cereri juridice, asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti. - elaborarea de opinii juridice; - elaborarea proiectelor de acte juridice (contracte, conventii, etc.) si asistarea clientului la negocierile referitoare la acestea; - asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor si institutiilor publice, a notarilor si a executorilor judecatoresti, precum si a altor persoane juridice; - orice alte consultatii juridice in domeniul dreptului civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ.

Iasi Altul
 • Cabinetul de avocat Toader Marcel asigura consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica la toate instantele de judecata sau arbitrale ( inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie ).

Bucuresti Altul
 • Ne remarcam prin eficienta, seriozitate in desfasurarea activitatii si de asemenea prin corectitudine fata de clientela noastra Serviciile prestate sunt prompte si de calitate iar rezultatele obtinute sunt in conformitate cu pretentiile clientilor nostri. Activitatea biroului este desfasurata in prezent de catre un avocat titular, un avocat colaborator si secretariat, impreuna incercand cu succes sa promovam servicile noastre la standardele mentionate mai sus .

Alba Iulia Servicii
 • DM International Collection este o companie ce activeaza din anul 2000 pe piata recuperarilor de creante si operatorilor de transport. Specializarea principala a companiei o reprezinta recuperarea de bunuri (imobile, autovehicule, utilaje, echipamente, etc.) atat pe teritoriul Romaniei, UE cat si in afara acestora. Compania dispune de un personal calificat cu grad de specializare ridicat ce asigura seriozitate, siguranta, si profesionalism. Orice solicitare din partea clientilor nostrii este rezolvata in cel mai scurt timp posibil, in functie de complexitatea situatiei.     Portofoliul nostru de clienti cuprinde in acest moment unele dintre cele mai importante companii de leasing de pe piata din Romania. Printre acestea se numara: IVECO Capital Leasing IFN SA; Unicredit Leasing Corporation IFN SA; Motoractive IFN SA; BCR LEASING IFN SA; Tiriac Leasing IFN SA, Credit Europe Leasing IFN SA, BRD Sogelease IFN SA, RCI Leasing Romania IFN SA, OTP Leasing IFN SA, VFS Int Romania IFN SA, Marfin Leasing IFN SA, Geyer & Buchegger Leasing Gmbh.

Sect. 3 Servicii
 • Cabinet de avocatura ce colaboreaza cu avocati si experti din cele mai diverse domenii, acoperind o gama larga de servicii juridice. Acordam consultanta in domeniul dreptului penal, civil, familiei, contencios administrativ, litigii de munca, etc.

Bucuresti Servicii
 • Activitatea specifica in cadrul Biroului Executorului Judecatoresc "Ochian Doru - Catalin" este desfasurata de o echipa tanara, bine pregatita, dinamica si dedicata profesiei, formata din persoane cu pregatire de specialitate juridica, capabila sa ofere solutii eficiente în timp util problemelor dumneavoastra.

Bucuresti Sector 1 Servicii
 • Oferim consultanta specializata pentru infiintarea societatilor comerciale SRL, PFA Asociatii de proprietari, sucursale si filiale, federatii si cluburi sportive. Gazduire sediu social in Bucuresti, Ilfov, Tulcea, Constanta si Teleorman. Recuperari creante http://infiintarisocietati.forumgratuit.ro/ 0737.442.771

Bucuresti Servicii
 • Activitati de inginerie si consultant tehnica legat de acestea, recuperare creante, debite de la personae fizice, juridice, IFN-ri, etc. Aveti la dispozitie cele mai bune servicii in domeniul creantelor neincasate si al debitelor neachitate pe cale amiabila, negocieri si/sau tranzactionari creante/debite, cu plata in lichiditate sau in echivalent/compensare, precum si aplicarea si derularea de variante aleternative procedurale si juridice, in acest sens. Noi va reprezentam in permanenta interesele dvs., cu diligenta unui bun posesor de creante neincasate / debite neachitate;

Bucuresti Altul
 • Cabinet de avocat "Popa Cristina" va ofera servicii de infiintare firme, infiintare PFA, cesiune firma, sediu social, punct de lucru, infiintari asociatii si fundatii, inregistrare marci. De asemenea, va oferim reprezentare in fata instantelor judecatoresti, in orice litigiu avand ca obiect: 1. drept societar si comercial: dizolvari pe cale judecatoreasca, procedura insolventei, anulare hotararea AGA, opozitie la cesiune, recuperare creante, recuperare taxa auto, infiintari asociatii si fundatii, asociatii de proprietari. 2. dreptul muncii si dreptul asigurarilor sociale: procedura prealabila concedierii, conflicte de munca, concedieri abuzive, drepturi salariale, pensii, litigii contributii sociale. 3. dreptul familiei: divort, incredintare minori, stabilirea domiciliu minor, autoritatea parinteasca, majorare sau reducere pensie intretinere, stabilire paternitate, partajare bunuri comune. 4. dreptul proprietatii intelectuale: litigii asupra drepturilor rezultate din detinerea unor marci, actiuni in contrafacere, anulare inregistrare marca pentru rea credinta, litigii privind numele de domeniu. 5. drept contraventional: redactare plangeri contravetionale si reprezentare in instanta.

Bucuresti Servicii
 • Va aflati in situatia in care unul dintre partenerii dumneavoastra de afaceri, existenti sau potentiali, solicita livrarea unor produse si servicii cu plata la termen? Recomandam verificarea bonitatii clientului dumneavoastra pentru a diminua riscul de neincasare la scadenta a facturilor. Practic compania colecteaza informatii despre debitorul dvs si ii calculeaza un plafon recomandat de creditare, lucru foarte important pentru reducerea riscului de neplata! Va aflati in situatia in care unul dintre clientii dumneavoastra intarzie plata facturii dumneavoastra. Contactati de urgenta Compania noastra pentru a putea intreprinde toate mijloacele legale pentru recuperea debitului. Va aflat in situatia in care unul dintre clientii dumneavoastra (persoana fizica sau juridica) nu are date valabile de contact si nu poate fi contactat din diferite motive? Expert Colect va poate ajuta in gasirea partenerului dumneavoastra. SC EXPERT COLLECT SRL-D este o firma de consultanta financiara, avand personal cu experienta specifica in domeniul colectarii de creante (divizia business si retail), precum si in analiza de bonitate a persoanelor juridice. Suntem flexibili furnizarea unor solutii personalizate in functie de solicitarile clientilor nostrii - incepand cu verificarea bonitatii/istoricului clientilor, intreprinderea demersurilor de colectare, depistare clienti fara contact/ Avantajele Colaborarii cu SC EXPERT COLLECT SRL-D - Beneficiati de servicii de consultanta de calitate - Flexibilitate si Punctualitate - Transparenta si Profesionalism - Rezultate maxime, intr-un timp minim cu cheltuieli initiale zero

Oradea Servicii
 • Asiguram consultanta juridica si reprezentarea in cadrul procedurilor de recuperare a creantelor de orice fel cu costuri minime pentru clienti. Garantam maximul de profesionalism in cadrul procedurilor de recuperare.

Suceava Servicii
 • Billbarter.com site international, ofera servicii complexe pentru persoane fizice / juridice cu probleme financiare: recuperare creante, stingerea datoriilor, credit fara dobanda, tranzactii de vanzare cumparare.

Titgu Mures Servicii
 • Oferim servicii de consiliere juridica, reprezentare instanta, redactare documente, cereri, plangeri, intocmire contracte, documentatie Registrul Comertului pentru infiintare societati comerciale, modificare Acte Constitutive, negocieri, concilieri.

Zalau Altul
 • Cabinetul individual „ Leonid Karagheaur” ofera un spectru larg de servicii juridice. Business avocat, Leonid Karagheaur ofera consultatie si suport juridic clientilor, atunci cind doresc sa infiinteze sau sa prelueze o afacere. Procedura de inregistrare este anevoiasa si implica mult timp si resurse financiare. Indiferent de forma afacerii tale: SRL, SA, SC

Chisinau Servicii
 • Avocat titular in domeniile dreptului civil (drepturi reale imobiliare, drepturi de creanta, succesiuni, partaje, executari silite, evacuari, pretentii, fond funciar, punere sub interdictie etc), in domeniul dreptului comercial ( executarea, anularea/nulitatea, rezilierea / rezolutiunea contractelor de locatiune / inchiriere, vanzare - cumparare, cesiuni de creanta, insolventa, etc), si dreptului familiei (divorturi, partaje, stabilire pensie de intretinere, program vizitare minor etc). Viziunea mea este de a cauta dincolo de cuvinte Adevarul, pe care si cuvintele si omul deopotriva cauta sa le ascunda. Scopul meu este de a fi cel mai bun Avocat pentru Clientul pe care il reprezint!

Brasov Servicii