Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Recuperare Debite - Finante/Banci: 175 companii
 • Prioritatea cabinetului este prestarea unor servicii avocatiale de calitate clientilor sai. Clientii pot fi persoane fizice sau persoane juridice. Serviciile adresate acestora sunt foarte variate. In cazul persoanelor juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului comercial si fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietatii industriale si, nu in ultimul rand, asistarea si/sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii. Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii si/sau vanzari imobiliare, contracte.

Slatina Servicii
 • Firma ofera servicii de: -Consultanta de afaceri, consultanta de management si afaceri, consultanta relatii privind notariatul. -Consultanta pentru inceperea unei noi afaceri. -Consultanta pentru identificarea problemelor din afacerea proprie. -Creare pagina de web pentru firme !

Codlea Servicii
 • Pro Business Solutions, companie specializata in managementul creantelor, asigura clientilor sai cel mai rapid si eficent sistem de recuperare a debitelor/creantelor cu acoperire in toata tara. Profesionalismul, experienta si flexibilitatea de care dispunem ne permit sa dezvoltam o gama larga de solutii integrate pentru managementul si recuperarea creantelor, destinate tuturor tipurilor de companii, atat la nivel national cat si international. Avem ca obiectiv determinarea debitorului sa plateasca sumele restante cu dobânzile, majorările şi penalităţile aferente şi permanenta monitorizare a îndeplinirii obligaţiilor de plată. Procedura de recuperare a creantelor implica o faza extra-judiciara, amiabila, si o faza judiciara, asigurata prin parteneriatele incheiate cu numeroase cabinete de avocatura din intreaga tara. Adoptam o politica de pret bazata pe comisioane de succes, percepute ca procent din suma efectiv recuperata. Fondata de profesionisti in domeniul juridic, scopul sau fiind acela de a veni in sprijinul tuturor celor care necesita un sfat juridic prompt si competent, Pro Business Solutions ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, romane si straine, asistenta si consultanta juridica si in urmatoarele domenii: - infiintari si modificari societati comerciale - intocmire de contracte - asistenta la negocieri - consultanta si asistenta in afaceri - asistenta logistica - informatii complete despre persoane fizice/juridice - inregistrari O.S.I.M. - servicii de consultanta pentru cetatenii straini - reprezentare in fata tuturor instantelor de judecata, autoritatilor si institutiilor publice etc.

Bucuresti Servicii
 • Societate de consultanta juridica care prin specialistii sai acopera intreaga ramura de drept, oferind clientilor sai si potentialilor clienti servicii de asistenta si consultanta juridica. Reprezentarea este asigurata in orice instanta de orice grad. Asiguram consultatii persoanelor juridice si fizice, apararea intereselor patrimoniale si nepatrimoniale, analiza si eleborarea contractelor de orice natura, acte aditionale, acte constitutive, statute, etc. Asistenta legala si consultanta juridica de specialitate cu privire la Legea nr.31/1990 republicata si modificata precum si clasificarea CAEN 2008. Examinarea contractelor si asistenta la negocierea si semnarea acestora. Infiintam societati comerciale de orice natura/tip, preschimabari certificate si obiecte de activitate, infiintam sucursale, filiale, sedii secundare, cesiuni de parti sociale. Infiintam asociatii, fundatii, asociatii de proprietari. Asiguram rapid si eficient recuperarea debitelor de orice natura si indiferent de debitor. Asiguram persoanelor fizice straine consultatie si asistenta juridica de specialitate pentru obtinerea vizei de afaceri, studii, permise de munca, permise de rezidenta temporara si permanenta, obtinerea cetateniei romane. Contact: Tel:0768.404.087

Bucuresti Servicii
 • Debt Collection Agency Have you been unable to collect on a past-due account? Have you tried every possible approach to successfully negotiate with your debtors, only to be blown off again and again? CORINT BUSINESS SOLUTIONS can help you with all of your debt collection needs. Debt recovery is a huge problem for business owners today. It is a very arduous process to keep your in-house debt management office up to date and on top of things. Most of the time, your attempts to collect debt seem futile, and this in turn causes a great deal of frustration. The information in CORINT BUSINESS SOLUTIONS can help to turn a dead-end situation into a victory for you, the creditor. Often enough, in-house accounts receivable offices are understaffed for the enormous task of recovering unpaid debts. This in turn can lead to overdue accounts getting brushed under the rug and ignored altogether. CORINT BUSINESS SOLUTIONS can provide you with all the necessary information you need to take a proactive approach to debt collection. If you have attempted several times to collect a debt but to no avail, your next step should be to consult with a reputable collection agency. They can discuss with you all of your legal options for collecting unpaid debt from your customers. This process varies slightly from agency to agency, but overall the procedure is very similar. At CORINT BUSINESS SOLUTIONS, our goal is to outline the available options to you in an informative and concise manner. We understand that being unable to collect a debt adds financial stress that effects your bottom-line. We not only provide necessary information but also manage debt collection so that there is an substantial increase in your debt collection. We hope to serve an important aspect of being an expert debt collection agency.

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Suntem o societate serioasa care isi respecta clientii si se mandreste cu rezultate notabile in activitatile prestate. Avem legaturi cu unii dintre cei mai de seama avocati din Ramnicu Valcea, cu executori judecatoresti, cu diversi prestatori de servicii din Romania. Colaborand cu noi veti beneficia de informatii de calitate, de consultanta de elita, de rezultate pe masura asteptarilor!

Ramnicu Valcea Servicii
 • Servicii profesioniste in recuperarea debitelor / creantelor. V-ati saturat de raspunsuri: Nu am bani! Nu pot plati! Ati ajuns la capatul rabdarii sa tot primiti promisiuni in loc de banii pentru care ati muncit ? !!! NOI VA ASIGURAM CASTIG DE CAUZA !!!

Bucuresti Servicii
 • Transport Service Group - EuroShell - Agentul autorizat Shell din Romania - va punem la dispozitie cardurile euroShell! Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul! - Alimentari cu carburant in toata Europa (reteua Shell cuprinde 30.000 statii Shell in toata Europa dintre care aproximativ 3000 sunt destinate exclusiv camioanelor); - plata tuturor taxelor de drum din Europa direct cu cardul euroShell, sau folosind dispozitive electronice specifice furnizate prin sistemul euroShell (OBU pentru Germania, Telepass pentru Italia, card DARS sau dispozitiv POPABC pentru Slovenia, Shell Interroute pentru Franta si Spania, etc.); - imbunatatirea fluxului de numerar prin recuperarea neta a TVA din toate tarile UE si recuperarea accizelor din Slovenia, Ungaria, Italia, Franta, Belgia si Spania; - plata amenzilor si a reparatiilor in service-uri specializate, folosind garantia de plata oferita de euroShell; - accesul gratuit la aplicatia Shell Card Online unde puteti vizualiza toate tranzactiile facute cu cardurile dvs. si la aplicatia Shell Site Locator unde puteti vizualiza detaliile statiilor Shell pe harta; - un control mai strict asupra cheltuielor realizate cu cardurile euroShell prin optiunea introducerii kilometrajului la fiecare alimentare; - posibilitatea limitarii cardurilor pentru alimentarile cu motorina in functie de anumite profile presetate, transmiterea de e-mailuri de atentionare zilnice daca tranzactiile realizate cu cardurile nu respecta anumite criterii pe care le putem stabili impreuna, etc. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati! Echipa TSG - EuroShell!

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra este o societate serioasa, iar profesionalismul de care dam dovada ne recomanda. Facem toate demersurile legale posibile si mediem orice litigiu. Suntem licentiati in drept, consilieri juridici, gata sa raspundem solicitarilor dvs. la orice ora, 7 zile din 7. Infiintam firme, preschimbari certificate, cesiuni, modificari ale actului constitutiv, redactari contracte de orice fel, hotarari AGA, etc. Avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic si administrativ. Punem la dispozitie orice model de contract, cerere-actiune in justitie. Redactarea proiectelor de contracte, contractelor civile si comerciale necesare derularii activitatii curente a clientului; redactarea oricaror acte juridice, la cerere - informarea permanenta a clientului cu privire la modificarile legislative intervenite, cu incidenta in planul activitatii curente a clientului; aceasta informare va fi insotita si de comentariile consultantului cu privire la aceste modificari. Mentinerea relatiei cu Registrul Comertului si cu alte institutii de stat sau private, consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului (civil, penal, fiscal-financiar, procedural civil, procedural penal, comercial, afacerilor, turism, comercial international, proprietati intelectuale, etc), asistenta, consultanta si reprezentare juridica a persoanelor fizice/persoanelor juridice si altor entitati interesate.

Bucuresti Servicii
 • Finance Collection Agency SRL este o companie specializata in recuperarea debitelor comerciale si ocupa un loc important in ierarhia serviciilor de management al creditului. Mergem pe calea sigura pentru recuperarea banilor dumneavoastra!

Bucuresti Servicii
 • "CHIRU, PINCIU, RADU - Societate civila de avocati" cu sediul in Giurgiu B-dul CFR nr. 24, acorda asistenta juridica si reprezentare pentru persoane fizice si juridice la Politie, Parchet sau in fata oricarei instante de judecata.

Giurgiu Servicii
 • Multi Collection is a one of the kind associate in the debt collection industry in Greece. Our Company provides complete services that ensure quick and reliable results for its clients. Our Company was founded in 1998 and is a member of Piraeus Bank Group. The presence of a large banking corporation guarantees the high quality level, reliability and security of our provided services. The great development that we experienced during the last few years is owed in a big part to our human resources. Today, the Company employs 150 highly specialized and trained staff, which handles its clients' cases in a fully professional manner. With the help of modern building installations and integrated information systems, our Company can be competitive and efficient. MCS is a member of the following organisations: C.S.A. (Credit Services Association), L.I.C. (League International for Creditors) and A.C.A. (American Collectors Association). Recently our company has opened a new branch office in Bucharest and we are looking for serios persons who can work exclusive for us.

Bucuresti Servicii
 • KOLCZE ILIUTA & ASOCIATII este o agentie cu sediul in Bucuresti, specializata in colectarea si recuperarea creantelor comerciale si civile de la rau-platnici pe plan national. Oferind servicii prompte si efective incercam sa intelegem nevoile fiecarui creditor si sa cautam continuu noi solutii pentru a creste procentul de reusite. Politica noastra "Nu recuperam - nu ne platiti !" este o garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitul dumnevoastra. Nu va vom solicita nici o plata in avans sau alte taxe de administrare a dosarului.

Bucuresti Servicii
 • Activitati de detectivistica si investigatii pentru persoanele juridice si fizice; Producerea elementelor pentru semnalizarea rutiera; marcaje rutiere manuale si automate; vopsirea parapetilor si a stilpilor din orase si municipii

Ploiesti Producator
 • Poti gasi in noi un partener de incredere apeland la serviciile noastre de: - asistenta legala pentru firma pe care o conduci; - servicii de arhitectura; - obtinerea autorizatiilor de constructie; - izolare termica a cladirilor; - servicii de turism

Tg Mures Servicii