Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Investitii - Finante/Banci: 109 companii
  • Firma Adversus Consulting este implicata in proiecte de consultanta management si business development inca din anul 2000. Abordarea proiectelor din domenii variate a facut posibila identificarea elementelor comune de success a mai multor categorii de business, ceea ce se constituie in prezent in plusul de valoare al companiei si avantajul sau competitiv pe piata consultantei de management. Multi dintre clientii nostri ne-au abordat inaintea luarii unei decizii de investitie. Ei au avut nevoie de un studiu de fezabilitate care sa le ofere variante alternative ale afacerii si analiza financiara a proiectului. Analiza de piata este parte integranta a unui studiu de fezabilitate realist. Pentru cresterea eficientei rezultatelor am implementat unelte complexe de cercetare piata pe baza colaborarii cu specialisti internationali in domeniu. Vziunea noastra: Clientii satisfacuti sunt baza unei piete de succes.

Bucuresti Financiar
  • ROMCOM este un grup de companii romano-elvetian cu sediul in Oradea, cu peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de dezvoltare pentru afaceri prin servicii de finantare, consultanta si training.

Oradea Financiar
  • Societatea noastra vine in sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii din judetul Neamt care doresc sa obtina un credit bancar pentru dezvoltarea afacerii. Un simplu telefon si ne deplasam la sediul firmei dumneavoastra.

Piatra Neamt Servicii
  • Firma Paradise Group se ocupa cu consiliere in privinta atragerii si folosirii fondurilor nerambursabile post aderare in multiple sectoare de activitate. Clientii sunt indrumati si sprijiniti cu toate demersurile necesare pentru accesarea acestor fonduri.

Bucuresti Servicii
  • Prima societate de brokeraj care deschide un birou in Romania. Oferim servicii de online trading prin internet pe FOREX(fara comision si cu comision minim prin Level2) si CFD-uri la Bursele din SUA si EUROPA. Deasemenea oferim posibilitatea tranzactionarii CFD-urilor pe actiuni romanesti si actiuni la BURSA DIN SOFIA(comision0.45%) iar prin platfroam delta broker aveti acces la piata in adancime si grafice in timp real.

Bucuresti Financiar
  • Aria Ev.i Company SRL va ofera servicii ireprosabile in domeniul evaluarilor imobiliare cat si pentru bunuri mobile, raportare financiara, vanzare-cumparare, regularizarea taxei pentru autorizatia de construire, emigrare, etc.

Bucuresti Servicii
  • Infiintata in anul 2003, Vero Info S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta pentru afaceri, servicii pentru copii, after school, activitati extrascolare. Compania are un efectiv de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Vero Info S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Piatra Neamt Servicii
  • Infiintata in anul 1992, Incont S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Ceea ce isi propune firma Incont S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, consultanta economico-financiara. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Incont S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Incont S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Piatra Neamt Servicii
  • T.G.H. S.R.L., a fost fondata in 1996 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intermediere financiara pe piata de capital. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta T.g.h. S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii