Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 556 companii
 • Grawe Romania este parte a Grupului financiar international Grawe, beneficiind de experienta celor peste 180 de ani de existenta ai acestuia. Lunga noastra traditie in domeniul asigurarilor ne-a permis sa ne construim si consolidam o imagine de putere financiara, stabilitate si profesionalism.

Sibiu, Producator
 • Broker de asigurare care activeaza prin magazin online de asigurari, cu livrare la domiciliu, doar pe http://www.onerca.ro/asigurare-rca.html Cele mai bune preturi, consultanta gratuita, livrare in toata Romania.

Bucuresti Financiar
 • Asigurari Bulgaria + carte verde, itp, inmatriculari Bulgaria Oferim seriozitate la cele mai ieftine preturi, va stam la dispozitie non stop. Suntem o firma serioasa lucram in domeniu de 6 ani!0767564564

Bucuresti Altul
 • Acum emitem polite RCA Bulgaria si fara carte verde la preturi mult mai mici, acestea fiind valabile. Suna si cere oferta!! Inmatriculari direct pe numele dvs si ITP Bulgaria! Consultanta non-stop:0761017017

Bucuresti Servicii
 • In acest moment compania promoveaza proiectul Private Business Club, Proiectul PbClub a fost ințiat la începutul anului 2013, pentru a crea o comunitate de membri la nivel național, care să beneficieze de o multitudine de avantaje financiare. Conceptul a fost extins ulterior in toate domeniile de interes prin intermediul partenerilor, membrii avand in prezent posibilitatea de a accesa o gama larga de bunuri si servicii de calitate in conditii preferentiale, training si consiliere financiara gratuita pentru diminuarea costurilor. Membrii care doresc sa se implice in proiect si sa desfasoare activitati in cadrul clubului isi pot suplimenta veniturile promovand acest concept sau produsele si serviciile financiare speciale disponibile tocmai pentru a inlesni economisirea.

Bucuresti Altul
 • Companie romaneasca specializata pe servicii financiare. Strategia de business pe care compania noastra o promoveaza in Romania a fost gandita in acord cu valorile fundamentale ale companiei: calitate, seriozitate, performanta.

Timisoara Financiar
 • GRAWE Romania Asigurare SA membra a grupului austriac GRAZER Wechselseitige Versicherung AG, a fost infiintata in octombrie 2000. Evolutia constanta a companiei, datorata colaborarii cu brokerii parteneri si, incepand cu anul 2005, si activitatii fortei proprii de vanzare, ne-a plasat in toti acesti de activitate in topul primilor zece asiguratorilor pe segmentul asigurarilor de viata. Compania Grawe a optat pentru dezvoltarea unor produse de asigurare cu costuri cat mai scazute, produse care acopera si cele mai importante riscuri oferind, totodata, posibilitatea unei acumulari de capital pentru perioada pensiei. Promovam asigurarea mixta de viata cu capitalizare, oferind complementar asigurari de viata pentru copii, asigurari de accidente si de sanatate, individuale sau de grup.

Baia Mare Altul
 • Intermediar asigurari de viata si sanatate, pensii private, asigurari de grup pentru compania americana, numarul unu in lume, Metropolitan Life in Bucuresti. Metropolitan Life are peste 2 milioane de clienti in Romania si 14 ani de activitate pe piata locala.

Bucuresti Financiar
 • Unul din leaderii mondiali in domeniul serviciilor financiare si de asigurari. Deserveste aproximativ 75 milioane de clienti din peste 70 de tari ale lumii. Grupul Allianz beneficiaza de recunoastere internationala.

Bucuresti Servicii
 • Generali Group este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. In prezent grupul opereaza in 60 de tari si include 500 de companii si 80.000 de angajati. Oferta mixta de produse de asigurare de viata si non-viata, atat pe segmentul de business, cat si de retail i-au consolidat pozitia de top in Europa (cote de piata semnificative in Germania, Franta, Austria, Spania, Elvetia), precum si in alte tari la nivel mondial (Israel, Argentina, China si India)

Bucuresti Financiar
 • Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife – Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international – ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie. In toata lumea, companiile Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie – precum brokeri sau banci – si prin direct-marketing. Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare. Numele nostru este recunoscut si investit cu increderea a 90 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in TOP FORTUNE 500 din Statele Unite. Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi siguranta financiara intr-o lume nesigura. Despre noi – in Romania • Aproape 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre • Suntem numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire si numarul 3 pe piata de asigurari de viata, cu o cota de piata de 15% • Implinim anul acesta 15 ani de activitate pe piata locala, reunind experienta si performanta companiilor achizitionate: Alico Asigurari si Alico Pensii (2010), fosta Aviva Asigurari de Viata (2012).

Iasi Altul
 • Oferim servicii integrate destinate companiilor, precum si produse de style, sanatate, babycare, curatenie. servicii auto. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Broker de asigurari national cu un portofoliu mare de clienti si agenti Oferim comisionae atractive si in sistem mlm in functie de incasarile pe agent. Se ofera si bonusuri atractive in functie de incasari.

Constanta Financiar
 • Obiectivul nostru principal este sa oferim servicii profesioniste de brokeraj. Cerintele si beneficiile clientului sunt prioritare oferind astfel produsele cele mai avantajoase. Partenerii nostri sunt institutii financiare solide, prestigioase, puternic capitalizate, a caror vasta experienta ajuta la materializarea unor servicii care corespund nevoilor clientilor nostri. Prin asocierea cu aceste societati ne asiguram o pozitie buna pe piata. Colaboram cu toate societatile de asigurare si cu cele mai importante banci din Romania. Avem o oferta completa, intermediem toate tipurile de asigurari, pensii, produse bancare si leasing. Suntem prezenti in toata tara.

Craiova Producator
 • Cautam profesionisti care stiu ce vor! Succesul este obtinut prin efort, perseverenta si munca in echipa. Vindem asigurari de viata si nonviata si oferim consultanta pentru orice tip de asigurare atat pentru persoane fizice cat si pentru juridice.

Bucuresti Financiar
 • Firma se ocupa cu intermediere servicii financiare, promovare servicii financiare, identificare potentiali clienti, evaluarea nevoilor financiare ale potentialilor clienti si gasirea celor mai bune solutii pentru ei, dezvolta permanent relatia cu clientii.

Rm.valcea Financiar
 • S.C. CARPATICA ASIG S.A. este prezentă pe piaţa asigurărilor din anul 1996 şi este autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să practice o gamă largă de asigurări generale. Societate cu capital integral românesc, CARPATICA ASIG are peste 90 de sucursale şi agentii pe întreg teritoriul ţării, sediul central al companiei fiind la Sibiu. Serviciile CARPATICA ASIG au garanţia calităţii şi securităţii fiind certificate printr-un Sistem de Management Integrat: Calitatea şi Securitatea Informaţiei (Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2008 şi Sistemul de Management al Securităţii Informaţiei). În ciuda unui climat economic recesionar, CARPATICA ASIG a demonstrat capacitatea de a obţine performanţă, situându-se în 2010 în top 10 asigurători.

Sibiu Altul
 • Prin site-ul de asigurari online www.asigurari-reduceri.ro va oferim: * acces rapid la informatii utile despre asigurari * o gama completa de tipuri de asigurari * asistenta la daune * preturi avantajoase si reduceri substantiale.

Craiova Servicii
 • Sc Cozma Ioan Agent Asigurari Srl activeaza in domeniul asigurarilor din 2003. Mod profesionist de consultanta. Va oferim: asigurari corporate asigurari casco consultanta servicii financiare seriozitae. Colaboram cu cei mai puternici asiguratori.

Miresu Mare Altul
 • InterBroker - Partener SOTH Gmbh Viena - Austria efectueaza asigurari, credite pentru persoane fizice, finantari pentru societati la inceput de activitate, solutii multiple de investitii, investitii in aur. Pe piata produselor financiare si a investitiilor in metale pretioase a aparut o oprtunitate lansata de o Companie specializata in investitii in aur care a inteles ca aurul si in special metalele pretioase trebuie integrate intr-o oferta mai larga si mai completa de produse financiar-bancare.

Cluj-napoca Financiar