Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 558 companii
  • Servicii de consultanta si reprezentare in domeniul financiar, partener al celor mai prestigioase institutii financiare interne si internationale in domeniul asigurarilor, creditelor bancare, fondurilor de pensii.

Campina Financiar
  • Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. Banca noastra, in calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international. Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Credit Europe Bank (Romania) S.A. beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, FIBA Grup, in ceea ce priveste economiile de piata aflate in curs de dezvoltare. Credit Europe Bank (Romania) S.A. intentioneaza sa isi mareasca cota de piata in Romania, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi sucursale. Banca noastra este centrul sinergiei create de catre celelalte subsidiare ale Grupului Fiba pe piatele financiare din Romania, oferind de asemenea clientilor sai acces catre Credit Europe Leasing IFN S.A., Credit Europe Servicii Financiare IFN S.A. (credite de consum) si Credit Europe Ipotecar IFN S.A. (dezvoltare imobiliara si ipoteci).

Bucuresti Financiar
  • R.P. Financial Consulting S.R.L. este o firma de consultanta in management si dezvoltarea afacerii, consultanta financiara. Noi va oferim informatiile de care aveti nevoie in vederea redresarii sau dezvoltarii afacerii dvs. Intocmim diagnoze economico-financiare, oferim solutii de redresare, implementam solutiile, intocmim planuri de afaceri, studii tehnico- economice, dosare de finantare nerambursabila.

Baicoi Financiar
  • Compania este broker de asigurari autorizat de CSA, functioneaza din 2004 si considera ca reprezinta cu succes interesele clientilor sai in relatia cu societatile de asigurari. Cateva repere in acest sens ar fi: gasirea ofertei de asigurare optima, prin prospectarea piatei si negocierea conditiile asa incat sa maximizam avantajele clientilor nostri; gestionarea derularii contractelor de asigurari; acordarea de asistenta la intocmirea dosarului de dauna. Totul fara costuri suplimentare fata de costul politei de asigurare incheiata.

Bucuuresti Altul
  • Firma de consultanta avand obiect de activitate activitati auxiliare ale caselor de asigurari si de pensii, CUI 20923086, J/40/1993/02.02.07. Suntem parteneri ai unei din cele mai importante companii de brokeraj din piata. Intermediem toate tipurile de asigurari prin colaborarea cu toate firmele importante din piata. Oferim consultanta si sprijin permanent clientilor nostri. Gasim cele mai bune solutii din piata.

Bucuresti Servicii
  • Suntem brokeri de asigurari de viata si pensii private; promovam produsele de asigurari ale ING Romania. Oferta noastra consta in asigurari de viata propriu-zise, asigurari cu capitalizare si combinatii asigurare de viata - pensie privata.

Bucuresti Financiar
  • 1.Ofer servicii complete de evidenta contabila: intocmire bilant-balanta de verificare-cartea mare-registru jurnal - jurnal vanzari si cumparari - intocmire si depunere declaratii fiscale-salarizare -contabilitate primara 2.Servicii in relatia cu :Administratia Financiara (declaratii, bilant etc) *Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca *Casa de Asigurari de Sanatate *Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate *Inspectorat 3.Intocmire declaratii INTRASTAT

Bucuresti Financiar
  • Activam pe piata de asigurari din Romania. Brokerul de asigurare este o persoana juridica autorizata in conditiile legii, care pentru clientii sai, poate sa: - negociaze si sa incheie contracte de asigurare - acorde consultanta in legatura cu protectia impotriva riscurilor - acorde consultanta in regularizarea daunelor. Relatia pe care o are un broker de asigurare cu un client al sau este o relatie de parteneriat, brokerul reprezentand interesele asiguratului in fata societatilor de asigurari.   Brokerul de asigurare asista clientul in relatia cu societatea de asigurari pentru cumpararea de polite de asigurare sau poate concepe un program special pentru acoperirea riscurilor in urma analizei acestora. Serviciul de regularizare a daunelor consta in: -ridicarea autovehicolului impreuna cu procesul verbal intocmit de politie -intocmirea documentatiei necesare pentru efectuarea constatarii daunei de catre unitatea de asigurare -efectuarea constatarii la societatea de asigurare -programarea autovehicolului la un service autorizat -monitorizarea reparatiiei executate de service -livrarea autovehicolului catre client dupa finalizarea reparatiei -urmarirea respectarii tuturor clauzelor asigurarii si a termenelor de plata catre service-ul auto sau direct catre client.

Constanta Financiar
  • In calitate de BROKER DE ASIGURARI din Bucuresti va oferim asigurari RCA, CASCO, LOCUINTE, MEDICALE, MALPRAXIS, BUNURI, RASPUNDERE CIVILA, AGRICOLE, VIATA, CARTE VERDE; asiguratorii pe care vi-i putem prezenta sunt: ALLIANZ, ARDAF, ASIROM, ASTRA, BCR, EUROINS, GENERALI, GROUPAMA, OMNIASIG, UNIQA. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de asigurari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele prezentate si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe informatii despre serviciile si tipurile de asigurari pe care vi le punem la dispozitie va asteptam sa ne vizitati pe adresa www.tempoasig.ro In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
  • Infiintata in anul 1995, Silga S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza servicii de brokeraj in asigurari de viata, de sanatate, imobile. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Silga S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Silga S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 37 angajati, Acta Legis S.R.L. efectueaza servicii de reprezentare monitorul oficial (preluare anunturi, colaborare si reprezentare cu revista economica), agentie de turism (bilete, excursii, asigurari medicale), asigurari auto, locuinta, sanatate, rca. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acta Legis S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Acta Legis S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
  • SG Capital investment S.R.L a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Avand 2 angajati, firma noastra efectueaza servicii de brokeraj, imprumuturi, asigurari, consultanta financiara. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. SG Capital investment S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Alba Iulia Servicii
  • Expertul care va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie in ASIGURARI. Odata cu tendinta alinierii Romaniei la Uniunea Europeana, este constientizat din ce in ce mai bine rolul deosebit de important ce-l are domeniul asigurarilor atat pentru agentii economici cat si in viata sociala a familiei, pentru omul de rand. Activitatea agentiei PROMPT ASIG este importanta in egala masura atat pentru asigurat cat si pentru societatea de asigurari, aducandu-i acesteia din urma oportunitati de afaceri si clienti importanti. Menirea noastra este de a aduce acel plus de valoare care sa permita clientului eliminarea posibilitatii de a invata din greseli. PROMPT ASIG, prin consilierii sai, lanseaza un amplu program de dezvoltare a educatiei generale in materie de asigurari, sfatuind companiile sa inteleaga importanta si necesitatea managementului de risc, ca parte integranta a managementului general! Si pentru ca Prompt Asig stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. Nicolae Luca - Director General

Galati Servicii
  • Companie infiintata in anul 2003 cu experienta in domeniul intermedierii in asigurari de 8 ani, avand un portofoliu bine structurat atat ca persoane fizice cat si juridice pe diverse forme de asigurare.

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 5 angajati, Ofiice Insurance S.R.L efectueaza servicii de brokeraj asigurari de viata si imobiliare. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
  • Infiintata in anul 1996, broker de asigurare Dacia Asig S.R.L.se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Incepand cu 01.06.2019 Dacia Aisg SRL, a devenit partener Premium pentru Millenium Insurance Broker RAJ 403794     Punct de lucru: Str. Baba Novac Nr.15 A,Bl.3, Sc.B, Parter - Bucuresti, sector 3 Compania Dacia Asig va pune la dispozitie servicii de calitate ca : asigurari RCA / CASCO, asigurari medicale, carte verde etc. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Dacia Asig se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumitI de serviciile noastre. Dacia Asig este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
  • Romasig Broker de Asigurare S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand o echipa formata din angajati cu o vasta experienta in domeniu, tineri si dornici mereu de afirmare, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: asigurari de viata, auto si locuinte. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Samex S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: transport si asigurari medicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Transportator