Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 557 companii
 • Noua echipa de vanzari din orasul tau va avea obiectivul de a promova activ catre clientii din segmentul persoane fizice produsele financiare dedicate. Daca doresti sa faci parte din aceasta echipa si sa iti conduci propria afacere intr-o relatie de parteneriat te invitam sa iti depui candidatura! Contact: 0721 322 897.

Timisoara Financiar
 • S.C. ATLASSIB S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de calatori. Urmare efortului continuu depus de cei peste 1000 de angajati si a dorintei celor doi asociati de a fi cei mai buni, ATLASSIB este, astazi, cel mai mare transportator international de calatori din Romania. Societatea mai ofera si servicii de leasing si asigurari.

Sibiu Servicii
 • Societate de brokeraj lider pe piata financiar bancara din romania, brokerul anului 2007 in reforma pensiilor private oferim consultanta in domeniul financiar, rentelor de studii pentru copii si investitiilor in vederea capitalizarii pe termen lung.

Braila Financiar
 • Eureko Romania is part of Eureko Group (www.eureko.net), one of the largest financial groups in the Netherlands. Our mission is to guarantee our clients protection, trust, transparency and a long-term partnership through our financial consultants’ professionalism and best financial plans. Through our wide range of financial services products: Pension, Health and Life Insurance, we constantly strive to provide our clients with reliable services and products. Join Eureko Romania team and you will find out how you can move your career to the next level.

Bucuresti Financiar
 • Marsh este un consultant independent, specializat in desfasurarea activitatilor de management al riscului in beneficiul clientilor sai. Scopul principal al activitatii noastre este cresterea valorii firmei dumneavoastra prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care este expusa compania si profiturile acesteia in activitatea cotidiana. Activitatile desfasurate de Marsh sunt integrate intr-un proces unitar de management al riscului care implica mai multe etape: 1. Identificarea riscurilor; 2. Evaluarea riscurilor; 3. Controlul si gestionarea riscurilor; 4. Monitorizarea rezultatelor. In concluzie, activitatea Marsh consta in oferirea de asistenta in vederea reducerii costurilor cauzate de expunerea la risc, creand astfel premize pentru desfasurarea in conditii favorabile a activitatii dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Recrutam personal pentru echipa de vinzari din cadrul companiilor HVB-Banca pentru locuinte si Generali Asigurari. Asiguram consultanta financiara pentru serviciile celor doua companii. Pregatirea echipelor de vinzari este gratuita.

Adjud Servicii
 • Companie de asigurari prezenta pe piata de 14 ani, membr? a unui grup financiar european important aflat �n primii 10 mondiali; promoveaz? programe  de asigurare: LIFE, NON-Life, SANATATE, PENSII PRIVATE.

Bacau Financiar
 • Echipa aflata in plina dezvoltare in cadrul Companiei Multinationale. Asigurari si Pensii, asigura training local, national si international, bonusuri in euro si excursii in exterior, plan de cariera, bonus de persistenta.

Iasi Financiar
 • Putem spune despre noi ca suntem o companie cu viitor in domeniul financiar deoarece punem un mare accent pe promptitudinea, profesionalismul si bunastarea colaboratorilor nostrii. Datorita acestui lucru depistam nevoile financiare reale ale clientilor nostrii si le oferim solutii care vor duce in final la realizarea telurilor lor. Totodata punem un deosebit accent pe multumirea si bunastarea colaboratorilor nostrii, motiv pentru care compania noastra ofera comisioane motivante.

Oradea Servicii
 • Daca v-ati saturat de agentii insistenti si cautati cu adevarat un consultant care sa va asculte si chiar sa auda ce nevoi aveti din punctul de vedere al asigurarilor, va stau la dispozitie. Deasemenea, caut colaboratori cu spirit antreprenorial, cu atitudine pozitiva si care isi doresc mai mult de la viata. CV-urile se pot trimite si pe adresa de e-mail. Telefon: 0744.760.330 Site: www.cazacunicoleta.webnode.com

Timisoara Financiar
 • Aplicand experienta companiei OMNIASIG de peste 7 ani in emiterea de asigurari medicale la necesitatile clientilor a rezultat un produs inovator pe piata romaneasca care ofera tuturor categoriilor de asigurati o gama diversa de acoperiri la preturi avantajoase. Urmare apelului OMNIASIG ASSISTANCE va intreprinde masurile necesare pentru organizarea serviciilor de asigurare pentru rezolvarea in mod optim a urgentei medicale si le va comunica Asiguratului. Prin aceasta procedura cheltuielile pot fi achitate in direct de catre OMNIASIG ASSISTANCE medicilor sau unitatilor medicale, fara ca Asiguratul sa fie nevoit sa suporte personal aceste costuri.

Bucuresti Servicii
 • Intermediarul de asigurari, ce face? intermediaza asigurari intre clienti si companiile de asigurari. Cel mai important lucru este ca noi lucram pentru tine, clientule, nu pentru companiile de asigurari. Cautam sa-ti rezolvam orice problema in acest domeniu. Pentru orice problema nu ezita sa ne contactezi.

Constanta Financiar
 • SC Destine Broker De Asigurare SA este membra a holdig-ului cu acelasi nume si se ocupa de intermediere, in sistem multilevel si la nivel national, de asigurari generale si de viata, pensii private si credite.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Firma noastra s-a infiintat in Iasi, in anul 2005. Principala activiatate a firmei este distributia de produse alimentare si nealimentare precum si distributia de produse industriale. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Recruteaza personal ptr. functia de consilier de asigurari, acestia participand la cursuri de pregatire gratuite, in cadrul companiei (ex.dezvoltarea abilitatilor de vanzare, planificarea adecvata a ciclului vietii, etc.), sustinute de treineri Limra. In urma absolvirii cursurilor devin consilieri financiari profesionisti avand si posibilitatea de a avansa in cariera. Ofera consiliere ptr. incheierea de asigurari de viata,pensii private, servicii financiare, etc.

Bod Servicii
 • EUROBROKERS GROUP S.A., societate de brokeraj Romano-Americana, a fost infiintata in februarie 2000, prin fuziunea unor firme de intermediere in asigurari, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul asigurarilor.

Bucuresti Financiar
 • Consultanta financiara, produse de investitii si alte tipuri de investitii tip rente de studii pentru copii, pensii private Cea mai mare din companiile de profil de pe piata romaneasca cu o cota de piata de 40 %.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra desfasoara urmatoarele activitati: - Intermedieri asigurari de viata - Cursuri de specialitate oferite de traineri; - Venituri fixe garantate, comisioane si bonusuri; - Oportunitatea unei cariere de succes - Posibilitatea de a promova in cariera.

Rm. Valcea Financiar
 • Societate comeciala de asistenta in brokeraj, intermediem asigurari generale : rca, casco, locuinta si bunuri, raspunderea civila profesionala (medici, asistenti, contabili, notari, operatori transport rutier), asigurari medicale pentru calatorii in strainatate. Pentru cereri de oferte putem fi contactati pe: mobil: 0723217052; 0314177373 Persoana de contact: Viorica Bassula Administrator

Bucuresti Altul
 • Omniasig Asigurari de Viata S.A.membra a Vienna Insurance Group, specializata in asigurari de viata, o companie dinamica, solida din punct de vedere financiar si cu o imagine puternica fiind una dintre cele mai cunoscute si mai respectate firme de profil din Romania.

Brasov Financiar