Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 557 companii
 • Reprezentam interesele clientilor in relatia cu societatile de asigurari, atat in procurarea politelor de asigurare necesare, cat si in procesul de rezolvare a daunelor. Scopul principal ai activitatii noastre este cresterea valorii firmei dumneavoastra prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care este expusa compania si profiturile acesteia in activitatea cotidiana.

Constanta Servicii
 • Cu profesionalism si competenţă, MPA Agroasig doreşte să devină o prezenţă semnificativă pe piaţa intermedierilor de asigurărilor agricole din România. Strategia pe termen mediu a MPA Agroasig este aceea de a deveni punctul de referinţă al intermedierii asigurărilor agricole din România, oferindu-le clienţilor o largă gamă de produse de asigurare si asiguratori prin care să poată răspunde într-o manieră adecvata exigenţelor de siguranţă şi protecţie.

Sibiu Financiar
 • Best-Broker Broker de Asigurare este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, infiintata in anul 2003, cu capital integral privat. Experienta in domeniu, oferta variata de produse si calitatea serviciilor oferite ne caracterizeaza si ne diferentiaza de ceilalti brokeri de asigurare de pe piata romaneasca.

Bucuresti Servicii
 • Ne ocupam cu intermedierea serviciilor uneia din cele mai mari companii de asigurari din lume, lider in domeniul asigurarilor de persoane si a pensiilor private. Firma este interesata de pregatirea superioara a colaboratorilor, carora le sunt recunoscute meritele si munca.

Suceava Financiar
 • Companie de Brokeraj. Este nou infiintata pe piata din Romania si se ocupa de intermedieri financiare. Capitalul social este 100% strain. Se ocupa de tot ce inseamna piata financiar bancara. Obiectivul principal este de a deveni brokerul nr 1 pe piata din Romania

Bucuresti Financiar
 • Obiectivul nostru este de a ajuta clientii sa identifice solutiile potrivite pentru a-si proteja familia si veniturile. Printr-o oferta diversificata de produse de economisire si protectie adaptate nevoilor specifice, disponibila printr-o retea de distributie extinsa, clientii nostri din Romania vor avea acum la dispozitie mai multe mijloace pentru a-si administra resursele financiare din viitor.

Constanta Financiar
 • Asigurari generale de bunuri ( imobile, magazine, marfuri, etc), de persoane,casco auto,  de raspunderi civile ( rca, raspunderi profesionale, raspunderea transportatorului pentru marfurile transportate) , etc. Specialistii nostri va vor oferi conditiile cele mai avantajoase de asigurare adaptate specificului dvs. in functie de riscurile posibile si va vor oferi sprijin la regularizarea daunelor de la intocmirea actelor pentru deschiderea dosarelor de dauna, constatarea avariilor  si pana la finalizarea si achitarea despagubirii.

Brasov Servicii
 • Oferim servicii de consultanta financiara, cursuri de formare si pregatire consilieri profesionisti. Activitate specifica celor care doresc succesul financiar si nu numai. Planuri de economisire in vederea pensionarii.

Bucuresti Financiar
 • Suntem in colaborare cu unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume ce oferă cele mai complexe produse şi servicii pentru o largă paletă de clienţi: corporaţii, instituţii şi persoane fizice. Lider de piata in domeniul asigurarilor, pensiilor private si pensii obligatorii.

Bucuresti Servicii
 • Grupintercredit este o companie specializata pe consultanta si management in domeniul serviciilor financiare. Experienta castigata in timp si onestitatea in relatiile cu partenerii ne ajuta sa oferim servicii de incredere clientilor nostri.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra ofera consultanta si executa Credite, Leasing si Asigurari, Curs valutar, Sucursale, Bancomate, Carduri de credit, Debit, DAE, Dobanda, RCA, CASCO, Asigurari medicale de calatorie. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Bucuresti Financiar
 • ARDAF este autorizata sa practice toate ramurile de asigurari facultative generale prevazute de legislatie, precum si asigurarea obligatorie de raspundere civila auto. Oferta ARDAF cuprinde de asemenea, toate tipurile de asigurari care se pot incheia in legatura cu activitatea de creditare. Monitorizand solicitarile specifice ale clientilor, evolutia unor produse similare si rentabilitatea fiecarui produs propriu, ARDAF a urmarit realizarea unor produse moderne, flexibile si performante prin diversificarea si perfectionarea formelor de asigurari existente, precum si prin conceptia unor produse noi.

Bucuresti Financiar
 • Companie de consultanta si intermediere (brokeraj) in asigurari si servicii financiare integrate. Compania este privata cu investitie 100% straina, are deschise deja 15 sucursale locale in toata tara, si tinde ca in maxim 1 an sa ajunga la 25 sucursale locale.

Brasov Financiar
 • ProCredit Consult  ofera consultanta GRATUITA pentru obtinerea de credite nevoi personale,credite imobiliare, credite auto, refinantari,carduri, RCA, CASCO, asigurari de viata, asigurari de bunuri si locuinta, asigurari calatorii in strainatate.

Iasi Financiar
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: -economisire si creditare, pensii private, carduri de cumparaturi -intermedieri financiare -posibilitatea de avansare in cariera -training gratuit -ocazia de a dezvolta propria afacere in cadrul bancii -mediu de lucru profesionist -conditii de munca exceptionale.

Galati Financiar
 • Compania a afost infiintata in dec 1997. Are sediul in Tg-Jiu. Obiect de activitate asigurari viata. Recrutam persoane interesate de cariera in domeniul asigurarilor cu varsta intre 25 - 55 ani, dinamice, perseverente, rezistente la stres, ambitioase si dornice de castiguri mari.

Tg-jiu Servicii
 • Clubul a apărut ca şi asociere liberă cu scopul de a furniza informaţii şi servicii legate de reforma pensiilor care se pregăteşte acum în Romania. Dezvoltarea demografică este nefavorabilă de aceea statul transferă obligaţia la cetăţean. Ca să fii acolo şi să ştii să influenţezi procesele este o oportunitate istorică. Important este să nu ratezi ocazia şi să dai şansa altor persoane să-şi schimbe viaţa spre mai bine. Noi pe această cale vă oferim o mână de ajutor şi deschidem uşile spre success.

Oradea Financiar
 • Omniasig Asigurari de Viata infiintata in decembrie 1997, societate specializata in: - Asigurari de viata; - Asigurari de sanatate; - Medicina muncii; - Employees Benefits; - Pensii. Companie specializata in asigurari de viata, activeaza de zece ani pe piata romaneasca, membra a concernului VIENNA INSURANCE GROUP, pozitionat pe primele locuri in piata asigurarilor din Romania.

Tg-jiu Financiar
 • Aderarea contribuabililor la asigurarile sociale de stat, persoane fizice, la un fond de pensie obligatorie administrat privat, a inceput la 17 septembrie 2007. FONDUL PRIVIND PENSIA OBLIGATORIE ADMINISTRATA PRIVAT SE ADRESEAZA PERSOANELOR CU VARSTA INTRE 18-35 ANI, OPTIONAL PANA LA 45 ANI, NEIMPLICAND PLATI SUPLIMENTARE DIN PARTEA CONTRIBUABILULUI CI DOAR REDIRECTIONAREA UNUI ANUMIT PROCENT DIN CONTRIBUTIA INDIVIDUALA LA ASIGURARILE SOCIALE DE STAT CATRE UN FOND DE PENSII ADMINISTRAT PRIVAT. Pentru a accesa un fond de pensii administrat privat persoanele eligibile interesate trebuie sa completeze “Act individual de aderare la fondul de pensii administrat privat” , in perioada 17.09.2007-16.01.2008, perioada in care se creeaza baza de date operationala, centralizata pe tara, pornind de la optiunile individuale exprimate astfel. De semnalat faptul ca numai actele de aderare ce au serie si numar vor putea fi validate de sistemul unic de inregistrare, orice alt formular putand constitui doar un document privind acordul dat de dumneavoastra pentru stocarea si utilizarea datelor personale intr-o baza de date sau alta. De asemenea, de semnalat faptul ca semnarea de adeziuni pe formularele a doi sau mai multi asiguratori autorizati de Comisia de Supraveghere a Sisitemului de Pensii Private atrage dupa sine anularea lor, urmand ca arondarea persoanei catre un fond sau altul sa se faca in baza unei selectii aleatorii, dupa incetarea perioadei de aderare, respectiv dupa 16 ianuarie 2008. Pentru detaliile complete implicate de o buna informare privind aderarea la un fond de pensii administrat privat VA STAM LA DISPOZITIE.

Bucuresti Distribuitor
 • Servicii de consultanta si reprezentare in domeniul financiar, partener al celor mai prestigioase institutii financiare interne si internationale in domeniul asigurarilor, creditelor bancare, fondurilor de pensii.

Campina Financiar