Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 558 companii
 • Broker de asigurare cu 14 ani experienta in domeniu, oferim orice tip de asigurare la cel mai mic pret, pentru totii asiguratorii. Livrare GRATUITA oriunde in Romania, in maxim 48 ore de la comanda ferma.

Sector 6 Servicii
 • Destine Holding are ca obiectiv pregatirea profesionala a asistentilor in brokeraj din cadrul companiei prin organizarea de cursuri sau seminarii si punerea la dispozitie a suportului necesar in procesul de instruire pentru a garanta succesul in aceasta activitate. Din grupul Destine fac parte si Destine Broker de Asigurare si Destine Broker de Credite. Destine Broker de Asigurare S.R.L. este societate cu raspundere limitata infiintata in baza Legii nr. 31/1990, republicata, cu un capital social de 100.000 RON, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1143/04.05.2007 avand C.I.F. 21678074. Destine Broker de Asigurare S.R.L. a fost autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in conformitate cu Legea 32/ 2000 sa negocieze contracte de asigurare pe piata interna prin Autorizatia de functionare nr. 577/ 17.08.2007 inregistrata in Registrul brokerilor de asigurare la nr. 425/20.08.2007. Scopul companiei consta in realizarea unei afaceri serioase, puternice si stabile pe termen lung: -in parteneriat cu cele mai reprezentative societati de profil -oferind clientilor serviciiprofesioniste de brokeraj -prin stimularea si sustinerea pregatirii profesionale si a dezvoltarii persoanale a tuturor colaboratorilor, pentru atingerea permanenta a unor rezultate superioare -printr-o reprezentare la nivel national, cu rezultate semnificative in clasamentele de profil Produse intermediate - Destine Broker va pune la dispozitie o gama completa de produse financiare: toate tipurile de asigurari de viata, asigurari generale, pensii private si credite. Servicii oferite: -Asistarea clientului pentru cumpararea unor polite de asigurare adaptate necesitatilor individuale; -Negocierea conditiilor contractuale si a primelor de asigurare platite de client; -Acordarea consultantei in cazul dosarelor de daune. Rezultate care ne recomanda Datorita managementului eficient si al dezvoltarii in sistem multi level marketing, Destine Broker este la ora actuala unul dintre cei mai puternici brokeri din Romania ocupand o pozitie de top in clasamente inregistrand o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro. Castiga alaturi de noi! Devino membru al echipei noastre si vei beneficia de: Posibilitatea dezvoltarii unei afaceri in sistem multi level marketing Informatii; know how; pregatire profesionala Avem o oferta completa astfel incat intermediem toate produsele financiare Parteneriate cu toate societatile de asigurare importante din Romania Logistica si suport Platforma online pentru emiterea politelor Recunoasterea meritelor; distinctii; bonusuri

Piatra Neamt Servicii
 • Firma este infiintata de putin timp, profilul de activitate il reprezinta cunsultanta si intermedierea in asigurari de la: rca, casco, asigurari de locuite si pana la pensi private, burse de copii si asigurari de viata.

Sat Ganeasa, Comuna Ganeasa Servicii
 • Suntem broker de credite si leasing, prezenti in piata incepand cu anul 2012. In prezent intermediem peste 50 produse de credit, produse de leasing si economisire. Prin parteneriatele pe care le avem, reusim sa fim prezenti in 35 judete ale tarii. Ne caracterizeaza transparenta si profesionalismul. Deviza noastra: Alege-ti creditul consiliat de un specialist!

Ilfov Financiar
 • Firma noastra, infiintata in anul 2010, va ofera asigurari de viata, rente de studii pentru copii, pensii private suplimentare, preduse de economisire si creditare, rca, asigurari de locuinte si asigurari de calatorie.

Pitesti Financiar
 • BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group Asiguratorul anului 2012 (asigurari de viata) Pe 11 decembrie, a avut loc in Bucuresti, la Banca Nationala a Romaniei, cea de-a 17-a editie a Galei Premiilor ?Piata Financiara?. Gala Premiilor ?Piata financiara? este un eveniment de traditie mult asteptat de intreaga comunitate financiar ? bancara din Romania. Criteriile de acordare a premiilor sunt foarte riguroase. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a primit premiul ?Asiguratorul anului 2012 (asigurari de viata). Este pentru al 4-lea an consecutiv cand BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group primeste aceasta distinctie in cadrul prestigioasei Gale. ?Premiantul la categoria Life este recunoscut pentru faptul ca da trendul pietei de peste cinci ani. Distinctia se acorda pentru dinamica excelenta a business-ului si inalta calitate a ofertei, atent corelata cerintelor pietei? ? este motivatia premiului decernat companiei noastre. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group ofera clientilor sai expertiza necesara atingerii obiectivelor de planificarea financiara si protectie beneficiind de un portofoliu complex de produse: produse bancassurance, planuri de economisire si protectie, planuri de economisire pentru copii, planuri de economisire in vederea pensionarii, programele investitionale unit-linked si asset linked, asigurari de sanatate, programe de asigurari de viata si sanatate pentru grupuri de angajati. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pietei asigurarilor in Austria precum si in Centrul si Estul Europei. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza Grupul cu o traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in industria asigurarilor. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider pe pietele principale ale business-ului sau. Grupul este excelent pozitionat pentru a profita de oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 de milioane de oameni. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata de ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat pe Bursa din Praga.

Hunedoara Financiar
 • Societate de intermediere asigurari generale nou infiintata, dornica sa castige piata in acest domeniu de activitate, oferind produse competitive de la cei mai buni asiguratori, la cele mai bune preturi.

Timisoara Producator
 • Broker Asigurari prezent an de an in TOP 10 Brokeri in Asigurari, intermediaza asigurari de viata, casco, rca, accidente, calatorie, medicale, locuinta, etc., are ca parteneri toate societatile de asigurare din piata asigurarilor.

Bucuresti Servicii
 • Broker international, cu sediul central in Germania, cu o experienta in Romania de peste 10 ani, vinde pentru companii de top diverse asigurari (ING, Generali, Tiriac, Asirom, UNIQA, Groupama, Signal Iduna, BCR, OTP).

Galati Financiar
 • Povestea AXA începe în urmă cu peste 25 de ani, marcând deceniu după deceniu evoluţia industriei globale de asigurări asupra căreia grupul francez si-a pus puternic amprenta. Astăzi, grupul AXA, lider mondial în asigurări, este reprezentat cu succes în toate colturile lumii de o echipă de peste 163.000 de oameni, fiind prezent în 57 de țări. Traseul AXA până la prima treaptă a podiumului a fost marcat de suisuri si coborâsuri, fiecare provocare ivită, ducând la întărirea unui business devenit acum punct de reper pentru piaţa de profil. "Vrem să devenim ceea ce am visat să devenim în urmă cu câtiva ani: un grup de pionieri şi de antreprenori inovatori mereu pregătiţi, mereu pe poziţii, dispuşi să nu accepte niciodată înfrângerea", declară Henri de Castries, CEO şi presedinte AXA Group. Dincolo de cifrele contabile, puterea şi valoarea business-ului AXA Group derivă din cultura organizaţională a companiei, din setul său de valori construit după cele mai înalte standarde şi validat de-a lungul timpul de milioane de clienti din întreaga lume. Grupul AXA este un lider mondial în protecţie financiară. Activităţile AXA se desfăşoară în diverse zone geografice, având operaţiuni majore în Europa, America de Nord şi zona Asia/Pacific. În anul 2011, veniturile IFRS au însumat 86,107 miliarde Euro, iar valoarea câştigurilor de bază a fost de 3,901 miliarde Euro. La 31.12.2011 valoarea activelor gestionate de AXA era de 1,079 miliarde Euro. Grupul AXA a fost format în anul 1985, pornind de la compania franceză Mutuelles Unies fondată în 1977. AXA a făcut numeroase achiziţii şi este, astăzi, prezentă în 57 de ţări, pe toate cele 6 continente, având 101 milioane clienţi, 163,000 angajaţi şi 400,000 acţionari individuali.

Bucuresti Financiar
 • Povestea AXA începe în urmă cu peste 25 de ani, marcând deceniu după deceniu evoluţia industriei globale de asigurări asupra căreia grupul francez si-a pus puternic amprenta. Astăzi, grupul AXA, lider mondial în asigurări, este reprezentat cu succes în toate colturile lumii de o echipă de peste 163.000 de oameni, fiind prezent în 57 de țări. Traseul AXA până la prima treaptă a podiumului a fost marcat de suisuri si coborâsuri, fiecare provocare ivită, ducând la întărirea unui business devenit acum punct de reper pentru piaţa de profil.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o companie 100% romaneasca prezenta pe piata de asigurari de peste 10 ani. Alatura-te unei echipe de profesionisti si construieste alaturi de noi cea mai buna companie de asigurari din tara. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • Broker de asigurari generale, firma infiintata in Romania in anul 2007, iar in Arges din anul 2013, va oferim asigurari diverse la cele mai bune preturi de pe piata. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Pitesti Financiar
 • Companie ce ofera produse si servicii financiare competitive, care au standarde europene si sunt la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta pentru clienti. Deasemenea pe langa aceste produse si servicii compania ofera consultanta de calitate clientilor sai.

Ploiesti Financiar
 • SC CREDIT INSURANCE SRL este membra a grupului DALIANI LTD - INSURANCE BRAOKER infiintata in anul 1970 in THESSALONIKI, Grecia. Personalul cu o reala experienta acopera toate ramurile de asigurare: asigurarea creantelor, asigurarea construciilor, asigurarea profitului, asigurarea cargo, etc. In calitate de broker compania colaboreaza cu cele mai importante companii de asigurari. Un numar mare de companii au decis sa devina partenerii noastri pentru ca: -alegem pentru clientii nostri o acoperire completa in cele mai bune conditii -suntem un colaborator esential si un suport real in cazul administrarii unei daune -servim clientii intr-un mod optim si rapid

Bucuresti Servicii
 • Companie internationala de originie americana, lider in domeniul asigurarilor de viata. Comapania este activa pe pietele din Europa, America si Asia, avand increderea a peste 90 de milioane de clienti.

Tg Mures Financiar
 • Firma noastra va ofera servicii de brokeraj, intermediere asigurari generale, asigurari de viata si sanatate, componente investitionale si pensii private. Zona de activitate judetele Timis, Caras Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj.

Caransebes Servicii
 • Suntem o echipa tanara, foarte unita si motivata. Suntem profesionisti si performanti Este locul unde iti pui in valoare pregatirea si reusitele profesionale BCR Asigurari de Viata VIG se pozitioneaza pe locul 2 in top 10 asiguratori de viata. Locul 1 la nivel judetean BCR Asigurari de Viata VIG Sibiu

Sibiu Financiar
 • Grupul Personal Broker isi propune ca in urmatorii ani sa devina liderul furnizorilor independenti de servicii financiare. Misiunea noastra este sa oferim o analiza obiectiva a pietei financiare, sa gasim solutia potrivita si sa reducem timpul alocat pentru rezolvarea problemelor ce apar pentru fiecare client in parte. Personal Broker ofera consultanta, intermediere si service gratuit pentru asigurari, pensii, credite, leasing si investitii.

Timisoara Financiar
 • Levarda Consultanta Financiara si Management Srl. este o companie de consultanta financiara, cod CAEN : 6619 . In prezent pe langa activitatea de promovare a serviciilor bancare cautam si consultanti financiari si parteneri in procesul de vanzare, in toate orasele din sudul tarii, in vederea extinderii activitatii la nivel national. Produsele pe care le promovam (Carduri de cumparaturi, credite, produse de economisire) sunt alese in intotdeauna in interesul clientilor.

Bucuresti Financiar