Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 558 companii
 • Grawe Romania este parte a Grupului financiar international Grawe, beneficiind de experienta celor peste 180 de ani de existenta ai acestuia. Lunga noastra traditie in domeniul asigurarilor ne-a permis sa ne construim si consolidam o imagine de putere financiara, stabilitate si profesionalism.

Sibiu Financiar
 • Vă oferim cele mai bune produse de asigurare în raport calitate - preţ, in parteneriat cu peste 20 societati de asigurare: asigurări auto, locuinţă, bunuri, medicale de calatorie, malpraxis, raspunderi civile, viaţă, etc.

Alexandru Cel Bun Financiar
 • Firma are ca si obiectiv principal de activitate, achizitionarea si desfacerea bauturilor alcoolice (vinuri vrac), 6622 etc. La cifra de afacere m-am clasat pe locul 3 pe tara si locul 1 pe zona, la profit m-am clasat pe locul 9 pe tara.

Onesti Altul
 • Allianz-Tiriac este filiala locala a Grupului Allianz, oferind toate tipurile de produse din gama asigurarilor generale, inclusiv obligatorii - respectiv de viata, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor locali. Suntem liderul pietei romanesti a asigurarilor si un jucator important pe piata pensiilor private prin intermediul companiei dedicate, Allianz-Tiriac Pensii Private. Grupul Allianz este unul dintre cei mai importan?i furnizori de servicii financiare la nivel mondial. Cu peste 153.000 de angajati in intreaga lume, Grupul Allianz deserveste peste 75 milioane de client din peste 70 de tari. Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care opereaza asigurari de bunuri si raspundere, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare, respectiv administrarea activelor Allianz Group a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

Bucuresti Financiar
 • Oferim servicii de consultanta financiara si pregatire consilieri profesionisti. Activitate aceasta este specifica persoanelor care doresc succesul financiar si personal. Planuri de economisire in vederea pensionarii. Abonamente de sanatate.

Bucuresti Sector 2 Altul
 • Emitem asigurari Rca, Casco -asigurari locuinte -asigurari medicale de calatorie -asigurari de raspundere profesionala -consultanta gratuita pentru obtinere credite si carduri. Informatii utile gratuit in sectiunea blog a site.

Buzau Financiar
 • VastAsig.eu | Consilierul tau in asigurari. VastAsig.eu ofera consultanta pentru o gama larga de asigurari pentru tine si familia ta. Cu noi esti sigur ca faci alegerea corecta. Mai mult decat atat VastAsig.eu iti asigura si afacerea. De ce sa contactezi un Broker de Asigurare ? Pentru a economisi bani Cel mai simplu motiv! Brokerul de asigurare iti cauta solutia optima la un pret cat mai competitiv pe piata si care satisface cerintele tale. Pentru a economisi timp De ce sa petreci zile, poate chiar saptamani, luni de zile pentru a gasi solutia optima ? Lasa un expert in domeniu sa te ajute. Pentru siguranta alegerii Te-ai gandit la toate riscurile? Platesti pentru o asigurare de care nu ai nevoie? Un broker de asigurare va alege exact polita de care ai nevoie. Pentru asistenta de specialitate in caz de dauna Avand un broker de asigurare de partea ta, dosarele de dauna pot fi solutionate mult mai eficient si mai rapid. Posibilitatea de a alege Un broker de asigurare are acces la politele tuturor Asiguratorilor. Ai astfel posibilitatea de e alege cea mai buna oferta de pe piata.

Bucuresti Servicii
 • Suntem bucuroşi să vă informăm că Agenţia de Asigurări de lângă Poliţia Reghin integrată în EURO CENTER – REGHIN, după aprecierile noastre începând din 2008, aprecieri confirmate de rezultatele înregistrate în anii 2009-2012, a devenit agenţia de asigurări numărul 1 din Reghin atât din punct de vedere al încasărilor realizate cât şi din punct de vedere al calităţii produselor şi serviciilor promovate. Prin urmare obiectivul nostru pe plan local este simplu: a ne menţine pe locul 1 prin MULŢUMIREA CLIENŢILOR din Reghin şi din comunele şi satele alăturate.

Reghin Financiar
 • Brokerul de credit este persoana care asigura consultanta pentru stabilirea celei mai avantajoase variante de creditare si intermediaza dosarul de credit, separat de institutiile bancare existente in Romania. Un broker de credit nu poate aproba sau respinge un dosar de credit, aceasta decizie apartinand, de regula, bancii care preia dosarul spre analiza. Brokerul de credite gaseste pentru dumneavoastra cea mai avantajoasa oferta de credit din multitudinea de oferte existente pe piata. Scopul nostru este ca rezultatul obtinut sa serveasca cel mai bine intereselor dumneavoastra. Avantajul de a lucra cu un broker de credite: acesta va ofera posibilitatea sa alegeti cel mai bun credit existent in ofertele bancilor.

Dr. Tr. Severin Financiar
 • Promotor al parteneriatelor pe termen lung, RT Asig, ofera produse de asigurari de viata, bunuri, raspundri civile, atat persoanelor fizice cat si clientilor corporate. Dezvoltam o oferta de produse inovatoare, complexe si flexibile in acelasi timp, ofertele sunt orientate catre nevoile clientului dar si a pietei, oferte ca Asigurarea locuintei cu extra acoperiri, Asigurare Casco, RCA, Asigurare Unit Linked, servicii de educatie financiara. Ca si companie de brokeraj, ne intereseaza serviciile post-vanzare dar mai ales promtitudinea in solutionare daunelor si acordarea despagubirilor. Intregrul proces de consultatie, de la conceptia produsului pana la vanzare si solutionarea daunelor, este orientat catre client si nevoile acestuia.

Brasov Financiar
 • Firma Movimento va ofera asistenta in brokeraj de asigurari. Fie ca doresti sa-ti maresti veniturile sau sa-ti cladesti o cariera in domeniul financiar, iti vom sta la dispozitie si te vom invata pas cu pas cum sa-ti indeplinesti visele!

Bucuresti Financiar
 • Companie prezenta la nivel international in 70 de tari, avand peste 78 mil clienti. Lider de piata in Romania, cu un brand recunoscut pentru calitatea si promptitudinea serviciilor sale, dar si pentru profesionalismul colaboratorilor.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra se ocupa cu: - Consultanta financiara in asigurari de viata si medicale (in tara si in strainatate) - Identificarea nevoilor financiare ale clientilor - Gasirea unei solutii financiare potrivite pentru fiecare client in parte.

Constanta Financiar
 • În România, în acest moment, MetLife este reprezentata de Alico Asigurari România S.A. (Alico Asigurari) si Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). MetLife, Inc. este un lider global in asigurari, planuri de pensie si programe de beneficii pentru angajati, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienti. Prin filialele si companiile sale afiliate, MetLife detine pozitii de conducere în piete din Statele Unite, Japonia, America Latina, regiunea Asia Pacific, Europa si Orientul Mijlociu. In cateva cuvinte, Alico Asigurari Romania (Alico) inseamna: • Peste 10 ani de activitate pe piata din Romania; • Numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire*; • Peste 750.000 de clienti asigurati prin polite individuale si de grup; • Investitii in cele mai sigure instrumente financiare din Romania. • Portofoliu diversificat de asigurari de sanatate; • Recunoastere din partea industriei financiare prin premiile obtinute.

Bucuresti Altul
 • Brand puternic, un partener de incredere. Allianz-Tiriac, membra a grupului Allianz unul din liderii mondiali in domeniul serviciilor financiare si de asigurari va ofera produse si servicii complete de asigurari de viata, produse pentru protectie, produse acumulare, rente si fonduri de studii pentru copii, produse de investitii.

Iasi Financiar
 • Broker de asigurare: -Autorizat de ASF cu nr. RBK - 778 -Experienta de peste 20 ani in domeniul asigurarilor -Consultanta recuperarea daunelor, gestionarea dosarelor -Oferte comparative asigurari pentru persoane fizice si juridice - Seriozitate si promptitudine in emiterea politelor de asigurare. Servicii: - Consultanta asigurari; - Intermediere/ negociere asigurari; - Recuperare daune. B-dul I.C. Bratianu, Nr. 24, Et. 4, Cam. 7, Pitesti, Arges (Proiect Arges), RO-110004 (+40) 724 259 816 / (+40) 722 509 937 (+40) 348 418 111

Pitesti Financiar
 • Companie de intermedieri financiare(brokeraj, asigurari, consultanta, investitii). Valorile cheie care sustin identitatea noastra corporatista: Incredere: Consideram ca relatia pe care trebuie sa o ai cu noi este ca aceea pe care o ai cu doctorul tau: mergi la controale ca sa previi boala, iar in caz ca patesti ceva, ai incredere totala in el ca va rezolva problema. De aceea noi consideram ca aceasta este cea mai importanta valoare a noastra. Existam ca sa ne ocupam in locul tau de lucurile rele care ti se pot intampla. Autenticitate: Urmarim atat tendintele pietei cat si nevoile clientilor, insa nu copiem si nu ne repetam. Ne plac inovatiile si incurajam abordarile avangardiste. Nu vrem sa pretindem ca putem prezice viitorul; noi traim viitorul in prezent. Transparenta: Ne preocupam in permanenta de educarea clientilor nostri pentru ca acestia sa constientizeze importanta si necesitatea produselor de asigurare. Rolul nostru este sa ii informam despre potentialele riscuri existente si sa le oferim maximum de protectie prin serviciile oferite.

Bucuresti Financiar
 • Alfa Trade este o companie specializată în investiţii şi tranzacţionări online pe pieţele financiare internaţionale. Alfa Trade permite investitorilor privaţi şi clienţilor instituţionali să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul unor platforme de tranzacţionare online multi-premiate , prin intermediul Markets.com. Alfa Trade are ca obiectiv satisfacerea tuturor cerintelor si nevoilor investitorilor individuali cat si celor institutionali. Tindem sa oferim un serviciu profesional si personalizat clientilor nostri. Departamentul Relatii cu Clientii va sta la dispozitie 24 de ore pe zi prin intermediul telefonului sau e-mail.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de intermediere asigurari care are ca scop principal oferirea unor polite de asigurari  pret ieftinsi competitiv. Pare un tel ambitios, dar nu sunt vorbe goale. Cu atatea oferte, este imposibil sa nu gasiti o polita rca bulgaria care sa va multumeasca pe deplin. www.rcabulgaria.eu www.insurancecafe.ro tel 0732847333 fix 0343566176

Slobozia Servicii
 • BCR Asigurari de Viata - Vienna Insurance Group se impune prin servicii superioare calitativ, caracterizate printr-un inalt grad de profesionalism fiind capabila sa-si sprijine clientii in rezolvarea prioritatilor majore cu care se confrunta: protectia familiei; mentinerea garantata a stilului de viata, indiferent de situatiile prin care trec; continuarea si securitatea intereselor in afaceri.

Petrosani Altul