Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 557 companii
 • InterBroker - Partener SOTH Gmbh Viena - Austria efectueaza asigurari, credite pentru persoane fizice, finantari pentru societati la inceput de activitate, solutii multiple de investitii, investitii in aur. Pe piata produselor financiare si a investitiilor in metale pretioase a aparut o oprtunitate lansata de o Companie specializata in investitii in aur care a inteles ca aurul si in special metalele pretioase trebuie integrate intr-o oferta mai larga si mai completa de produse financiar-bancare.

Cluj-napoca Financiar
 • Duitrasc Gheorghe Cristinel PFA Piata serviciilor financiar-bancare tinde spre o profesionalizare totala, iar obiectivul nostru este de a forma consilieri financiari capabili sa ofere solutii personalizate in raport cu nevoile specifice ale fiecarei persoane, familii sau entitati juridice: - Planurilor de economisire si protectie; - Planurilor de economisire pentru copii si educatia acestora; - Planurilor de economisire in vederea pensionarii; - Programelor investitionale; - Asigurari auto si de locuinte; - Servicii bancare profitabile, rapide si eficiente; Cerintele job- ului: - Studii - minim liceu (cu diploma de bacalaureat) - Dorinta de a performa - Flexibilitate - Capacitatea de a asimila cunostinte noi; - Atitudine pozitiva; Beneficiile job-ului: - Training gratuit; - Cursuri de formare periodice; - Venituri fixe plus comisioane functie de performante; - Mediu de lucru intr-o companie solida; - Bonusuri, Concursuri. Pentru postul de Unit Manager experienta in vanzarea de asigurari sau servicii financiar –bancare constitue un un avantaj

Roman Financiar
 • Piata serviciilor financiar-bancare tinde spre o profesionalizare totala, iar obiectivul nostru este de a forma consilieri financiari capabili sa ofere solutii personalizate in raport cu nevoile specifice ale fiecarei persoane, familii sau entitati juridice.

Roman Financiar
 • Rusu M.Daniel Persoana Fizica Autorizata, companie de renume cu renume bun pe piata se ocupa cu asigurari viata si non viata. Pentru mai multe detalii cu privire la asigurarile oferite va rog sa ma contactati.

Bucuresti Altul
 • Companie cu origini germane, fondata in anul 1890 la Berlin de Carl Thieme si Wilhelm Finck, Allianz este lider in domeniul asigurarilor si, totodata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume.

Timisoara Financiar
 • Suntem o echipa tanara ce activam ca asistenti in brokeraj pentru Destine Broker, si va oferim urmatoarele tipuri de asigurari: asigurare RCA, asigurare Casco, asigurare de calatorie, asigurari de viata si asigurare medicala.

Iasi Altul
 • Oferim servicii de intermediere in asigurari avand contracte cu toate companiile de asigurari din Romania. Oferim servicii complete in ceea ce tine de inmatricularile auto, servicii de fotocopiere, traducere si legalizare in si din orice limba, avand contract cu un traducator autorizat.

Vaslui Financiar
 • Allianz-Tiriac membra a Grupului Allianz, unul din liderii mondiali in domeniul serviciilor financiare si de asigurari, se bucura de stabilitate financiara, notorietate si apreciere pentru performantele inregistrate constant de-a lungul celor peste 18 ani de activitate in Romania. Grupul Allianz- Partener stabil pentru clienti, parteneri, angajati si actionari. Grupul Allianz deserveste aproximativ 78 milioane de clienti in peste 70 de tari ale lumii. Pe fiecare din principalele segmente de activitate, servicii de asigurari de viata si generale, Grupul Allianz beneficiaza de recunoastere internationala.

Bucuresti Financiar
 • Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga.

Iasi Financiar
 • Companie de transport intern si international cu capital propriu. Suntem noi pe piata, doar de 5 ani. Organizam transporturi de marfa in Romania si in afara cu preturi acceptabile si distributie rapida.

Onesti Transportator
 • Intr-un mediu concurential puternic, printr-un management performant si o politica prudentiala de administrare a activelor, CARPATICA ASIG inregistreaza un ritm dinamic de dezvoltare, o buna si solida pozitionare pe piata asigurarilor, oferind in continuare Asigurari la inaltime!

Sector 1 Altul
 • Firma noastra se ocupa cu intermediere servicii de asigurari auto, locuinte si viata; persoane fizice si persoane juridice. Intermediem asigurari pentru companie de asigurari din top 9 din Romania, compania aflata pe locul 1 in topul despagubirilor de daune!

Bucuresti Servicii
 • Intermediar in asigurari specializat pe oferirea de servicii clientilor corporate, in special pe partea de scrisori de garantie pentru: - participare la licitatii - buna executie a contractelor - returnare avans (inclusiv pentru proiectele cu finantare prin fonduri UE)

Iasi Financiar
 • Intermediem toate tipurile de asigurari, pensii private, credite bancare. Colaboram cu toate societatile de asigurare si institutiile bancare prezente pe piata din Romania. Avem vanzarile cele mai mari (total piata) dintre toti brokerii care lucreaza in sistem mlm - conform Media Xprimm. Reprezentam peste 14.000 de colaboratori pe plan national si o cifra de afaceri de aprox. 17 milioane de euro.

Bucuresti Financiar
 • Pentru a continua procesul de extindere in Europa Centrala si de Est, Signal Iduna a inceput operatiunile in Romania in iunie 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate, domeniu in care vizeaza pozitia de lider de piata. In plus, SIGNAL IDUNA ofera romanilor produse competitive in alte doua linii de business: asigurari de viata si asigurari de accident. SIGNAL IDUNA aduce pe piata asigurarilor de sanatate din Romania produse personalizate care sa protejeze sanatatea si calitatea vietii si sa corespunda dorintelor si nevoilor asiguratilor. Misiunea SIGNAL IDUNA este impunerea unui standard la nivel occidental pe piata asigurarilor, avand ca punct de reper rigoarea si performanta intr-o piata sofisticata cum este cea a Germaniei. Strategia companiei de a crea produse care sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor a dus la pozitionarea companiei pe locul II pe segmentul asigurarilor de sanatate *. Produsele si serviciile oferite clientilor sunt de o calitate excelenta, reprezentand totodata si un instrument eficient de atragere, retentie si motivare a angajatilor in companii.

Bucuresti Altul
 • Vivendis va ofera cele mai ieftine asigurari din Romania. Pe site-ul companiei puteti comanda atat asigurari obligatorii cat si asigurari facultative. Scopul nostru este sa oferim clientilor cele mai bune asigurari, adaptate nevoilor, dorintelor si posibilitatilor acestora.

Sector 2 Financiar
 • Va asteptam cu cele mai bune solutii pentru credite si depozite Bancare si Nebancare. Colaboram cu toate bancile de pe piata noastra si cu institutiile nebancare, astfel incat sa putem sa oferim clientilor nostrii solutii dedicate si cu un cost redus.

Bucuresti Financiar
 • Grawe Romania Asigurare, membra a grupului austriac Grazer Wechselseitige Versicherung AG, a fost infiintata in octombrie 2000. De la intrarea pe piata si pana la inceputul anului 2012, seriozitatea si profesionalismul ce ne caracterizeaza au determinat un numar de peste 150.000 de clienti sa opteze pentru produsele GRAWE.

Bucuresti, Sector 3 Servicii
 • Societatea noastra este o societate nou infiintata, in plina ascensiune care recruteaza consultanti asigurari pentru o companie de brokeraj, cu capital 100% romanesc, situata in top 5 al brokerilor de asigurari, care ofera servicii de consultanta in asigurari si management al riscului personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri, consultanta in asigurari de proprietati, asigurari medicale, auto, de viata, afaceri si raspundere civila.

Oradea Servicii
 • Broker de asigurare cu 14 ani experienta in domeniu, oferim orice tip de asigurare la cel mai mic pret, pentru totii asiguratorii. Livrare GRATUITA oriunde in Romania, in maxim 48 ore de la comanda ferma.

Sector 6 Servicii