Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 558 companii
 • Facem parte dintr-o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Divizia de asigurari al companiei este activa pe pietele mature din Europa de Vest si Japonia, precum si pe pietele in curs de dezvoltare din Europa Centrala si de Est si in Turcia.

Constanta Financiar
 • Suntem o companie in domeniul asigurarilor de viata ce intermediem si oferim servicii financiare de protectie si de investitie atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Galati Financiar
 • Lider in domeniul asigurarilor de viata pe piata din Romania. Alaturi de noi te poti dezvolta profesional, job flexibil si posibilitatea de a va continua cariera alaturi de noi. De asemenea, putem transforma obiectivele financiare intr-o sursa de venituri!

Bucuresti Servicii
 • PM Auto Consulting SRL Tg.Mures este o societate infiintata in 2006 care ofera servicii specializate de consultanta in asigurari si evaluare bunuri oferite de profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in acest domeniu. Se ofera servicii de constatare si evaluare daune auto si non-auto, provenite din contracte de asigurare RCA, casco, carte verde, cladiri si continut, CMR, etc. in baza atestarii ca "Specialisti constatare daune" din partea ASF. De asemenea se ofera servicii complete de evaluare a proprietatilor imobiliare si a bunurilor mobile in baza atestatului de "Evaluator autorizat ANEVAR". Realizam rapoarte de evaluare pentru impozitare, raportare financiara sau vanzare pe piata libera.

Targu Mures Servicii
 • Incheiem asigurari pentru toate tipurile de vehicule. Iti protejam casa impotriva tuturor evenimente neplacute. Iti asiguram sanatatea sa fii bucuros tot timpul! Avem cele mai mici preturi la toate tipurile de asigurari. RCA, CASCO, locuinte, calatorii, medicale si sanatate. Iti oferim consultanta gratuita! Ne gasiti pe Calea Motilor, Nr. 153, Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Financiar
 • Comapnia noastră oferă o gamă largă de servicii in domeniul asigurărilor si creditelor, astfel intentionaăm să ne dezvoltăm in următori 5 ani si să acapară o cotă de piată cât mai mare pe acest sectr de activitate.

Galati Servicii
 • Sc. Duce Agent De Asig Srl este o companie internationala cu sedii atat in America Centrala, Asia, Pacific si in Uniunea Europeana, in plina dezvoltare pe piata europeana. Suntem definiti de profesionalism si un portofoliu de clienti in toate regiunile lumii.

Iasi Financiar
 • Grupul Generali este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. Oferta mixta de produse de asigurare de viata si non-viata atat pe segmentul de business, cat si de retail i-au consolidat pozitia de top in Europa, precum si in alte tari la nivel mondial. Strategia noastra este axata pe client si pe furnizarea serviciilor de calitate.

Constanta Financiar
 • Daca ai nevoie de o consultanta pentru ai face la copil o renta de studii, a-ti face o pensie privata sau pur si simplu ti-ai asigura viata, sanatatea, masina sau orice altceva contacteaza-ma cu incredere. Nr. de tel: 0774078736

Com. Voivodeni Financiar
 • Sim Asig intermediaza asigurari in toata tara, lucram mult online, avem un portofoliu de clienti din toate domeniile. Ne adresam deopotriva persoanelor fizice cat si persoanelor juridice cu o gama diversificata de produse.

Bucuresti Altul
 • Companie Globala de Asigurari, cu o vechime de peste 157 ani, Metropolitan Life, continua sa lanseze o initiativa unica in Romania si Europa Centrala. Metropolitan Life te poate ajuta sa pornesti pe drumul tau si sa iti construiesti propria afacere.

Iași (iași) Financiar
 • Mr. Finance isi propune sa va aduca in atentie o serie de informatii utile referitoare la notiunea de creditare rapida, in asa maniera incat sa intelegeti foarte bine ce presupune aceasta, care sunt principalele companii ce presteaza aceste servicii, cum le alegeti si care este procedura de aplicare si acordare. Scopul nostru este de a aduna intr-un singur loc toate informatiile relevante in acest sens, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti sa analizati cat mai rapid oferta existenta si sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Intra pe https://mrfinance.ro

Bucuresti Financiar
 • Compania noastra gaseste solutii pentru toate dificultatile din viata, suntem in prim plan pe asigurarile de viata, dar rezolvam in timp util toate neajunsurile si reclamatiille si pe asigurarile de non viata. Pe asigurari de sanatate recomandam Asirom.

Bucuresti Altul
 • Peste 1 milion de romani au beneficiat de finantare in ultimii 11 ani din partea ERB Retail Services, institutie financiara non-bancara specializata in acordarea de finantari la punctele de vanzare comerciala si in emiterea de carduri de credit. Suntem lideri pe piata creditelor de consum din Romania, cu peste 400,000 de carduri de credit emise si o cota de piata de 20%. Si, am inteles intotdeauna asteptarile si nevoile clientilor nostri. De aceea, pentru fiecare am dezvoltat produse si servicii care sa vina in intampinarea fiecaruia, astfel: Credit direct in magazin - Poti apela la ERB Retail Services pentru finantarea achizitiei de electronice, electrocasnice, aparatura IT, mobilier, bricolaj, tamplarie PVC etc. din peste 2,200 de locatii comerciale situate in mai mult de 200 de orase si localitati din intreaga tara. Iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta pentru alegerea creditului necesar atat prin personal propriu, cat si cu ajutorul comerciantilor. Credit online - Te poti baza pe un credit atunci cand doresti sa achizitionezi, cu plata in rate, produse de la principalele magazine online, fara a mai avea nevoie sa te deplasezi la banca. Carduri de credit - Iti oferim cardul de credit EuroLine cu functionalitate multipla, prin care poti face cumparaturi in Rate fara Dobanda, cumparaturi cu plata integrala sau retrageri de numerar. In plus, beneficiezi de avantajele oferite de programele de loialitate de la ERB Retail Services, respectiv MasterCard, precum si de noul program „rate oriunde”, ce permite transformarea unei plati online in rate. Asigurari asociate produselor de creditare. Beneficiem de acoperire nationala, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu peste 300 comercianti locali si cu cei mai importanti retaileri la nivel national. ERB Retail Services IFN SA este membra a Grupului Eurobank, institutie bancara europeana cu active totale de 73,6 miliarde de euro (decembrie 2015), 16,319 angajati si o retea de peste 960 de sucursale in Grecia si in strainatate, inclusiv in Romania. Grupul Eurobank este unul dintre cei patru piloni ai sistemului bancar grecesc si, in acelasi timp, detine o pozitie strategica pe segmentele de retail si corporate banking in Romania, Bulgaria si Serbia, asigurand si servicii de Wealth Management in Cipru, Luxemburg si Londra, fiind de asemenea prezent in Ucraina. Mai multe informatii despre Eurobank sunt disponibile pe site-ul www.eurobank.gr.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o companie infiintata 1910 de ani in domeniul agricol cu extindere si in alte domenii, produse agicole, produse auto, produse non auto, prestari servicii, viata, sanatate, raspunderi civile profesionale, raspunderi ale transportatorilor de servicii.

Rm Sarat Altul
 • Inteligent Consulting Gdt Srl este franciza de intermediere asigurari intre broker si client, si intermediaza toate produsele de asigurare. De asemenea, ne ocupam de consilierea clientilor si prospectarea pietei pe partea de asigurari. Inteligent Consultin are ca principal obiectiv dezvoltarea echipei de colaboratori.

Brestovat Producator
 • Suntem una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, credite la nevoi personale, asigurari atasate creditelor un plan de protectie a veniturilor si/sau garantie extinsa pentru produsul cumparat.

Cluj-Napoca Financiar
 • Societatea comerciala Ritter Broker de Asigurari si Reasigurari SRL furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.

Bucuresti Financiar
 • Un lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international, ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie. In toata lumea, companiile Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie, precum brokeri sau banci si prin direct-marketing. Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare. Numele nostru este recunoscut si investit cu increderea a 90 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in Top Fortune 500 din Statele Unite. Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi siguranta financiara intr-o lume nesigura. Despre noi in Romania -2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre -Suntem numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire si numarul 2 pe piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata -15 ani de activitate pe piata locala, reunind experienta si performanta companiilor achizitionate: Alico Asigurari si Alico Pensii (2010), fosta Aviva Asigurari de Viata (2012).

Iasi Altul
 • Un lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international, ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie. In toata lumea, companiile Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie, precum brokeri sau banci si prin direct-marketing. Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare. Numele nostru este recunoscut si investit cu increderea a 90 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in Top Fortune 500 din Statele Unite. Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi siguranta financiara intr-o lume nesigura. Despre noi in Romania -2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre -Suntem numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire si numarul 2 pe piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata -15 ani de activitate pe piata locala, reunind experienta si performanta companiilor achizitionate: Alico Asigurari si Alico Pensii (2010), fosta Aviva Asigurari de Viata (2012).

Iasi Altul