Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Asigurari - Finante/Banci: 558 companii
 • Cu o experenta de peste 8 ani, grupul Destine Holding, avand capital integral romanesc este compus din Destine Broker de Asigurare, Destine Broker de Credite si Destine Leasing Imobiliare IFN. Facem asigurari in  toate  domeniile  de activitate, de la mijloace de transport aerian la mijloace de transport pe apa. Gestionam asigurari de incendiu si alte calamitati naturale, asigurari de mijloace de transport, asigurari de raspundere civila profesionala, asigurari agricole, asigurari animale, asigurari de vita si sanatate, asigurari medicale de calatorie in strainatate, asigurari medicale pentru straini rezidenti, asigurari de accidente si boala, asigurari de persoane, asigurari de sanatate, asigurari de vita anuale sau pe termen mediu/lung cu acumulare de capital, asigurari medicale, pensii private, asigurari de asistenta rutiera in ue. asiguram asistenta juridica pentru victimile accidentelor rutiere, inclusiv cu plata despagubiri /acident inclusiv spitalizare.

Barlad Financiar
 • Existam pentru a aduce valoare in viata oamenilor si companiilor din Romania. Misiunea noastra este sa oferim servicii eficiente si rapide. Oferim servicii complete de asigurare auto, locuinta, medicale, calatorie, consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari, credite - imprumuturi rapide, leasing prin intermediul celui mai mare broker de asigurare independent cu capital national.

Iasi Financiar
 • Compania Metropolitan Life - Met Life Europe, este lider mondial in anuitati garantate si planuri de protectie. Metropolitan Life, Met Life, Agentia Iasi (Cladirea Solomon's) va ofera: -asigurari de viata, sanatate si protective -fonduri de investitii.

Comuna Tomesti Financiar
 • Pfa Antoanella Tomi este unit Manager cu experienta de 15 ani in industria asigurarilor de viata, in cadrul Companiei lider mondial in astfel de servicii: asigurari de viata, asigurari private de sanatate si pensii private.

Constanta Financiar
 • Societatea noastra functioneaza pe piață intermedierilor în asigurări din anul 2009 și va poate oferi toate tipurile de asigurări de care aveți nevoie la cele mai bune prețuri și în cele mai bune condiții. Dacă doriți să încheiați o poliță de asigurare sau doar să va informați cu privire la prețuri sau condiții va rugam să completați formularul din pagina produsului de pe www.rcatulcea.ro

Tulcea Financiar
 • Allianz-Tiriac Asigurari face parte din Allianz Group, una dintre cele mai puternice institutii financiare din lume si cel mai mare grup de asigurari din Europa, cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor. Allianz-Tiriac este compania de asigurari numarul unu din Romania si ofera clientilor sai o gama completa de produse de asigurari private: asigurari generale facultative, asigurari de viata si asigurari obligatorii. Am ajuns liderul pietei asigurarilor datorita performantelor deosebite, realizate prin oameni deosebiti. A face parte din echipa de vanzari a Allianz-Tiriac inseamna a lucra intr-un mediu de lucru profesionist, in care rezultatele bune si foarte bune sunt apreciate si recunoscute.

Cluj Napoca Financiar
 • Un lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie. In toata lumea, companiile Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie precum brokeri sau banci si prin direct-marketing. Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare. Numele nostru este recunoscut si investit cu increderea a 90 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in TOP FORTUNE 500 din Statele Unite. Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi siguranta financiara intr-o lume nesigura. Despre noi in Romania - 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre - Suntem numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire si numarul 2 pe piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata - 15 ani de activitate pe piata locala, reunind experienta si performanta companiilor achizitionate: Alico Asigurari si Alico Pensii (2010), fosta Aviva Asigurari de Viata (2012).

Iasi Financiar
 • Personal Broker aduce pe piata romaneasca consultanta obiectiva pentru produsele Societatilor de Asigurare, a Caselor de Pensii, a Societatilor Bancare si a fondurilor de investitii din Romania prin prezentare avantajelor, beneficiilor, riscurilor si costurilor fiecarui produs financiar. Intermedierea, incheierea de contracte precum reprezentarea clientului in relatia acestuia cu Societatile de Asigurare si Institutiile Bancare. Asistenta si service pe toata durata contractului intermediat.

Cluj-napoca Servicii
 • Suntem o companie de brokeraj de asigurari pentru persoane fizice si juridice. Daca sunteti in cautarea unui broker care sa va sfatuiasca si nu doar sa va reinnoiasca polita de asigurare, un broker care sa va garanteze o acoperire completa si un pachet de servicii adaptat nevoilor dumneavoastra, atunci ati venit la locul potrivit. Pentru mai multe informatii intrati pe: http://brokerultau.5net.ro/ro/

Brasov Servicii
 • Asirom este o companie moderna, apropiata de nevoile oamenilor, care ofera produse accesibile si care ii incurajeaza pe romani sa-si depaseasca obstacolele intalnite pe parcursul vietii. In toate actiunile, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, Asirom este ghidata de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.

Focsani Servicii
 • Companie multinationala cu activitate in domeniul consultantei personale, asigurari produse financiar-bancare. -asigurari generale -asigurari de viata -pensii private (obligatorii PII si facultative PIII)

Bucuresti Financiar
 • Unul din liderii mondiali în domeniul serviciilor financiare si de asigurari, se bucura de stabilitate financiara, notorietate si apreciere pentru performanele înregistrate constant de-a lungul celor peste 20 ani de activitate în România. Pe fiecare dintre principalele segmente de activitate pe care opereaza – servicii de asigurari generale si de viata, respectiv administrarea activelor grupul beneficiaza de recunoastere internaionala atât pentru profesionalismul si expertiza reprezentanilor sai, cât si pentru soliditatea afacerilor derulate.

Bucuresti Financiar
 • Firma de consultanta financiara: - ajuta clientii in gasirea celor mai bune credite - consiliaza clientii pentru detectarea problemele lor financiare - ofera cele mai bune metode de economisire si de investitie

Targu Mures Financiar
 • Firma noastra ofera: Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii. Consultanta si informare corecta a potentialilor clienti     in ceea ce priveste contractarea unui credit de consum.

Mihail Kogalniceanu Servicii
 • Partener Destine Holding pentru zona de vest, DEXIA PERFORM ofera servicii de consultanta financiar-bancara si asigurari oferind programe programe complete de pregatire si dezvoltare profesionala. Vrei mai mult de la afacerea ta? Atunci vino alaturi de noi la Destine Broker de Asigurari si: - Vei beneficia de sesiuni de training sustinute de nume de prestigiu din industria de asigurari; - Iti vei surprinde clientii cu cele mai bune oferte dintr-un portofoliu vast de produse; - Cea mai performanta platforma de ofertare on-line iti va sta la dispozitie in elaborarea celor mai bune oferte; - Vei avea satisfactii profesionale si materiale si un sistem unic de cariera.

Timisoara Financiar
 • Click Rca va ofera urmatoarele avantaje: Garantam pretul corect pentru polita rca Comanzi on-line in cateva minute Primesti polita prin curier in maxim la locatia ta la data si ora stabilite de comun acord Platesti la primirea politei Castigi timp si bani Beneficiezi de servicii post-vanzare de cea mai buna calitate Ai reduceri importante pentru servicii de tractare si asistenta rutiera Costuri reduse la piese de schimb si manopera in service-urile partenere.

Bucuresti Servicii
 • Agentie casting si figuratie pentru productii artistice si publicitare. Prezentarea agentiei a serviciilor oferite si a portofoliului de clienti. Activitate locala in domeniul evenimentelor pe plan local Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Servicii
 • Suntem o companie moderna, apropiata de nevoile oamenilor, care ofera produse accesibile si care ii incurajeaza pe romani sa-si depaseasca obstacolele intalnite pe parcursul vietii. Acoperirea nevoii de protectie a clientilor reprezinta prioritatea noastra principala. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti vor fi indeplinite in fiecare caz, compania fiind orientata catre indeplinirea nevoii de protectie a clientului si acordarii de sprijin in cazul in care intervine riscul asigurat.

Ploiesti Financiar
 • Compania noastra, care se bazeaza pe istoria si succesul grupului realizate de-a lungul celor peste 100 ani in care a castigat increderea a peste 100 de milioane de clienti, iti ofera sansa de a te afirma si de a face parte dintr-o echipa de profesionisti.

Ploiesti Financiar
 • Broker asigurari care se ocupa cu vanzari produse financiar bancare, vanzari produse de economisire, promovare club, asigurare cursuri gratuite, organizare targ joburi pentru membrii clubului, cadouri atractive pentru noii membrii.

Bucuresti Financiar