Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 698 companii
 • Suntem in colaborare cu unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume ce oferă cele mai complexe produse şi servicii pentru o largă paletă de clienţi: corporaţii, instituţii şi persoane fizice. Lider de piata in domeniul asigurarilor, pensiilor private si pensii obligatorii.

Bucuresti Servicii
 • Banca Internationala pentru locuinte, prima institutie financiara din Romania in domeniul economisirii si creditarii in domeniul locativ, isi extinde echipa si cauta candidati pentru pozitia de consilieri credite, avand posibilitatea parcurgerii unei cariere durabile si dinamice.

Ploiesti Financiar
 • Grupintercredit este o companie specializata pe consultanta si management in domeniul serviciilor financiare. Experienta castigata in timp si onestitatea in relatiile cu partenerii ne ajuta sa oferim servicii de incredere clientilor nostri.

Bucuresti Financiar
 • Societate civila profesionala inscrisa in Reg. Societatilor civile profesionale al UNPIR. Obiect de activitate: reorganizarea si lichidarea societatilor comerciale in insolventa, conform legii 85/2006 privind procedura insolventei.

Rm. Valcea Altul
 • SC Credit Anytime SRL este o firma de intermediere financiar-bancara infiintata in luna mai 2007 si are ca obiect principal de activitate vanzarea de produse si servicii bancare pe piata din Romania. Vanzarea acestor produse si servicii, se va efectua la terti prin intermediul angajatilor firmei.

Bucuresti Financiar
 • Human Resources Consulting Executive Search Search and Selection Evaluation of Individuals and Groups Outplacement Financial Consulting Fiscal and Financial Advisory Comprehensive Investor's Service Accession of EU Structural Funds

Bucuresti Financiar
 • Firma de contabilitate, audit si expertiza contabila, oferim servicii complete de contabilitate , intocmiri declaratii, depunerea acestora la institutiile corespunzatoare, intocmirea de bilanturi, intocmirea de state de salarii, reprezentarea firmei in cazul controalelor si inspectiilor de la administratia financiara, itmb, etc.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta si asistenta privind implementarea standardelor ISO, pre si post certificare. Consultanta si asistenta privind finantari de orice tip. Aveti alaturi o echipa formata din profesionisti care va stau la dispozitie cu sufletul.

Timisoara Servicii
 • Companie de consultanta si intermediere (brokeraj) in asigurari si servicii financiare integrate. Compania este privata cu investitie 100% straina, are deschise deja 15 sucursale locale in toata tara, si tinde ca in maxim 1 an sa ajunga la 25 sucursale locale.

Brasov Financiar
 • GAFC este un broker independent de credite care oferă informaţii complete persoanelor fizice şi juridice despre oferta de credite pentru nevoi personale, auto, imobiliare, cu sau fără garanţie, consiliindu-le în alegerea şi contractarea creditului potrivit. Aceste servicii sunt complet GRATUITE pentru dumneavoastră! www.cautcredit.ro

Bucuresti Financiar
 • Compania este infiintata in anul 2006, fiind autorizata de CECCAR. Echipa pe care ne bazam, formata din 2 economisti, seriozitatea ofertei noastre si relatiile cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Societatea presteaza servcii de contabilitate financiara si de gestiune, consultanta financiara si fiscala, expertiza contabila, servicii personal. Reprezentam cu seriozitate si promtitudine interesele clientilor nostrii in relatia cu autoritatile. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Financiar
 • HVB Banca pentru Locuinte S.A. este o institutie de credit specializata in activitatea de economisire-creditare pentru domeniul locativ. Banca functioneaza in Romania de aproape doi ani si este in continua dezvoltare.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: -economisire si creditare, pensii private, carduri de cumparaturi -intermedieri financiare -posibilitatea de avansare in cariera -training gratuit -ocazia de a dezvolta propria afacere in cadrul bancii -mediu de lucru profesionist -conditii de munca exceptionale.

Galati Financiar
 • Ttini Smart Ideas este o societate romaneasca care isi desfasoara activitatea in sfera economica, prin editarea de carti, furnizare servicii de training si consultanta economico-judiciara. Alaturi de echipa noastra, beneficiem de sustinerea colaboratorilor nostri, lectori si traineri profesionisti in practica si teoria domeniilor de specializare, cadre ale Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Finantelor Publice, lectori ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti, manageri ai Agentiilor de Dezvoltare Regionala, lectori CECCAR, etc. Seriozitatea, competenta si profesionalismul sunt atuurile noastre. Cursurile si seminariile organizate de Ttini SMart Ideas vin in intampinarea tuturor celor care se confrunta cu schimbarile legislative si nevoia de perfectionare activa. Sub egida Ttini Smart Ideas SRL sunt editate carti cu specific de contabilitate, finante, fiscalitate, salarizare, precum si revista lunara ContaPlus. Pentru conformitate va invitam sa accesati site-ul nostru www.revistacontaplus.ro

Bucuresti Financiar
 • Consultant fiscal activ asigur servicii de asistenta fiscala, certificare declaratii, certificari declaratii anuale, consultanta fiscala si reprezentare fiscala. Fiind un colectiv de doi consultanti fiscali, asistati de avocati de specialitate, garantam printr-o asigurare profesionala calitatea serviciilor. Vizitati pagina noastra web la adresa: www.bentaconsult.ro

Sector 5 Servicii
 • BCR Asigurari de Viata SA a fost infiintata in luna octombrie 2005 in vederea dezvoltarii conceptului modern de servicii financiare integrate prin includerea in oferta Grupului BCR a asigurarilor de viata destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Beneficiind de puterea financiara, integritatea, profesionalismul si cultura organizationala a Grupului BCR si de un capital social de 21.932.800 lei, BCR Asigurari de Viata se impune prin servicii superioare calitativ, caracterizate printr-un inalt grad de profesionalism. Apeland la experienta bancara a actionarului majoritar, BCR Asigurari de Viata este in masura sa ofere cele mai valoroase produse si servicii bancassurance la cele mai competitive tarife. Misiunea BCR Asigurari Viata este de a oferi solutii eficiente de protectie si economisire, sprijinindu-si clientii in rezolvarea prioritatilor majore: protectia familiei; securitatea financiara si pastrarea standardelor de viata; continuarea si securitatea intereselor de afaceri. Produsele de asigurare, canalele de distributie, impreuna cu forta de vanzare constituie baza unor servicii de incredere care, combinate cu o strategie de marketing si vanzari bine fundamentata, dau forta Companiei. Filosofia BCR Asigurari de Viata Alegerea asigurarii de viata potrivite reprezinta o decizie importanta pentru oricine. Pentru noi, fiecare client este UNIC. Atentia acordata analizei nevoilor, atitudinii fata de economisire, profilul financiar unic al fiecarui client reprezinta cheia expertizei noastre. Portofoliul de produse si servicii, solutiile individualizate pe care le oferim ii ajuta pe clientii nostri sa ia decizia justa pentru viitorul lor financiar. Portofoliul de produse de asigurare de viata: Produse bancassurance Planuri de economisire si protectie Planuri de economisire pentru copii Planuri de economisire in vederea pensionarii Programe de asigurari pentru grupuri de angajati S untem B ani C ariera R eusita A sigurari de Viata

Rm. Valcea Financiar
 • Money Express este broker specializat in servicii de factoring si managementul creantelor, ce actioneaza ca un intermediar intre clientii persoane juridice si institutia financiara. MEX ofera servicii de consultanta gratuita pentru servicii de creditare, factoring si managementul creantelor. Companiile care pot apela la factoring: -Sunt nou infiintate, dar au relatii comerciale stabile -Sunt în faza de dezvoltare, cu un trend ascendent -Nu dispun de garantii materiale -Au grad mare de indatorare -Au acces insuficient la surse de finantare -Ofera termene de plata mari -Au nevoie urgenta de numerar De ce noi? -MEX are competenta de a evalua situatia curenta si riscurile cu care va confruntati pe termen scurt oferindu-va cele mai bune solutii de finantare sau de management al creantelor. -Nu exista nici un cost platit de client pentru serviciile oferite de MEX.

Bucuresti Financiar
 • CrediteAZ - Prin experienta noastra iti oferim ajutor pentru alegerea unui credit pentru locuinta, o masina noua sau una rulata, credit pentru nevoi personale sau obtinerea unui card de credit. Atat de simplu incat iti dam posibilitatea sa aplici ONLINE.

Bucuresti Financiar
 • Firma s-a infiintat in 2003 si si-a propus sa ofere servicii de consultanta in marketing - management - contabilitate. Intocmim situatii financiare, certificam bilanturi, declaratii lunare, angajati, oferim legatura directa cu institutiile statului.

Focsani Servicii
 • Firma Paradise Group se ocupa cu consiliere in privinta atragerii si folosirii fondurilor nerambursabile post aderare in multiple sectoare de activitate. Clientii sunt indrumati si sprijiniti cu toate demersurile necesare pentru accesarea acestor fonduri.

Bucuresti Servicii