Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 712 companii
 • HVB BpL-institutie bancara specializata in domeniul economisirii si creditarii, membra a celui mai mare Grup financiar din Europa Centrala si de Est acum si in Romania, Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati.

Piatra Neamt Financiar
 • Noi simplificam procesul de creditare, iti pregatim actele si iti depunem dosarul, te ajutam sa alegi cea mai buna oferta conform cerintelor tale si suntem alaturi de tine pana la semnarea contractului si obtinerea banilor!

Bucuresti Financiar
 • Ofera consultanta completa in tot ce inseamna servicii financiare! Un alt domeniu de activitate il reprezinta investitiile si intermedierile imobiliare de mare interes: inchirieri/ vanzari spatii comerciale, inchirieri apartamente si case, precum si vanzari terenuri.

Bucuresti Servicii
 • Compania S.C. BeTa Cont 2000 S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2000, avand in prezent peste 10 ani de experienta si fiind inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/8458/2000. In anul 2009, compania noastra s-a extins prin S.C. BeTa Cont Smart S.R.L., membra C.E.C.C.A.R cu numarul de autorizatie 6581. Experienta acumulata si profesionalismul companiei noastre fac posibila oferirea de servicii de calitate in domeniul financiar-contabil. Echipa noastra este formata din contabili, economisti, experti contabili si consilieri juridici cu o vasta experienta, unii dintre ei avand in spate peste 30 de ani de activitate in domeniu, altii fiind tineri in pas cu tehnologia si in permanenta la zi cu schimbarile legislative. Oferim clientilor nostrii servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente, prin diverse canale de comunicatie: e-mail, sms, telefoane, fax. Personalul nostru, calificat si instruit in permanenta, este bun cunoscator al limbii engleze si al altor limbi de circulatie internationala. Sediu: Birourile firmei noastre sunt situate in Intr. Deciu, nr.1, colt cu Str. Ghemului, sector 4, intr-o locatie moderna si spatioasa, la o statie de Big Berceni (P-ta Sudului). Zona dispune de numeroase locuri de parcare. Pentru a ajunge la noi puteti lua: - metroul (statia P-ta Sudului) - autobuzele: 313, 312, 381 - troleibuzele: 73, 76, 74, 77 Compania noastra, SC Beta Cont 2000 SRL activeaza de peste 11 ani in domeniul financiar contabil, avand sediul in Bucuresti. BeTa Cont 2000 va ofera servicii prompte si profesionalede contabilitate completa si consultanta financiar-contabila, la preturi avantajoase. Firma noastra dispune de personal calificat si atent la nevoile si cerintele fiecarei companii-client in parte. Oferta noastra de servicii se adreseaza in primul rand intreprinderilor mici si mijlocii.

Bucuresti Financiar
 • Intermediem contracte de economisire si creditare in domeniul imobiliar, la dobanzi si rate fixe garantate pe intreaga perioada contractuala. Profit la depuneri de pana la 19,5% si dobanzi la credite incepand de la 4,5% pe an.

Craiova Financiar
 • ADVECO provides corporate identity services and creates communication campaigns. We answer promptly to your requests while offering an excellent price-quality ratio. Visit us at: www.adveco.ro to find more.

Suceava Servicii
 • Liderul pietei asigurarilor de viata din Romania, cel mai important furnizor de pensii private din Europa, una din cele mai puternice institutii financiare la nivel international, iti ofera oportunitatea unei cariere in domeniul: - Asigurarilor de viata - Pensiilor private Ai alaturi un partener de incredere ... liderul pietei asigurarilor de viata din Romania; ... prezent in 63 de de orase ale tarii; ... cu o forta de vanzari profesionista de peste 2.400 de consultanti. CE VEI CASTIGA? ... independena in a-ti gandi modul de dezvoltare a unei afaceri si a-ti stabili veniturile pe care le doresti; ... recunoastere sociala prin numele pe care il reprezinti in fata clientilor si performantele pe care le obtii; ... dezvoltare profesionala continua la nivelul standardelor internationale in domeniul asigurarilor de viata; ... dezvoltare personala prin permanenta competitie cu tine ... cunostinte complexe in domeniul financiar datorita carora esti important in  viata clientilor tai. CE ITI PROPUNEM? ... sa promovezi serviciile si produsele financiare; ... sa prospectezi o piata larga de potentiali clienti; ... sa evaluezi nevoile financiare ale eventualilor clienti si sa identifici cele mai bune solutii pentru acestia; ... sa informezi clientii referitor la toate aspectele importante pentru derularea relatiei contractuale; ... sa dezvolti permanent relatia cu clientii, astfel incat acestia sa te recomande altor clienti.

Str. Marchian Nr.9 Financiar
 • Companie de intermediere credite bancare si consultanta financiara - ofera GRATUIT consultanta financiara pentru o gama larga de credite bancare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (IMM-uri).

Bucuresti Financiar
 • FINANCE CENTER este o societate de intermediere credite care se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si persoane juridice, oferind servicii de consultanta in vederea contractarii unui credit cat si pentru intocmirea dosarului de credit in vederea aprobarii si semnarii contractului.

Bucuresti Financiar
 • BCC CONSULT EXPRESS este o companie care are ca principal obiect de activitate consultanta pentru afaceri si management. Din anul 2007 compania a intrat si pe piata firmelor care asigura consultanta financiara in vederea obtinerii de credite bancare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Bucuresti Servicii
 • Servicii profesionale de evidenta contabila: *inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare; *Elaborarea balantei de verificare lunara; *intocmirea bilantului contabil; *intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele Servicii de personal – salarizare: *intocmirea, depunerea si urmarirea dosarelor de personal; *intocmirea si depunerea statelor de plata a salariilor; *intocmirea si depunerea declaratiilor privind obligatiile aferente drepturilor de personal Consultanta, asistenta si rapoarte de analiza economico-financiara si fiscala

Bacau Financiar
 • AVSC Casa de Avocatura STAICULESCU CALIN - Lupta pentru cauza Dumneavoastra ! AVSC ofera consultanta, asistare si reprezentare juridica in majoritatea domeniilor dreptului public si privat. Asistenta juridica legala in domeniul drepturilor individuale si ale afacerilor. Asistenta legala in rezolvarea litigiilor personale, cat si pentru infiintarea, cesionarea, fuziunea si dizolvarea societatilor comerciale. Lasati experienta, dedicatia si priceperea noastra sa preia cazul Dumneavoastra! Preluam cazuri si din afara tarii.! www.avsc.ro

Timisoara Servicii
 • Companie de Brokeraj. Este nou infiintata pe piata din Romania si se ocupa de intermedieri financiare. Capitalul social este 100% strain. Se ocupa de tot ce inseamna piata financiar bancara. Obiectivul principal este de a deveni brokerul nr 1 pe piata din Romania

Bucuresti Financiar
 • MC Consultancy SRL - societate de contabilitate si consultanta atestata CECCAR ofera servicii de contabilitate (intocmire declaratii fiscale, bilant, salarizare, ITM), consultanta financiara si fiscala, consultanta accesare credite bancare si fonduri de finantare europeana, audit intern, intermediere consultanta legala pentru persoane fizice, PFA si persoane juridice din Bucuresti si zonele limitrofe.

Bucuresti Financiar
 • SC A&E Audit Financial Consulting SRL    face parte dintr-un Grup de Societati de Consultanta cu o mare experienta in derularea Progamelor SAPARD si FERMIERUL, PHARE,    IMM-uri, (peste 100 de proiecte eligibile – avicole, ferme de animale, ferme vegetale, abatoare, depozite frigorifice, pensiuni, achizitii de animale, achizitii de masini si utilaje agricole, pensiuni agroturistice, fabrici de lapte, hoteluri, amenajari partii de schi, achizitii utilaje si masini tehnologice, statii de epurare, etc.) . SC A&E AUDIT FINANCIAL CONSULTING SRL va ofera solutii integrate de finantare, modelare financiara, tehnologie si proiectare pentru realizarea unor proiecte finantabile prin PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA (continuatorul programului SAPARD) si PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL    (continuatorul programelor PHARE, ISPA    etc.), programe ce au drept scop accesarea FONDURILOR EUROPENE PENTRU AGRICULTURA, PISCICULTURA SI DEZVOLTARE RURALA (FEADR    si FEP), a    FONDURILOR STRUCTURALE si a FONDURILOR DE COEZIUNE, fonduri europene nerambursabile ce vor putea fi utilizate in perioada 2007-2013. Pentru partea de co-finantare, SC A&E AUDIT FINANCIAL CONSULTING SRL intermediaza obtinerea de Credite Financiare de la diverse banci existente pe piata financiara din tara noastra , in cele mai bune conditii, oferind consultanta la intocmirea dosarelor de finantare ( studii de fezabilitate, plan de afaceri, cash-flow , bugete de venituri si cheltuieli , sustinerea dosarelor de creditare etc.) Pentru achizitionarea de mijloace de transport, echipamente si utilaje noi (inclusiv IT, software, hardware ) pentru modernizarea si retehnologizarea capacitatilor existente , masini si utilaje agricole, SC A&E AUDIT FINANCIAL CONSULTING SRL,    prin brokerii sai financiari intermediaza produse financiare ale mai multor societati de LEASING, punand la dispozitia clientilor cele mai bune oferte din piata. Totodata ofera consiliere asupra produselor din piata cat si asupra inregistrarilor contabile privind leasingul. Totodata, SC A&E AUDIT FINANCIAL CONSULTING SRL va ofera Consultanta in Certificari Standarde ISO : • Auditarea si implementarea Sistemelor de management al calitatii in conformitate cu familia de standarde SR EN ISO 9001 • Proiectarea,documentarea si implementarea Sistemului de management de mediu conform cerintelor familiei standardului SR EN ISO 14001 ; studii si bilanturi de mediu • Sisteme de management al sigurantei alimentului –HACCP -in conformitate cu standardul DS 3027E:2002 si Codex Alimentarius SR EN ISO 22000:2005 • Sisteme de sanatate si protectia muncii -OHSAS – conform standardului • OHSAS 18001:1999 SC A&E AUDIT FINANCIAL CONSULTING SRL ofera servicii de audit financiar, expertiza contabila, consultanta fiscala, contabilitate financiara,evaluari de bunuri si societati etc. Din portofoliul de Proiectele eligibile aprobate pentru finantare enumeram    :     • Modernizare Avicola Tartasesti- DB • Modernizare Avicola    Crevedia- DB • Modernizare Complexul de porci –Peris-DB • Abator bovine si sectie procesare carne– Bistrita-BN • Unitati de prelucrare a carnii rosii cf.UE- Sibiu, Ceptura-PH, • Depozit frigorific pentru peste-    Slobozia • Infintare exploatare apicola-Pogaceaua-MU, Lunca-TR • Modernizare depozite vinuri – Buzau, Ploiesti • Ferma Vegetala – Cuza Voda –jud.Calarasi • Infintare Ciupercarie- Riciu-MU, • Achizitionare utilaje agricole si echipamente conexe – Bordusani-IL,Cuza Voda-CL, Lunca Corbului-AG, etc. • Infintare plantatie viticola – Leordeni –AG • Infintare ferma zootehnica pentru cresterea vacilor de lapte – Chetani-Mures,Budacu de Jos-BN, Ianca-BR • Pensiuni Turistice- Moieciu-Bran (18 pensiuni ) , Valcea, Dambovicioara- DB, Sohodol-BV, Dobresti, –AG, Calinesti- AG , Belis (2 pensiuni )-CJ, etc. • Fabrici de procesare lapte – Mosteni-TR, Bistrita-BN

Bucuresti Servicii
 • Suntem in colaborare cu unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume ce oferă cele mai complexe produse şi servicii pentru o largă paletă de clienţi: corporaţii, instituţii şi persoane fizice. Lider de piata in domeniul asigurarilor, pensiilor private si pensii obligatorii.

Bucuresti Servicii
 • Banca Internationala pentru locuinte, prima institutie financiara din Romania in domeniul economisirii si creditarii in domeniul locativ, isi extinde echipa si cauta candidati pentru pozitia de consilieri credite, avand posibilitatea parcurgerii unei cariere durabile si dinamice.

Ploiesti Financiar
 • Grupintercredit este o companie specializata pe consultanta si management in domeniul serviciilor financiare. Experienta castigata in timp si onestitatea in relatiile cu partenerii ne ajuta sa oferim servicii de incredere clientilor nostri.

Bucuresti Financiar
 • Societate civila profesionala inscrisa in Reg. Societatilor civile profesionale al UNPIR. Obiect de activitate: reorganizarea si lichidarea societatilor comerciale in insolventa, conform legii 85/2006 privind procedura insolventei.

Rm. Valcea Altul
 • SC Credit Anytime SRL este o firma de intermediere financiar-bancara infiintata in luna mai 2007 si are ca obiect principal de activitate vanzarea de produse si servicii bancare pe piata din Romania. Vanzarea acestor produse si servicii, se va efectua la terti prin intermediul angajatilor firmei.

Bucuresti Financiar