Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 701 companii
 • Blitz Kredit este o companie tanara, specializata in consultanta bancara si leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Fondatorii Blitz Kredit sunt oameni cu experienta dobandita in banci, tineri si cu viziune panoramica asupra pietei financiare. Vrem sa oferim calitate clientilor, iar angajatii nostri sunt cea mai importanta resursa in acest sens. Vrem sa fim cei mai buni!

Bucuresti Financiar
 • Suport si solutii financiar-bancare pentru persoane fizice si juridice Blitz Kredit a fost creat de persoane cu experienta in domeniul financiar-bancar, cu scopul de a facilita accesul la credite si alte tipuri de finantare. Stim ca o relatie pe termen lung cu un client multumit ne va asigura cele mai bune rezultate. De aceea stim si ca oamenii nostri trebuie sa fie foarte bine pregatiti, ei fiind cea mai importanta resursa Blitz: oferim informatie si consultantii nostri sunt "motorul de cautare" Echipa Blitz: fondatorii Blitz sunt profesionisti in domeniul bancar, iar personalul angajat (consultantii) oameni cu studii economice, pregatiti continuu (atat in cadrul companiei cat si prin trainingurile externe, organizate de bancile partenere) Partenerii nostri: calitatea serviciilor noastre se datoreaza si partenerilor, adica cele mai importante din Romania, de la care avem tot suportul si cu care colaboram foarte bine, avand un scop comun: satisfactia clientului. De asemenea, colaboram cu societati de leasing si societati de asigurare. Obiectivul nostru: fie ca vorbim despre creditele pentru persoane fizice, finantari pentru companii sau leasing, obiectivul Blitz este reducerea ?distantei? actuale intre resursele financiare si cei care au nevoie de ele, prin informatie rapida si avizata. In triada Client-Blitz-Banca, fiecare parte are de castigat, obiectivul nostru fiind acela de a intelege nevoile clientului si de a le suprapune cu specificul fiecarei banci, creand astfel combinatia optima.

Sector 6 Financiar
 • Noua echipa de vanzari din orasul tau va avea obiectivul de a promova activ catre clientii din segmentul persoane fizice produsele financiare dedicate. Daca doresti sa faci parte din aceasta echipa si sa iti conduci propria afacere intr-o relatie de parteneriat te invitam sa iti depui candidatura! Contact: 0721 322 897.

Timisoara Financiar
 • Cea mai recent infiintata companie din cadrul grupului de firme ALTEX, constituita in parteneriat cu RAIFFEISEN BANK. Principalul obiect de activitate il constituie finantarea creditelor pentru bunuri de consum.

Bucuresti Servicii
 • High Quarters este una    dintre putinele firme de brokeraj    specializate exculsiv pe creditele oferite persoanelor juridice. Pentru clientii nostri persoane juridice recomandam solutii complexe de finantare, adaptate si personalizate in functie de nevoile concrete ale clientului si produsele de finantare ale bancilor partenere. Consultantul High Quarters se va afla exclusiv la dispozitia Dumneavoastra si va va oferi cu profesionalism toate informatiile de care aveti nevoie. Consultantii nostri se vor deplasa la Dumneavoastra pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie,    evitatand aglomeratia si drumurile repetate la banca.

Bucuresti Financiar
 • DELTA S.R.S. lucreaza GRATUIT pentru Dumneavoastra! Cautati cel mai avantajos produs bancar, leasing de pe piata sau cea mai buna oferta de asigurare care sa corespunda nevoilor Dvs? Doriti sa fiti informat in legatura cu avantajele si dezavantajele produselor de credit si leasing ? Aveti nevoie de o opinie profesionista in privinta derularii procesului de creditare/ leasing , sau de contractare a unei asigurari? Noi va stam la dispozitie! Va oferim gratuit servicii de consiliere in alegerea creditului sau/si a asigurarii potrivite Dvs! Deoarece pentru Dvs timpul costa bani, noi va scutim de drumurile repetate la banci, societati de leasing si asigurare pentru a obtine informatii si a afla ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a avea acces la produsul dorit.

Bucuresti Financiar
 • LIBRA BANK a fost înfiinţată în 1996, devenind operaţională în 1997, iar din mai 2003 a devenit membră a grupului american de investiţii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanţi investitori străini din România, are investiţii de peste 3 miliarde de dolari în Europa Centrală şi de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiţi în România. Acest grup şi-a dezvoltat o puternică prezenţă în ţara noastra încă din 1993, implicându-se în dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei româneşti: industria electrotehnică, panificaţie, industria materialelor de construcţii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietăţi imobiliare, fiind acţionar majoritar la multe companii din aceste domenii. LIBRA BANK este o bancă autorizată să îndeplinească toate activităţile specifice unei bănci comerciale şi câteva activităţi legate de pieţele de capital. De asemenea, banca este membru SWIFT, acţionar la SNCDD, TRANSFOND şi BIROUL DE CREDIT. Banca este agent de decontare pentru Societăţi de servicii investiţii financiare (SSIF), intermediar pe piaţa secundară a titlurilor de stat şi depozitar pentru un fond de investiţii. LIBRA BANK este de asemenea membru al Asociaţiei Române a Băncilor din februarie 1998.

Bucuresti sector 1 Servicii
 • Ca si membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm ofera servicii de outsourcing pentru banci si institutii financiare din Italia, respectiv din Belgia. Compania activeaza in domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria imprumuturilor ipotecare si de consum personal, a politelor de asigurare de viata, casa, auto si moto, dar si alte servicii, cum ar fi compararea online de preturi pentru articole vandute in peste 2700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clientilor, se utilizeaza un sistem de gestionare a documentatiei digitalizate: documentele primite in format electronic sunt recunoscute, clasificate si analizate, iar comunicarile si informatiile aferente acestora sunt inserate in baza de date. In acest context si in urma unei formari adecvate, peste 400 de angajati FinProm gazduiti in cadrul unui birou de 2.200 mp, ofera servicii specializate de prelucrare si gestionare a dosarelor la standarde inalte, dand dovada de profesionalism si dezvoltare continua.

Arad Servicii
 • Ai hotarat ca ai nevoie de un credit? In acest caz, ai ajuns exact unde trebuie. In masura in care piata bancara ofera produse din ce în ce mai complexe, tu, clientul nostru te orientezi din ce in ce mai greu in hatisul ofertelor, iar factorul pret nu este intotdeauna hotarator. De aceea noi, echipa Bayer Credit, am hotarat ca trebuie sa te ajutam, sfatuindu-te cum sa obtii cel mai avantajos credit. Cine este Bayer Credit? Bayer Credit este o companie de consultanta financiara in domeniul creditelor bancare    cu locatii in Bucuresti si Iasi, care in ultimele 18 luni, a obtinut pentru clientii sai 600 de credite in valoare de 25 milioane de EURO. Ce face Bayer Credit? Bayer Credit ofera consultanta financiara gratuita pentru ca tu, cel care doresti un credit sa beneficiezi de oferta de creditare cea mai potrivita. Care este cea mai potrivită oferta de creditare? Noi, cei de la Bayer Credit stim ca atunci cand doresti un credit, te uiti in primul rand la costul creditului. Costul nu este întotdeauna primul sau singurul criteriu de alegere a ofertei de credit. Dar, chiar daca ar fi vorba doar de pret, noi, Bayer Credit te ajuta sa cunosti toate aspectele unui credit.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera CONSULTANTA si intermediere CREDITE pentru nevoi personale, imobiliare, ipotecare si a oricarui alt tip de CREDIT atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, inclusiv LEASING. Firma ofera GRATUIT consultanta bancara si informatii cu privire la credite.

BUcuresti Producator
 • Advertising & Public Relations Group S.R.L. este o companie romana care ofera clientilor sai servicii profesionale de advertising, relatii publice, marketing, traduceri autorizate si interpretare, web design si dezvoltare de software, organizare de evenimente si mai nou, consultanta financiara. Compania noastra activeaza pe trei linii de business: advertising & relatii publice, consultanta financiara, web design & dezvoltare de software. Conceptul care sta la baza afacerii noastre este urmatorul: noi va facem cunoscuta compania Dvs, va ajutam sa o finantati, v-o virtualizam. Astfel, oferim clientilor nostri o gama completa de servicii necesare pentru a sustine dezvoltarea continua a afacerii lor si promovarea acesteia la nivel national si international.

Constanta Financiar
 • KPMG în România oferă servicii de audit, asistență fiscală și consultanță în afaceri, inclusiv servicii de restructurare și accesare de fonduri, pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat cât și cel public. Oferim asistență firmelor și organizațiilor în vederea respectării cerințelor de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, adăugând valoare afacerii clienților. KPMG în România este o firmă membră a rețelei internaționale KPMG, care are birouri în 140 țări și peste 135.000 de specialiști în toată lumea. Această combinație unică între cunoștințe naționale puternice și o rețea regională și multinațională echilibrată pune la dispoziția clienților noștri un sistem de servicii de cea mai bună calitate, precum și capacități de consultanță transfrontalieră. KPMG și-a început activitatea pe piața din România în 1994. În prezent ne desfășurăm activitatea prin intermediul unei rețele de cinci birouri situate în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Constanța. KPMG în România are în prezent peste 600 de angajați, atât cetățeni români, cât și străini (expatriați). Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și aptitudinile personalului companiei. KPMG în Moldova s-a deschis în 1997, iar în 2001 s-a afiliat la KPMG România. Ambele sunt firme membre ale KPMG International, o corporație elvețiană. Birourile KPMG in Romania si Moldova: București Victoria Business Park, DN1 Șoseaua București - Ploiești nr. 69-71 Sector 1, București 013685, România P.O. Box 18 - 191 Tel: +40 (21) 201 22 22 +40 (741) 800 800 Fax: +40 (21) 201 22 11 +40 (741) 800 700 Chişinău Str. Ștefan cel Mare nr. 202, etajul 9 MD-2004, Chișinău Republica Moldova Tel: + 373 (22) 580 580 Fax: + 373 (22) 540 499 Timişoara B-dul. Mihai Viteazu nr. 30 Timișoara RO-300 222, România Tel: +40 (256) 22 13 65 Fax: +40 (256) 49 93 61 Cluj Power Business Center Calea Dorobanților nr. 18-20 Cluj-Napoca 400117, România Tel: +40 740 333 344 Fax: +40 753 333 800 Constanţa B-dul Mamaia nr. 208, etaj 2 Constanța 900540, România Tel: +40 (0) 756 070 044 Fax: +40 (0) 752 710 044 Iaşi Str. Săulescu nr. 29, etaj 3 Iași 700010, România Tel: +40 756 070 048 Fax: +40 752 710 048

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra aflata in plin proces de extindere, are ca obiect de activitate consultanta in domeniul creditelor bancare. Ne-am facut remarcati prin prestarea unor servicii de calitate orientate catre necesitatile clientilor. Ne diferentiaza promptitudinea si profesionalismul cu care venim in intampinarea nevoilor din ce in ce mai diversificate in domeniul serviciilor bancar.

Bucuresti Financiar
 • SC DATA PROIECT SRL Bacau este o companie ce asigura consultanta in domeniul financiar contabil si managementul afacerilor. Suntem alaturi de nevoile d-stra. ori de cate ori intampinati dificultati in administrare afacerii

Bacau Servicii
 • Putem spune despre noi ca suntem o companie cu viitor in domeniul financiar deoarece punem un mare accent pe promptitudinea, profesionalismul si bunastarea colaboratorilor nostrii. Datorita acestui lucru depistam nevoile financiare reale ale clientilor nostrii si le oferim solutii care vor duce in final la realizarea telurilor lor. Totodata punem un deosebit accent pe multumirea si bunastarea colaboratorilor nostrii, motiv pentru care compania noastra ofera comisioane motivante.

Oradea Servicii
 • Compania ofera servicii financiar-contabile, expertiza contabila, audit, contabilitate, certificari de bilant, analize economice, cenzorat. Ofera servicii punctuale cu obiect bine precizat ca de exemplu intocmirea documentatiei pentru obtinerea de credite bancare, contracte de leasing, investitii cu fonduri sapard.

Bucuresti Servicii
 • HVB Banca pentru Locuine S.A. este membr a HVB Group - cel mai mare concern financiar din Europa Central si de Est. In prezent in 18 tari -peste 4 milioane de clieni -peste 1.000 de sucursale -cca. 16.500 de angajati HVB Banca pentru Locuine S.A. este o instituie de credit specializat n activitatea de economisire-creditare pentru domeniul locativ. Banca funcioneaz in baza legislatiei bancare si a legii nr. 541/2002.

Baia Mare Financiar
 • Companie de asigurari prezenta pe piata romaneasca de 10 ani. Promoveaza servicii in domeniul asigurarilor de viata non-viata, pensii private cat si servicii medicale private- primele din Romania prin reteaua Medisystem si a spitalului Euroclinic.

Bacau Financiar
 • Firma infiintata in 2003 de un expert contabil cu peste 20 de ani de experienta, pentru a tine evidenta contabila si salarizarea firmelor mici si mijlocii. Pentru tarife va rugam sa ne contactati pe telefon 0745343413.

Bucuresti Servicii
 • Suntem prezenti in Romania din martie 2002, cand am inceput ca divizie de credite in cadrul companiei TBI Leasing. Ne-am dezvoltat si in acest moment suntem o companie puternica situata intre primele cinci institutii financiare nonbancare de pe piata. Pentru a fi mereu alaturi de tine, am dezvoltat o retea de 70 de filiale in toate orasele mari din tara si peste 150 de puncte de lucru in magazinele partenere. Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services Group urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale.

Giurgiu Financiar