Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 701 companii
 • SC CROWN FINANCE SRL ofera consultanta in domeniul creditarii gratuita pentru persoane fizice si juridice. Alegem cea mai buna metoda de finantare si intocmim dosarul de credit gratuit, depunand actele si oferindu-ti suport pana la acordarea creditului fara comisioane sau taxe suplimentare. Fie ca vrei un credit imobiliar sau de nevoi personale, cu sau fara ipoteca, un credit de refinantare, sau o linie de credit pentru IMM-uri pentru investitii sau poate un card de credit ai ajuns unde trebuie! Iti oferim consultanta la majoritatea bancilor si institutiilor bancare din Romania, totul gratuit fara taxe si comisioane ascunse, totul de la experti in domeniul creditarii care te pot ajuta sa iei cel mai ieftin si rapid credit! Detalii: http://www.aplicacredit.ro Persoana de contact: Liviu Toabes

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: - servicii profesionale de revizie contabila si consultanta in domeniul fiscal - asistenta contribuabil pe timpul controalelor fiscale; - servicii in relatia cu ITM - intocmirea situatiilor financiare adecvate la specificul - activitatii

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera consultanta in accesarea fondurilor structurale prin intocmirea dosarelor de finantare , implementare , monitorizare , intocmire dosar de plati , credite persoane fizice si juridice , consultanta financiara si bancara.

Baneasa Financiar
 • Companie de brokeraj internationala, care isi desfasoara activitatea in europa centrala si de est, in plina ascensiune pe piata din Romania. Vindem produsele liderilor pe piata in acest moment. Va asteptam sa va alaturati echipei noatre de profesionisti!

Galati Financiar
 • Am căutat în permanenţă să creştem, să ne îmbunătăţim performanţele, să diversificăm serviciile pe care le oferim, să pătrundem pe noi şi noi segmente de piaţă. În trei cuvinte ne-am putea caracteriza: profesionalism, seriozitate, promptitudine. Toţi clienţii noştri au certitudinea că tranzacţiile la care iau parte se derulează în deplină siguranţă. Crivalex Decebal înseamnă în primul rând un partener de afaceri şi un consilier de încredere pentru toţi clienţii noştri. Suntem convinsi că piaţa imobiliară a viitorului va aparţine intermediarilor profesionişti, companiilor care vor oferi servicii complete şi de calitate:

Bucuresti Servicii
 • GarantiBank is the Romanian branch of the Dutch GarantiBank International N.V., whose sole shareholder is GarantiBank Turkey, the third largest private bank in Turkey, with over EUR 30 billion asset size. In 2005, General Electric Consumer Finance (GECF), one of the 6th specialized divisions of General Electric (GE) and Dogus Group, one of Turkey's largest conglomerates signed an agreement to form an equal partnership in Garanti shareholding. The Bank is to open new agencies in Bucharest and other major cities of Romania as well as to diversify its activity into commercial & retail banking.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra desfasoara activitati de intermediere pentru produse financiar bancare. Avem ca obiectiv infiintarea unei retele de agentii cu acoperire teritoriala la nivel national si stabilirea unei bune reputatii profesionale prin recrutarea de asistenti brokeraj experimentati.

Bucuresti Servicii
 • Companie intermediere servicii financiare, colaborand cu un important grup financiar din Romania ( servicii bancare, asigurari, intermedieri financiare, consultari pentru investitii financiare, etc.).

Braila Financiar
 • DbSol Consulting Cluj-Napoca, este o franciza de servicii financiare a firmei Dbsol Consulting. Colaboram cu 10 banci: BCR, BANCPOST, BANCA ROMANEASCA, CREDIT EUROPE BANK, UNICREDIT TIRIAC, ALPHA BANK, PIRAEUS, OTP BANK, RAIFFEISEN BANK, VOLKSBANK, si cu 2 institutii financiare nebancacre: INTERNATIONAL LEASING, si GE MONEY. Firma noastra ofera servicii de consultanta gratuita persoanelor fizice interesate de orice tip de credit sau de refinantare , si servicii de consultanta si negociere a creditelor pentru persoanele juridice. Fiecare client are un consultant atasat care se va ocupa in mod constatant de dosarul sau, si va mentine legatura pe toata perioada pana la aprobarea creditului. Firma este platita de banci dupa aprobarea contractului de credit, iar asta nu incarca in nici un fel costurile creditului.

Cluj-napoca Financiar
 • ABN AMRO Bank (Romania) S.A. este o filială deţinută în totalitate de ABN AMRO Bank NV. ABN AMRO a fost achiziţionată în octombrie 2007 de Consorţiul alcătuit din Royal Bank of Scotland (RBS), Fortis şi Santander, urmând ca diversele sale operaţiuni să fie împărţite între aceste trei bănci, în funcţie de priorităţile strategice ale acestora. Activităţile ABN AMRO în România vor fi preluate de RBS la momenul oportun. Începând din noiembrie 1995, ABN AMRO are un istoric impresionant în ceea ce priveşte relaţiile de afaceri cu corporaţii multinaţionale, companii internaţionale care derulează afaceri în România, precum şi companii de pe piaţa locală, în special cele cu potenţial de export şi dezvoltare. Obiectivul băncii noastre este de a continua aceste relaţii şi de a se dezvolta odată cu creşterea pieţei româneşti. ABN AMRO România oferă o gamă largă de servicii comerciale, de consultanţă, de trezorerie şi de operaţiuni bancare către companiile româneşti şi internaţionale. Acestea includ conturi în mai multe valute, plăţi locale şi internaţionale, servicii bancare electronice, produse de creditare, trezorerie şi servicii de management al riscului, soluţii de administrare a numerarului, a capitalului curent, precum şi servicii de consultanţă pentru companii. Echipa ABN AMRO cuprinde 1500 de profesionişti, cu toţii specializaţi în cadrul reţelei internaţionale a băncii, în concordanţă cu standardele globale ale acesteia. Începând din august 2004, ABN AMRO România oferă produse şi servicii şi consumatorilor persoane fizice. Gama noastră de produse în continuă diversificare include conturi curente, carduri de debit şi credit, facilităţi de overdraft, credite ipotecare, credite personale cu ipotecă, credite pentru uz personal, planuri de economii. În timpul celor doisprezece ani de existenţă în România, ABN AMRO şi-a construit o reputaţie solidă de partener profesionist şi de încredere, lider în ceea ce priveşte inovaţia de produs şi calitatea serviciilor.

Bucuresti Servicii
 • Companie de brokeraj care are in portofoliu produsele financiare ale celor mai mari branduri din tara ofera sansa unei cariere pe termen lung cu posibilitati reale de promovare si castiguri financiare peste medie.

Bucuresti Financiar
 • Compania Iron Mountain Incorporated (cod NYSE:IRM) ajută organizaţiile din întreaga lume în ceea ce priveşte reducerea costurilor şi a riscurilor asociate cu protecţia şi depozitarea informaţiilor. Compania oferă soluţii complete pentru administrarea înregistrărilor, pentru protecţia datelor şi pentru distrugerea informaţiilor, împreună cu expertiza şi experienţa necesare pentru a face faţă la provocările complexe asociate cu informaţiile, cum ar fi creşterea costurilor de depozitare, litigiile, conformitatea cu reglementărilor de ordin legal şi recuperarea în caz de dezastru. Fondată în anul 1951, compania Iron Mountain este un partener de încredere pentru mai mult de 100.000 de clienţi din America de Nord, Europa, America Latină şi zona Pacificului.

Otopeni Servicii
 • Europe Invest Holding este o firma specializata in domeniul serviciilor venita in sprijinul dvs. pentru a va ajuta sa castigati timp si sa scutiti efort. Desfasurand in locul dvs. o gama larga de activitati aparent neinsemnante dar care va fac sa pierdeti timp pretios consideram ca aducem un beneficiu in viata dvs., timpul astfel castigat putand fi petrecut cu activitati mai importante sau alaturi de cei dragi. Cu speranta unei excelente colaborari, asteptam sa ne contactati la unul dintre numerele noastre de telefon, si in cel mai scurt timp posibil un reprezentant al firmei noastre se va intalni cu dvs. pentru a stabili toate detaliile. 0731.973.070 sau 0752.357.465 Cu ce va putem ajuta? Sa obtineti credite bancare, cu o dobanda avantajoasa, in mai putin de 48 de ore, sa va platiti facturile,sa va faceti cumparaturile, sa va faceti curatenie ( birouri, case, apartamente, vile, piscine ), sa va ingrijiti animalul de companie ( plimbare, toaletare, consult clinica veterinara ), sa va amenajati gradina, sa va mutati din ( in ) locuinta, sa zugraviti, sa va reparati masina, sa va spalati masina ecologic fara a va deplasa de la domiciliu, sa inchiriati masini la cele mai mici preturi de pe piata. Aceasta este o parte dintre serviciile oferite de noi. Am analizat nevoile noastre, am analizat nevoile dvs. si am decis sa venim in intampinarea lor, cu promptitudine si profesionalism.

Constanta Financiar
 • Compania noastra aflata in plin proces de extindere are ca obiect de activitate consultanta in domeniul creditelor bancare. Ne-am facut remarcati prin prestarea unor servicii de calitate orientate catre necesitatile clientilor. Ne diferentiaza promptitudinea si profesionalismul cu care venim in intampinarea nevoilor din ce in ce mai diversificate in domeniul serviciilor bancare. Succesul este partenerul nostru fidel.

Bucuresti Financiar
 • Personal Broker aduce pe piaţă brokerul complet european. Brokerul care printr-o analiză financiară profesionistă îl ajută pe client să găsească produsele financiare care se potrivesc perfect dorinţelor, nevoilor şi posibilităţilor sale Brokerul este un specialist care cunoaşte mai multe produse financiare şi oferă consultanţă, intermediere şi service pentru aceste produse. Consultanţă obiectivă pentru produsele Societăţilor de Asigurare şi a Caselor de Pensii, prin prezentarea avantajelor, beneficiilor, riscurilor şi costurilor fiecărui produs. Reprezentarea clientului în relaţia acestuia cu Societăţile de Asigurare şi a Casele de Pensii Intermedierea şi încheierea de contracte cu Societăţile de Asigurare şi a Casele de Pensii Asistenţă şi service pe toată durata contractului intermediat Reducerea cheltuielilor prin acoperirea riscului şi monitorizarea unui program de asigurare Creşterea beneficiilor pentru asigurarea viitorului financiar prin investirea optimă a economiilor Identificarea soluţiei optime de finanţare pentru problema ce necesită finanţare Consultanţă obiectivă pentru produsele de finanţare, prin prezentarea avantajelor, beneficiilor, riscurilor şi costurilor fiecărui produs Asistenţă pentru întocmirea dosarului de credit Consultanţă în vederea refinanţării unui credit anterior Grupul Personal Broker îşi propune ca în următorii ani să devină liderul furnizorilor independenţi de servicii financiare.

Timisoara Servicii
 • SC Exduo SRL asigura pentru clientii sai un pachet de servicii profesionale in domeniul contabilitatii si consultanta financiara de care aveti nevoie pentru succesul afacerii dvs. Echipa noastra va sta la dispozitie cu o bogata experienta acumulata nu doar in domeniul contabilitatii si fiscalitatii ci si al obtinerii de finantari cat mai avantajoase.

Baia Mare Servicii
 • Optima Finance ofera servicii de consultanta si intermediere bancara in Cluj in baza parteneriatului incheiat cu majoritatea bancilor si o serie de dezvoltatori imobiliari. Serviciile oferite se bazeaza pe o experienta bancara indelungata si sunt gratuie pentru clientii selectati. Contact: tel. 0730131300 www.optimafin.ro info@optimafin.ro

Cluj Napoca Financiar
 • Suntem o firma de brokeraj credite si leasing, avand contracte de parteneriat cu cele cele mai importante banci si firme de leasing. Avem posibilitatea sa va oferim cele mai avantajoase conditii de finantare de pe piata in functie de nevoile dumneavoastra. Ofertele noastre sunt absolut identice cu cele ale partenerilor nostri, iar serviciile noastre sunt gratuite atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. De acum incolo nu trebuie sa va deplasati la fiecare banca pentru a cauta cea mai buna oferta. Noi va stam la dispozitia dumneavoastra! ( pentru moment serviciile noastre se adreseaza clintilor din jud Harghita)

Miercurea Ciuc Financiar
 • 2Invest este o companie membra a KD Group, grup de afaceri international, cu sediul central in Ljubljana, Slovenia. Activitatea de baza a KD Group o reprezinta administrarea investitiilor in domeniul serviciilor si al investitiilor financiare. Activele gestionate in acest mod au depasit 1.200.000.000 Euro la sfarsitul anului 2007. Acordam clientilor nostrii o atentie deosebita, vanzand produsele noastre financiare pe nevoile fiecaruia.

Hunedoara Altul
 • Liderul pietii bancare din Romania prin calitate, dinamism si inovare, ofera produse si servicii de inalta calitate, cu atitudine constant dinamica si axandu-se pe inovare. Calea de mijloc in a oferi un serviciu de calitate, care se concentreaza atat pe partea de bussines-solicitarea clientului sau oferta catre el, cat si partea de relationare, partea friendly.

Arad Financiar