Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 701 companii
 • Diamant 2000 - Leasing & Factoring este o companie specializata in operatiuni de leasing, acordarea de credite si finantarea in sistem de factoring, cu o experienta deosebita in acest domeniu. Scopul companiei este de a oferi clientilor, persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice, solutii de finantare optime pentru Leasing, Credite si Factoring. Serviciile noastre se adreseaza clientilor persoane fizice, companiilor mici si mijlocii dar si persoanelor fizice autorizate sau juridice, Start-Up-uri, care pot avea acces la unul dintre sistemele de finantare de tipul: LEASING Leasing Auto pentru Masini Noi si Second Hand - (Autoturisme, Autocare, Autoutilitare) Leasing pentru Utilaje si Echipamente Noi si Second Hand - (Utilaje pentru constructii, pentru industria prelucrarii lemnului, Echipamente industriale, Echipamente medicale, linii de productie, precum si alte tipuri de utilaje si echipamente) Leasing Imobiliar - (Apartamente, Case, Cladiri de birouri, Depozite, Fabrici si hale industriale) CREDITE Credit pentru nevoi personale fara ipoteca Credit pentru nevoi personale cu ipoteca Credit Imobiliar achizitionare apartament, casa, teren [...] Credit Imobiliar constructie, finalizare, extindere imobil Credit Imobiliar pentru reamenajare, renovare imobil Credit Ipotecar pentru achizitionare apartament, casa, teren in scopul construirii unei case Credit Ipotecar reamenajare / renovare apartament/casa Credit auto - pentru achizitii de autoturisme / motociclete Refinantare Credit Auto Refinantare credit pentru achizitionare apartament, casa, teren sau credit pentru reamenajare casa, apartament Refinantare credit pentru nevoi personale Refinantare credit pentru nevoi personale cu ipoteca Credite pentru IMM FACTORING Finantarea (scontarea) facturilor pentru obtinerea rapida de numerar, fara a lua in considerare gradul de indatorare al societatii si fara garantii suplimentare. Se adreseaza in special IMM-urilor si se caracterizeaza prin cesionarea facturilor cu plata la termen. Noi acordam o atentie deosebita fiecarui client si conditiilor specifice ale acestuia. Astfel, conditiile de leasing, credit si factoring sunt flexibile si sunt adaptate situatiei si cerintelor specifice ale fiecarui client. Aceste elemente pot depinde si de bonitatea financiara a clientului si fara garantii suplimentare.

Bucuresti Servicii
 • Institutie financiar bancara austriaca, cu o vechime de aproape 300 de ani. De zece ani este prezenta si in Romania, situata pe primele zece locuri, oferind toate categoriile de servicii  financiar bancare catre persoanele juridice si fizice.

Dumbravita Financiar
 • Companie internationala cu participatie 33% Austria si Germania, cu cel mai bun produs in domeniul locativ de pe piata romaneasca. Serviciul Cienti Privati este un serviciu care lucreaza in folosul clientului.

Arad Financiar
 • GRUP INTERCREDIT este o companie privata, infiintata in 2004, in urma unei investitii romano-irlandeze de capital avand ca actionari: Barry Mulligan, Radu Miu. La inceputul anului 2005, Grup Intercredit, a incheiat un contract cu CITIBANK Romania SA, devenind astfel singurul partener autorizat pentru distribuirea produselor specializate de tip credit. Primul produs de acest tip este creditul pentru nevoi personale.

Alba Iulia Financiar
 • Este prima banca din Romania constituita in conformitate cu O.U.G. nr 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului. Are parteneri cu partici patie de 33% fiecare in Austria si Germania.

Arad Financiar
 • Consultanta financiara, produse de investitii si alte tipuri de investitii tip rente de studii pentru copii, pensii private Cea mai mare din companiile de profil de pe piata romaneasca cu o cota de piata de 40 %.

Bucuresti Financiar
 • Te-ai hotarat sa iti cumperi o casa sau ai nevoie de bani cash? Nu stii ce banci au cele mai avantajoase oferte care sa se adapteze nevoilor tale, dar nici timpul necesar pentru a merge la fiecare in parte pentru a te documenta? Consultantii firmei LEED FINANCE SRL te intampina cu variate oferte de finantare si consiliere gratuita. Tel: 0740705423, 0768802750

Bucuresti Financiar
 • SC IDEA CONSULTANCY GROUP SRL este o societate specializată în activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, elaborează şi oferă asistenţă pentru elaborare de: # planuri de afaceri # studii de (pre)fezabilitate # studii şi strategii de marketing # analize economico-financiare # previziuni economice (de la 1 la 5/10 ani) # dosare avize, aprobări şi certificate # managementul proiectelor # implementare # asistenţă licitaţii, dosare de achiziţii şi dosare de plăţi pentru: # investiţii în agricultură (înfiinţări şi/sau dezvoltări) # ferme de animale (porci, vaci, tăuraşi, ovine, caprine, păsări de carne şi ouă) # prelucrare (lapte, ulei, carne, lemn), abatoare şi utilaje agricole # apicultură, piscicultură, sere de legume şi flori # infrastructura (drumuri, canalizări) şi transporturi # învăţământ (grădiniţe şi şcoli particulare) # sănătate (înfiinţare şi dezvoltare spitale, farmacii, etc.) prin: # Fonduri nerambursabile (SAPARD, PHARE, ISPA, FERMIERUL, FONDURILE STRUCTURALE SI DE COEZIUNE) # Fonduri de Garantare a Creditelor # Credite bancare # Contracte de leasing # Programe de finanţare guvernamentale şi / sau europene # Aport propriu

Bistrita Financiar
 • HVB BpL-institutie bancara specializata in domeniul economisirii si creditarii, membra a celui mai mare Grup financiar din Europa Centrala si de Est acum si in Romania, Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati.

Piatra Neamt Financiar
 • Noi simplificam procesul de creditare, iti pregatim actele si iti depunem dosarul, te ajutam sa alegi cea mai buna oferta conform cerintelor tale si suntem alaturi de tine pana la semnarea contractului si obtinerea banilor!

Bucuresti Financiar
 • Ofera consultanta completa in tot ce inseamna servicii financiare! Un alt domeniu de activitate il reprezinta investitiile si intermedierile imobiliare de mare interes: inchirieri/ vanzari spatii comerciale, inchirieri apartamente si case, precum si vanzari terenuri.

Bucuresti Servicii
 • Compania S.C. BeTa Cont 2000 S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2000, avand in prezent peste 10 ani de experienta si fiind inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/8458/2000. In anul 2009, compania noastra s-a extins prin S.C. BeTa Cont Smart S.R.L., membra C.E.C.C.A.R cu numarul de autorizatie 6581. Experienta acumulata si profesionalismul companiei noastre fac posibila oferirea de servicii de calitate in domeniul financiar-contabil. Echipa noastra este formata din contabili, economisti, experti contabili si consilieri juridici cu o vasta experienta, unii dintre ei avand in spate peste 30 de ani de activitate in domeniu, altii fiind tineri in pas cu tehnologia si in permanenta la zi cu schimbarile legislative. Oferim clientilor nostrii servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente, prin diverse canale de comunicatie: e-mail, sms, telefoane, fax. Personalul nostru, calificat si instruit in permanenta, este bun cunoscator al limbii engleze si al altor limbi de circulatie internationala. Sediu: Birourile firmei noastre sunt situate in Intr. Deciu, nr.1, colt cu Str. Ghemului, sector 4, intr-o locatie moderna si spatioasa, la o statie de Big Berceni (P-ta Sudului). Zona dispune de numeroase locuri de parcare. Pentru a ajunge la noi puteti lua: - metroul (statia P-ta Sudului) - autobuzele: 313, 312, 381 - troleibuzele: 73, 76, 74, 77 Compania noastra, SC Beta Cont 2000 SRL activeaza de peste 11 ani in domeniul financiar contabil, avand sediul in Bucuresti. BeTa Cont 2000 va ofera servicii prompte si profesionalede contabilitate completa si consultanta financiar-contabila, la preturi avantajoase. Firma noastra dispune de personal calificat si atent la nevoile si cerintele fiecarei companii-client in parte. Oferta noastra de servicii se adreseaza in primul rand intreprinderilor mici si mijlocii.

Bucuresti Financiar
 • Intermediem contracte de economisire si creditare in domeniul imobiliar, la dobanzi si rate fixe garantate pe intreaga perioada contractuala. Profit la depuneri de pana la 19,5% si dobanzi la credite incepand de la 4,5% pe an.

Craiova Financiar
 • ADVECO provides corporate identity services and creates communication campaigns. We answer promptly to your requests while offering an excellent price-quality ratio. Visit us at: www.adveco.ro to find more.

Suceava Servicii
 • Liderul pietei asigurarilor de viata din Romania, cel mai important furnizor de pensii private din Europa, una din cele mai puternice institutii financiare la nivel international, iti ofera oportunitatea unei cariere in domeniul: - Asigurarilor de viata - Pensiilor private Ai alaturi un partener de incredere ... liderul pietei asigurarilor de viata din Romania; ... prezent in 63 de de orase ale tarii; ... cu o forta de vanzari profesionista de peste 2.400 de consultanti. CE VEI CASTIGA? ... independena in a-ti gandi modul de dezvoltare a unei afaceri si a-ti stabili veniturile pe care le doresti; ... recunoastere sociala prin numele pe care il reprezinti in fata clientilor si performantele pe care le obtii; ... dezvoltare profesionala continua la nivelul standardelor internationale in domeniul asigurarilor de viata; ... dezvoltare personala prin permanenta competitie cu tine ... cunostinte complexe in domeniul financiar datorita carora esti important in  viata clientilor tai. CE ITI PROPUNEM? ... sa promovezi serviciile si produsele financiare; ... sa prospectezi o piata larga de potentiali clienti; ... sa evaluezi nevoile financiare ale eventualilor clienti si sa identifici cele mai bune solutii pentru acestia; ... sa informezi clientii referitor la toate aspectele importante pentru derularea relatiei contractuale; ... sa dezvolti permanent relatia cu clientii, astfel incat acestia sa te recomande altor clienti.

Str. Marchian Nr.9 Financiar
 • Companie de intermediere credite bancare si consultanta financiara - ofera GRATUIT consultanta financiara pentru o gama larga de credite bancare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (IMM-uri).

Bucuresti Financiar
 • FINANCE CENTER este o societate de intermediere credite care se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si persoane juridice, oferind servicii de consultanta in vederea contractarii unui credit cat si pentru intocmirea dosarului de credit in vederea aprobarii si semnarii contractului.

Bucuresti Financiar
 • BCC CONSULT EXPRESS este o companie care are ca principal obiect de activitate consultanta pentru afaceri si management. Din anul 2007 compania a intrat si pe piata firmelor care asigura consultanta financiara in vederea obtinerii de credite bancare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Bucuresti Servicii
 • Servicii profesionale de evidenta contabila: *inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare; *Elaborarea balantei de verificare lunara; *intocmirea bilantului contabil; *intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele Servicii de personal – salarizare: *intocmirea, depunerea si urmarirea dosarelor de personal; *intocmirea si depunerea statelor de plata a salariilor; *intocmirea si depunerea declaratiilor privind obligatiile aferente drepturilor de personal Consultanta, asistenta si rapoarte de analiza economico-financiara si fiscala

Bacau Financiar
 • AVSC Casa de Avocatura STAICULESCU CALIN - Lupta pentru cauza Dumneavoastra ! AVSC ofera consultanta, asistare si reprezentare juridica in majoritatea domeniilor dreptului public si privat. Asistenta juridica legala in domeniul drepturilor individuale si ale afacerilor. Asistenta legala in rezolvarea litigiilor personale, cat si pentru infiintarea, cesionarea, fuziunea si dizolvarea societatilor comerciale. Lasati experienta, dedicatia si priceperea noastra sa preia cazul Dumneavoastra! Preluam cazuri si din afara tarii.! www.avsc.ro

Timisoara Servicii