Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 698 companii
 • Consultanta & solutii de creditare OCG este o societate de consultanta si brokeraj de credite, care se adresează atat clientilor persoane fizice cat si persoanelor juridice, oferindu-le servicii de consultantă în contractarea unui credit. In cazul in care Dvs. doriti sa accesati un credit bancar ... incepand cu expunerea ofertei vaste de creditare existente pe piata bancara, alegerea creditului potrivit Dvs., intocmirea dosarului de creditare si depunerea acestuia la banca, pana la semnarea contractului de credit cu banca, noi ne ocupam de formalitati, totodata punandu-va la dispozitie know how-ul echipei noastre. In eventualitatea unei colaborari, cereti cu incredere detalii in ceea ce priveste serviciile firmei noastre. Consultanta si serviciile oferite sunt GRATUITE !!! www.ocgroup.ro

Cluj-napoca Financiar
 • UHY AUDIT CD Srl este membru al UHY (Urbach Hacker Young), organizatie internationala a companiilor independente care ofera servicii de consultanta fiscala si audit. Fiecare membru al UHY este o firma separata si independenta. In calitate de membri exclusivi ai UHY in Romania, va oferim solutii complete la problemele Dumneavoastra, la cele mai inalte standarde de calitate.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra ofera urmatoarele servicii: - servicii de prelucrare informatica a datelor; - analiza economica; - politici economice; - solutii financiare pentru persoane fizice si juridice; - management si selectie de personal; - intocmiri declaratii lunare angajatori; "Succesul afacerii d-voastre incepe alaturi de noi"

Bucuresti Servicii
 • Servicii de consultanta si reprezentare in domeniul financiar, partener al celor mai prestigioase institutii financiare interne si internationale in domeniul asigurarilor, creditelor bancare, fondurilor de pensii.

Campina Financiar
 • Firma ROMFIN-CONSULTANTA MANAGERIALA ofera asistenta in accesarea de fonduri structurale de catre diferiti investitori interesati sa-si dezvolte propria afacere. Experienta de care dam dovada este demonstrata de numeroasele proiecte elaborate de membrii echipei noastre, proiecte finantate din fonduri nerambursabile SAPARD. Proiectele realizate de noi au vizat in principal modernizarea exploatatiilor agricole, pomicole, apicole, fabricilor de procesare a laptelui, infiintarea de sere, ciupercarii, ferme de animale, pensiuni, etc. Pentru realizarea proiectelor, in functie de specificul fiecarui domeniu abordat, alaturi de personalul firmei vor fi integrate echipe de specialisti capabile sa raspunda tuturor cerintelor exprimate de catre client. Servicii oferite: consultanta fonduri structurale, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, studii de piata, intocmire documentatii bancare, solutii de optimizare a activitatii in domeniul protectiei mediului, rentabilitatea investitiei, documente si aprobari, rapoarte de evaluare.

Bucuresti Servicii
 • Desfasuram activitatea de broker de credite bancare in baza unor contracte de parteneriat cu banci interesate sa-si dezvolte portofoliul de clientela inclusiv prin promovarea prin parteneri a produselor lor de creditare. Această activitate fiind absolut gratuită pentru clientii noştri.

Suceava Financiar
 • Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. Banca noastra, in calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international. Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Credit Europe Bank (Romania) S.A. beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, FIBA Grup, in ceea ce priveste economiile de piata aflate in curs de dezvoltare. Credit Europe Bank (Romania) S.A. intentioneaza sa isi mareasca cota de piata in Romania, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi sucursale. Banca noastra este centrul sinergiei create de catre celelalte subsidiare ale Grupului Fiba pe piatele financiare din Romania, oferind de asemenea clientilor sai acces catre Credit Europe Leasing IFN S.A., Credit Europe Servicii Financiare IFN S.A. (credite de consum) si Credit Europe Ipotecar IFN S.A. (dezvoltare imobiliara si ipoteci).

Bucuresti Financiar
 • R.P. Financial Consulting S.R.L. este o firma de consultanta in management si dezvoltarea afacerii, consultanta financiara. Noi va oferim informatiile de care aveti nevoie in vederea redresarii sau dezvoltarii afacerii dvs. Intocmim diagnoze economico-financiare, oferim solutii de redresare, implementam solutiile, intocmim planuri de afaceri, studii tehnico- economice, dosare de finantare nerambursabila.

Baicoi Financiar
 • Expert Contabil, Consultant Fiscal    ofera urmatoarele servicii: SEMNAREA SI CERTIFICAREA DECL.101-IMPOZIT PE PROFIT a�� servicii profesionale de evidenta contabila, consultanta si asistenta economico-financiara si fiscal; a�� consultanta financiar contabila; a�� expertize contabile judiciare si extrajudiciare; a�� organizarea si conducerea contabilitatii; a�� intocmirea statelor de plata a salariilor si evidenta contabila aferenta, intocmirea declaratiilor aferente taxelor si impozitelor, a fiselor fiscale si depunerea lor la autoritatile competente; a�� externalizarea partiala si/ sau totala a unor servicii financiar-contabile (imobilizari, salarii, etc); acordarea de asistenta pentru organizarea departamentului financiar contabil, a circuitului documentelor si a politicilor financiar-contabile a�� intocmirea ordinelor de plata a obligatiilor la bugetul de stat si celelalte bugete legate de activitatea beneficiarului; a�� intocmirea registrului de casa, a registrului de banca, a jurnalului de cumparari si vinzari; a�� intocmirea registrelor obligatorii; a�� intocmirea declaratiilor periodice si depunerea acestora la autoritatile competente, in termenele prevazute de lege; a�� intocmirea si depunerea raportarii contabile trimestriale, semestriale si anuale la termenele prevazute de lege; a�� intocmirea situatiilor financiare semestriale si anuale, adecvate la specificul activitatii dvs. (bilantul contabil, contul de profit si pierdere si anexele la bilant), certificari bilanturi si depunerea acestora la autoritatile competente de stat in termenele prevazute de lege ; a�� analiza situatiei datoriilor si creantelor; a�� refaceri acte contabile din lunile sau anii precedent; a�� asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri; Preturile practicate variaza in functie de complexitatea activitatii desfasurate.

Bucuresti Servicii
 • We make your business grow! Intermedieri comerciale internationale, asistenta in intermedieri, traduceri, business meeting, asigurari de persoane si de marfa,  evidenta contabila completa, solutii IT profesionale.

Craiova Import - Export
 • Quadral Capital este o firma de corporate finance - consultanta financiara pentru companii. Quadral Capital lucreaza cu companii romnesti in expansiune si companii regionale sau internationale care se extind in Romnia.

Bucuresti Financiar
 • SC STANDARD CONT SRL este o societate de contabilitate infiintata in 2006, a carei servicii sunt destinate in principal societatilor comerciale. Clientii nostri sunt informati in permanenta si in timp util de schimbarile legislative din domeniul fiscal si financiar-contabil si sunt acoperiti de raspunderea contractuala. De asemenea, degrevandu-va de exercitarea activitatii financiar-contabile, depunerea multiplelor declaratii si raportari, castigati timp si va puteti concentra eforturile in vederea realizarii propriilor obiective.Principalele servicii oferite de societatea noastra sunt: 1.Contabilitate: -evidenta contabila completa, tinerea registrelor contabile obligatorii,calculul impozitului pe profit, pe venit, intocmire declaratii lunare si depunere la institutiile abilitate, raportari semestriale, verificarea si certificarea bilantului contabil etc. 2.Personal -intocmire dosare de personal,evidenta completa a personalului,intocmire state de plata, calcul concedii medicale, intocmire si depunere registrul electronic al salariatilor, calcul salarii etc.

Timisoara Servicii
 • Societate de expertiza contabila, membra CECCAR, infiintata in anul 2007, unic asociat expert contabil Bruma Radita, asigura tinerea contabilitatii, intocmirea situatiilor financiare si declaratiilor fiscale, expertize contabile judiciare si extrajudiciare, audit statutar(cenzor), evaluari de bunuri.

Bacau Servicii
 • GO PLAN organizeaza workshop de completare a cererii de finantare pentru �Pogramul national multianual pe perioada 2006 � 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii� ce urmeaza a fi lansat de catre A.N.I.M.M.C. la inceputul lunii mai 2007. SECTOARE DE ACTIVITATE ELIGIBILE: - Industria textilă şi a produselor textile; - Industria pielăriei şi a produselor din piele; - Fabricarea lemnului şi a produselor din lemn; - Fabricarea celulozei, h�rtiei şi a produselor din h�rtie; - Fabricarea substanţelor, a produselor chimice şi a fibrelor sintetice şi artificiale; - Fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice; - Fabricarea altor produse din materiale nemetalice; - Industria metalurgică şi a produselor din metal; - Industria de maşini şi echipamente; - Industria de maşini şi aparate electrice; - Industria mijloacelor de transport; - Alte activităţi industriale; - Industria de echipamente electrice şi optice. ACTIVITATI ELIGIBILE: - achiziţionarea de active corporale şi necorporale de tipul: terenuri, clădiri, construcţii, maşini, utilaje şi echipamente, mijloace de transport de mărfuri, brevete de invenţie, licenţe; - construcţia, reconstrucţia, extinderea sau modernizarea de active corporale direct legate de realizarea proiectului de investiţii. INSTRUCTOR: Diana DUMITRU � Director Programe in cadrul GO PLAN srl MOTIVATIA ORGANIZARII WORKSHOPULUI Realizarea unor proiecte de succes de catre IMM-urile din Brasov Pregatirea anticipata pentru succes REZULTATELE ASTEPTATE IN URMA WORKSHOPULUI Veti avea gata completata cererea de finantare pentru �Pogramul national multianual pe perioada 2006 � 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii� Veti gasi un consultant de incredere si capabil de a va maximiza sansele de obtinere a finantarii INSCRIERILE au loc in perioada 16 aprilie � 20 aprilie 2007, in limita locurilor disponibile. Va rugam sa completati formularul de inscriere anexat si sa il trimiteti prin e-mail. Ulterior veti primi contractul de instruire in format electronic pentru a-l semna si stampila, impreuna cu factura fiscala aferenta. Taxa de participare este de 50 EURO/ persoana calculat la cursul BNR din ziua platii si include materialul de curs, pauza de cafea, locatia, onorariul instructorului. Se achita cel mai tarziu in data de 20 aprilie 2007 in contul bancar SC GO PLAN SRL deschis la BRD � GSG, Agentia Calea Bucuresti Brasov, numarul: RO25 BRDE 080S V371 5237 0800. Va asteptam! Informatii suplimentare puteti obtine de la Angelica GALUSCA: Tel: 0722/ 209175;

Brasov Servicii
 • Expertiza si consultanta in afaceri. Aveti vreo problema din punct de vedere financiar-contabil cu compania dvs si nu stiti s-o rezolvati ? La noi gasiti solutia. Daca aveti nevoie de servicii financiare, contabile, salariyare sau lichidari, la noi gasiti cele mai performante servicii. Va asteptam.

Oradea Servicii
 • O companie cu o experienta vasta in domeniu (peste 13 ani), gata sa ofere promt servicii de calitate la preturi competitive. Compania este fondata de unul dintre primii experti contabili din tara, asociatul unic este membru activ al CECCAR.

Constanta Servicii
 • Oferim servicii de intermediere in orice domeniu, ciment, vapoare si iahturi, intermedieri transporturi terestre, intermedieri transporturi maritime si navale, cat si o gama larga in consultanta financiara.

Cluj Napoca Servicii
 • 1.Ofer servicii complete de evidenta contabila: intocmire bilant-balanta de verificare-cartea mare-registru jurnal - jurnal vanzari si cumparari - intocmire si depunere declaratii fiscale-salarizare -contabilitate primara 2.Servicii in relatia cu :Administratia Financiara (declaratii, bilant etc) *Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca *Casa de Asigurari de Sanatate *Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate *Inspectorat 3.Intocmire declaratii INTRASTAT

Bucuresti Financiar
 • Membra a Bursei de Valori Bucuresti. Dedicata sprijinirii clientilor in luarea celor mai bune decizii, Confident Invest iti ofera cele mai importante si de actualitate informatii. Decizia de investitie trebuie si poate fi facuta in cunostinta de cauza. Noi te vom ajuta.

Bucuresti Financiar
 • Pro Credite Broker - partener financiar - va acorda eficient, GRATUIT si rapid consultanta in obtinerea de credite ipotecare, credite imobiliare si credite de nevoi personale pentru persoane fizice. Obtineti creditul dorit la banca dorita!

Bucuresti Servicii