Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 709 companii
 • Expert Contabil, Consultant Fiscal    ofera urmatoarele servicii: SEMNAREA SI CERTIFICAREA DECL.101-IMPOZIT PE PROFIT a�� servicii profesionale de evidenta contabila, consultanta si asistenta economico-financiara si fiscal; a�� consultanta financiar contabila; a�� expertize contabile judiciare si extrajudiciare; a�� organizarea si conducerea contabilitatii; a�� intocmirea statelor de plata a salariilor si evidenta contabila aferenta, intocmirea declaratiilor aferente taxelor si impozitelor, a fiselor fiscale si depunerea lor la autoritatile competente; a�� externalizarea partiala si/ sau totala a unor servicii financiar-contabile (imobilizari, salarii, etc); acordarea de asistenta pentru organizarea departamentului financiar contabil, a circuitului documentelor si a politicilor financiar-contabile a�� intocmirea ordinelor de plata a obligatiilor la bugetul de stat si celelalte bugete legate de activitatea beneficiarului; a�� intocmirea registrului de casa, a registrului de banca, a jurnalului de cumparari si vinzari; a�� intocmirea registrelor obligatorii; a�� intocmirea declaratiilor periodice si depunerea acestora la autoritatile competente, in termenele prevazute de lege; a�� intocmirea si depunerea raportarii contabile trimestriale, semestriale si anuale la termenele prevazute de lege; a�� intocmirea situatiilor financiare semestriale si anuale, adecvate la specificul activitatii dvs. (bilantul contabil, contul de profit si pierdere si anexele la bilant), certificari bilanturi si depunerea acestora la autoritatile competente de stat in termenele prevazute de lege ; a�� analiza situatiei datoriilor si creantelor; a�� refaceri acte contabile din lunile sau anii precedent; a�� asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri; Preturile practicate variaza in functie de complexitatea activitatii desfasurate.

Bucuresti Servicii
 • We make your business grow! Intermedieri comerciale internationale, asistenta in intermedieri, traduceri, business meeting, asigurari de persoane si de marfa,  evidenta contabila completa, solutii IT profesionale.

Craiova Import - Export
 • Quadral Capital este o firma de corporate finance - consultanta financiara pentru companii. Quadral Capital lucreaza cu companii romnesti in expansiune si companii regionale sau internationale care se extind in Romnia.

Bucuresti Financiar
 • SC STANDARD CONT SRL este o societate de contabilitate infiintata in 2006, a carei servicii sunt destinate in principal societatilor comerciale. Clientii nostri sunt informati in permanenta si in timp util de schimbarile legislative din domeniul fiscal si financiar-contabil si sunt acoperiti de raspunderea contractuala. De asemenea, degrevandu-va de exercitarea activitatii financiar-contabile, depunerea multiplelor declaratii si raportari, castigati timp si va puteti concentra eforturile in vederea realizarii propriilor obiective.Principalele servicii oferite de societatea noastra sunt: 1.Contabilitate: -evidenta contabila completa, tinerea registrelor contabile obligatorii,calculul impozitului pe profit, pe venit, intocmire declaratii lunare si depunere la institutiile abilitate, raportari semestriale, verificarea si certificarea bilantului contabil etc. 2.Personal -intocmire dosare de personal,evidenta completa a personalului,intocmire state de plata, calcul concedii medicale, intocmire si depunere registrul electronic al salariatilor, calcul salarii etc.

Timisoara Servicii
 • Societate de expertiza contabila, membra CECCAR, infiintata in anul 2007, unic asociat expert contabil Bruma Radita, asigura tinerea contabilitatii, intocmirea situatiilor financiare si declaratiilor fiscale, expertize contabile judiciare si extrajudiciare, audit statutar(cenzor), evaluari de bunuri.

Bacau Servicii
 • GO PLAN organizeaza workshop de completare a cererii de finantare pentru �Pogramul national multianual pe perioada 2006 � 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii� ce urmeaza a fi lansat de catre A.N.I.M.M.C. la inceputul lunii mai 2007. SECTOARE DE ACTIVITATE ELIGIBILE: - Industria textilă şi a produselor textile; - Industria pielăriei şi a produselor din piele; - Fabricarea lemnului şi a produselor din lemn; - Fabricarea celulozei, h�rtiei şi a produselor din h�rtie; - Fabricarea substanţelor, a produselor chimice şi a fibrelor sintetice şi artificiale; - Fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice; - Fabricarea altor produse din materiale nemetalice; - Industria metalurgică şi a produselor din metal; - Industria de maşini şi echipamente; - Industria de maşini şi aparate electrice; - Industria mijloacelor de transport; - Alte activităţi industriale; - Industria de echipamente electrice şi optice. ACTIVITATI ELIGIBILE: - achiziţionarea de active corporale şi necorporale de tipul: terenuri, clădiri, construcţii, maşini, utilaje şi echipamente, mijloace de transport de mărfuri, brevete de invenţie, licenţe; - construcţia, reconstrucţia, extinderea sau modernizarea de active corporale direct legate de realizarea proiectului de investiţii. INSTRUCTOR: Diana DUMITRU � Director Programe in cadrul GO PLAN srl MOTIVATIA ORGANIZARII WORKSHOPULUI Realizarea unor proiecte de succes de catre IMM-urile din Brasov Pregatirea anticipata pentru succes REZULTATELE ASTEPTATE IN URMA WORKSHOPULUI Veti avea gata completata cererea de finantare pentru �Pogramul national multianual pe perioada 2006 � 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii� Veti gasi un consultant de incredere si capabil de a va maximiza sansele de obtinere a finantarii INSCRIERILE au loc in perioada 16 aprilie � 20 aprilie 2007, in limita locurilor disponibile. Va rugam sa completati formularul de inscriere anexat si sa il trimiteti prin e-mail. Ulterior veti primi contractul de instruire in format electronic pentru a-l semna si stampila, impreuna cu factura fiscala aferenta. Taxa de participare este de 50 EURO/ persoana calculat la cursul BNR din ziua platii si include materialul de curs, pauza de cafea, locatia, onorariul instructorului. Se achita cel mai tarziu in data de 20 aprilie 2007 in contul bancar SC GO PLAN SRL deschis la BRD � GSG, Agentia Calea Bucuresti Brasov, numarul: RO25 BRDE 080S V371 5237 0800. Va asteptam! Informatii suplimentare puteti obtine de la Angelica GALUSCA: Tel: 0722/ 209175;

Brasov Servicii
 • Expertiza si consultanta in afaceri. Aveti vreo problema din punct de vedere financiar-contabil cu compania dvs si nu stiti s-o rezolvati ? La noi gasiti solutia. Daca aveti nevoie de servicii financiare, contabile, salariyare sau lichidari, la noi gasiti cele mai performante servicii. Va asteptam.

Oradea Servicii
 • O companie cu o experienta vasta in domeniu (peste 13 ani), gata sa ofere promt servicii de calitate la preturi competitive. Compania este fondata de unul dintre primii experti contabili din tara, asociatul unic este membru activ al CECCAR.

Constanta Servicii
 • Oferim servicii de intermediere in orice domeniu, ciment, vapoare si iahturi, intermedieri transporturi terestre, intermedieri transporturi maritime si navale, cat si o gama larga in consultanta financiara.

Cluj Napoca Servicii
 • 1.Ofer servicii complete de evidenta contabila: intocmire bilant-balanta de verificare-cartea mare-registru jurnal - jurnal vanzari si cumparari - intocmire si depunere declaratii fiscale-salarizare -contabilitate primara 2.Servicii in relatia cu :Administratia Financiara (declaratii, bilant etc) *Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca *Casa de Asigurari de Sanatate *Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate *Inspectorat 3.Intocmire declaratii INTRASTAT

Bucuresti Financiar
 • Membra a Bursei de Valori Bucuresti. Dedicata sprijinirii clientilor in luarea celor mai bune decizii, Confident Invest iti ofera cele mai importante si de actualitate informatii. Decizia de investitie trebuie si poate fi facuta in cunostinta de cauza. Noi te vom ajuta.

Bucuresti Financiar
 • Pro Credite Broker - partener financiar - va acorda eficient, GRATUIT si rapid consultanta in obtinerea de credite ipotecare, credite imobiliare si credite de nevoi personale pentru persoane fizice. Obtineti creditul dorit la banca dorita!

Bucuresti Servicii
 • Organizarea si tinerea contabilitatii financiare, intocmirea declaratiilor fiscale si sociale, mijloace fixe, state de salarii, inclusiv intocmirea si certificarea situatiilor financiare. Organizarea, verificarea si certificarea inegistrarilor contabile intocmite de personalul propriu al beneficiarului. Consultanta financiar-contabila, expertize, evaluari, asistenta pentru fuziune, divizare sau achizitii de companii.

Codlea Financiar
 • Societatea noastra a fost infintata in anul 2004 si este situata in Timisoara, jud. Timis. Societatea noastra va pune la dispozitie cu profesionalism si seriozitate urmatoarele servicii: evaluari de bunuri mobile si imobile pentru persoane fizice si juridice, lucrari de contabilitate financiara pentru societati romane si straine, expertize contabile.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de contabilitate si expertiza contbila pentru persoane juridice, agenti comerciali, consultanta financiara si fiscala. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1992. Avem agentie in com Sohatu, jud Calarasi Compania Marinform S.R.L. efectueaza expertize, evaluari contabile, contabilitate pentru persoane fizice si agenti comerciali, consultanta fiscala. Firma noastra are o echipa de 1 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Marinform S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Fin Expert Consulting s-a infiintat in anul 2003 fiind una dintre firmele de consultanta cu capital privat integral romanesc. In toata perioada de la infiintare si pana in prezent misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri in conformitate cu cerintele standardelor profesionale. Societatea noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Asociatul    unic al    Cabinetului este Expert Contabil Roman, licentiata de International Business School, United Kingdom diploma in Financing International Business si de Ecole Nationale des Ponts et Chauss�es si de Universitatea Bristol (UK) - �Executive MBA�. Experienta sa profesionala de peste 15 ani in domeniul financiar-contabil include 7 ani in functia de manager al Departamentului de Expertiza Contabila si Salarizare din cadrul unuia dintre cele patru companii de audit si contabilitate din Romania. Echipa Fin Expert Consulting este formata din contabili tineri, cu experienta, disponibili sa asiste clientii nostri si sa ofere o gama diversificata de servicii.

Bucuresti Financiar
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza expertize, evaluari contabile, consulanta financiara, fiscala, audit. Compania are un efectiv de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. JPT Accounting 2002 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Vero Info S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta pentru afaceri, servicii pentru copii, after school, activitati extrascolare. Compania are un efectiv de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Vero Info S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Piatra Neamt Servicii
 • S.C. Conteuro S.R.L.isi propune sa efectueaze servicii profesioniste de calitate, servicii de contabilitate, consultanta contabila, expertize contabile, consultanta financiara, intocmire plan afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Oradea Servicii