Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Containere - Transport: 165 companii
 • Foarte serioși și cooperanți. Nota 10

Bucuresti Transportator
 • Profesionisti!

Constanta Servicii
 • Containere birou productie proprie, cabine paza si vanzari containere maritime second hand direct din uz naval sunt serviciile pe care le oferim pentru piata din Romania. Dispunem de parc auto propriu pentru transport si manipulare containere sau cabine paza oriunde in tara, asiguram suport logistic si informatii necesare proiectului dumneavoastra. Estpoint vinde gama completa de cabine paza din fibra de sticla cu pereti dubli si cabine de paza pe structura metalica tip container. Oferim clientilor nostri containere depozitare second hand sau noi, containere maritime care pot suporta greutati foarte mari si care pot fi manipulate chiar si incarcate la capacitatea maxima.

Carpinis Producator
 • Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa, cat si spatial extracomunitar. Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri, transport maritim si transport aerian. Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobindirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri. Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport. Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici. Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa  cat  si in spatiul extracomunitar.

Timisoara Transportator
 • Green Marine Logistics SRL Constanta este o casa de expeditii marfuri, ce activeaza in domeniul serviciilor de transport atat pe plan intern cat si international, dispune de logistica necesara efectuarii oricarui tip de transport solicitat: maritim, fluvial, aerian, auto, feroviar. Relatiile cu clientii nostrii se bazeaza pe promptitudine, eficienta, calitatea serviciilor si competivitatea tarifelor practicate. In baza contractelor stabilite cu agentii celor mai importante linii maritime de transport containerizat din Romania, ca si agenti de booking va putem oferi rate de transport competitive atat pentru marfuri in regim FCL (full container load) sau LCL (less than container load) cat si in regim - door to doora - sau multimodal. Serviciile noastre de transport maritim containerizat conecteaza Romania cu porturi din intreaga lume atat pentru marfurile de import cat si pentru exporturile de bunuri. Din serviciile adiacente transportului maritim containerizat oferite de catre firma noastra, enumeram : - expeditii marfuri pe autocamion si cale ferata, - transport auto de marfuri generale, agabaritice, precum si periculoase, pe plan intern si international - asistenta pentru efectuarea formalitatilor vamale de import, export, tranzit - alte servicii colaterale prin partenerii nostri specializati (ex. agenturare nave, certificari cantitative si calitative, comisionare vamala, expertize marfuri, depozitari marfuri sub regim vamal etc.), - operari nave conventionale cu marfuri pentru import sau export prin portul Constanta si Constanta-Sud Agigea, Mangalia, Midia - angajari nave pentru transport conventional - alte operatiuni de logistica etc Cu speranta ca va intereseaza unul sau mai multe din serviciile oferite de catre firma noastra dorim sa devenim unul din furnizorii de servicii pentru societatea dvs. Asteptam cu interes orice solicitare viitoare si va asiguram de tot sprijinul nostru pentru efectuarea tipului de transport solicitat.

Constanta Transportator
 • Sc Electromec Sa a luat fiinta la 01.10.1994, in urma reorganizarii Exploatarii Miniere Campulung. In prezent societatea este privata, capitalul societatii fiind mixt romano-german. Principala activitate a societatii in prezent o constituie "Confectiile si constructiile metalice", in special confectia de containere Abroll, Skip, Basculabile si Stivuibile, containere destinate depozitarii si transportului deseurilor industriale - fier vechi, rumegus, plastic, textile, sticla. De asemenea confectionam eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc pentru colectarea deseurilor menajere si eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc, prevazute cu capac cu 2 orificii pentru colectarea selectiva a sticlei, societatea nostra fiind singura producatoare de astfel de containere.

Campulung Muscel Producator
 • Societatea noastra comercializeaza echipamente de ridicare-basculare HookLift pentru utilitare. Putere de ridicare de la 3.5-30t. Producatorul este Jimeca - Spania.     Oferim montarea echipamentelor pe utilitare.

Sat Zizin, Comuna Tarlungeni Servicii
 • Firma infiintata in anul 2007, cu experienta de 10 ani, efectuam tractari auto pe platforma si inchiriere utilaje macara 35 t si 12 t, camion cu macara de 6 t. Avem licente si acte la zi. Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati.

Sipotu Servicii
 • Primatecnoval Srl are la dispozitie utilaje pentru productia de containere modulare, reconditionari containere maritim. Consultanta gratuita case din containere, Consultanta gratuita constructii din containere modulare

Bucuresti Producator
 • Mai mult de 90% dintre clienţii noştri ne-au dat calificativul de „Excelent" sau „Bine" pentru întreaga calitate a serviciilor. Există multe motive. În cele ce urmează, vi se vor prezenta unele dintre motivele cheie pentru care ar trebui să luaţi în considerare parteneriatul cu Stoccargo. Veţi vedea cum este apreciat serviciul nostru şi cât de valoros îl consideră clienţii noştri actuali. În permanenţă, clienţii noştri ne recomandă prietenilor, colegilor şi partenerilor lor de afaceri. Numărul de clienţi care ni s-a alăturat prin recomandare a crescut continuu de-a lungul anilor. Asta demonstrează că aceşti clienţi actuali sunt foarte mulţumiţi de serviciile noastre. Prin devotamentul nostru continuăm să oferim servicii de distribuţie şi transport de calitate, precum şi asistenţă excelentă pentru clienţi, de la sediile din Bucureşti şi de la sucursalele noastre din Bucureşti, România şi Antwerp - Belgia. Echipa noastră profesionistă, de management, are experienţă de afaceri şi expertiză în domeniu de peste 10 ani, în ceea ce priveşte transportul, logistica şi managementul lanţului logistic pentru o varietate mare de organizaţii de pe pieţele româneşti şi din Europa. Cel de-al patrulea motiv principal pentru care ar trebui să lucraţi cu noi este personalul de înaltă calitate pe care îl angajăm şi procesul nostru superior. Fiecare membru al personalului nostru a fost selectat în baza experienţei sale în industrie. Membrii personalului nostru sunt dedicaţi companiei şi respectă filozofia noastră orientată către client. Aceste standarde şi experienţa managerilor noştri garantează rezultate extraordinare şi ne permit să ne servim mai bine clienţii, din punct de vedere al costului, calităţii şi termenelor. Timp de mai mulţi ani, am continuat să oferim mai mult pentru mai puţin; acesta este motivul pentru care clienţii ne-au rămas fideli. Abordare orientată către client, serviciu individualizat. Stoccargo este o organizaţie axată pe client. Datoria noastră este de a înţelege şi ajuta clienţii noştri să-şi atingă scopurile de afaceri. Ne pasă de clienţii noştri şi asigurăm servicii continue. În cazul în care, vreodată, nu sunteţi mulţumiţi de rezultat, îl vom folosi ca o oportunitate de a învăţa. În primul rând, vom lucra până ce veţi fi mulţumit. În al doilea rând, vom îmbunătăţi procesul nostru, cu Dumneavoastră, pentru a ne asigura că se vor evita probleme similar în viitor. Ne place să ne considerăm partener mai degradă decât doar vânzător. Acesta este cel de-la cincilea motiv pentru a ne alege. Siguranţă – Preţuim încrederea clienţilor noştri şi rămânem devotaţi asigurării celui mai înalt nivel de siguranţă. Luăm orice măsură de prevenire, pentru a asigura bunurile sau banii clienţilor noştri. Vă rugăm să ne contactaţi, pentru a discuta cu privire la strategiile Dumneavoastră de transport şi logistică şi vedea cum putem deveni parteneri la succesul Dumneavoastră.

Sector 4 Transportator
 • Firma de transport si expeditii, suntem o companie de transport care furizeaza solutii pentru diferitele nevoi, atat pe plan intern cat si extern. Avem atat clieti mari: Tenaris Silcotub, Arcelor Mittal, Danone cat si companii medii dar bine pozitionate pe piata, Reropam, Tricostar,

Oradea Servicii
 • Transport intern si international cuprinzand: Prelate de la 1,5 t la 24 t si de la 10 mc la 100 m cubi, Dube de la 1,5 t si 12 mc pana la 20 t si 90 mc, Trailere de la 12 to pana la 60 to util, Frigorifice de la 1,5 t la 20 t, Transcontainere, Abroll chipeer cu container de 30 mc, Auto cu macara de 10 t forta        8 m brat telescopic si podea utila de 7,5 m x 2,55 m. Servicii de montaj cu macara de 10 t forta si macara de 2,5 to. forta de confectii metalice, materiale publicitare, etc.

Bucuresti Transportator
 • Scietatea noastra este importator si distribuitor a gamelor de semiremorci D-TEC, Kogel, Kraker. Dispunem la vanzare de semiremorci noi din gamele mentionate mai sus, cat si de semiremorci rulate frigorifice Schmitz si Krone. Pentru a viziona oferta noastra va invitam sa vizitati sectiunile corespunzatoare: semiremorci basculabile, semiremorci frigorifice, semiremorci prelata, semiremorci specializate. www.semi-trailers.ro

Iasi Importator
 • Suntem o casa de expeditii si oferim clientilor nostri incredere prin furnizarea de solutii logistice complete si de calitate. Oferim servicii de transport maritim catre toate destinatiile din lume, in sistem LCL si FCL in varianta port-to-port si door-to-door; transport rutier in regim de camion complet sau grupaj de marfa si transport agabaritic, asigurand livrarea marfii la orice destinatie interna si internationala; transport aerian pentru livrarea marfurilor in regim de maxima rapiditate. Oferim, de asemenea, servicii de consultanta pentru realizarea formalitatilor vamale necesare operatiunilor de import-export.

Constanta Transportator
 • Firma ofera servicii de: * Transport Maritim (FCL, LCL, CONVENTIONAL, BREAK BULK) * Transport Aerian * Transport Rutier * Servicii de comisionare vamala * Transporturi Speciale (AGABARITICE, CHIMICALE, PERICULOASE) * Grupare si degrupare de marfuri * Transport Rapid * Servicii Door-to-Door * Servicii de ambalare si amarare (LAZI, CUTII, SACI, PRELATE) * Logistica integrala 3P si monitorizare de marfa * Depozitare si inmagazinare.

Pitesti Servicii
 • Avem placerea de a va pune la dispozitie serviciile companiei noastre, cu obiect de activitate transport international multimodal dupa cum urmeaza: Transport maritim containerizat (FCL si LCL); Transport de marfa aerian normal si express (maxim 48 de ore); Transport de marfa rutier (LTL, FTL, agabaritic); Avand o retea de sucursale in intreaga lume (77 in Europa, 51 in SUA , 116 in Asia, Africa si restul lumii) putem oferi clientilor nostri transport complet, indiferent de destinatia marfurilor, asigurand un serviciu eficient si prompt " door to door", " airport to airport" cat si " port to port". Servicii oferite: Transport maritim containerizat / transport de containere / transport marfa din China / transport marfa din India / transport de containere din India / transport marfa pe mare / transport containerizat / transport de marfa containerizat / transport naval / transport marfa din India / transport maritim import-export (FCL si LCL); Transport aerian normal si expres / transport aerian de marfa in America / transport aerian de marfuri / transport aerian import-export / transport aerian de marfa in Europa; Transport rutier de marfa (grupaj, normal, agabaritic) / transport international de marfa / transport de marfa international // // CUI: 13783583 Asteptam cu interes solicitarile Dvs de import sau export, urmand sa va raspundem in cel mai scurt timp. In speranta unei viitoare colaborari, SAVINO DEL BENE

Bucuresti Transportator
 • Premier Moving & Storage Srl este o companie specializata in MUTARI LOCALE SI INTERNATIONALE de efecte personale si relocari de toate tipurile, asigurand un maximum de profesionalism si eficienta. Afilierea noastra la Hosehold Goods Association of America si IPATA, si recomandarile clientilor care au folosit serviciile noastre va garanteaza standardul serviciilor si profesionalismul nostru. Dintre acesti clienti avem placerea in a aminti: Ambasada Franta, Ambasada USA, U.N.D.P, Ambasada Venezuela, Ambasada Peru, Ambasada Indonesia, Ambasada U.K., Ambasada Thailanda, Ambasada Japonia, Ambasada Canada, Ambasada Grecia, Ambasada Spania, Ambasada Coreea, BAT, Coca Cola, Unilever, Hilti, The Group, PRIMA TV, Banca Romaneasca, Romexterra Bank, etc. Comercializam urmatoarele materiale profesionale: Cutii de carton pentru mutari, din carton CO5, vinzare folie cu bule, vinzare folie stretch, banda adeziva, vinzare fulgi de de polipropilena expandata, cutii mobilier, cutii arhiva.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie de transport international specializata in transporturi maritime, atat containerizate, FCL, LCL, cat si agabaritice. In afara de transport maritim, putem efectua si transport rutier FTL, LTL, agabaritic, feroviar si transport aerian. Practic, IFT poate raspunde majoritatii necesitatilor de transport pentru companii pe plan international. Destinatiile noastre principale sunt: America de Nord - SUA, dar datorita unei retele bine organizate de birouri in toata lumea, putem deservi si orice alta ruta internationala. Pentru IFT, succesul inseamna sa isi cunoasca clientii, sa le cunoasca nevoile de transport si sa le implineasca aceste necesitati prin serviciile si optiunile de transport oferite. Datorita retelei de agenti din majoritatea tarilor lumii, IFT are abilitatea de a transporta door/door. Dar IFT nu se limiteaza la servicii de transport; poate oferi si documentatie si consultanta vamala. De asemenea, asigurarea marfii pe parcursul transportului poate fi oferita tot de catre IFT. Va rugam nu ezitati sa ne contacti pentru orice alte informatii si solicitari de cotatie. Cu stima, Constantin Misa Tel 0723 639 839 www.IFT.com

Constanta Servicii
 • Firma va pune la dispozitie transport si logistica pentru transferurile internationale de marfa atat in regim de grupaj cat si de exclusivitate. Mai multe detalii gasiti pe: www.lines-transport.ro sau www.ilt.ro

Sibiu Transportator
 • Suntem aici sa va ajutam! Exclusive Shipping Services este un freight forwarder si shipping agency specializata in transport de marfa, comisionar vamal si asigurare formalitati vamale. Asiguram import marfa din China, India sau intreaga lume. Daca doresti sa afli cum cumperi marfa din China, trebuie sa ne contactezi. Totodata asiguram suportul pentru export marfa din Romania in orice tara a lumii.

Constanta Transportator