Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Containere - Transport: 165 companii
 • SC Sea Container Services SRL isi incepe activitatea in anul 1998, devenind pana in prezent unul din principalii furnizori de servicii logistice din Portul Constanta. Prin prisma centrului logistic Blue Warehouse din Portul Constanta Sud Agigea, compania ofera clientilor sai spatii moderne de depozitare, personal calificat si echipamente variate pentru manipularea marfurilor, indiferent de tipul acestora.

 • MovingBox reprezinta o companie relativ tanara pe piata romaneasca de mutari, insa am format o echipa experimentata, dinamica si dornica de afirmare. Inca de la inceput ne-am propus sa oferim mereu doar cele mai bune solutii si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiarii. Pentru a evita probleme neprevazute pe durata operatiunilor recomandam efectuarea reala si detaliata a evaluarilor la sediul clientului, urmat de un un plan bine pus la punct si realizat in concordanta cu realitatea din teren.

 • Despre companie: Compania ICS “Quehenberger Logistics MDV” SRL este compania fiică a unuia dintre liderii europeni în domeniul transportului internaţional de mărfuri Quehenberger Logistics GmbH, care face parte din reţeaua Augustin Group ce numără circa 76 de sedii în 16 ţări ale lumii cu o cifră anuală de afaceri de circa 360mil. Euro. Portofoliu de servicii prestate de către compania noastră: - Expediere de marfa pe calea ferata - Servicii licențiate de brokeraj vamal și deservirea mărfurilor transportate pe calea ferată - Transport aerian de marfuri - Transport auto internațional de mărfuri / - Servicii de expeditie - Elaborarea strategiei de logistică şi de transportare a mărfii - Evaluarea bugetului pentru transportare - Perfectare Tranziturilor pentru Europa (T1) - Asistenţă şi ajutor de-a lungul procesului de vămuire - Servicii “Door-to-door” (poartă-n-poartă)

 • Vindem containere metalice si containere speciale de tip: - Abroll sau Roll-on/off cu volum intre 8-40 mc - Skip sau Absetz cu volum intre 1,5 - 12 mc - containere cu presa - platforma Abroll pentru remorcari auto si de utilaje - platforma BDF - rampe. Mai multe informatii puteti afla pe site-ul nostru www.containeremetalice.eu

 • Firma noastra produce containere in Romania, containere maritime si containere locuibile, containere birou si containere depozitare, oferim servicii containere si gama completa de module locuibile sau depozitrare pentru piata din Romania.

 • Oferim servicii complete de comisionariat in vama (import, export, tranzite) si consultanta vamala. De asemenea, oferim servicii de transport containere oriunde pe teritoriul Romaniei, la preturi avantajoase.

 • Echipa Container Clearance Services este instruita pentru a reprezenta agentii economici in vama, asigurand o inalta calitate a serviciilor prestate. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania a fost înfiinţată în anul 2009, din dorinţa de a oferi soluţii eficiente în sfera serviciilor logistice, destinate clienţilor noştri. Organizăm orice tip de transport intern şi internaţional, la cele mai mici tarife, în cel mai scurt timp posibil, în condiţii excelente. Suntem o echipă unită, care se dedică satisfacerii exigenţelor clienţilor. Desfăşurăm activitatea cu profesionalism şi dăruire, oferind consultanţă clienţilor, pentru ca rezultatul final să aducă mulţumire în economia relaţiilor interumane dintre client şi transportator. Serviciile oferite de specialiştii noştri în servicii logistice, sunt soluţia cea mai bună pentru afacerea dumneavoastră! Contactaţi-ne cu încredere!

 • Suntem una dintre cele mai mari societati de intermediere pentru import si export din si cu Coreea de Sud cu birouri in Romania. Lucram cu concernele industriale si marii producatori, iar expertii nostri ofera acces imediat la cei mai buni fabricanti, selectionati in primul rand dupa calitatea produselor, seriozitatea in executarea unei comenzi si nu in ultimul rand cu preturi minime, competitive.

 • Sc Lyr Traco Tour Srl este o companie de transport si expeditii aflata permanent la dispozitia partenerilor sai. Scopul nostru este acela de a furniza servicii complete si sigure de transport rutier intern, intracomunitar si international. De asemenea oferim servicii de transport maritim, fluvial, feroviar si aerian, oferind consultanta gratuita in alegerea celor mai eficiente solutii de transport. Profesionalismul si experianta de peste 10 ani in acest domeniu a angajatilor companiei garanteaza oferirea unor solutii rapide si eficiente pentru solicitarile dumneavoastra. Seriozitatea si punctualitatea sunt atuurile noastre in colaborarea cu partenerii companiei. Va punem la dispozitie masinile proprii sau ale partenerilor care impartasesc aceleasi valori si principii urmarind un obiectiv comun, si anume randament maxim si costuri minime. Suntem acolo unde necesitatile clientilor nostri o cer indiferent de profilul activitatii acestora. Suntem „ fast&serious”.

 • Lumea inconjuratoare este asa cum o percepem fiecare dintre noi. Totusi, esentialul consta in aportul fiecarua dintre noi, acesta este elementul care aduce plus valoare si ii confera un sens. Acest punct de vedere este împartasit de noi toti la TTL. Inca de la inceputul activitatii, am transportat marfuri si am oferit partenerilor nostrii, clientilor si furnizorilor garantia ca bunurile lor sunt tratate cu grija si professionalism. Obtinerea Increderii ca marfurile transportate sunt in siguranta este obiectivul nostru principal, lucru pe care l-am dovedit de fiecare data. Asta e misiunea noastra pe care o implinim astfel incat clientii nostri sa fie ferm convinsi de faptul că marfa lor va fi livrata la timp si in conditii de siguranta la destinatie. Misiunea noastră necesita creativitate si dedicare. Noi credem că prin livrarea la mii de kilometri distanta, strabatand Meridiane si fusuri orare, conectand oameni si orase, vom aduce o valoare adaugata partenerilor nostri de afaceri, nu doar vom efectua serviciile pentru care am fost contractati. In toate etapele necesare îndepliniri misiunii noastre, vom trata fiecare sarcina cu grija, pasiune si inovatie. Concentrandu-ne pe fiecare client, ne angajam ca aceste valori de baza sa fie unele durabile.

 • Firma Cabine de paza vinde din stoc cabine paza si toalete ecologice, asiguram gama completa de cabine de paza pentru orice dimensiune, cabine paza din fibra de sticla si cabine paza din panou sandwich, toalete ecologice vidanjabile si toalete ecologice racordabile. Asiguram transport la cerere pentru cabine de paza si toalete ecologice cu camioane specializate.

 • Efectuam transport maritim, rutier, aerian, feroviar, de marfuri intern si international precum si solutii de logistica individuale: serviciile conexe/ consultanta, vamuire, depozitare. 104 ţări, 5 continente: siguranţă, adaptibilitate, fiabilitate, sincronizarea, profesionalismul şi costurile scăzute sunt doar câteva atribute descoperite în colaborarea cu BMF. Tranzacţia se efectuează de un singur agent profesionist, nu prin 5 sau 6 intermediari economisind timp preţios şi resurse financiare.

 • O companie serioasa, cu angajati sirguinciosi, care isi cunosc si isi fac meseria la cel mai inalt nivel. Un program de lucru bine stabilit si respectarea acestuia, seriozotate si satisfacerea clientului. Preturi cat mai accesibile pentru fiecare cetatean.

 • Societatea noastra ofera servicii complete de comisionare vamala, transport containerizat. Compania noastra dispune de un personal de inalta calificare si prestanta. Scopul nostru reprezinta prestarea de servicii de o inalta calitate.

 • Prin prezenta, compania Marlog International Srl are placerea sa va supuna atentiei o scurta prezentare a serviciilor oferite clientilor nostri. Marlog International s.r.l. este o societate creata prin vointa si experienta dobandita in mai mult de 15 ani a membrilor fondatori. Compania opereaza in domeniul transportului de marfuri si logisticii aferente, fiind activa, dinamica si avangardista, caracterizata printr-un mix inovativ de produse si servicii cat si prin actiunea constanta si continua de cercetare si dezvoltare. Structura organizatorica este condusa de o echipa manageriala cu o experienta considerabila si dovedita in domeniul transporturilor rutiere si combinate, fiind astfel in masura sa satisfaca cele mai complexe cerinte ale clientilor. Seriozitatea si profesionalismul companiei noastre ne ajuta sa oferim clientilor nostri servicii de o calitate ireprosabila, siguranta si un regim exceptional de planificare a timpului. In prezent, flota proprie de vehicule este in plina expansiune, insa putem onora orice cerere primita din partea clientilor si prin intermediul camioanelor subinchiriate de la colaboratorii nostrii dar strict controlate de catre compania noastra. De asemenea, in completarea transportului rutier, oferim solutii optime si in domeniul transportului maritim containerizat de marfuri, atat in regim de import cat si de export, punand la dispozitie intregul proces logistic: gasirea modalitatii de transport intern pana in portul de incarcare, efectuarea de formalitati vamale, transport maritim efectiv, etc. Speram pe aceasta cale sa va castigam increderea, sa deveniti parte a portofoliului nostru de clienti dezvoltandu-ne afacerea reciproc.

 • Transportam international de marfuri generale, perisabile (ADP) si periculoase (ADR) in regim de grupaj sau exclusivitate in zona comunitara si extracomunitara: Serbia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Albania si Croatia.

 • Solutiile de transport marfa rutier, se efectueaza in regim de tir complet dar si grupaj de marfa cu camioane specializate pentru orice tip de produs. Adaptam mijloacele de transport marfa in cadrul solutiilor noastre pe baza nevoilor dumneavoastra pentru transporturi de marfa interne sau internationale atat la export cat si la import. Putem sa va asiguram camioane 20 tone, camioane cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), camion cu remorca, semiremorca, camion jumbo, cisterna, agabaritic, semiremorca pentru transportul de autoturisme, transport frigorific, izoterme, dube termoking, semiremorci dube, precum si dube simple.

 • Cu o experienta de mai bine de 8 ani compania CBG Nadi SRL se ocupa cu selectarea si comercializarea produselor agricole floarea soarelui (pentru prajit), floarea soarelui (pentru ulei), soia, rapita.

 • Go Trans International Services 2005 Srl. este o companie cu o experienta de 14 ani in domeniul transporturilor internationale de marfuri si a operatiunilor vamale. In acest moment suntem in masura sa oferim un pachet complet de servicii care include reprezentarea in vama, transportul aerian, rutier si naval la import si export in regim consolidat sau transporturi dedicate, tranzitul marfurilor, transporturi DDU sau DDP precum si o multitudine de solutii logistice adaptate nevoilor fiecarui client.