Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Containere - Transport: 165 companii
 • Societatea noastra comercializeaza echipamente de ridicare-basculare HookLift pentru utilitare. Putere de ridicare de la 3.5-30t. Producatorul este Jimeca - Spania.   Oferim montarea echipamentelor pe utilitare.

 • Ne adresam atat celor care desfasoara activitati de constructii civile cat si celor care desfasoara activitati de constructii industriale. De asemenea, diversitatea serviciilor de transport cu camionul - servicii de transport intern si international - pe care le oferim vine in ajutorul mai multor categorii de clienti.

 • Atunci cand alegeti compania noastra de logistica, este garantata fiabilitatea si calitatea serviciilor noastre. Noi deservim nevoile unice ale clientilor dintr-o varietate de industrii. Increderea dvs. este cea mai importanta parte a afacerii noastre si ne propunem sa construim parteneriate in consecinta.

 • Yakyta Industry comercializeaza containere modulare pentru santier produse din materiale durabile, conforme cu normele europene in domeniu, care ofera solutii de locuit sigure si durabile la preturi avatanjoase. Condusa de o echipa cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, YAKYTA INDUSTRY comercializeaza containere adaptate atat pentru folosinta in santier, birouri si sedii de firme, cat si pentru locuit. Toate containerele pe care le comercializam ofera robustete si rezistenta in timp plus o gama completa de facilitati destinate unei adaptari usoare la nevoile persoanelor care le vor utiliza.

 • Please note the services we can provide: - Air Transport ( we are IATA member ) - Ocean transport ( LCL / FCL ) - Road transport ( LTL / FTL ) - Rail transport - Barge transport - Temperature controlled transport - Project cargo ( break bulk & heavy lift ) Additional services: - Warehousing & Distribution - Cargo lashing - Cargo survey - Sorting and labeling - Custom clearance - Cargo insurance

 • Servicii de comisionare vamala prin Kavos Auto, cu sediul in aeroportul Henri Coanda, cladirea GATT, et. 1,cam.14. Redactarea declaratiilor vamale in cel mai scurt timp conform actelor marfurilor sosite pe orice magazie din aeroport, inclusiv la calatori. Declaratii vamale in sistemul Intrastat. Cele mai mici preturi! De asemenea si casa de expeditie pentru marfurile dvs - transport aerian, rutier si naval. Datorita numarului mare de agenti interni si mai ales externi, firma noastra este capabila sa execute transporturi din si catre orice destinatie din tara si de peste hotare, la cele mai mici preturi si in deplina siguranta a marfii dvs.

 • Activitate preponderent pe piata auto si transporturi auto. Am dezvoltat infrastructura de transport si manipulare. Dispunem de autoutilitare, camione transport, macarale precum si utilaje specifice pentru manipulare marfa - stivuitoare, nacele, prb-uri.

 • Societatea noastra activeaza in domeniul de consultanta vamala, consultanta logistica, precum si in prestarea de servicii vamale. Dispunem de un personal foarte bine pregatit in domeniul de consultanta vamal si de prestarea de servicii vamale. In baza contractelor stabilite cu diverse case de expeditie si cu agentii celor mai importante linii maritime, va putem oferi rate de transport competitive pentru marfurile in regin FCL (full container load) sau LCL (less than container load), in regim door to door sau multimodal. Asteptam cu interes orice solicitare viitoare si va asiguram de tot sprijinul nostru pentru efectuarea tipului de transport solicitat

 • Eco Industry Solutions este unic distribuitor in Romania a celui mai mare producator italian de rezervoare combusibili. Va punem al dispozitie o gama foarte larga de produse destinate stocarii si distributiei combustibililor, asigurandu-va de tot suportul necesar, de la comanda pana la livrarea efectiva. Pentru oferta competa de rezervoare www.rezervoare-de-motorina.ro. Pentru mai multe produse industriale vizitati www.intacteco.ro

 • Compania Imex EuCa opereaza in domeniul serviciilor de  consultanta vamala pentrua activitatile de import si export in Nord America (Canada, Statele Unite si Mexico).   Va oferim urmatoarele servicii: - Oferirea de asistenta in probleme vamale - Ghidare in procesul de export in conformitate cu standardele nord americane, cerinte de certificare, evitarea problemelor legale, determinarea obligativitatii obtinerii licentei de export - Verificarea tuturor documentelor necesare si a corectitudinii acestora - Clasificarea tarifara a produselor din toate domeniile , in baza legislatiei aplicabile, notelor explicative, ghidurilor europene si nord americane (Canada, US, Mexico).

 • Noi garantam succesul companiei dumneavoastra indiferent de domeniul de activitate. Consultanta achizitii constructii, auto, import-export, export material lemnos, export, administrare societati comerciale, managementul afacerilor.

 • Dupa preluarea unei firme in anul 2007, am putut include acest lucru foarte bine in gestiunea existenta a firmei. Deja de trei generatii efectuam livrari de incredere si conform termenelor. Transportul de combustibil s-a potrivit ca o manusa. Doar asa poti efectua 24/7 livrari de incredere la statiile de combustibil fara angajati AS-24. Pentru un astfel de client cea mai importanta este increderea absoluta.

 • Indiferent daca este vorba de transport maritim de marfa peste oceane, tractiune transportul rutier de marfuri in intreaga tara, depozitarea marfurilor in antrepozite vamale sau de compensare bunurile tale, suntem aici pentru a garanta expediere de transport de marfa lina, rapida si la preturi accesibile in intreaga lume.

 • We are a national and international freight company, that provides road transports all accros Romania and Europe, both as forwarder and as carrier. Why should you choose Zeugma? Because the ancient Zeugma (in translation: a connectiona ) at that point of its existence, had the meaning of an art that could make the impossible possible in the field of commerce and transport. Bearing that in mind, Zeugma Logistic aspires to become a standard in the field of customer satisfaction, creating a bond between its customers and offering the best solution for their concern regarding freights and anything else, be that as it may! Therefore, we have assembled a team defined by a high level of proficiency and experience in this field, a devoted and involved team, with whom any business partner can and will reach its target, in the best of means. Zeugma Logistic offers you the solution for any ground shipping demand, therefore providing you complete logistical resources. Fully loaded or groupage, to any european delivery point, trucks having a different gauge - the best part equipped for shipping of dangerous goods permanently monitored by our specialists - none of them is a problem for us! Anything can be done, anything can be accomplished, because we are the gateway between the problem and the solution. We are looking forward to receiving your freight demands and offering you the best solution, in no time!

 • Benalu este producator cu traditie in Europa de semiremorci basculabile in intregime din aluminiu (sasiu+bena), caracterizate prin calitate, greutate proprie redusa, robustete si stabilitate. Capacitate de productie de peste 3000 unitati anual. Lider de piata in domeniu.

 • Suntem o companie cu activitate din 2010. Efectuam transporturi in tara si strainatate. Executam instalatii electrice si automatizari complexe in tara si strainatate. Dorim colaborare in tara si satrainatate.

 • Societatea noastra executa: -terasamente: parcari, drumuri de acces, trotuare, hale; -transporturi: agregate rau, beton concasat, asfalt frezat, moloz, pamant vegetal etc. -demolari: case, hale, garaje, depozite, etc. Oferim spre inchriere: buldoexcavatoare, excavatoare, autobasculante 8x4, basculanta 3mc, container 7mc.

 • Casa de expeditii Arodas Speed ofera servicii de transport marfa intern si international, in regim FTL - Camion Complet sau LTL - Grupaj. De asemenea, transportam utilaje, marfa ADR, marfuri perisabile cu temperatura controlata.

 • Firma VLD Logistic a fost infiintata in anul 2007 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc. Transport aerian Firma noastra oferă servicii de transport aerian de marfă, care conectează toate pieţele mondiale majore –import şi export, transport intercontinental şi inter-regional. Transport maritim Utilizând puncte de acces regionale si multiple grafice săptămânale de navigaţie , maximizăm flexibilitatea timpului de tranzit pentru transpotul maritim si reducem totodata costurile. Transport rutier Pe o piata extrem de competitiva a transportului rutier intern si international de marfuri, compania noastra se diferentiaza de celalalte, oferind servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Fiecare comanda este tratata individual cu maxima seriozitate. Fie ca este vorba despre transportul rutier, transportul maritim sau transportul aerian, compania noastra indeplineste asteptarile clientilor la cele mai inalte standarde de calitate si preturi imbatabile.

 • Efectuam transport marfa, containere, utilaje in convoi de 11000 to. Nava propulsoare are 135 m si 3676 to. Sector de navigatie intre Constanta si Rotterdam. Eficienta si siguranta maxima cu o nava olandeza. Contact prin partenerul logistic Alba-Cargo UG tel. +4994035190660, tel. mob. +4915739081417 Nava naviga cu 8 barje pana la Budapesta, cu 3 barje pana la Linz, cu 1 barja pana la Regensburg si solo pana la Rotterdam. Un voiaj Constanta-Rotterdam-Constanta in doar 4 saptamani.