Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Curierat - Transport: 163 companii
 • Companie serioasa 5*

Hinckley Transportator
 • Servicii excelente

- Servicii
 • Compania ofera servicii de livrari la domiciliu fiind partener oficial al principalele mari companii de livrari la domiciliu din Romania. Printre companiiile cu care lucram se regasesc Tazz by Emag, Glovo etc.

Bucuresti Servicii
 • Transport colete de la adresa la adresa Austria - Germania - Belgia. Oferim servicii de curierat door to door din Romania in Austria, Germania,Belgia si retur. Efectuam transport de colete, pachete, bagaje, valize si alte obiecte personale. Preluam marfa si colete din Romania din urmatoarele orase: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Ramnicu Valcea, Craiova, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Arad, Timisoara si alte orase. Din Austria, Germania si Belgia preluam marfa si colete din urmatoarele orase: Viena, Linz, Passau, Regensburg, Nurnberg, Erlangen, Wurzburg, Furth, Schwabach, Frankfurt, Hanau, Koblenz, Darmstadt, Bad Homburg, Oberusel, Mainz, Wiesbaden, Russelsheim, Mannheim,Worms, Dortmund, Duisburg, Essen, Bochum, Hagen, Oberhausen, Hamm, Munster, Koln, Bonn, Dusseldorf, Krefeld, Leverkusen, Duren, Neuss, Aachen, Monchengladbach, Munchen, Ulm, Augsburg, Stuttgart, Liege, Bruxelles, Antwerpen, Leuve, Aalst, Anderlecht, Mechelen, Seraing, Genk, Hasselt, Gent si altele la cerere. Pentru detalii sau pentru a plasa o comanda ne puteti contacta la numarul de telefon +4-0733653344.

Bucuresti Transportator
 • Firma infiintata in 2013, are ca obiect de activitate transportul de persoane, de colete si marfa (obiecte de mobilier, marfa paletata sau coletata, obiecte personale, etc.) catre Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg si Italia.

Voluntari Transportator
 • Alex&David Trans efectuează săptămanal transport de persoane, colete, mobila, mărfuri din Romania spre Germania-Austria-Olanda-Belgia-Danemarca si retur de la adresa la adresa cu microbuze moderne cu tv-dvd-clima in condiții foarte bune. Plecările se fac săptămanal miercuri joi si vineri din Romania si sambăta, duminica si luni se pleacă din Germania. Pt. informații si rezervări contactati-ne telefonic.

Buzau Transportator
 • Societatea comerciala Transmir Logistics este un operator care actioneaza, cu succes, de aproape 5 ani pe piata romaneasca. In acesta perioada, Transmir Logistics a evoluat cu preponderenta in sfera serviciilor remarcandu-se in domeniile: transport, depozitare, mentenanta si facility management. Cu toate restristile aparute in ultimii ani in economia romaneasca gama clientilor deserviti de firma noastra a fost extinsa si s-a diversificat permanent datorita nu numai unei politici active de recrutare, dar si a calitatii serviciilor oferite. DISCREŢIE, CERTITUDINE, PROMPTITUDINE şi CONFORTABILITATE sunt doar câteva din conceptele pe care s.c. TANSMIR LOGISTICS s.r.l. le promovează in relatiile cu clienţii săi.

Bucuresti Servicii
 • Biroul de traduceri M&G Andu Consulting a fost infiintat in ideea de a oferi clientilor servicii de traducere de cea mai buna calitate si la preturi competitive. Societatea noastra este alcatuita dintr-o echipa tanara si dinamica, oricand disponibila sa va stea la dispozitie pentru orice tip de informatii. Corectitudinea, promptitudinea, profesionalismul si confidentialitatea sunt atuurile noastre fata de clienti. Firma noastra va poate oferi servicii de traducere in si din peste 30 de limbi de circulatie internationala: traduceri araba, traduceri bulgara, traduceri catalana, traduceri ceha, traduceri chineza, traduceri croata, traduceri daneza, traduceri ebraica, traduceri engleza, traduceri finlandeza, traduceri franceza, traduceri germana, traduceri greaca, traduceri italiana, traduceri latina, traduceri japoneza, traduceri maghiara, traduceri norvegiana, traduceri olandeza, traduceri persana, traduceri polona, traduceri portugheza,traduceri rusa, traduceri sarba, traduceri slovaca, traduceri slovena, traduceri spaniola, traduceri suedeza, traduceri turca, traduceri ucraineana.

Bucuresti Servicii
 • Firma Double T Turism Transport SRL este prezenta inca din anul 1991 pe piata transporturilor de calatori, prin curse regulate si turistice. Daca doriti o calatorie in siguranta, rapida si confortabila alegeti o ruta pe care o efectuam in Austria, Germania si Elvetia. Daca aveti un grup organizat, nu ezitati sa comandati inchirierea unui autocar. Autocarele Double T dispun de toate dotarile necesare unei calatorii confortabile si sigure. Va oferim, de asemenea si servicii de coletarie.

Bucuresti Transportator
 • Partener Cargus Sa va ofera serviciii curierat logistica front office flota camioane proprie  artener Cargus SA serviciii curierat logistica front office flota camioane proprie cu sediul in judetul Dolj Craiova

Albesti Transportator
 • Va oferim servicii de: - transport auto Norvegia - transport colete Norvegia - transport mobila Norvegia - transport marfa Norvegia - transport animale de companie Norvegia - transport persoane Norvegia - relocari din si in Norvegia - prestam servicii vamale de import export.

Iasi Servicii
 • Cel mai usor mod de a trimite colete oriunde in Romania sau pe tot globul la cele mai bune preturi ! Livrare in aceeasi zi Bucuresti si Ilfov Livrare a doua zi in Toata Romania Livrare colete oriunde in Romania si la nivel global

Bucuresti Transportator
 • Efectuam transport intern si international, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg si retur, de la adresa la adresa. Efectuam de asemenea, transport persoane, marfuri, transport colete, transport auto pe platforma. Efectuam saptamanal, uneori zilnic transport cu plecari din Romania catre Germania si retur. Asiguram conditii sigure, confort si siguranta maxima. Detinem microbuze moderne, fiabile si confortabile.

Resita Transportator
 • Pkytrans va transporta rapid si in deplina sigurata masina dvs. pe platforma auto din Romania in Italia sau din Italia in Romania. Ne desfasuram activitatea pe intreg teritoriul Italiei si acoperim si teritoriul Romaniei. PKYTRANS ofera in plus servicii de transport persoane, colete.

Falticeni Transportator
 • La baza firmei Mac Curier sta o echipa profesionista, care si-a dobandit experinta in timp in firmele de specialitate din Romania. Va oferim o alta alternativa de a expedia la nivel zonal documente cu caracter confidential, acte juridice, materiale publicitare, colete, cadouri etc. Serviciile oferite de noi au ca obiectiv redurecerea costurilor d-voastra si mai ales reducerea timpului consumat pentru deplasare, in vederea expedierii de colete, documente etc.

Pitesti Servicii
 • Livrari produse food si non food prin intermediul platformelor de delivery glovo ; ubereats ; foodpanda ; takeaway ; bringo ; bolt food ; tazz by emag ; inchirieri masini pentru livrari ; servicii de curierat.

Bucuresti Servicii
 • Oamenii si comunitatea traiesc si muncesc in toata lumea. Prin serviciul nostru incercam sa aducem strainatatea mai aproape de casa Preluarea coletului de la adresa Preluam coletul direct de la adresa furnizata In momentul preluarii coletului de la adresa dumneavoastra, curierul nostru va completa documentul de transport. Acesta v-a primi un cod unic cu care puteti verifica unde este coletul dumneavoastra Transport autoturisme Oferim servicii de transport autoturisme pe platoforma in cele mai avantajoase conditii. Ne supunem tuturor legilor din europa, iar compania noastra detine toate avizele necesare pentru a transporta autoturisme avariate sau neavariate, de asemenea detinem asigurare pentru transportul autoturismelor Transportul coletului Garantam coletului dumneavoastra in cele mai sigure conditii, dupa ce a fost preluat de catre curierul nostru, coletul dumneavoastra este manipulat cu grija. Compania noastra detine asigurare pentru transportul coletelor, de asemenea suntem autorizati de catre institutiile publice pentru a efectua aceste servicii Livrare la adresa Livram coletul in conditii excelente exact la adresa Garantia de ridicare STIC - Transport colete Romania Anglia ridica si livreaza direct la usa. Daca nu incercam sa ridicam coletul in ziua programata, vom trimite un sofer in urmatoarea zi lucratoare. Daca nu incercam preluarea, ne contactati si va vom rambursa costurile de livrare.

Piatra Neamt Transportator
 • Oxi Courier este o echipa dinamica si serioasa. Partenerii nostrii sunt persoane juridice in cautare de un contract pentru curierat rapid in Bucuresti si Ilfov. Serviciile de curierat rapid incep de la 9lei/colet. Ramburs & Retur Gratuit

Bucuresti Servicii
 • Promabo partener oficial: - Uber eats, Glovo, CDA Livrari, Foodpanda, pentru curierat produse perisabile; - Uber X, Uber Select, Yango, Bolt, pentru transport persoane. Firma noastra are ca Motto : "Transportam impreuna" si asigura servicii de calitate atat angajatilor cat si partenerilor. Oferim seriozitate si transparenta totala, pentru o colaborare bazata pe respect reciproc.

Bucuresti Transportator
 • MaxiBus Travel este o companie de transport international de persone si colete infiintata in anul 2001. Experienta dobandita in anii de activitate in cadrul transporturilor ne recomanda ca unii dintre cei mai de incredere transportatori de pe piata romaneasca. Efectuam transport de persoane si colete pe ruta Romania-Marea Britanie si retur, precum si Romania-Slovacia-Cehia-Germania-Luxemburg-Belgia si retur.

Sanmartin Transportator