Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Transport: 620 companii
 • Super profesioniști.

Iasi Producator
 • Companie serioasa 5*

Hinckley Transportator
 • operativitate, comunicare, preturi competitiv

Bucuresti, Focsani Transportator
 • Profesionisti, prompti, flexibili, recomand c

Cluj-napoca Transportator
 • Recomand, recomand :)

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu inchirierea si transportul utilajelor de constructii. Aveti nevoie de: o nacela foarfeca electrica sau diesel un brat articulat electric sau diesel un incarcator telescopic sau un stivuitor Aveti de transportat utilaje, structuri metalice, stalpi de beton ? Va stam la dispozitie! Facem transport  cu camioanele noastre de: 7.5 tone, 12 tone, 15 tone, 26 tone, 30-40 tone, agabaritic.

Sibiu Transportator
 • Suntem o societatea, cu buni profesionisti cu posibilitatea de a ne plia ofertele noastre la cerintele pietei. Ofertele noastre nu necesita aprobari si asteptari, avand acces rapid la serviciile noastre de: -Inchirieri utilaje de constructii -Buldoexcavatoare 3CX, -Excavator pe pneuri O&K -Excavator Volvo pe senile cauciuc -Instalatie picon -Transport utilaje de constructie cu: -Trailer 32To -Platforma specializata cu vinci si cale hidraulice 0-9TO -Inchiriere autobasculante. Executam lucrari de excavatii si lucrari de terasamente. Preturile sunt invers proportionale cu inflatia.

Rm.valcea Servicii
 • Sc Gerobius Grup Srl Iasi activeaza inca din anul 2010 in domeniul transporturilor terestre de marfuri, in special utilaje de constructii si in agricultura la nivel national, dar mai ales in zona Moldovei. Societatea dispune de un parc propriu de masini cu asigurare CMR si asigura servicii de calitate prin expertiza unui echipe competente, flexibile si dinamice, permanent in contact cu partenerii sai si gata oricand sa le onoreze toate comenzile privind necesitatile de transport. De asemenea, cu un personal calificat societatea asigura escorta pentru transporturile exceptionale. Prin activitatea sa de peste un deceniu, SC GEROBIUS GRUP SRL confirma valorile pe care le aplica permanent, si anume: seriozitate, profesionalism, viziune, responsabilitate, adaptabilitate si mai ales servicii de calitate oferite clientilor sai. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

Iasi Transportator
 • Inchiriem microbuze Mercedz cu o capacitate de locuri inte 7 si 22 locuri cu aer conditionat, statie microfon, dvd, scaune, autocar, clasificate pe stele cat si autoturisme cu sofer Skoda, Ford, Wolwagen, pana la 6 locuri. Soferi sunt cu o experienta in transportul de persoane de minim 20 ani. Autovehiculele au asigurari de persoane de bagaje si full Casco.

Bucuresti Servicii
 • Automili are ca domeniul de activitate: tractari auto, inchirieri autoturisme, utilitare cu sau fara sofer, asistenta non stop, transport utilaje si autovehicule de mare valoare acoperite cu asigurari. Autotractari functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor.

Bucuresti Transportator
 • Obiectul principal de activitate este instruirea persoanelor care doresc sa obtina permisul international de conducere a ambarcatiunilor pana in 24 m clasele C si D. Windhunters organizeaza astfel cursuri de manevrare a ambarcatiunilor cu vele atat pentru agrement cat si pentru concurs. Deasemenea compania mai ofera servicii de consultanta privind achizitaia de ambarcatiuni mici sau yachturi cu vele si/ sau motor. Windhunters comercializeaza deasemenea si ambarcatiuni si subansamble pentru acestea.

Eforie Nord Distribuitor
 • Obiectul principal de activitate este instruirea persoanelor care doresc sa obtina permisul international de conducere a ambarcatiunilor pana in 24 m clasele C si D. Windhunters organizeaza astfel cursuri de manevrare a ambarcatiunilor cu vele atat pentru agrement cat si pentru concurs. Deasemenea compania mai ofera servicii de consultanta privind achizitia de ambarcatiuni mici sau yachturi cu vele si/ sau motor. Windhunters comercializeaza deasemenea si ambarcatiuni, subansamble pentru acestea și echipament de corp.

Constanta Servicii
 • Suntem importatori si distribuitori de aditivi si materii prime pentru industria alimentara; Adblue - lichid de exploatare motoare generatie euro 4-5, precum si de chimice generice pentru diferite aplicatii industriale. Oferim clientilor intreg pachetul pentru productie cu livrari, prompt, din stoc, dar si produse atipice, pe comenzi ferme. Societatea detine doua depozite, pentru aditivi alimentari, si pentru substante chimice. Distributia se face cu flota proprie, inclusiv livrarile ADR. Intreaga echipa, va sta la dispozitie cu solutii personalizate pentru afacerea ta !

Galati Importator
 • Societatea Infinite Marketing Group SRL infiintata in 1994, are o experienta de peste 12 ani in transporturi aeriene cargo. Tarifele foarte competitive oferite de catre societatea noastra se datoreaza contractelor pe termen lung incheiate cu marile companii aeriene, cum ar fi: Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, Swiss, Czech Airlines, Alitalia, British Airways, Turkish Airlines, LOT Cargo si nu numai. Pe masura ce ne-am largit portofoliul de clienti si am acumulat experienta in acest domeniu, am constatat ca este necesara dezvoltarea unui nou serviciu de expeditii aeriene, mai putin cunoscut si practicat de catre restul agentilor cargo, si anume TRANSPORTUL AERIAN CARGO PENTRU ANIMALE DE COMPANIE, un segment al activitatii noastre, pe cat de interesant, pe atat de complicat. Ca si iubitori de animale, intreg personalul care isi desfasora activitatea in firma noastra participa activ si afectiv la derularea fiecarui transport. Din momentul preluarii lor de la stapan si pana in momentul imbarcarii in avion, animalele sunt tratate cu atentie si afectiune, sunt ingrijite si cazate corespunzator, in pensiunea noastra creata special in acest scop. NOI ACORDAM TRANSPORTULUI DVS PRETIOS, GRIJA PE CARE O MERITA! Serviciile noastre cuprind: - consultanta de specialitate in vederea calatoriei; - intocmirea documentelor necesare exportului (certificate sanitare, pasapoarte etc) dar si a documentelor de transport si vamale; - achizitionarea custii corespunzatoare (daca clientul o solicita in mod expres); - transmiterea pe fax/mail la destinatie a setului de documente necesar vamuirii la import in tara de destinatie; - avizarea destinatarului despre data si ora exacta a sosirii transportului; - efectuarea controlului veterinar in aeroport; - etichetarea corespunzatoarea a custii(date despre animal, date despre expeditor si destinatar, instructiuni de hranire, statiile de escala pe unde va calatori animalul etc) - transportul intern al animalului de la domiciliul expeditorului si pana la aeroport (pentru Bucuresti si S.A.I. acest serviciu este gratuit); - posibilitati pensiune completa pentru animalul Dvs pana la data imbarcarii in avion (cazarea animalului se va face in spatii deschise, aerisite pentru caini, iar pentru pisici in spatii inchise) Infinite Marketing Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Amarco Quality COM SRL este o companie romaneasca cu capital privat, infiintata in 2003. SC AMARCO QUALITY COM SRL ofera servicii de inchiriere, service si vanzari utilaje de constructii, tractari auto precum si transport de agregate naturale cu autotractor cu semiremorca. Utilajele si echipamentele promovate de firma noastra sunt de productie americana si vest-europeana, tehnologie moderna, fiabile si performante. Compania s-a specializat si in instalatii de incalzire, sanitare, electrice, conditionare si ventilare, dar si in Antreprenoriat si Project Management.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de transport, marfa paletizata, mobila, mutari, electrocasnice, aparaturi (echipamente), relocari sedii diverse, atat in tara cat si in EU (la cerere). Sprinter 516 cub carosat, 8 epl  lift + liza, spatiul incarcare 22m3. Firma este autorizata si licnetiata in domeniul transport marfa. Oferim seriozitate, corectitudine, punctualitate. Tel.: 0758284051.

Iasi Transportator
 • Stim ca in Bucuresti viata are un ritm alert, transportul dintr-un punct in altul mananca mult timp si energie, iar cumparaturile casnice pot fi, de multe ori, o provocare. H2On a aparut din dorinta de a usura viata persoanelor active si de a le elimina grija terminarii stocului de apa. Cu un singur apel, noi ajungem la tine acasa in aceasi zi si iti aducem apa comandata.

Bucuresti Distribuitor
 • Bine ati venit la Sc 3 Gid Comprod Srl, suntem specializati in transporturi internationale de marfa, pe cale rutiera. Cu o experienta de peste 24 de ani in domeniu si cu o vasta retea de corespondenti, Sc 3 Gid Comprod Srl va ofera o gama variata de servicii de transport international de marfa, pentru cele mai diverse tipuri de marfuri, in fiecare colt al lumii, rapid si economic!

Pitesti Transportator
 • S.C Someta S.A este un furnizor traditional si important pe piata rezervoarelor metalice pentru combustibil. Societatea noastra are o prezenta activa in mediul de business romanesc si se adreseaza firmelor din domenii precum: constructii, transport si agricultura.

Tasnad Producator
 • Firma noastra beneficiaza de o echipa tanara, puternica si dinamica, iar clientii si partenerii sunt tratati cu admiratie si cu stima. Serviciul de inchiriere autoutilitara / duba se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Programul nostru este de luni pana duminica, flexibil pentru necesitatea clientilor. Locul predarii / primirii vehiculelor este situat in Sector 4, Bucuresti.

Bucuresti Servicii