Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Proiecte de Transport - Transport: 186 companii
 • foarte buna

Valenii De Munte Transportator
 • Seriosi si profesionali

Satu Mare Transportator
 • Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa, cat si spatial extracomunitar. Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri, transport maritim si transport aerian. Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobindirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri. Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport. Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici. Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa  cat  si in spatiul extracomunitar.

Timisoara Transportator
 • Firma specializata in import si vanzari de utilaje agricole si pentru constructii, piese auto, uleiuri si consumabile pentru o gama larga de autovehicule. Personal specializat in reparatia si intretinerea utilajelor agricole si pentru constructii. Transporturi agabaritice, transporturi grele si foarte grele, proiecte de transport. Transporturi navale si depozitari.

Giurgiu Import - Export
 • Transport international de marfa, servicii complexe de speditii si logistica. Organizare de marfuri in regim grupaj regulat. Pentru a satisface o gama larga de cerinte, organizam din orice locatie Europeana si din Romania, saptamanal, servicii de grupaj. In afara transporturilor Europene, organizam transporturi extra-continentale.

Odorheiu Secuiesc Transportator
 • Companie care a luat nastere in anul 2018 din dorinta de a oferi servicii de transport intr-o maniera profesionista axata pe transportul cu 3,5t ,sprintere prelata cu lift si liza. Suntem deschisi oricarei eventuale colaborari. Asteptam propunerile dumneavoastra.

Fantanele Transportator
 • Activitatile zilnice cu incarcaturi grele presupun o solicitare maxima de experienta, responsabilitate si precizie. In compania noastra omul si utilajul alcatuiesc un intreg iar prestarea de servicii este intotdeauna de calitate si la timp demonstrand ca putem satisface nevoile clientilor nostri. Gama noastra de servicii cuprinde inchirierea de nacele, platforme de lucru la inaltime telecopice autopropulsate, automacarale de pana la 500 de tone si trailere pentru transport agabaritic. Totodata oferim si servicii specializate de relocari industriale pe care le indeplinim folosint echipamente precum rolele electrice, cadrele hidraulice de ridicare, stivuitoare de pana la 10 tone si platforme tractabile pe role.

Sibiu Servicii
 • Divaio Trans este casa de expeditii de care aveti nevoie. Domeniul nostru de expertiza cuprinde servicii profesionale de logistica si solutii de transport rutier sau combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar si aerian din Romania si Ungaria in Europa Centrala si Scandinavia, Asia Mica si retur. Ne-am impus pe aceasta piata deoarece oferim clientilor nostri: Calitate pentru a va asigura de calitatea serviciilor prestate de noi, suntem singura companie de transport din Romania care oferim SERVICIUL DE MONEY BACK WARRANTY garantie de returnare a 50 % din valoarea serviciilor efectuate daca nu ne indeplinim promisiunile asumate; Transporturi rapide putem livra bunurile D-voastra in locul potrivit la momentul potrivit; Siguranta marfurilor stabilim nivelul corespunzator de siguranta si monitorizare de comun acord cu clientul pentru fiecare transport; Easy comunication ne puteti contacta prin e-mail, telefon sau fax, in oricare dintre urmatoarele limbi: romana, maghiara, engleza si italiana; Facturare corecta avem o politica de preturi simpla si transparenta, fara costuri ascunse.

Voluntari Servicii
 • Mai mult de 90% dintre clienţii noştri ne-au dat calificativul de „Excelent" sau „Bine" pentru întreaga calitate a serviciilor. Există multe motive. În cele ce urmează, vi se vor prezenta unele dintre motivele cheie pentru care ar trebui să luaţi în considerare parteneriatul cu Stoccargo. Veţi vedea cum este apreciat serviciul nostru şi cât de valoros îl consideră clienţii noştri actuali. În permanenţă, clienţii noştri ne recomandă prietenilor, colegilor şi partenerilor lor de afaceri. Numărul de clienţi care ni s-a alăturat prin recomandare a crescut continuu de-a lungul anilor. Asta demonstrează că aceşti clienţi actuali sunt foarte mulţumiţi de serviciile noastre. Prin devotamentul nostru continuăm să oferim servicii de distribuţie şi transport de calitate, precum şi asistenţă excelentă pentru clienţi, de la sediile din Bucureşti şi de la sucursalele noastre din Bucureşti, România şi Antwerp - Belgia. Echipa noastră profesionistă, de management, are experienţă de afaceri şi expertiză în domeniu de peste 10 ani, în ceea ce priveşte transportul, logistica şi managementul lanţului logistic pentru o varietate mare de organizaţii de pe pieţele româneşti şi din Europa. Cel de-al patrulea motiv principal pentru care ar trebui să lucraţi cu noi este personalul de înaltă calitate pe care îl angajăm şi procesul nostru superior. Fiecare membru al personalului nostru a fost selectat în baza experienţei sale în industrie. Membrii personalului nostru sunt dedicaţi companiei şi respectă filozofia noastră orientată către client. Aceste standarde şi experienţa managerilor noştri garantează rezultate extraordinare şi ne permit să ne servim mai bine clienţii, din punct de vedere al costului, calităţii şi termenelor. Timp de mai mulţi ani, am continuat să oferim mai mult pentru mai puţin; acesta este motivul pentru care clienţii ne-au rămas fideli. Abordare orientată către client, serviciu individualizat. Stoccargo este o organizaţie axată pe client. Datoria noastră este de a înţelege şi ajuta clienţii noştri să-şi atingă scopurile de afaceri. Ne pasă de clienţii noştri şi asigurăm servicii continue. În cazul în care, vreodată, nu sunteţi mulţumiţi de rezultat, îl vom folosi ca o oportunitate de a învăţa. În primul rând, vom lucra până ce veţi fi mulţumit. În al doilea rând, vom îmbunătăţi procesul nostru, cu Dumneavoastră, pentru a ne asigura că se vor evita probleme similar în viitor. Ne place să ne considerăm partener mai degradă decât doar vânzător. Acesta este cel de-la cincilea motiv pentru a ne alege. Siguranţă – Preţuim încrederea clienţilor noştri şi rămânem devotaţi asigurării celui mai înalt nivel de siguranţă. Luăm orice măsură de prevenire, pentru a asigura bunurile sau banii clienţilor noştri. Vă rugăm să ne contactaţi, pentru a discuta cu privire la strategiile Dumneavoastră de transport şi logistică şi vedea cum putem deveni parteneri la succesul Dumneavoastră.

Sector 4 Transportator
 • Firma de transport si expeditii, suntem o companie de transport care furizeaza solutii pentru diferitele nevoi, atat pe plan intern cat si extern. Avem atat clieti mari: Tenaris Silcotub, Arcelor Mittal, Danone cat si companii medii dar bine pozitionate pe piata, Reropam, Tricostar,

Oradea Servicii
 • Transport intern si international cuprinzand: Prelate de la 1,5 t la 24 t si de la 10 mc la 100 m cubi, Dube de la 1,5 t si 12 mc pana la 20 t si 90 mc, Trailere de la 12 to pana la 60 to util, Frigorifice de la 1,5 t la 20 t, Transcontainere, Abroll chipeer cu container de 30 mc, Auto cu macara de 10 t forta        8 m brat telescopic si podea utila de 7,5 m x 2,55 m. Servicii de montaj cu macara de 10 t forta si macara de 2,5 to. forta de confectii metalice, materiale publicitare, etc.

Bucuresti Transportator
 • Suntem o casa de expeditii si oferim clientilor nostri incredere prin furnizarea de solutii logistice complete si de calitate. Oferim servicii de transport maritim catre toate destinatiile din lume, in sistem LCL si FCL in varianta port-to-port si door-to-door; transport rutier in regim de camion complet sau grupaj de marfa si transport agabaritic, asigurand livrarea marfii la orice destinatie interna si internationala; transport aerian pentru livrarea marfurilor in regim de maxima rapiditate. Oferim, de asemenea, servicii de consultanta pentru realizarea formalitatilor vamale necesare operatiunilor de import-export.

Constanta Transportator
 • Firma ofera servicii de transport agabaritic, marfuri frigorifice sau marfuri generale in regim complet sau de grupaj, ADR. Detinem un parc auto (camioane 20 to, camionete 3,5 tone si sprintere) si casa de expeditie in Timisoara, precum si relatii de lucru cu importante firme de profil din Europa. Va intampinam cu toata disponibilitatea si profesionalismul in vederea rezolvarii problemelor de transport oferindu-va solutii competente si aplicatii practice. Servicii oferite: - transport rutier international Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, ADR, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to, camionete, sprintere in toate tarile din spatiul intra si extracomunitar. - transport rutier intern Efectuam transporturi cu camioane 20 to, camionete, sprintere/ exclusivitate; - transport agabaritic Asiguram transport intern si international, precum si logistica aferenta (autorizatii speciale, escorte, subtraversari) - transport maritim Servicii de containerizare si navlosire a marfurilor in principalele porturi de pe toate continentele - transport frigorific / temperatura controlata Asiguram transport pretabil dube frigorifice/ thermoking.

Dumbravita Transportator
 • Ce face firma noastra in cateva puncte: - transport grupaje depozitare din Polonia catre Romania si retur - unitati de transport in functie de cerintele - clientului de la 1 to la 20 to - depozit propriu in zona platformei Cefin - transportator si distribuitor al ziarului Kaufland - transportator si distribuitor al ziarului obi.

Ciorogarla Transportator
 • "Cargo Varadinum" are ca obiect de activitate transportul si expeditiile de marfuri in trafic auto intern si international. Reprezentand un punct de legatura intre furnizor si transportator garantam eficienta, calitate si responsabilitate prin exploatarea si perfectionarea serviciilor oferite, succesul nostru fiind rezultatul succesului partenerilor nostri. Suntem alaturi de dumneavoastra oferindu-va avantajul unei continue informari asupra evolutiei si diversificarii cererii si ofertei pe pietele de transport nationale si internationale. Va oferim solutii de transport rutier pe trasee intra si extracomunitare cu camioane specifice marfurilor generale, ADR, frigo sau agabaritice. Suntem deschisi catre orice potential partener respectand si promovand etica in afaceri. Va stam la dispozitie pentru orice informatie. Adina Pal, 0040.749.220.831 Pal Arpad, 0040.745.949.912

Oradea Transportator
 • Holleman este recunoscuta ca fiind cea mai importanta companie din industria transporturilor agabaritice si cu greutati depasite de pe piata din Romania si Estul Europei. Ne-am infiintat in Romania in 1997, suntem o firma 50-50 % romano - germana si ne-am facut remarcati prin serviciile noastre de calitate, prin seriozitate si respectarea promisiunilor fata de clientii de pretutindeni. Credem consecvent in profesionalism si ne pastram tot timpul pasiunea pentru activitatea noastra. In timp, am devenit o companie multinationala cu operatiuni in Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Ungaria si Ucraina. Vrem sa fim in continuare furnizorul preferat in transporturi, deoarece noi credem in profesionalism, responsabilitate si parteneriat. Pozitia noastra de companie-lider in transporturile grele din Romania si Estul Europei se datoreaza exploatarii celui mai performant parc auto specializat din aceasta zona geografica, rezultat al uneia dintre cele mai mari investitii realizate in domeniu (peste 8 milioane Euro), dar mai ales a unei echipe dedicate, bine pregatite si experimentate. De asemenea, operarea cu un program software conceput special pentru procesele interne de business ne asigura un avantaj competitiv pe piata, iar clientilor nostri ofera beneficii majore: flux de comunicare, un bun management al comenzilor si reducerea timpului alocat actiunilor implicate, etc. Noi stim in orice moment unde se afla fiecare vehicul din flota noastra si cati kilometri mai are de parcurs pana la atingerea obiectivului, fiecare camion fiind dotat cu un sistem de urmarire prin satelit.

Bucuresti Transportator
 • Petroutilaj-3DRD Srl face parte din grupul francez CFD, cu o traditie de peste 100 de ani in domeniul feroviar. Compania ofera servicii de intretinere si reparatii pentru locomotive, vagoane, autotrenuri, etc. Dispune de un birou de proiectare in Bucuresti

Bucuresti Producator
 • Oferim piese originale MAN si Volvo. De asemenea, avem marci de aftermarket precum AYFARs, MARS, SKF, INA, AIRTECH, SEM LASTIK, AKINOTO si REXROTH. Suntem infiintati din 1948 si ne aflam in Kuala Lumpur, Malaezia.

Kuala Lumpur Import - Export
 • Ne adresam atat celor care desfasoara activitati de constructii civile cat si celor care desfasoara activitati de constructii industriale. De asemenea, diversitatea serviciilor de transport cu camionul - servicii de transport intern si international - pe care le oferim vine in ajutorul mai multor categorii de clienti.

Bucuresti Transportator
 • Please note the services we can provide: - Air Transport ( we are IATA member ) - Ocean transport ( LCL / FCL ) - Road transport ( LTL / FTL ) - Rail transport - Barge transport - Temperature controlled transport - Project cargo ( break bulk & heavy lift ) Additional services: - Warehousing & Distribution - Cargo lashing - Cargo survey - Sorting and labeling - Custom clearance - Cargo insurance

Constanta Transportator