Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Transport Deseuri - Transport: 32 companii
 • Societatea Desman Infomed specializata in colectarea deseurilor periculoase/nepericuloase, asigura si ofera intreaga logistica privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pentru clienti. Putem prelua deseuri printr-un serviciu rapid de colectare asigurat de autoutilitare cu capacitate de maxim 3.5 tone si intocmirea/completarea documentelor aferente astfel incat acesta sa se poata derula in cele mai bune conditii. Transportul deseurilor periculoase este autorizat de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului prin documentul numarul 229/2013. Intreg personalul ce deserveste unitatea de transport este instruit si atestat cu Certificate ADR, care reglementeaza transportul de deseuri periculoase. In cadrul departamentului logistic al societatii puteti contacta specialisti instruiti ca si Consilier de Siguranta in transportul deseurilor periculoase, care va pot indruma in privinta ambalajelor ce pot fi folosite si etichetarea acestora sau documentele de transport in conformitate cu cerintele legale.

 • Firma noastra se ocupa cu: -Lucrari specializate de dezinfectie; -Curatare, calibrare rezervoare combustibil/ bazine/ bataluri; -Dezafectare rezervoare industriale;Taieri specializate ATEX; -Transvazare, filtrare, recuperare, reciclare combustibil motorina, kerosen, benzina, CLU; Pompe ATEX cu debit mare 1100 l/min; -Evaluare, expertize tehnice rezervoare; Masuratori non destructive; -Degazare, aerisire artificiala rezervoare; Intocmire Certificat GAS FREE; -Lucrari de hidrosablare; -Curatare separatoare de grasimi/hidrocarburi; -Colectare deseuri periculoase/ nepericuloase; -Bioremediere in situ/ off situ a solurilor infestate; -Curatenie industriala/ dupa constructor; -Igienizare/ dezinfectie bazine de apa potabila si PSI; -Interventii rapide la poluari accidentale; -Consultanta de mediu -Servicii de sablare, hidrosablare.

 • Va oferim servicii transport cereale, deseuri si orice alte produse in vrac. Dispunem de 10 camioane cu remorci si containere abroll de 20-40 mc, cu prelata si inchidere etansa. Toate cemioanele au ADR si Iprochim. Monitorizare Gps si 3 camere video cu transmitere live.

 • Atunci cand alegeti compania noastra de logistica, este garantata fiabilitatea si calitatea serviciilor noastre. Noi deservim nevoile unice ale clientilor dintr-o varietate de industrii. Increderea dvs. este cea mai importanta parte a afacerii noastre si ne propunem sa construim parteneriate in consecinta.

 • Transport 24h ofera servicii de transport moloz, nisip, pietris, balast, gunoi, mobila, marfa; evacuare moloz, gunoi, mobila; colectare moloz, mobila, gunoi. Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

 • Eco Green Ville transporta Deseuri industriale cu ajutorul containerelor skip si abrollkipper (fara chirie); dezmembrari auto (parc auto de cca 100 auto); casarea Auto prin Programul Rabla, (transport gratuit in Bucuresti pe baza de programare).

 • Producem paleti noi, standard, europaleti, paleti noneuro, industriali si atipici, reconditionam paleti second hand, optimizam fluxul tehnologic, personalizam paleti. Tot ceea ce va doriti in materie de paleti, noi, va putem realiza.

 • Sc MVC Delivery Trans Srl este o firma specializata in transport rutier de marfuri de pana la 3,5 tone, atat in Bucuresti cat si in tara, la cele mai bune preturi de pe piata. Suntem o echipa cu experienta in acest domeniu, profesionalismul, seriozitatea si punctualitatea sunt atuurile noastre. Serviciile noastre de transport mobila, transport marfa sau bagaje, transport aparatura electronica, obiecte fragile se desfasoara in cele mai bune conditii.

 • Oferim servicii transport aproape gratis, deoarece ajutam cetatenii care au nevoie de ajutorul nostru in transport fara profit, ne deplasam doar pentru combustibil. Suntem alesi de dumneavaostra in continuare pentru calitatea personalului si seriozitate. Masinile noastre sunt echipate cu soferi si muncitori capabili sa duca un transport manierat si disciplinat pe tot parcursul. Cu noi toate grijile dumneavoastra sau dus, deoarece sunt 2 echipe si mai exact: -o echipa care este formata dintr-un sofer, manipulant, si montator mobila calificat pentru o eventuala demontare si remontare de mobila. - iar o alta echipa pentru transport moloz si evacuare imobile mici sau mari beciuri / poduri /terase locuinte mici sau mari din Bucuresti. Scopul ni l-am atins acela de a rezista pe piata cu sau fara profit iar la nevoie sa fim cu dumneavoastra deoarece pentru noi pretul cel mai bun este cel care ni-l acceptati dumneavoastra. -oferim atat transport in Bucuresti cat si in tara cu masini mici sau mari gen dacii papuc sau dube 3,5t cat si 7 tone. Avem loc de depozitare obiecte importante pe termene scurte, le putem prelua si depozita cand aveti nevoie. Deoarece suntem pe transport in Bucuresti detinem service auto autorizat cat si piese + anvelope orice model de la producatori fruntasi internationali. Scopul nostru mai este si acela de a ne extinde in toata tara prin buna noastra comunicare si colaborare cu publicul.

 • Efectuam transport containere abroll kipper si inchiriem si containere intre 20-36 mc. Oferim transport deseuri vrac-paletizat-balotat in toata Romania. Detinem autorizari de mediu, valorificare si transport orice tip de deseu.

 • Suntem o companie pt transport deseuri menejere, servicii de toaletare toalete ecologice, coserit, amplasare containere si toalete ecologice, construire tarcuri din metal in care sunt amplasate containerele.

 • Transportam nisip, pamant, piatra, cereale sau orice marfa vrac in bena basculabila. Personal serios si indreptat spre nevoile clientului. Punctualitatea si siguranta livrarii marfii dvs. la destinatie sunt tinta noastra principala.

 • Firma care se ocupa cu servicii de vidanjare si transport cu atovidanje-vidanje si cisterne de 5000 litri pana la 14000 litri. Materiale transportate de la apa pana la materiale chimice. Ne puteti contacta cu incredere la nr de tel 0753843646

 • Efectuam transport specializat marfa vrac cu ansambluri walking floor 90mc (20 camioane), transport marfa generala intern si international, transport agabaritic cu trailer 60 tone low deck, transport frigorific cu dube bi-temp.

 • PEJ Company ofera servicii complete de transport marfa / persoane. Pentru excursii, iesiri si drumetii sau alte activitati, PEJ Company SRL inchiriaza autocare de 55 sau 65 de locuri. De asemenea, puteti beneficia de inchirierea microbuzelor Mercedes VITO (8+1), Mercedes SPRINTER (8+1) sau Ford TRANSIT (16+1) la cele mai bune preturi.

 • Sc Rock Trans Spedition Srl este o firma de transporturi rutiere de marfa atat pe plan intern, cat si pe plan international, dar intai de toate suntem oameni, oameni pasionati de motociclete, biciclete, muzica, ne plac experientele noi, ne plac calatoriile si nu in ultimul rand suntem pasionati de munca noastra. Suntem o echipa creativa, dinamica, pozitiva, in continua dezvoltare si dorim sa cladim relatii deschise si oneste cu clientii nostri. Munca noastra consta in gasirea solutiilor optime de transport rutier de marfa pentru toti clientii nostri. Oferim servicii specializate de transport rutier intern si international de: Marfa generala Marfa congelata/refrigerata - care necesita in timpul transportului temperatura controlata. Marfa agabaritica Oferim solutii atat pentru camioane complete, cat si pentru partiale/grupaje. Realizam transporturi in toate tarile Europei dinspre Romania si catre Romania, de asemenea si transporturi intracomunitare. Pentru mai multe informatii, va rugam frumos sa ne contactati telefonic sau via mail.

 • Firma noastra incearca sa ofere fiecarui client in parte servicii personalizate de colectare a deseurilor nepericuloase, scopul fiind atingerea tintelor de reciclare impuse de ANM, reducerea costurilor cu serviciul de salubrizare si o atitudine responsabila fata de mediul inconjurator.

 • Firma se ocupa cu demolari controlate, transport marfuri, comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice, ecologizari industriale. Suntem societate cu capital integral privat, cu sediul in Bucuresti si punct de lucru la Valea Calugareasca, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu fiind specializata in lucrari de demolare si excavatii. Suntem o echipa dinamica care, prin calitate, doreste sa impuna un standard in domeniu. Am reusit oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive.

 • Firma de transport containere abroll si inchiriere containere abroll cu capacitatea intre 15-40 mc, in functie de categoria deseurilor transportate. Detinem avize eliberate de Agentia de mediu pentru desfasurarea acestui tip de activitate.

 • Cu peste 23 de ani de experienta, Onci Eurotrans 96 Srl are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de transport intern, intracomunitar si international de marfa, in regim de exclusivitate si grupaj. Organizam pentru dumneavoastra, transporturi de marfuri cu regim periculos (ADR) si marfuri generale. Flota noastra este compusa din 17 camioane marca Man, Volvo si Mercedes Benz (Euro 5 si 6; L:13,6m; l:2,48m; H:2,72m; 22 tone; 92 mc capacitate de incarcare) cu semiremorci marca Schmitz, prelate pe role, decopertabile sau cu obloane, dotate cu tot echipamentul necesar pe toata durata transportului, pentru a asigura securitatea si protectia marfurilor, oamenilor si mediului inconjurator. Efectuam curse de transport marfa intern si international catre orice locatie din Europa, cu precadere Europa de Vest (Germania, Olanda, Franta, Polonia, Austria, Danemarca, Belgia, Spaina, Italia) dar si in regiunea tarilor Balcanice (Bulgaria, Grecia), cu autocamioane proprii, moderne, soferi experimentati si costuri optime.