Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Siguranta Rutiera - Transport: 212 companii
 • Serviciu profesionist, puctual si prompt!

Codlea Transportator
 • Firma specializata oferim urmatoarele servicii: Executam demolari civile si industriale Excavatii, drumuri, canalizari, gaze, santuri Transport piatra, pamant, etc. Transport de la autoturisme pana la utilaje grele Executam concasare betoane si piatra INCHIRIEM urmatoarele utilaje si utilitare cu operator: Excavatoare pe senile de la 20 Tone -la 40 tone echipate cu picoane, cupe, foarfeci demolari, pulverizatoare. Concasor cu falci, 35 tone cu banda magnetica si de steril Excavatoare pe pneuri Buldoexcavatoare cu picon si cupe toate dimensiunile Bobcat Macara 18 tone Basculante 8x4 de 40 tone 18-20 m3 Basculante 3,5 tone de 3 m Buldozere Compactoare de la 800 kg la 20 tone Greder Incarcatoare frontale (vola) Transport pe platforma 1,2,3 sau 4 autoturisme simultan Platformele sunt in Giurgiu (punct de plecare) Transport utilaje cu trailer pana la 50 tone (avem trailere in Bucuresti si Giurgiu) MARE ATENTIE, PENTRU DISPONIBILITATE UTILAJE SI PRETURI DOAR LA TELEFON 0769333150 Www.inchirieriutilajeconstructii.ro Pe langa TRACTARI AUTO mai putem asigura consultanta pentru INMATRICULARI MASINI IN BULGARIA WWW.TRACTARI-INMATRICULARI.RO

Giurgiu Servicii
 • Leal A.E.G. Srl a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Suceava, judetul Suceava. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: usi de garaj, automatizari usi si porti, tahografe, sisteme de securitate si supraveghre video. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. LEAL A.E.G. S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Suceava Distribuitor
 • C&I Service Auto a fost infiintata in anuul 1998, avand ca obiect de activitate intretunerea si reparatia autovehiculelor. C&I Service Auto va ofera: diagnostica auto, mecanica auto, tinichigerie, vopsitorie, electica auto, geometrie computerizata,carosari auto, echilibrari roti, in cadrul unui performant service auto Autorizat RAR, deschis in Str. Dudesti-Pantelimon, Nr. 101-107, sector 2, Bucuresti, dotat cu cea mai moderna aparatura, Inspectie Tehnica Periodica, Verificari Tahografice pentru toate clasele in cadrul statiei ITP autorizata RAR, Spalatorie auto, tractari auto, recuperare remorcare, transport persoane. Toate aceste serviici oferite de firma noastra se ridica la cele mai inalte standarde europene.

Bucuresti Servicii
 • Parking Experts Srl este o companie specializata in servicii si produse pentru administrarea profesionista a parcarilor auto si incarcarea vehiculelor electrice. Compania noastra ofera solutii complete pentru administrarea parcarilor si inarcarea masinilor electrice incepand de la proiectare, implementare, echipare pana la administrare.

Bucuresti Servicii
 • Automili are ca domeniul de activitate: tractari auto, inchirieri autoturisme, utilitare cu sau fara sofer, asistenta non stop, transport utilaje si autovehicule de mare valoare acoperite cu asigurari. Autotractari functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor.

Bucuresti Transportator
 • Compania noastra ofera tractari auto Bucuresti ieftin pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie. Un singur telefon este suficient si vom ajunge la locatia mentionata de tine in cel mai scurt timp. Tarife minime pentru tractari auto Bucuresti si Ilfov. Tractari auto Sector 1,2,3,4,5,6 , Ilfov, Autostrada A1 (Pitesti), A2 (Soarelui - Constanta), A3 (Ploiesti) si in tara. Program NON STOP si Interventie rapida indiferent de locatie. Incercam sa reducem cat mai mult timpul necesar sa ajungem la dumneavoastra, pentru a diminua disconfortul provocat de problema cu masina. Apeleaza numarul de telefon afisat in site pentru Bucuresti si Ilfov .

Sat V Rteju, Ors. Magurele Producator
 • Societatea Estera Panserv Srl comercializeaza din stoc sau la comanda o gama larga de produse pentru marcaje rutiere, semnalizare, management trafic, etc. Avem o gama larga de produse - de la vopsele rutiere pana la indicatoare rutiere, dispozitive de siguranta in trafic, blocaje de parcare, oglinzi, lampi, conuri de circulatie, balize, baze pentru balize si limitatoare de viteza.

Foieni Producator
 • Oferim servicii profesionale de tractari auto si transport utilaje de maxim 4 tone. Comercializam si transportam agregate de balastiera(nisip, pietris, margaritar, refuz de ciur, etc.) la cele mai bune preturi. Transport moloz in Bucuresti si Ilfov la cele mai bune preturi.

Bucuresti Transportator
 • Firma Sc Tehno Trafic Srl va pune la dispozite toata gama de indicatoare rutiere si o gama diverisficata de produse pentru siguranta circulatiei. Pentru detalii vizitati www.tehnotrafic.ro Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Tarian Importator
 • Daca ai probleme in mers, Valcu te scapa de stres! Cauti tractare ieftina?... Ai gasit Tractare auto ieftina oriunde in Romania. Avem cele mai mici preturi de pe piata, in conditii de siguranta maxima. Pentru siguranta dumneavoastra evitati folosirea de servicii furnizate de catre amatori cu ajutorul unor remorci neomologate. Chiar daca pare mai ieftin la inceput, serviciul poate fi extrem de costisitor pentru dumneavoastra prin deteriorarea suplimentara sau avarierea masinii la incarcare sau transport. Telefon 0722.504.385.

Lehliu - Gara Servicii
 • Compania Aetrcontrol Romania este partener oficial al companiei Aetrcontrol are ca principal obiect de activitate comercializarea de program de evaluare activitate sofer descarcare carduri tahograf digital si citirea de diagrame tahograf avand spre comercializare sicititor de card cu cip pentru cardul de sofer.

Oradea Servicii
 • Infiitat in anul 1996 profilul nostru de activitate        a fost in principal dezmembrarile auto. Din 2004 am deschis un atelier pentru montaj-reparatii tahografe, sirocoale si statii CB astfel asigurind un segment de servicii destul de important pentru transportatorii rutieri. Colaboram cu succes cu firme importante ca si Stoneridge Electronics, Webasto, Eberspacher, President, Albrecht, TTI, Midland, Sturdy, Romatic. Pe segmentul de dezmembrari am participat si participam in continuare la Programul Rabla.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Andre-Dan Trans specializata in asistenta rutiera - tractari auto formata din 7 platforme tip Mercedes-Benz efectueaza servicii de tractari auto non stop, transport intern si extern, transport utilaje, remorcare-recuperare auto avariate, inchirieri rent-a-car.

Bucuresti Transportator
 • Executam reparatii de mecanica, electricitate, tinichigerie si vopsitorie, SUDURA IN PLASTIC, colantare la auto-moto. Preluam gratuit auto sau moto de la locul accidentului sau de la domiciliul clientului pentru reparatii. Acordam reduceri de 10% pentru lucrarile solicitate in plus fata de accident. Decontare directa cu societatile de asigurari pentru CASCO sau RCA. Service AUTO-MOTO Tel.& Fax : 021.350.32.25;    0721.907.110; 0763.799.849 SC Sandu Servcom SRL executa, ITP la autovehicule cu masa proprie de pana la 3,5 t. Program - luni-vineri 11.00 - 19.00 - sambata         09.00 - 14.00 Tarife pentru ITP: Autoturisme MAS (benzina) - 80 lei Autoturisme MAC (motorina) sau cu GPL - 100 lei Autoutilitare - 115 lei Autoturisme si autoutilitare cu tractiune 4X4 - 165 lei Tarife pentru revenire : Defecte privind siguranta circulatiei (frane, directie, semnalizare) - 25 lei Defecte privind emisiile poluante - 25 lei Alte defecte - 5 lei Obs. Toate tarifele includ TVA Acte necesare: 1. Carte de identitate (in original) 2. Certificate de inmatriculare (talon) 3. RCA valabil 4. CI (buletinul) persoanei care prezinta auto la ITP Auto sa fie dotat cu stingator, trusa medicala si triunghiuri reflectorizante. Apeland la serviciile noastre aveti avantajul ca veti beneficia de o REDUCERE de 10% la lucrarile necesare indeplinirii conditiilor pentru acordarea ITP (daca este nevoie de reglaje sau reparatii)         Telefonati pentru programare si veti beneficia de acest avantaj. Ing.  Sandu  Petre

Moara Domneasca Servicii
 • Societate tanara infiintata in anul 2007 ce se ocupa cu importul si distributia produselor de siguranta rutiera si interventii lucrari in carosabil, avand o gama larga de produse precum: indicatoare rutiere, limitatoare de viteza, conuri de trafic, lampi de presemnalizare, treceri de pietoni din cauciuc, bariere de plastic, separatori de trafic, etc., punand mare accent pe raportul calitate/ pret. Incepand cu anul 2011 societatea noastra este certificata ISO:9001 si beneficiaza de certificarea URS ISO:14001.

Bucuresti Producator
 • Firma specializata de tractari auto, va stam la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte, cu servicii complete de tractari automobile, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Uniunii Europene. Va oferim servicii de tractari pentru autoturisme, tractari autoutilitare, tractari autovehicule de marfa, transport autoturisme pe platforma, remorcare autovehicule.

Voluntari Transportator
 • O firma serioasa cu un caracter puternic. Este bazata numai pe transport rutier, asigura marfa conform normelor si deplasarea pana la destinatie cu simt de raspundere pana la predarea marfii catre client. Va multumesc.

Bucuresti Transportator
 • Firma noastra presteaza servicii de verificare si calibrare tahografe, limitatoare de viteza. Distribuim, montam si acordam service pentru incalzitoare auto, statii radio CB, antene si accesorii, sisteme urmarire GPS, diagrame, placi reflectorizante, frigidere auto, sistem masurare combustibil, cititoare cartele tahograf, sisteme de aer conditionat stationar. Prezentele conditii de vanzare se refera pe de o parte la S.C. Speed Sign S.R.L., cu sediul în Piatra Neamt, str. Costache Negri nr. 5, Bl. D2, Sc. A Et. 1, Ap. 3, identificata prin CUI RO 17860000 si inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J 27/1194/2008 denumita vanzator si orice persoana fizica sau juridica care doreste sa faca cumparaturi online prin site-ul www.speedsign.bizoo.ro sau www.speedsign.ro, denumita cumparator. Comanda trebuie sa contina in mod explicit adresa si modalitatea de plata si livrare, persoana de contact si numar telefon. Pretul produselor este cel afisat pe site-ul www.speedsign.ro sau www.speedsign.bizoo.ro in momentul lansarii comenzii, este exprimat in euro si contine TVA-ul de 24%. Pentru orice comanda emisa de catre client si acceptata de vanzator, pretul va fi exprimat in EURO si platit in RON. Cursul de schimb este cursul BNR din ziua facturarii. Cheltuielile de livrare sunt in sarcina cumparatorului, inclusiv a rambursursului, daca nu se specifica altfel pe site in cadrul vreunei oferte. Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: 1. Plata la livrarea coletului daca s-a ales ca livrarea sa se faca prin intermediul unei firme de curierat rapid 2. Numerar, daca s-a ales sa ridice marfa comandata de la magazinul situat la adresa str. Fermelor Bl. F5 parter 3. Prin OP in contul RO28BTRL02801202359368XX deschis la Banca Transilvania Piatra Neamt, in baza facturii proforme emise.

Piatra Neamt Servicii
 • Total Race comercializeaza chingi textile de ridicare cu urechi, sufe textile circulare, chingi ancorare marfa, chingi ancorare utilaje transport agabaritic, banda transport maritim, banda ambalare / legare marfa, bene beton, furci macara, inele ridicare flexibile, inele sudabile, dispozitive lanturi de ancorare complete, intinzatoare de lant cu carlige la capete, dispozitive lant ridicare 1-4 brate, lant ridicare grad 80, lanturi ridicare grad 100, dispozitive manevrare clesti tuburi beton, clesti tabla, inele ancorare, puncte ancorare, carlige macarale, palane industriale, palan manual cu lant, palane cu levier si lant, hamuri pentru lucrul la inaltime, chei de tachelaj / gambeti / shackles Crosby, intinzatoare cablu, bride cablu, papuci cablu. Va rugam sa accesati pentru preturi, date tehnice si disponibilitate stoc www.echingi.ro si www.echingi.com

Bucuresti Distribuitor