Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Transport: 5071 companii
 • Infiintata in anul 2019, firma Yellow Forest cu o bogata experienta in servicii de transport si constructii, va asteapta sa o contactati pentru a va oferi servicii de calitate. Pentru detalii sunati la nr. de contact.

 • Depozitam.ro ofera spatii de depozitare moderne, de tip self storage, Bucuresti, zona de nord (foarte aproape de Pipera, Baneasa, 1Mai sau Greenfield). Numar de tel sau Rezerva o boxa direct pe www.depozitam.ro

 • Compania Spedesa International capitalizeaza 15 ani de experienta in organizarea transporturilor internationale de marfa in sistem grupaj si va propune urmatoarele servicii: GRUPAJE PE ROTI - Organizam grupajele direct pe camioane sau camionete pentru eficienta si rapiditate, operatiuni ce ne permit sa: - Livram in 24 h de la incarcare cu camionete de 3 tone; - Livram in 48 h de la incarcare cu camioanele de 20 tone; - Eliminam costurile de consolidare din terminale; - Asiguram integritatea marfurilor prin eliminarea manipularilor succesive; - Practicam tarife flexibile. GRUPAJE CLASICE: Consolidam zilnic grupaje in centrele logistice din reteaua noastra ce acopera intreaga Europa. COTATII: Folosim un sistem de optimizare a tuturor costurilor pentru a va oferi tarife flexibile, personalizate si avantajoase. SIGURANTA: Asiguram orice valoare prin incheierea de polite de asigurare suplimentare ALL RISK. ZILNIC: Preluam si livram zilnic marfuri din/catre urmatoarele tari: ITALIA, SPANIA, FRANTA, GERMANIA, Portugalia, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Irlanda, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Slovenia, Croatia.

 • Firma noastra efectueaza transport marfuri generala, frigorifice si vrac si agabaritice si specializat in transporturi utilaje agricole si marfuri periculoase ADR 2-9 Oferim la preturi competitive servicii complete de logistica pentru transportul utilajelor agricole si cu gabarit depasit. Asiguram servicii de cel mai inalt nivel in domeniul transportului rutier intern si extern, atat in regim de grupaj, cat si in exclusivitate. Mijloacele de transport oferite de firma noastra: camioane cu greutate utila de la 1,5t la 24t destinate transportului de marfa cu volum de la 10 la 120 cm3, cu prelate, duba, platforma sau cu temperatura controlata. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati sau sa ne solicitati cererea de oferta la datele de contact mentionate mai jos. Viziunea Siclog este de a dezvolta parteneriate bazate pe respect reciproc - piatra de temelie a unei relatii de afaceri lux. www.siclog.com www.transportadr.info

 • Firma noastra ofera o gama larga de transport paletizat cu dube 3,5 t. Marfurile dumneavoastra sunt asigurate cu asigurare CMR pe toata durata transportului atat in tara cat si international (import/export).

 • DFC Romania a inceput! Implementarea Serviciului Clienti vizeaza atat departamentul de vanzare, cat si pe cel de service. Customer Satisfaction identifica clientii multumiti/nemultumiti cu referire la serviciul de vanzare sau de la ultima interventie din service, semnaland si solutionand problemele existente. Fie ca esti deja client, fie ca iti doresti sa devii client DFC Romania, intra in legatura directa cu noi. Suntem deschisi spre comunicare asteptand sa-ti cunoastem parerea despre produsele si servicile oferite de noi. Ne poti contacta prin e-mail sales@dfc.ro.

 • Suntem o companie de incredere care te scoatem cu succes din situația delicată a problemelor cu automobilul, Oferim servicii complete și sigure, astfel incat nu mai este nevoie să apelezi la alta companie pentru reparații și depozitare. Suntem disponibili non-stop, la orice ora, in orice condiții meteorologice. Deținem o platformă MAN cu o capacitate de transport de pana la 5000 kg. Colaboram cu toate service-urile auto autorizate și te ducem pana la cel mai apropiat, in cel mai scurt timp. La cerere asigurăm și depozitarea automobilului tau, intr-un spațiu amenajat. Oferim servicii de transport pe tot teritoriul țării dar și la nivel internațional.

 • Lancetti Transport este o companie romaneasca, infiintata in Oradea, in anul 2005. De la debut, ideea fondatorilor a fost de a miza pe profesionalism si eficienta, in beneficiul clientilor. Conceptul s-a pastrat pana astazi, motiv pentru care, de la an la an, Lancetti Transport s-a dezvoltat in ritmul cerintelor pietei si ale partenerilor sai. Operatiunile companiei se concetreaza pe furnizarea de servicii inalt specializate pe rute spre tari precum Ungaria, Belgia, Olanda Luxembourg, Germania, Danemarca, Grecia, Bulgaria si nordul Frantei. De asemenea, Lancetti Transport va ofera servicii complete de logistica: de la ambalare la transport, la expeditie prin elaborarea de documente, precum si depozitare. Gama de servicii oferite de companie vine in sprijinul partenerilor nostri din diferite domenii de activitate, astfel putem transporta de la alimente si bunuri de larg consum, la echipamente si elemente industriale.

 • Firma infiintata in anul 2007, cu experienta de 10 ani, efectuam tractari auto pe platforma si inchiriere utilaje macara 35 t si 12 t, camion cu macara de 6 t. Avem licente si acte la zi. Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati.

 • Clara Intercontinental va ofera o gama completa de solutii personalizate, de la expedieri express de colete, pachete sau containere pana la transport de masini si repatrieri. Cu o echipa specializata de peste 25 de ani in transportul aerian, maritim si rutier, cunostinte acumulate in ani de munca dedicati satisfacerii clientilor, va putem furniza servicii sigure si inteligente de transport, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

 • Transport Marfa Kolega Orizont Srl ofera servicii complete pentru organizarea de transport rutier de marfa atat intern cat si international. Pachetul nostru de servicii include: TRANSPORT COMPLET SAU GUPAJ TRANSPORT EXCLUSIV SAU PARTIAL TRANSPORT CU TEMPERATURA CONTROLATA Flota disponibila pentru organizarea acestor transporturi este: sprintere de 1.5 tone util camionete de 3.5 tone util si cu un volum de 35- 40 m3 camioane prelata 13.6 m, 22 tone, volum 90 m3 camioane prelata mega 13.6 m, inaltime 3 m, volum 100 m3 camioane carosate 22 tone cu temperatura controlata Mijloacele de transport puse la dispozitie de catre noi sunt asigurate iar transporturile sunt efectuate in baza conventiei CMR. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru eventualele intrebari si cereri. Nu ezitati sa ne contactati

 • Containere birou productie proprie, cabine paza si vanzari containere maritime second hand direct din uz naval sunt serviciile pe care le oferim pentru piata din Romania. Dispunem de parc auto propriu pentru transport si manipulare containere sau cabine paza oriunde in tara, asiguram suport logistic si informatii necesare proiectului dumneavoastra. Estpoint vinde gama completa de cabine paza din fibra de sticla cu pereti dubli si cabine de paza pe structura metalica tip container. Oferim clientilor nostri containere depozitare second hand sau noi, containere maritime care pot suporta greutati foarte mari si care pot fi manipulate chiar si incarcate la capacitatea maxima.

 • Firma specializata oferim urmatoarele servicii: Executam demolari civile si industriale Excavatii, drumuri, canalizari, gaze, santuri Transport piatra, pamant, etc. Transport de la autoturisme pana la utilaje grele Executam concasare betoane si piatra INCHIRIEM urmatoarele utilaje si utilitare cu operator: Excavatoare pe senile de la 20 Tone -la 40 tone echipate cu picoane, cupe, foarfeci demolari, pulverizatoare. Concasor cu falci, 35 tone cu banda magnetica si de steril Excavatoare pe pneuri Buldoexcavatoare cu picon si cupe toate dimensiunile Bobcat Macara 18 tone Basculante 8x4 de 40 tone 18-20 m3 Basculante 3,5 tone de 3 m Buldozere Compactoare de la 800 kg la 20 tone Greder Incarcatoare frontale (vola) Transport pe platforma 1,2,3 sau 4 autoturisme simultan Platformele sunt in Giurgiu (punct de plecare) Transport utilaje cu trailer pana la 50 tone (avem trailere in Bucuresti si Giurgiu) MARE ATENTIE, PENTRU DISPONIBILITATE UTILAJE SI PRETURI DOAR LA TELEFON 0769333150 Www.inchirieriutilajeconstructii.ro Pe langa TRACTARI AUTO mai putem asigura consultanta pentru INMATRICULARI MASINI IN BULGARIA WWW.TRACTARI-INMATRICULARI.RO

 • Ana-Maria Expedition este o companie tanara, axata pe organizarea de transporturi de marfa pe rute internationale, europene. Obiectivul nostru principal este contribuirea la succesul partenerilor prin oferirea celor mai bune solutii axate pe nevoile acestora. Suntem o echipa tanara, dinamica, responsabila si eficienta, cu adaptabilitate la nevoile clientilor si a pietei de transport marfuri, intern si international. www.transport-marfa-amexpedition.ro

 • Suntem o companie specializata in inchirierea de remorci auto de toate dimensiunile si am investit in aceasta idee pe care am avut-o punandu-va la dispozitie o gama completa de remorci/platforme auto pentru a va asigura un partener de sprijin pe care sa va puteti baza ori de cate ori aveti nevoie. Dispunem de un parc auto format din remorci/platforme noi marca Pongratz Austria de la 750kg pana la 3500 kg putand astfel satisface cerintele clientilor nostri, oferind astfel calitate si profesionalism la cele mai inalte standarde. Pretul variaza in functie de modelul de remorca aleasa si perioada de inchiriere. La noi gasiti intotdeauna ce aveti nevoie si ne place sa credem ca in inchirieri platforme auto suntem cei mai mari din Bucuresti si oferim spre inchiriere platforme de calitate Premium doar ptr cunoscatori! P.S: Va asteptam cu drag la sediul nostru din Sos. Berceni, Nr. 8 ptr a alege platforma sau remorca potrivita nevoilor Dvs! Ptr oferta completa va rugam vizitati https://www.platforme-de-inchiriat.ro sau https://www.remorci-de-inchiriat.ro

 • Societatea Desman Infomed specializata in colectarea deseurilor periculoase/nepericuloase, asigura si ofera intreaga logistica privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pentru clienti. Putem prelua deseuri printr-un serviciu rapid de colectare asigurat de autoutilitare cu capacitate de maxim 3.5 tone si intocmirea/completarea documentelor aferente astfel incat acesta sa se poata derula in cele mai bune conditii. Transportul deseurilor periculoase este autorizat de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului prin documentul numarul 229/2013. Intreg personalul ce deserveste unitatea de transport este instruit si atestat cu Certificate ADR, care reglementeaza transportul de deseuri periculoase. In cadrul departamentului logistic al societatii puteti contacta specialisti instruiti ca si Consilier de Siguranta in transportul deseurilor periculoase, care va pot indruma in privinta ambalajelor ce pot fi folosite si etichetarea acestora sau documentele de transport in conformitate cu cerintele legale.

 • Sorelo efectueaza transport animale vii atat intern cat si international cu semiremorca PEZZAIOLI dotata cu 4 compartimente si 4 etaje, ventilatoare, adapatoare, senzori temperatura pe fiecare etaj si sistem GPS.

 • Sc. Visa Inc Srl. este o societate ce are ca obiect de activitate transport persoane si colete. Societatea efectueaza transport persoane, intern / international cu microbuze 19+1 locuri, 12+1 locuri si 8+1 locuri.

 • Sc Valvio Prod Srl din localitate Matca judetul Galati are ca domeniu de activitate comertul en detaille si en gross cu materiale de constructii (ciment BICAZ, bca otel beton, adezivi gleturi, malta fina Italia, quart Italia distantiatori Italia, panouri Italia cosuri de fum Kebe), instalatie picurare si irigatii, folie solar, turba semanat. Asiguram transport in Romania si in statele membre ale Europei.