Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Transport: 5075 companii
 • Firma ofera servicii de transport colete Londra-Romania Londra Nou! Cumparaturi din Anglia Tu cumperi noi livram Vizitati site-ul sa vedeti ce simplu e! Acoperire in Romania de 100% Combinand energia si entuziasmul cu experienta profesionala, suntem hotarati sa oferim servicii de cea mai inalta calitate deoarece cea mai mare satisfactie a noastra vine atunci cand rezultatul munci noastre este un mare numar de clienti multumiti, care devin astfel cea mai importanta carte de vizita pentru ceilalti! Cumparaturi din Anglia - tu cumperi, noi livram Relatii la tel. 07809667334 uk 0732816255 ro Site: www.trufintrans.com

 • Degami efectueaza transport international si intern de marfa generala si ADR pe intreg teritoriul Europei atat in spatial intracomunitar cat si in spatial extracomunitar. Organizam transport de marfa in regim grupaj sau la camion complet din Romania catre orice destinatie din Europa cum ar fii Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia.si retur. Atat pentru transportul de marfa intern si international tarifarea se face pe un singur sens Optimizam costurile prin efectuarea de grupaje pentru marfa dumneavoastra. Colaboram si cu alte societati de transport si gasim Solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra Oferim servicii de expeditii si transport marfa,manipulare si depozitare. Ne aflam in permanent la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune solutii de transport atat pentru incarcari complete cat si pentru cele ocazionale, partiale sau grupaje.

 • Oferim transport animale vii pe totul teritoriul tarii, cat si International. Pe langa transport, firma noastra se ocupa cu achizitionarea animalelor vii, in special ovine. Chiar daca suntem la inceput, ne bucuram de un succes extraordinar!

 • Ma.Ra Logistics Quality - Mai mult decat transport Pentru ca ne pricepem la ceea ce facem, incepand cu anul 2000 suntem corespondentii Grupului Albini&Pitigliani in Romania. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei retele cu acoperire globala, cu know-how si experienta in expeditii de peste 75 de ani! Ma.Ra Logistics Quality ofera servicii de transport terestru, maritim si aerian, atat la import, cat si la export. Obiectivul nostru este acela de a obtine increderea clientilor nostri, datorita calitatii si punctualitatii serviciilor, care sunt punctul nostru forte si care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clientii nostri pe termen lung. 5 FACTORI PENTRU SUCCES Acoperire Globala Prin partenerii nostri beneficiem de suportul a peste 200 de corespondenti din intreaga lume, transportand marfuri generale spre si dinspre aproape orice colt al lumii. Avem conexiuni zilnice pentru transport intracomunitar si transport extracomunitare in regim LTL si FTL spre si dinspre: Italia, Franta, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc. Flexibilitate Ne putem adapta cu usurinta la cerintele de transport de marfa ale clientilor nostri. Prin flexibilitate in relatiile comerciale, organizam transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile si confectii pe umerase, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de ingrijire personala, uz casnic, mobila, mecanice si piese de schimb). Experienta Relevanta Cu o experienta de peste 20 de ani, echipa MaRa Logistics isi dezvolta permanent resursele, cunostintele si competentele in domeniul transporturilor si expedierii internationale. Intreaga echipa este instruita permanent in vederea perfectionarii calitatii serviciilor oferite si a dezvoltarii profesionale. Servicii Specializate Suntem recunoscuti astazi de multi producatori de articole de imbracaminte din Romania, ca parteneri de incredere in acest transport specializat de materiale textile si GOH. Incercam intotdeauna sa dezvoltam servicii de transport specializate pentru alte industrii. In afara de transportul marfurilor generale si nu numai, venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de asistenta vamala si export control necesare pentru transportul international (extracomunitar) de marfuri. Avantajul Costului Avand parteneriate solide cu furnizorii, transportatorii si alti furnizori de servicii, putem ajuta si oferi preturi competitive clientilor nostri. Costurile noastre sunt optimizate permanent in functie de cerintele actuale ale pietei.

 • C&I Service Auto a fost infiintata in anuul 1998, avand ca obiect de activitate intretunerea si reparatia autovehiculelor. C&I Service Auto va ofera: diagnostica auto, mecanica auto, tinichigerie, vopsitorie, electica auto, geometrie computerizata,carosari auto, echilibrari roti, in cadrul unui performant service auto Autorizat RAR, deschis in Str. Dudesti-Pantelimon, Nr. 101-107, sector 2, Bucuresti, dotat cu cea mai moderna aparatura, Inspectie Tehnica Periodica, Verificari Tahografice pentru toate clasele in cadrul statiei ITP autorizata RAR, Spalatorie auto, tractari auto, recuperare remorcare, transport persoane. Toate aceste serviici oferite de firma noastra se ridica la cele mai inalte standarde europene.

 • Parking Experts Srl este o companie specializata in servicii si produse pentru administrarea profesionista a parcarilor auto si incarcarea vehiculelor electrice. Compania noastra ofera solutii complete pentru administrarea parcarilor si inarcarea masinilor electrice incepand de la proiectare, implementare, echipare pana la administrare.

 • Automili are ca domeniul de activitate: tractari auto, inchirieri autoturisme, utilitare cu sau fara sofer, asistenta non stop, transport utilaje si autovehicule de mare valoare acoperite cu asigurari. Autotractari functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor.

 • Suntem o companie specializata in transport rutier. Prestari servicii in constructii Bucuresti si ilfov. Inchiriem autobasculante 40t, utilitare basculante de 3,5t - 7,5t, inchiriem container gunoi 3mc, 4mc, 5mc, 6mc, 7mc, inchiriere utilaje constructii, excavator pe pneuri 18t, excavator pe roti 18t, buldoexcavator JCB 3CX, buldoexcavator cu picon si cupe de 300mm, 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1200mm buldoexcavatoare, inchiriere buldo excavator JCB 3CX dotat cu brat extensibil, lame paleti, furci paleti, incarcator frontal cu cupa multifunctionala, buldoexcavator 1CX cu picon si cupa pentru excavat, miniincarcator, mini incarcator, miniexcavator cu picon, inchiriere Bobcat, inchirieri Bobcat, inchiriez bobcat cu picon, bobcat cu brat de sapat si cupa de sapat si excavat. Transportam materiale constructii, transport gunoi, transport moloz, transport agregate balastiera, transport nisip, transport piatra, transport margaritar, transport balast de rau, transport refuz ciur, agregate minerale de balastiera spalate, amestec pentru beton, piatra sort, piatra de rau, nisip cernut, nisip fin, nisip pentru sapa, nisip pentru tencueala, margaritar, refuz ciur, balast de rau, piatra concasata si piatra sparta de rau, roca concasata, calcar concasat, beton concasat, piatra gard, piatra gabioane, balast de prahova, balast compactabil. Transportam si comercializam pamant vegetal de padure negru, pamant flori, pamant negru pentru gradina sau de umplutura pentru amenajarea exterioara a gradinilor si a spatiilor verzi. Container gunoi, inchiriem container gunoi 3mc, 4mc, 5mc, 6mc, 7mc, transport gunoi la saci, gunoi din demolari, evacuare moloz din demolari, deseuri, mobila veche sau pamant din santier. Utilaje deszapezire strazi, deszapeziri drumuri, deszapezire cai de acces, deszapezire parcari, dezapezire, dezapeziri, transport zapada cu Autobasculante, Bascule 7,5t, Basculante 40t, Utilitara 3,5t, Bascule 3,5t. Compania colaboreza cu firme de constructii inchiriaza utilaje sapat, excavari fundatii, excavatii generale, blocuri, fundatii case, fundatii pentru constructii civile si industriale, sapaturi mecanizate, sapaturi generale, sapaturi cabluri electrice, sapaturi sant gaze, sant apa si canal, sapaturi fundatii case, fose septice, drene, piscine, excavari piscine, subsoluri, beciuri, bazine piscicole, taluzari, decopertari, defrisari, nivelari si eliberarea terenurilor de vegetatie. Demolari constructii vechi, demolari cladiri, demolari case, hale, depozite, piconat fundatii case, fundatii gard, piconat grinzi, placi din beton, demolari mecanizate cu utilaje performante. Ne caracterizeaza seriozitatea si promptitudinea.

 • Firma Madcom DLS Impex din Bucuresti a luat fiinta in anul 1997 si este o firma de transport ce ofera servicii de inchirieri autocare, inchirieri autocare si servicii de transport de persoane, obiectele noastre principale de activitate fiind: inchirieri microbuze, inchirieri autocare si transport de persoane intern si international. Societatea noastra ofera transport de persoane prin curse regulate pe trasee locale si interjudetene (Bucuresti, Tecuci, Bacau, Roman, Pascani, Rosiorii De Vede, Caracal, Corabia, Calafat, Slatina, Izbiceni), transport de persoane in sistem turistic intern si international, cat si transport de persoane pentru angajati de la domiciliu la sediu firmei, locul de munca si punctele de lucru conform celor convenite prin contract. De asemenea, asiguram transporturi ocazionale de persoane pentru diferite evenimente speciale, curse speciale, calatorii de afaceri si de agrement, servicii de protocol, transport pentru delegatii, transportul persoanelor catre un punct stabilit, transportul catre si de la intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, diverse ceremonii, excursii si va consiliem in organizarea calatoriilor, vacantelor si evenimentelor. Ne straduim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu toti clientii, persoane fizice si firme, prin asigurarea de servicii de transport la standarde ridicate si la cel mai bun raport calitate si pret. Astfel, zecile de mii de turisti care au circulat cu MADCOM DLS Touring in Romania si in strainatate au fost multumite si au devenit clientii nostri permanenti. Putem spune ca activitatea desfasurata pana acum a demonstrat ca relatia cu clientii nostri o tratam ca pe un parteneriat benefic pentru ambele parti.

 • Firma efectueaza transporturi cu autobasculante (toate tipurile), transporturi cu autotir prelata, transport persoane cu microbuze. Prestam servicii cu utilaje de constructii [VOLA, VIBROCILINDRU DE 14 TO, EXCAVATOR PE SENILE 18 TO], transport cu trailer de 22 tone. Comercializam agregate de cariera, balastiera cat si toate tipurile de materiale ce constructii.

 • Sc Oner Trans Srl CUI 22702375, NR. imn. J52/797/06 este o firma tanara cu angajati tineri si cu experienta ce pot presta servicii complete de mutari mobila si bagaje. In acest timp am prestat asfel de servicii de mare si mica anvergura pentru numeroase firme cu nume mari si foarte cunoscute precum si pentru persoane fizice.

 • Societatea comerciala Coly Trans a fost infiintata in anul 2005, iar printre domeniile principale de activitate pe care firma le desfasoara se numara lucrari de demolari si excavatii, executari de sapaturi santuri pentru canalizare, apa, gaze, cabluri electrice, fibra optica, fose septice si fundatii case, amenajarea teritoriului executate cu utilaje specializate de tipul buldoescavatoarelor, excavatoare, buldozere, cat si autobasculante de transport. Alte tipuri de lucrari de amenajarea terenului in domeniul constructiilor, transport de pamant, moloz si reziduri provenite din demolari, nisip, pietris, agregate, inchirieri de utilaje pt constructii, etc.

 • Firma Tamtrans s-a infiintat in 1995 avand activitatea principala Transportul de marfuri generale, care de-a lungul anilor si-a dezvoltat afacere prin comercializarea sacilor din polipropilena tip Big Bag folosit o singura data de diferite dimensiuni, marimi si capacitate de umplere. Sacii Big Bag pe care le oferim spre vinzare sunt amanuntit selectati, verificati sortati si garantam pentru calitatea sacilor vanduti. Pentru comenzi ferme societatea se ocupa si de livrarea sacilor la destinatia ceruta de cumparator in tara si in strainatate. Societatea Tamtrans comercializeaza piese de schimb noi si din dezmembrari pentru o gama variata de utilaje agricole, camioane, remorci si asigura montarea acestor piese de schimb cumparate de la societatea noastra sau de la alte societati comerciale. Majoritatea pieselor sint aduse la comanda din Ungaria, colaboram cu firme care reconditioneaza piese de schimb ( pinioane, cilindrii hidraulice,pompe hidraulice,        discuri de ambreaj etc. ) Pentru informatii si comenzi va stam la dispozitie, va asteptam sa ne contactati si sa comandati din produsele oferite spre vanzare.

 • Firma specializata in import si vanzari de utilaje agricole si pentru constructii, piese auto, uleiuri si consumabile pentru o gama larga de autovehicule. Personal specializat in reparatia si intretinerea utilajelor agricole si pentru constructii. Transporturi agabaritice, transporturi grele si foarte grele, proiecte de transport. Transporturi navale si depozitari.

 • Compania Simdam International a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate productia de tubulatura rectangulara pentru sisteme de ventilatie. Functioneaza si ca subantreprenor in executia lucrarilor din domeniul instalatiilor de ventilatii(imobile de birouri si rezidentiale, hale industriale, spatii comerciale). Avand la baza experienta celor 20 de angajati, Simdam International s-a putut afirma rapid ca furnizor de inalta calitate, care cauta in continuare, imbunatatirea permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite partenerilor sai.

 • Obiectul principal de activitate este instruirea persoanelor care doresc sa obtina permisul international de conducere a ambarcatiunilor pana in 24 m clasele C si D. Windhunters organizeaza astfel cursuri de manevrare a ambarcatiunilor cu vele atat pentru agrement cat si pentru concurs. Deasemenea compania mai ofera servicii de consultanta privind achizitaia de ambarcatiuni mici sau yachturi cu vele si/ sau motor. Windhunters comercializeaza deasemenea si ambarcatiuni si subansamble pentru acestea.

 • Obiectul principal de activitate este instruirea persoanelor care doresc sa obtina permisul international de conducere a ambarcatiunilor pana in 24 m clasele C si D. Windhunters organizeaza astfel cursuri de manevrare a ambarcatiunilor cu vele atat pentru agrement cat si pentru concurs. Deasemenea compania mai ofera servicii de consultanta privind achizitia de ambarcatiuni mici sau yachturi cu vele si/ sau motor. Windhunters comercializeaza deasemenea si ambarcatiuni, subansamble pentru acestea și echipament de corp.

 • Compania noastra va ofera servicii de rent a car atat in Bucuresti, cat si in alte orase din Romania. Preturile noastre includ asigurarile full casco pentru rent a car, TVA, taxele preluare/predeare masina in limitele orasului Bucuresti, kilometraj nelimitat, (in interiorul Romaniei), transfer aeroport-hotel, hotel-aeroport gratis pentru inchirierea unei masini pe o perioada mai mare de 3 zile. Motivatia noastra de baza este sa ne impunem pe piata rent a car prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila. Facem tot posibilul ca sa fidelizam clientii care inchiriaza masini de la compania noastra de rent a car. In mod constant comapania noastra doreste sa vina cu oferte noi si inovatoare in segmenult pietei de rent a car. In cazul in care doriti sa inchiriati o masina pe o perioada mai lunga de timp va rugam sa contactati echipa firmei pentru a negocia preturile de inchiriere ale masinii. De asemenea, in cazul in care doriti sa inchiriati mai multe masini va putem oferi preturi speciale pentru inchirierea lor. Firma noastra de rent a car va ofera spre inchiriere atat masini ieftine cu preturi foarte mici, cat si masini scumpe, luxoase, pentru clientii pretentiosi. Preturi de inchiriat foarte atractive: Renault clio diesel incepand cu 19 Eur/ zi. Site: www.rentacarcompany.ro Tel.:

 • Infiintata in anul 2002, Sc Sisteme Hidraulice Srl distribuie sisteme hidraulice pentru diverse aplicatii, cilindri hidraulici silocompresoare, trolii electrice si hidraulice, astfel incat clientii care apeleaza la serviciile firmei beneficiaza de consiliere si de ultimele inovatii in domeniu. Avand de o echipa tanara, dinamica, coordonata de doi asociati cu o experienta vasta in domeniu, Sc Sisteme Hidraulice Srl are relatii comerciale cu majoritatea dealerilor de autocamioane si a constructorilor de suprastructuri din Romania si este intr-o continua expansiune. Aflata printre putinele societati comerciale din Romania care au ca domeniu principal de activitate sistemele hidraulice, Sc. Sisteme Hidraulice Srl. se remarca cu siguranta prin faptul ca ofera o garantie de 2 ani de zile la produsele pe care le distribuie! Sc. Sisteme Hidraulice Srl. este unic distribuitor in Romania pentru doi producatori italieni de nivel mondial in domeniu: OMFB Italia si Hydroservice Penta Italia, ale caror produse respecta cu strictete toate standardele de calitate. Sisteme Hidraulice SRL este service oficial Cergo Floor, executam reparatii, oferim piese si consumabile pentru semiremorcile cu podele miscatoare. Cargo Floor este principalul furnizor european de sisteme orizontale de incarcare si descarcare Sisteme Hidraulice SRL este unic reprezentant in Romania pentru troliile electrice si hidraulice marca Warrior Sisteme Hidraulice SRL vine in intampinarea clientilor cu o gama completa de servicii in care puteti gasi silo-compresoare. Asiguram montaj, garantie, priza de putere, ax cardan, consumabile pentru compresor si pentru semiremorca silo.

 • Transport international de marfa, servicii complexe de speditii si logistica. Organizare de marfuri in regim grupaj regulat. Pentru a satisface o gama larga de cerinte, organizam din orice locatie Europeana si din Romania, saptamanal, servicii de grupaj. In afara transporturilor Europene, organizam transporturi extra-continentale.