Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Transport Marfa - Transport: 723 companii
 • Compania Spedesa International capitalizeaza 15 ani de experienta in organizarea transporturilor internationale de marfa in sistem grupaj si va propune urmatoarele servicii: GRUPAJE PE ROTI - Organizam grupajele direct pe camioane sau camionete pentru eficienta si rapiditate, operatiuni ce ne permit sa: - Livram in 24 h de la incarcare cu camionete de 3 tone; - Livram in 48 h de la incarcare cu camioanele de 20 tone; - Eliminam costurile de consolidare din terminale; - Asiguram integritatea marfurilor prin eliminarea manipularilor succesive; - Practicam tarife flexibile. GRUPAJE CLASICE: Consolidam zilnic grupaje in centrele logistice din reteaua noastra ce acopera intreaga Europa. COTATII: Folosim un sistem de optimizare a tuturor costurilor pentru a va oferi tarife flexibile, personalizate si avantajoase. SIGURANTA: Asiguram orice valoare prin incheierea de polite de asigurare suplimentare ALL RISK. ZILNIC: Preluam si livram zilnic marfuri din/catre urmatoarele tari: ITALIA, SPANIA, FRANTA, GERMANIA, Portugalia, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Irlanda, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Slovenia, Croatia.

 • Firma noastra efectueaza transport marfuri generala, frigorifice si vrac si agabaritice si specializat in transporturi utilaje agricole si marfuri periculoase ADR 2-9 Oferim la preturi competitive servicii complete de logistica pentru transportul utilajelor agricole si cu gabarit depasit. Asiguram servicii de cel mai inalt nivel in domeniul transportului rutier intern si extern, atat in regim de grupaj, cat si in exclusivitate. Mijloacele de transport oferite de firma noastra: camioane cu greutate utila de la 1,5t la 24t destinate transportului de marfa cu volum de la 10 la 120 cm3, cu prelate, duba, platforma sau cu temperatura controlata. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati sau sa ne solicitati cererea de oferta la datele de contact mentionate mai jos. Viziunea Siclog este de a dezvolta parteneriate bazate pe respect reciproc - piatra de temelie a unei relatii de afaceri lux. www.siclog.com www.transportadr.info

 • Lancetti Transport este o companie romaneasca, infiintata in Oradea, in anul 2005. De la debut, ideea fondatorilor a fost de a miza pe profesionalism si eficienta, in beneficiul clientilor. Conceptul s-a pastrat pana astazi, motiv pentru care, de la an la an, Lancetti Transport s-a dezvoltat in ritmul cerintelor pietei si ale partenerilor sai. Operatiunile companiei se concetreaza pe furnizarea de servicii inalt specializate pe rute spre tari precum Ungaria, Belgia, Olanda Luxembourg, Germania, Danemarca, Grecia, Bulgaria si nordul Frantei. De asemenea, Lancetti Transport va ofera servicii complete de logistica: de la ambalare la transport, la expeditie prin elaborarea de documente, precum si depozitare. Gama de servicii oferite de companie vine in sprijinul partenerilor nostri din diferite domenii de activitate, astfel putem transporta de la alimente si bunuri de larg consum, la echipamente si elemente industriale.

 • Firma infiintata in anul 2007, cu experienta de 10 ani, efectuam tractari auto pe platforma si inchiriere utilaje macara 35 t si 12 t, camion cu macara de 6 t. Avem licente si acte la zi. Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati.

 • Servicii de intermediere in transporturi rutiere de marfa intern si international (Europa). Va putem oferi solutii de transport pe orice ruta, orice tip de camion, greutate, volum, in grupaj sau complet. Detinem licenta si asigurare de 100.000 euro Va asteptam pentru cotatii la kolega@sixssd.ro sau telefon 0743577577 oricand.

 • Firma specializata oferim urmatoarele servicii: Executam demolari civile si industriale Excavatii, drumuri, canalizari, gaze, santuri Transport piatra, pamant, etc. Transport de la autoturisme pana la utilaje grele Executam concasare betoane si piatra INCHIRIEM urmatoarele utilaje si utilitare cu operator: Excavatoare pe senile de la 20 Tone -la 40 tone echipate cu picoane, cupe, foarfeci demolari, pulverizatoare. Concasor cu falci, 35 tone cu banda magnetica si de steril Excavatoare pe pneuri Buldoexcavatoare cu picon si cupe toate dimensiunile Bobcat Macara 18 tone Basculante 8x4 de 40 tone 18-20 m3 Basculante 3,5 tone de 3 m Buldozere Compactoare de la 800 kg la 20 tone Greder Incarcatoare frontale (vola) Transport pe platforma 1,2,3 sau 4 autoturisme simultan Platformele sunt in Giurgiu (punct de plecare) Transport utilaje cu trailer pana la 50 tone (avem trailere in Bucuresti si Giurgiu) MARE ATENTIE, PENTRU DISPONIBILITATE UTILAJE SI PRETURI DOAR LA TELEFON 0769333150 Www.inchirieriutilajeconstructii.ro Pe langa TRACTARI AUTO mai putem asigura consultanta pentru INMATRICULARI MASINI IN BULGARIA WWW.TRACTARI-INMATRICULARI.RO

 • Ana-Maria Expedition este o companie tanara, axata pe organizarea de transporturi de marfa pe rute internationale, europene. Obiectivul nostru principal este contribuirea la succesul partenerilor prin oferirea celor mai bune solutii axate pe nevoile acestora. Suntem o echipa tanara, dinamica, responsabila si eficienta, cu adaptabilitate la nevoile clientilor si a pietei de transport marfuri, intern si international. www.transport-marfa-amexpedition.ro

 • Sc Gerobius Grup Srl Iasi activeaza inca din anul 2010 in domeniul transporturilor terestre de marfuri, in special utilaje de constructii si in agricultura la nivel national, dar mai ales in zona Moldovei. Societatea dispune de un parc propriu de masini cu asigurare CMR si asigura servicii de calitate prin expertiza unui echipe competente, flexibile si dinamice, permanent in contact cu partenerii sai si gata oricand sa le onoreze toate comenzile privind necesitatile de transport. De asemenea, cu un personal calificat societatea asigura escorta pentru transporturile exceptionale. Prin activitatea sa de peste un deceniu, SC GEROBIUS GRUP SRL confirma valorile pe care le aplica permanent, si anume: seriozitate, profesionalism, viziune, responsabilitate, adaptabilitate si mai ales servicii de calitate oferite clientilor sai. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

 • Firma Sc Lucee Marfa Srl infiintata in anul 2008, are ca obiect de activitate transportul de colete si marfa generala (marfa paletata, marfa coletata, mobila, obiecte personale etc.) catre Germania, Austria, Belgia, Olanda si Italia. Oferim servicii de transport rutier de marfa si mobila intern si international cu incarcari complete si grupaje si servicii de curierat rapid international. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0751.066.437 sau 0730.977.060 si pe adresa de e-mail contactconstantin@yahoo.com. INTERZIS TRIMITEREA DE ALCOOL SAU TIGARI!

 • Ma.Ra Logistics Quality - Mai mult decat transport Pentru ca ne pricepem la ceea ce facem, incepand cu anul 2000 suntem corespondentii Grupului Albini&Pitigliani in Romania. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei retele cu acoperire globala, cu know-how si experienta in expeditii de peste 75 de ani! Ma.Ra Logistics Quality ofera servicii de transport terestru, maritim si aerian, atat la import, cat si la export. Obiectivul nostru este acela de a obtine increderea clientilor nostri, datorita calitatii si punctualitatii serviciilor, care sunt punctul nostru forte si care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clientii nostri pe termen lung. 5 FACTORI PENTRU SUCCES Acoperire Globala Prin partenerii nostri beneficiem de suportul a peste 200 de corespondenti din intreaga lume, transportand marfuri generale spre si dinspre aproape orice colt al lumii. Avem conexiuni zilnice pentru transport intracomunitar si transport extracomunitare in regim LTL si FTL spre si dinspre: Italia, Franta, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc. Flexibilitate Ne putem adapta cu usurinta la cerintele de transport de marfa ale clientilor nostri. Prin flexibilitate in relatiile comerciale, organizam transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile si confectii pe umerase, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de ingrijire personala, uz casnic, mobila, mecanice si piese de schimb). Experienta Relevanta Cu o experienta de peste 20 de ani, echipa MaRa Logistics isi dezvolta permanent resursele, cunostintele si competentele in domeniul transporturilor si expedierii internationale. Intreaga echipa este instruita permanent in vederea perfectionarii calitatii serviciilor oferite si a dezvoltarii profesionale. Servicii Specializate Suntem recunoscuti astazi de multi producatori de articole de imbracaminte din Romania, ca parteneri de incredere in acest transport specializat de materiale textile si GOH. Incercam intotdeauna sa dezvoltam servicii de transport specializate pentru alte industrii. In afara de transportul marfurilor generale si nu numai, venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de asistenta vamala si export control necesare pentru transportul international (extracomunitar) de marfuri. Avantajul Costului Avand parteneriate solide cu furnizorii, transportatorii si alti furnizori de servicii, putem ajuta si oferi preturi competitive clientilor nostri. Costurile noastre sunt optimizate permanent in functie de cerintele actuale ale pietei.

 • Suntem o companie specializata in transport rutier. Prestari servicii in constructii Bucuresti si Ilfov. Inchiriem autobasculante 40t, utilitare basculante de 3,5t - 7,5t, inchiriem container gunoi 3mc, 4mc, 5mc, 6mc, 7mc, inchiriere utilaje constructii, inchiriez utilaje constructii, excavator pe pneuri 18t, excavator pe roti 18t, buldoexcavator JCB 3CX, buldoexcavator cu picon si cupe de 300mm, 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1200mm buldoexcavatoare, inchiriez buldoexcavator, inchiriere buldo excavator JCB 3CX dotat cu brat extensibil, lame paleti, furci paleti, incarcator frontal cu cupa multifunctionala, buldoexcavator 1CX cu picon si cupa pentru excavat, miniincarcator, mini incarcator, miniexcavator cu picon, inchiriere Bobcat, inchirieri Bobcat, inchiriez bobcat cu picon, bobcat cu brat de sapat si cupa de sapat si excavat. Transportam materiale constructii, transport gunoi, transport moloz, transport agregate balastiera, transport nisip, transport piatra, transport margaritar, transport balast de rau, transport refuz ciur, agregate minerale de balastiera spalate, amestec pentru beton, piatra sort, piatra de rau, nisip cernut, nisip fin, nisip pentru sapa, nisip pentru tencueala, margaritar, refuz ciur, balast de rau, piatra concasata si piatra sparta de rau, roca concasata, calcar concasat, beton concasat, piatra gard, piatra gabioane, balast de prahova, balast compactabil. Transportam si comercializam pamant vegetal de padure negru, pamant flori, pamant negru pentru gradina sau de umplutura pentru amenajarea exterioara a gradinilor si a spatiilor verzi. Container gunoi, inchiriem container gunoi 3mc, 4mc, 5mc, 6mc, 7mc, transport gunoi la saci, gunoi din demolari, evacuare moloz din demolari, deseuri, mobila veche sau pamant din santier. Utilaje deszapezire strazi, deszapeziri drumuri, deszapezire cai de acces, deszapezire parcari, dezapezire, dezapeziri, transport zapada cu Autobasculante, Bascule 7,5t, Basculante 40t, Utilitara 3,5t, Bascule 3,5t. Compania colaboreza cu firme de constructii inchiriaza utilaje sapat, excavari fundatii, excavatii generale, blocuri, fundatii case, fundatii pentru constructii civile si industriale, sapaturi mecanizate, sapaturi generale, sapaturi cabluri electrice, sapaturi sant gaze, sant apa si canal, sant,  canalizare, sapaturi fundatii case, fose septice, drene, piscine, excavari piscine, subsoluri, beciuri, bazine piscicole, taluzari, decopertari, defrisari, nivelari si eliberarea terenurilor de vegetatie. Demolari constructii vechi, demolari cladiri, demolari case, hale, depozite, piconat fundatii case, fundatii gard, piconat grinzi, placi din beton, demolari mecanizate cu utilaje performante. Ne caracterizeaza seriozitatea si promptitudinea.

 • Compania Simdam International a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate productia de tubulatura rectangulara pentru sisteme de ventilatie. Functioneaza si ca subantreprenor in executia lucrarilor din domeniul instalatiilor de ventilatii(imobile de birouri si rezidentiale, hale industriale, spatii comerciale). Avand la baza experienta celor 20 de angajati, Simdam International s-a putut afirma rapid ca furnizor de inalta calitate, care cauta in continuare, imbunatatirea permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite partenerilor sai.

 • Infiintata in anul 2019, firma Yellow Forest cu o bogata experienta in servicii de transport si constructii, va asteapta sa o contactati pentru a va oferi servicii de calitate. Pentru detalii sunati la nr. de contact.

 • Cartrans ofera solutii personalizate, dedicate standardelor unice ale afacerii si industriei Dumneavoastra. Astfel, veti beneficia de un parteneriat solid, in care va vom administra transportul si veti avea la dispozitie serviciile unei flote bine puse la punct. Va putem gestiona toate aspectele legate de operatiune, inclusiv costurile, respectarea reglementarilor, performanta serviciilor si mai mult, astfel incat sa va puteti concentra pe afacerea de baza. Indiferent de tipul de marfa, fara limitarea greutatii sau a volumului, chiar si in regim pentru incarcaturi partiale, avem plecari zilnice, trasee flexibile si destinatii nationale si europene definite, timpi de tranzit precisi, documente electronice de livrare, precum si monitorizare permanenta prin propriul sistem de urmarire.

 • Efectuam transport local marfuri generale pe raza judetelor Brasov si Covasna cu camioane de 40 de tone (prelata). Acordam atentie maxima nevoilor beneficiarilor nostri si ne adaptam serviciile astfel incat sa obtinem rezultate optime.

 • Firma Sc Raocten Srl este o societate Comerciala cu raspundere limitata, situata pe strada Liszt Ferenc 39 B, mun. Oradea, infiintata in februarie 2019, si are ca obiect de activitate prioritar transportul de marfa, autoturisme, si de inchirieri remorci si platforme auto.

 • Transport colete de la adresa la adresa Austria - Germania - Belgia. Oferim servicii de curierat door to door din Romania in Austria, Germania,Belgia si retur. Efectuam transport de colete, pachete, bagaje, valize si alte obiecte personale. Preluam marfa si colete din Romania din urmatoarele orase: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Ramnicu Valcea, Craiova, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Arad, Timisoara si alte orase. Din Austria, Germania si Belgia preluam marfa si colete din urmatoarele orase: Viena, Linz, Passau, Regensburg, Nurnberg, Erlangen, Wurzburg, Furth, Schwabach, Frankfurt, Hanau, Koblenz, Darmstadt, Bad Homburg, Oberusel, Mainz, Wiesbaden, Russelsheim, Mannheim,Worms, Dortmund, Duisburg, Essen, Bochum, Hagen, Oberhausen, Hamm, Munster, Koln, Bonn, Dusseldorf, Krefeld, Leverkusen, Duren, Neuss, Aachen, Monchengladbach, Munchen, Ulm, Augsburg, Stuttgart, Liege, Bruxelles, Antwerpen, Leuve, Aalst, Anderlecht, Mechelen, Seraing, Genk, Hasselt, Gent si altele la cerere. Pentru detalii sau pentru a plasa o comanda ne puteti contacta la numarul de telefon +4-0733653344.

 • Marvicon este o companie de transport marfuri intern si international specializata in transport containere, dar de asemenea si cu prelata. Efectuarea de transport rutier de marfuri in Romania si pe teritoriul UE. Camioanele companiei se incadreaza in clasa de poluare Euro 6.

 • Transibo Spedition Srl efectueaza transport marfa in Romania si International. Oferim servicii diversificate de transport marfa. In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa. Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv va asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de insusirile marfii dumneavoastra cum sunt: lungime, inaltime,greutate, latime, marfa pe palet, marfa vrac, marfa la sac, etc. Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost. Serviciile oferite sunt executate cu responsabilitate, toate tipurile de transport fiind duse la bun sfarsit rapid si sigur. Orice tip de intreprindere poate apela la aceste servicii, tipurile de marfuri transportate fiind de la haine second-hand, alimente, mobilier pana la marfuri periculoase si marfuri voluminoase. De asemenea, cu Transibo Spedition aveti posibiltatea de a transporta marfuri ce necesita utilizarea camionetelor sau camioanelor frigorifice, pentru a evita alterarea produselor. Flota auto este mentinuta constant la un nivel inalt de functinare, astfel incat soferii cu experienta pot ajunge la destinatie indiferent de complexitatea si marimea traseului, reusind sa va livreze produsele chiar si pe teritoriul international, in cel mai scurt timp posibil.