Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Containere - Transport: 165 companii
  • Oferim servicii de intermeiere in domeniul expeditiilor interne / internationale, conventional / containerizat, cat in domeniul comercializarii de componente / piese schimb auto, inmatriculari auto, precum si afaceri conexe.

  • SC Transfrigotren International dispune de cel mai mare parc de vagoane frigorifice din Romania autorizate atat pentru trafic local cat si international. Oferta noastra consta in urmatoarele prestari de servicii: -Transport de marfa in trafic local si international, cu monitorizare stricta a regimului de temperatura pentru marfurile transportate; -Transport combinat (cale ferata-auto, cale ferata-naval); -Asigurare plaja larga de temperaturi controlate, incepand de la -200 pana la +160. In derularea transporturilor se asigura: -Logistica in domeniul expeditiilor interne si internationale (consultanta si asistenta tehnica etc.); -Suport pentru asigurarea mijloacelor de transport la incarcare; -Urmarirea mijloacelor de transport in vederea derularii transportului in timp util atat pe parcurs intern, cat si pe parcurs extern; -Informatii privind derularea transportului; www.transfrigotren.ro

  • Firma Sosan Srl este o firma care desi tanara se bazeaza pe o vasta experienta dobandita in afara granitelor si datorita personalului care a fost instruit atat in Romania cat si in afara ne putem lauda cu caracteristici pozitive, rar intalnite la alte societati.

  • We are independent ship agency- ship broker office in Constanta, Braila and Galati port - ship agency, protective agent, shipyard agent (mic: mr Gafar Elvin) to your vessels in case they call in romanian ports. We can provide very competitive proforma d/a in our ports. - ship broker (mic: mr Gafar Elvin) - chartering (mic: mr Gafar Elvin) We look forward to co-operate with you in the near future. Thanks/Regards Gafar Elvin Orca Shipping srl 28th Traian str Constanta, Romania tel: +40 241 55 75 99 fax: +40 241 55 75 98 mob: +40 723 18 03 23

  • Sc Hook Srl actioneaza in numele exportatorilor/ importatorilor, sau a altor companii sau persoane, organizand transportul eficient, sigur si avantajos al marfurilor. Oferim cele mai bune solutii de transport pentru toate nevoile dumneavoastra de transport la preturi foarte competitive. Cunostintele, expertiza personalului nostru si reteaua noastra vasta de parteneri va garanteaza livrarea sigura si rapida a marfii dumneavoastra.