Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Servicii de Amanet - Finante/Banci: 49 companii
  • Broker, partener financiar, va acorda consultanta Rapida, Eficienta si Gratuita pentru orice fel de credit sau asigurare, economisind timpul si banii dvs. Acordam asistenta in vederea accesarii Fondurilor Structurale, si cursuri de pregatire. Colaboram cu trei societati de Leasing pentru a va oferi cea mai buna oferta. www.creditefinanciare.ro

Bucuresti Financiar
  • KlassWagen rent a car Timisoara ofera servicii de inchirieri masini in Timisoara in sistem rent a car pe perioada scurta sau servicii de inchirieri auto pe termen indelungat sub forma de leasing operational. KlassWagen rent a car Timisoara aduce pe piata de inchirieri auto din Romania o solutie noua, adresata in special firmelor, si anume leasing-ul operational. Indiferent de serviciul de inchiriere ales, se beneficiaza de preturi competitive cu toate taxele incluse, asistenta si suport non-stop cat si masini fara marcaje specifice serviciului de inchirieri auto.

Timisoara Servicii
  • DiRENT ofera inchiriere pe termen lung: solutie de finantare si management pentru vehicule. Se ocupa de comanda, inmatriculare, livrare, asigurare, service, anvelope, asistenta si vehicul de inlocuire.

Bucuresti Servicii
  • Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: casa amanet, vanzare bijuterii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Pentru mai multe detalii despre servicii si produse, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Financiar
  • O&b Leasing S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Giurgiu, judetul Giurgiu. Firma O&b Leasing S.R.L are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de leasing auto, automobile, autoutilitare, camioane. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei O&b Leasing S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Giurgiu Servicii
  • C.C.A Leasing IFN S.A. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de leasing auto, comercializare automobile, motociclete, scutere, inchiriere auto, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Import - Export
  • Inca de la infiintare Calliopia Com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Calliopia Com S.R.L. va pune la dispozitie servicii de amanet. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Calliopia Com S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sibiu Servicii
  • Firma noastra ofera servicii de amanet cu bijuterii din aur si comert cu bijuterii, reparatii bijuterii, confetionari de bijuterii, verighete, inele, cercei, pandante, lanturi si servicii de copiere acte.

Bucuresti Servicii
  • Inter Star Credit S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Inter Star Credit S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de amanet. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Inter Star Credit S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii