Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Servicii de Amanet - Finante/Banci: 49 companii
 • Societate deschisa in 2009 octombrie, ofera servicii financiare contra unor garantii mobiliare (obiecte pretioase, aur, electrocasnice, argint). Societatea functioneaza intr-un spatiu protejat conform standardelor cerute de catre autoritatile romane.

Mangalia Financiar
 • Sc Casa Hoka Srl casa de amanet Cluj Napoca, B-dul Eroilor, nr. 47 ofera imprumuturi rapide in cele mai avantajoase conditii, comision negociabil. Garantii auto, aur, laptopuri, lcd-uri, telefoane, etc. Locatia este chiar in centru pe B-dul Eroilor, nr. 47 in curte.

Cluj-Napoca Servicii
 • Firma noastra ofera aurul cel mai ieftin si de calitate pe continent sub cel putin 1%-5% sub pretul mondial. Importam, exportam aur pur de 999,5/1000 din rafinarii elvetiene, asiguram si transportul pana la aeroportul tarii de destinatie.

Sf. Gheorghe Altul
 • Amanet non stop Timisoara complex studentesc, oferim imprumuturi rapide, conditii foarte avantajoase, foarte ieftin, cele mai mici comisioane. Oferte speciale. Adresa: Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr.6, langa casele de schimb valutar (Sargon).

Timisoara Servicii
 • Amanetam obiecte din aur si laptop-uri. Contracte intre 5 si 30 zile, comision recalculabil la zi, prelungire contracte, fara penalizari pentru intarzieri. Suntem situati in Complex Studentesc str. Daliei colt cu Ofcea langa Univ. Tibiscus. Tel. info: 0720444477

Timisoara Servicii
 • Safire Gold Botosani este o institutie financiara nebancara(casa de amanet), care acorda imprumuturi instant cu garantie in aur, bijuterii, pietre pretioase si autovehicule. De asemenea, societatea noastra vinde si cumpara bijuterii din aur si pietre pretioase, ceasuri de firma ! Va asteptam !

Botosani Financiar
 • Firma este axata pe credite tip amanet rapide; primim in amanet bijuterii din aur 12k,14k,18k,22ksi 24k, atat bijuterii ce pot fi purtate cat si fragmente. Preturile sunt in functie de starea bijuteriei astfel: 14k 60-70 lei/gram 18k 75-85 lei/gram De asemenea, primim in amanet obiecte electronice numai insotite de certificatul de garantie si/ sau factura pe numele deponentului: telefoane, laptop-uri, lcd, etc.

Bucuresti Financiar
 • La noi gasesti banii! Daca ai nevoie urgenta de bani si nu ai de la cine sa ceri, noi te putem ajuta! Poti veni cu masina, laptop-ul, bijuterii sau obiecte de valoare, iar noi iti vom evalua corect bunurile oferindu-ti cel mai bun pret si comision! Comisioanele practicate: de la 0.1% pe zi. AMANETAM AUR 8K-22K 50,00 RON – 56,00 RON / GR 14K ARGINT: 0,50 / GR ACHIZITIONARE 54,00 RON – 58,00 RON / GR 14K

Floresti Altul
 • Starlangenis IFN S.R.L. este o societate (casa de amanet) specializata in acordarea deimprumuturi rapide.  Garantarea imprumuturilor se face, in general, cu obiecte de dimensiuni mici si valoare certa (bijuterii sau obiecte decorative din aur, platina sau argint) sau electronice (laptopuri, camere video, aparate foto, telefoane de lux, etc.) care se pot evalua la sediul nostru.   Evaluarea se face pe loc, dupa semnarea contractului acordandu-se  imprumutul. Caracteristicile  importante ale serviciilor noastre sunt:Rapiditatea imprumutului, Siguranta garantiilor lasate in pastrare si Fidelitatea fata de clientii nostri. Oferim 55 Ron/ gr aur de 14 k si 60 Ron/ gr aur de 18 k. Luam in amanet electronice, electrocasnice, auto, imobiliare.

Cluj-Napoca Financiar
 • Va oferim aur, argint, electronice, ceasuri. Achizitionam in regim de amanet la cel mai bun pret oferit de piata, competitivi, corecti, seriosi, rapizi. Lipsa de lichiditati? Nici o problema noi va scoatem din criza.

Arad Financiar
 • Firma Sc Credit Invest din Bucuresti are ca obiect de activitate imprumuturile in regim de amanet, avantajoase pentru fiecare client. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • Firma Vortexim a luat fiinta in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Obiectivul primordial al firmei noastre este de a avea un numar cat mai mare de clienti multumiti. Astfel, stiind ca impartasim increderea clientilor in serviciile noastre, va asiguram ca dorinta noastra este sa concretizam visele dumneavoastra. Firma noastra efectueaza, prin personal calificat, activitati de creditare persoane fizice si vanzari bijuterii la preturi avantajoase. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne si nu veti regreta!

Bucuresti Servicii
 • S.C. Alva S.R.L. este o societate infiintata in 1996 avand 7 puncte de lucru situate in Ploiesti. Toate sediile sunt protejate de doua firme de paza: BIDEPA si ALERT SISTEM. Bunurile depuse sunt astfel in deplina siguranta.Fiecare unitate este dotata cu geamuri antiglont, sistem de supraveghere video si sistem performant de paza. Seifurile sunt conform normelor europene fiind blindate si incastrate in podea. Ne gasiti pe www.casadeamanetploiesti.ro

Ploiesti Servicii
 • Sc Cedexim M & L Ifn Srl este o companie nou infiintata, in anul 2009 care ofera servicii de schimb valutar, creditare/ amanet. pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de tlefon sau sa ne trimiteti un mesaj.

Buzau Altul
 • Amanetam obiecte din aur si laptop-uri. Contracte intre 5 si 30 zile cu posibilitate de prelungire. Comision recalculabil la zi. Fara penalizari pentru cele 10 zile oferite ca perioada de gratie. Informatii: Situata in Complex Studentesc str. Ofcea colt cu str. Daliei, langa Univ. Tibiscus.

Timisoara Financiar
 • Seda Master of Gold este o firma nou infiintata dar care are in spate experienta echipei care o formeaza. Domeniul principal de activitate este acela al prelucrarii metalelor pretioase cum ar fii aurul si argintul in diverse bijuterii si aici mentionam: -bratati -coliere -inele -lanturi -verighete -pandante si medalioane. Dar si al reparatiei acestora sau de a aduce mici modificari cum ar fii marit ,micsorat inele sau verighete, lipit lanturi, bratari sau inele, pus pietre, modificat bijuterie, pus nit cercei, bratari si coliere, slefut(lustruit) bijuterii. Varietatea bijuteriilor si a serviciilor oferite de catre SEDA MASTER OF GOLD,ne recomanda ca fiind o alegere perfecta atunci cand va ganditi sa achizitonati o bijuterie pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi. In acelasi timp, prin casa de amanet Poket Money se pot oferii si servicii de amanet la cele mai avantajase preturi. Amanetul este parte componenta a SEDA MASTER OF GOLD si este in evidenta tinuta de BANCA NATIONALA A ROMANIEI privind institutiile financiare nebancare cu autorizare de functionare cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase. Se pot oferii in acelasi timp imprumuturi de bani rapide garantate cu aur ,fiind acceptat orice fel de aur valoarea lui stabilindu-se in functie de gradul de uzura, puritatea si gramaj. Seda Master Of Gold va poate oferii bijuterii din aur sau argint, inele, verighete, lanturi, bratari, cercei. Toate produsele sunt lucrate manual si sunt de cea mai buna calitate. In acelasi timp va putem oferii si servicii de reparatie a bijuteriilor (marire, micsorare, lipire, etc). Prin Poket Money se ofera servicii de amanet la cele mai avantajoase preturi si conditii!!!

Bucuresti Servicii
 • Suntem o casa de amanet si oferim cele mai avantajoase acordarari de credite cu gaj/garantie bijuterii aur sau automobile inscrise. Pentru sume mari, se primesc si gajuri imobiliare, iar dobanda se negociaza. Se asigura garantia bunurilor.

Buzau Altul
 • Firma ofera imprumuturi cu garantie materiala , bijuterii din aur din stoc si la comanda. In firma SYMY STIL Srl se pune foarte mult accent pe satisfacerea clientului.

Iasi Servicii
 • AutoTrucks este o companie moderna, specializata in furnizarea de solutii complete pentru firme sau persoane fizice, avand ca domeniu de activitate vanzarea de autoturisme, autocamioane, autoutilitare, utilaje pentru constructii, utilaje agricole. Cu o echipa tanara, capabila de a face fata celor mai exigente cerinte oferim clientilor solutii valoroase prin echipamente de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect si confidentialitate. Comunicarea deschisa si precisa intre angajatii societatii si clientii sau partenerii nostri ne ajuta sa dobandim nivele ridicate de performanta in calitatea serviciilor, ajutate de experienta dobandita de-a lungul timpului. Acestea ne permit ca, pentru fiecare client sa oferim servicii de inalta calitate, la un nivel profesional. Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in 2007 a facut din modernizarea si dezvoltarea infrastructurii un scop principal in vederea alinierii la standardele Europene. Sporul de productivitate al utilajelor noi este evident in sfera constructiilor. Tinand cont de costul tot mai ridicat al fortei de munca este evidenta importanta si avantajul concurential oferit de utilajele moderne, de ultima ora. In acest sector venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte diversificate de utilaje si accesorii, piese de schimb, consumabile, dar si cu personalul sau capabil sa ofere consiliere la un nivel profesional in vederea achizionarii de utilaje pentru constructii performante. Dispunem de puncte de lucru in Iasi, Bucuresti, Suceava si Botosani, ce va pune la dispozitie servicii de vanzari autoturisme noi si rulate (import), utilaje si autovehicule comerciale, leasing auto, rent-a-car si transport marfa. Asiguram consultanta gratuita clientilor ce doresc sa achizitioneze o masina sau un echipament nou sau rulat. Suntem partenerul ideal atunci cand: -cand doriti sa cumparati o masina noua sau rulata, la un pret optim (masina nerulata in tara) -cand doriti sa obtineti o solutie de finantare a acestora (in sistem leasing sau rate) -cand doriti sa transportati un autovehicul sau un alt bun -cand doriti sa inchiriati un autovehicul -cand doriti sa vi se faciliteze intocmirea formalitatilor vamale, de inmatriculare si omologare. De ce suntem pertenerul ideal? -intrucat importam si comercializeazam autoturisme, autoutilitare, camioane si utilaje pentru constructii, noi si rulate (import) -deoarece oferim solutii flexibile si avantajoase de leasing sau rate, lucrand la standarde europene -fiindca oferim garantie pentru bunurile achizitionate -pentru ca ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Fie ca este vorba de autoturisme, autocamioane, tractoare agricole, utilaje agricole, accesorii agricole, utilaje pentru constructii, tractoare rutiere, excavatoare si buldoexcavatoare, autogredere, autoutilitare, piese de schimb, noi va sustinem si speram intr-o colaborare de durata.

Botosani Import - Export
 • SHICK COMPANY GROUP si-a inceput activitatea in anul 2005 cu importul si distributia de piese pentru masini si utilaje catre companii de servicii publice precum si societati de constructii. Treptat compania s-a dezvoltat ajungand sa-si diversifice gama de produse si servicii astfel incat in anul 2007 suntem prezenti pe piata si cu semnalistica rutiera reprezentand in Romania societatea ECOTRAFFIC din Italia, lider in Italia in marcaje rutiere si semnalistica stradala. Pe langa importul si distributia de piese pentru masini si utilaje, desfasuram in mod constant urmatoarele activitati. Vanzari de indicatoare de circulatie, semafoare rutiere, totemuri, indicatoare rutiere pentru santiere, avertizoare luminoase , echipamente si accesorii pentru marcaje rutiere, oferim consultanta de specialitate. Vanzari accesorii pentru masini si utilaje de constructii cum ar fi: Instalatii hidraulice, instalatii picon, foarfeca pentru demolari, cupe ,lame, etc Vanzari utilaje noi si second hand: excavatoare ,buldozere, incarcatoare, tractoare, vibrocompactoare, etc. Piesele pe care le comercializam acopera o plaja larga cum ar fi: piese de motor, electromotor alternator, radiator, sisteme de ungere, curele, rulmenti, roti motrice, angrenaje, senile, lant senile, pompe hidraulice, cilindri hidraulici, bucse, distribuitoare. Asistenta tehnica de specialitate in vederea identificarii si remedierii in cel mai scurt timp a defectiunilor survenite la masini si utilaje. Toate cele prezentate mai sus se asigura in cel mai scurt timp pentru o gama variata de marci si modele OEM si originale pentru: CATERPILLAR, KOMATSU, JCB, VOLVO, CATSE, LIEBHERR, ATLAS COPCO, MANITOU, GROVE, FAI, BOBCAT, HANOMMAG, VINIERI, IVECO, TEREX, FIAT, HITACHI, LANDINI, EXTEC, etc. Activitatea se desfasoara in Timisoara cu show-room si depozit, urmand sa deschidem anul acesta un punct de lucru in Bucuresti. Distributia si consultanta cu specialisti din tara si strainatate o acordam la nivel national. Indiferent daca sunteti: developer, societate de constructii, antreprenor sau companie de utilitati publice, suntem convinsi ca veti gasi in oferta noastra produsele optime necesitatilor dumneavoastra.

Timisoara Import - Export