Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Plastice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 136 companii
 • Suntem distribuitor materiale de constructii, ciment, adezivi, chituri, corpuri iluminat, sisteme termice, plastice, piatra pentru placaj, materiale pentru instalatii electrice, instalatii de apa, suruburi, absolut tot ce trebuie pentru o constructie de la A la Z.

Valcea Distribuitor
 • Comercializez pavaj ecologic Ecoraster garantie 50 ani, unic importator de pavaj ecologic in Romania, firma de reciclare deseuri neferoase, plastic, folie, pet-uri, colectare din toata Romania si Europa. Site: www.ecoraster.ro

Satu Mare Importator
 • Principalul nostru obiect de activitate este distributia in domeniul ambalajelor de polietilena, saci, pungi, folii polietilena si stretch, distributie accesorii in constructii, organe asamblare, benzi adezive, etc.

Com. Teliu Distribuitor
 • Producem o gama larga de produse finite si profile din masa plastica reciclata de inalta calitate. Borduri, pavele, palisade, garduri, banci, mese, cosuri de gunoi, jardiniere, stalpi de delimitare, lazi pentru deseuri/ compost.

Hahn-flughafen Producator
 • Sc Euroacces Srl importa si distribuie materiale de constructii en-gross pentru constructii rezidentiale. Importam direct orice tip de materiale de constructii din Europa, statele unite si asia doar de la producatori ce au implementat sistemul de management al calitatii ISO.

Galati Importator
 • SC ZELPOR TERM SRL Producator de polistiren expandat. Numarul 1 in Judetul Prahova.EPS IGNIFUGANT. Va oferim calitate si experienta. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.

Ploiesti Producator
 • Suntem o companie in curs de dezvoltare. Detinem un depozit de materiale de constructii. Deasemenea avem si 25 de angajati. Ne ocupam cu constructii civile. Dorim sa colaboram cu firme din tara cat si din strainatate.

Ploiesti Distribuitor
 • Firma Dunya Plastick a fost infiintata in anul 2003 ca producator de profile p.v.c.dupa 10 ani de experienta in producerea si montajul tamplarıeı p.v.c. Firma isi decfasoara actıvıtatea ın zona ındustrıala a orasuluı ESKISEHIR pe o suprafata de 9000 mp. dın care 4000 o reprezınta hala de productıe. Utilajele de productie sunt importate din GERMANIA iar MATRITELE sunt PRODUSE in AUSTRIA. VINDEM SI UTILAJE LA PRETUL FABRICII PVC cu 15% fata de pretul fabricii adica 7500 Euro set de 6 utilaje.

Eskisehir Producator
 • Produsele noastre se adreseaza unei game foarte largi de utilizatori atat industriali cat si casnici. Firma comercializeaza un numar de 30 - 40 repere in domeniul articolelor de uz casnic, gospodaresc, dulgherie, electrice.

Sibiu Producator
 • Firma de transport intern si international cu Man 8/163 cu lift 7.5t si Iveco Turbo daily 59/12 6t. Ofer transport oriunde, oricand, la orice ora 24/24. Pret negociabil nu trebuie decat sa sunati si veti fi multumit. Va multumesc

Bucuresti Transportator
 • S.C. Peti-Plast S.R.L. va ofera exclusivitate la urmatoarele produse: -Distantiere gresie-faianta, marimi:2-2.5, 3,4,5mm -Distantiere plasa fier-beton pentru planseu -Distantiere fier-beton, marimi:8-14mm -Diblu poliestiren M90mm Noutate: -Distantiere NEVADA Contact:                 -Tel: 0724292388 -Cele mai bune preturi -Produse de calitate -Nu ezita sa ne contactezi !

Braila Producator
 • Firma noastra importa produse speciale: sistem de aspirare centralizata, fose septice, rezervoare apa, rezervoare flexibile, separatoare grasimi, hidrocarburi, ulei, canale cabluri electrice pentru telecomunicatii si nu numai, trasee speciale pentru cabluri electrice.

Timisoara Importator
 • Companie de transport marfuri generale. Pentru moment are de vanzare o statie de sortare formata din ciur, 3 benzi transportoare, desecator de nisip. Pentru mai multe informatii si detalii asteptam sa ne contactati.

Galda De Jos Transportator
 • Firma noastra, Bacser Prod Com este producator de distantieri constructi-teava. Livram marfa la santier. Avem multe modalitati de plata. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati. Va asteptam.

Ferentari Producator
 • Compania Bravo International este parte din Bravo International Holding, grup romano-belgian specializat in import, distributie si productie de materiale pentru constructii. Prezenta din anul 2000 pe piata romaneasca, Bravo International a castigat rapid furnizori de referinta si a dezvoltat o retea de distributie nationala ce include mari centre comerciale si dealeri specializati in materiale de constructii. Evolutie Dezvoltarea rapida a impus companiei trei mari directii de activitate pentru imbunatatirea produselor si a serviciilor: Productia sistemului complet de acoperis metalic Bel Profile Import de produse metalice si plastice pentru acoperisuri Distributia de produse metalice si plastice pentru constructii Productia Bel Profile Tehnologia performanta si profilul elegant se regasesc in sistemul complet de acoperis Bel Profile, ce ofera beneficiarilor tipuri diferite de tigla metalica, accesorii pentru acoperis si sistem pluvial metalic vopsit cu strat de protectie elastic. Bravo International a lansat in luna septembrie un nou profil de tigla metalica. Cu un design avasat si elegant noua tigla metalica ofera acoperisului un finisaj tridimensional, cu o suprapunere perfecta si fara infiltrari de apa. Tigla metalica Bel Profile se regaseste sub patru marci de produs: Royal, Riviera, Classic, Eco, fiecare dintre acestea oferind avantaje specifice si o gama de culori variata. Pentru constructiile civile si industriale gama de placi din plastic Bravo International include si luminatoare Thermoclick si Thermopanel. Panourile sunt multi-wall si intr-o paleta cromatica diversa.

Bucuresti Producator
 • Executam piscine si rezervoare de apa din mase plastice de mici si mari dimensiuni, cu forme după gustul şi preferinta clientilor. Imbinarea plăcilor de PP, executăm cu o technologie moderna, cu aparatul de sudură EXTRUDER. Suntem dispuşi în realizarea piscinelor şi pentru beneficiari internationali.

Vlahita Servicii
 • Compania Hidroplasto are o experienta de peste 10 ani in furnizare de produse de constructie extrem de avansate tehnologic, destinate structurilor de inginerie complicate. Ne deosebeste dorinta de a furniza solutii personalizate fiecarui santier in parte, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa aiba un avantaj net superior prin faptul ca nu va mai fi nevoie sa apeleze la un numar mare de furnizori. In prezent, oferim trei tipuri de servicii: productie, vanzare si montaj, pentru fiecare dintre produsele si tehnologiile proprii. Solutiile si produsele noastre se adreseaza celor care activeaza in industria constructiilor, auto si a maselor plastice. Pe site-ul nostru gasiti, de asemenea, informatii pentru proiectanti si arhitecti.

Botosani Producator
 • Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii de intermediere produse industriale - scule, electrozi, aparate de sudura. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Bacau Importator
 • Societatea comercială PIEPSAL S.R.L. oferă spre comercializare, din stoc sau aduse la comandă , la preţuri deosebit de avantajoase, următoarele materiale: Ţeavă PE 80, PE 100 pentru apă şi gaz D = 20 – 630 mm; Tevi si Fitinguri din polietilenă pentru reţele de apă şi gaze naturale; Robineţi PE cu bilă pentru apă şi gaz; Robineţi din fontă şi oţel pentru apă şi gaz; Fitinguri forjate; Flanşe pentru sudură şi pentru adaptori DN15 – 500; Garnituri clingherit; Tevi şi fitinguri din PVC. Produsele livrate sunt agrementate de M.L.P.T.L. şi agreate de DISTRIGAZ. Marfa va fi însoţită de Factură, Aviz de Însoţire a Mărfii , Declaraţie de Conformitate.

Ploiesti Altul
 • Suntem producatori de jaluzele exterioare din PVC ( toc Lindab, ax pe rulmenti din metal, blocator ascuns, lamele din PVC diferite culori), plasa de tintari tip rulou. Comercializam: rulouri interioare, usi pliante, perdele verticale, parasoral.

Ditrau Producator