Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Plastice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 136 companii
 • Compania asigura materiale de constructii si transport cu autobasculante, servicii de transport de orice tip. Inchiriem popi metalici si schele metalice oriunde in tara cu transport inclus. Totul pentru a fi la dispozitia clientilor nostri !

Bucuresti Servicii
 • Problemele intampinate la captarea si evacuarea apelor pluviale, industriale sau obtinute in urma lucrarilor agricole au constituit o prioritate in activitatea omului. Suntem prezenti in toata tara, ne gasiti pe strazi, in aeroporturi, in centre industriale si comerciale, in parcuri, in orase, peste tot. Firma ofera rezervoare subteran si suprateran, statii de epurare, fose biologice Imhoff promotie 1.720,00 lei tva inclus, separator de grasimi Plandeg in promotie 495,00 lei tva inclus, kit rigola Skip cu gratar Pie.

Campulung Importator
 • Compania noastra are de a servi clintii nostri intr-un timp cat mai scurt si de a asigura produse de cea mai buna calitate la un pret satisfacator. Suntem cunoscuti pe piata de desfacere a materialelor de constructie datorita preturilor pe care le avem si totodata si serviciilor de buna calitate.

Pantelimon Distribuitor
 • Compania este infiintata in anul 2008 si se ocupa cu fabricarea si distribuirea polistirenului estrudat si espandat, precum si toate accesorile necesare pentru placarile termoizolantecum ar fi: adezivi, dibluri, coltare, plasa.

Vintu De Jos Distribuitor
 • Producem tamplarie PVC    cu geam termopan sau alte panouri: panel, policarbonat, etc. Pentru mai multe detalii despre colaborarea in spatiul dvs. sau pe santierul de reabilitare a unor hale, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Brasov Producator
 • Firma SC Metalic Auto Prodcom SRL are ca obiectiv principal de activitate operaţiile de injectări mese plastice şi confecţionarea de matriţe pentru injecţii mese plastice prin metode convenţionale de aşchiere (frezare, strunjire, rectificare, găurire) şi metode neconvenţionale (electroeroziune). Înfiinţată în 1994, cu capital exclusiv românesc, SC Metalic Auto Prodcom SRL, prin atelierul său de producţie, pune în valoare experienţa în domeniul prelucrărilor prin aşchiere şi injectării meselor plastice. Dispunem de o mare varietate de maşini unelte pentru prelucrări prin aşchiere şi un personal calificat, cu o bună pregătire profesională şi experienţa în domeniu. Firma noastră pune pe locul întâi calitatea produselor şi serviciilor oferite, având ca obiectiv satisfacerea cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor, calitatea fiind responsabilitatea tuturor angajaţilor săi. Adresa http://www.metalicauto.zxq.net

Floresti Producator
 • Caritatea S.C. Produce piese din mase plastice (HDPE; LDPE; PP; PVC; PS; ABS; PA-6), prin injecţie, până la 250 gr.: labirinţi pentru role, dopuri, tampoane, accesorii mobilier, nasturi, roţi, role, etc.

Satu Mare Producator
 • Compania noastra ofera o gama variata de produse de plastic de dimensiuni mici pentru constructii, bricolaj, uz casnic, etc. Produsele oferite de noi sunt: dibluri universale de plastic, dibluri si cleme pentru fixarea cablajelor, suporti pentru tevi si cabluri, distantieri faianta, seturi pentru fixare lavoar, WC, boiler, oglinda, etc.

Targu Mures Distribuitor
 • Executam injectii mase plastice cu greutatea de pana la 130 grame (Dr. Boy, Battenfeld, Arburg) cu matrita clientului sau cu matritele noastre. Pentru piese speciale, in serie relativ mica, asiguram realizarea de matrite la preturi competitive.

Braila Producator
 • Compania noastra a fost fondata in anul 1992 si inca de la inceput domeniul principal de activitate a devenit prelucrarea materialelor plastice, producerea de matrite si de componente metalice pentru industria auto si electrica. Compania noastra s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani datorita contractelor de export avute. In momentul de fata detinem 5 masini de injectie moderne, doua linii de extrudat profile PVC si tuburi copex, diverse utilaje pentru prelucrari mecanice. Materialele cu care lucram pentru moment sunt: HDPE, PP, PP Copolymer, PP Homopolymer, ABS, POM, PA 6, PA 6.6, diferite materiale metalice.

Sibiu Producator
 • Producem polistiren expandat ignifugat-dotari utilaje: generator abur,turn racire, expandor, formator blocuri polistiren 7.5 m3, 3linii debitare, linie ambalare. Producem repere din polistiren expandat injectat-dotari utilaje: doua masini injectie polistiren in matrita. Producem repere din material plastic injectat-dotare utilaje: masina injectie hidraulica 2,8 tone.

Chisoda Producator
 • Suntem importatori dibluri polistiren, cautam parteneri pentru distributie sau revanzare. Produsele sunt fabricate in UE si sunt agrementate tehnic pentru folosire pe orice suprafete suport (beton, caramida, BCA) mai putin lemn.

Iasi Importator
 • Companie infiintata in anul 1992, se afla in municipiul Sacele, judetul Brasov. Executam distantiere pentru caramida sticla Nevada si ambalam/ distribuim mangal bocsa si lemne pentru gratar. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. http://distantierecaramidasticla.peinternet.eu

Sacele Distribuitor
 • Companie membru al Grupului GWE (German Water and Energy) specializat pentru materiale destinate forajelor puturilor de apa precum si foraje sonde geotermale. Produse de calitate germana precum tuburi si filtre PVC (cu slit sau bobinate) destinate special forajelor pentru apa, diferite tipuri de pompe de 3-4-6" de calitate germana, materiale speciale din otel inox cu racorduri rapide ZSM, filtre bobinate otel GWE Pumpenboese, tuburi si filtre din fibra de sticla pentru foraje destinate mediilor speciale (ape sartae, contaminate sau ape geotermale cu continut de saruri si temperatura ridicata, Sonde geotermape GWE Duplex si Simplex precum si toate accesoriile: elemente Y (pantalon) 32/32/40 mufe cu electrofuziune, distribuitoare/colectoare de mica, medie si mare anvergura, materiale speciale pentru fluide de foraj, materiale de rambleu, materiale de cimentare a sondelor geotermale cu proprietati termice inbunatatite precum si diverse alte accesorii.

MezÅ falva Producator
 • Producator German tuburi, filtre cu fanta, precum si filtre bobinate filetate    din PVC, capete de put, - utilaje pt masurarea nivelului de apa in diferite variante, pompe PB (Pumpenboese – Grermaia, Grup GWE) de  4” si 6” de o calitate excelenta cu pret accesibil  pentru puturi de apa, precum si  o gama larga si diversa de pompe ROBU (GB) pentru orice fel de necesitati de pompare, sonde geotermice  duplex si simplex de inalta calitate cu un pret accesibil  precum si accesori: elemente pantalon, mufe cu electrofuziune, ocne colectoare.

Oradea Distribuitor
 • Companie tanara si dinamica avand dorinta de a satisface orice cerinta de piata pentru segmentul propus. Avand un magazin modern in oltenita si o gama diversa de produse credem ca venim in intampinarea tuturor clientilor nostri.

Oltenita Distribuitor
 • Comercializam policarbonat celular si compact lexan protectie uv pe o fata sau pe ambele fete, import Austria, accesorii policarbonat sau aluminiu, preturi negociabile in functie de cantitate - incepand de la 13.5 Ron/ mp cu TVA, debitare la orice dimensiune, consultanţă de specialitate, transport gratuit, discount in funcţie de proiect, asiguram montaj, livrare oriunde n tara. NOU! placi cutate din policarbonat compact. ATENTIE!! Placile LEXAN nu pot fi confundate, pe langa proprietatile uimitoare din fiecare placa au folia de protectie insciptionata cu numele LEXAN. Pentru detalii contactati-ne.

Pitesti Distribuitor
 • Conexpert Group este una din putinele firme din Romania care executa ferestre si usi din PVC si Aluminiu pe doua linii de fabricatii ultramoderne - ELUMATEC - GERMANIA - generatii: 2003 si 2006. Produsele folosite:profile PVC VEKA - Germania; profile aluminiu: Schuko Germania, Balkan, Alumil, Etem, Exalco Grecia; feronerie ROTO NT antiefractie Gemania, Giesse, Laval Italia; geam Low-E (4-16-4) termoizolant Pilkington Anglia, Saint Gobain Franta.

Bucuresti Producator
 • Suntem unul din cei mai mari producatori, comercianti si vanzatori de folie si articole de folie polietilena expandata si folie cu bule. Plicul Antisoc este cel mai corespunzator plic pentru transportul articolelor ce au nevoie de protectie impotriva socurilor. Desi plicul este foarte tare, datorita interiorului din folie cu bule sau folie polietilena expandata ramane alegerea cea mai buna dintre plicurile pentru curierat, deci reduce semnificativ costul transportului.

Piatra Neamt Producator
 • O companie tanara pe piata, dar cu un personal dornic de performanta, compania noastra cauta colaboratori in toata tara, anunt adresat doar acelora care au interese mai presus de interesul propriu.

Iasi Importator