Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale din Lemn - Materiale de Constructii: 689 companii
 • Livrare rapida, raspuns rapid la solicitari

Ors. Bragadiru Importator
 • foarte bun

Sura Mare Importator
 • O FIRMA DE INCREDERE

Sat Marcus, Comuna Dobarlau Producator
 • O echipă bine organizata și disponibili. Bravo!

Sat Moisei, Com.Moisei Producator
 • am nevoie cat mai urgent posibil.

Gherla Distribuitor
 • Sc Big & Grig Prod Srl este producator de cherestele si mobilier din lemn de rasinoase pe stoc sau la comanda. Asiguram transport in toata tara. Cautam parteneri pentru exporturi. Suntem deschisi pentru ori ce tip de colaborare.

Brosteni Producator
 • Firma noasta comercializeaza materiale de constructii in special cele lemnoase. Pentru livrarea marfii dorite de client noi venim in sprijin cu un parc auto variat de 3,5 tone. Societatea are o vechime de peste 10 ani in domeniul vanzarii de cherestea.

Bucuresti Distribuitor
 • Basil Interforest este o companie specializata pe segmentul de prelucrare primara si secundara a lemnului. Societatea a fost infiintata in anul 2007 avand la baza o echipa tanara si entuziasta, orientata spre dezvoltare si performanta. Initial ne-am axat strict pe prelucrarea primara a lemnului. Cu timpul, datorita daruirii si muncii, societatea a prosperat si ne-am diversificat domeniul de activitate, specializandu-ne si in prelucrarea secundara a lemnului. PRODUSE SI TEHNOLOGIE In prezent producem si comercializam: - Cherestea; - Elemente de tamplarie; - Lambriuri; - Dusumele - Decking - Tamplarie apicola - Foisoare - Leagane - Piese de mobilier antichizat - Garduri din lemn -             Grinzi lamelare Avem montate linii de prelucrare pentru: Deck piscine Dusumea de interior si exterior Lambriu de interior si exterior Tamplarie apicola. Sistemele de prelucrare primara, secundara si de uscare performante si de ultima generatie detinute ne ofera controlul asupra calitatii produselor oferite, astfel incat garantam o clasa de calitate superioara. MISIUNE Misiunea noastra este aceea de a va oferi cele mai bune produse si preturi de pe piata. Utilajele si sistemele de prelucrare performante folosite, precum si experienta, responsabilitatea si daruirea oamenilor nostri, va asigura cele mai bune produse si servicii. Noi suntem sursa voastra directa si de incredere cand decideti sa achizitionati cherestea, dar si o gama diversificata de produse obtinute din prelucrarea acesteia. Experienta de peste 12 ani, dar si tehnologia avansata de care dispunem va asigura, pe langa produsele superioare calitativ si un pret de producator foarte avantajos-cu pana la 30% sub pretul pietei. DE CE SA DEVENITI CLIENTII NOSTRI? - experienta in domeniu, daruirea si dorinta permanenta de progres; - preturile avantajoase-de producator, pana la 30% sub pretul pietei; - tehnologia avansata; - capacitatea mare de productie ; - termene scurte de livrare a comenzilor; - livram produse atat pentru proiecte mici, cat si pentru proiecte ample din sectorul constructiilor si cel comercial; - oferim o gama larga de accesorii si sisteme profesionale pentru montare - ROTHOBLAAS. Cu ajutorul vostru putem fi lideri in acest sector de activitate, deoarece pentru noi primeaza nevoile si parerile clientilor nostri. Feedback-ul vostru este foarte important pentru noi! Analizand-ul si punand in aplicare recomandarile primite reusim sa imbunatatim continuu calitatea relatiei cu clientii nostrii, dar si sa diversificam gama noastra de produse in functie de nevoile voastre!

Ploiesti Producator
 • Alma Parchet este o companie importatoare de parchet masiv, parchet stratificat, parchet dublustratificat, deck (parchet de exterior), lambriuri din lemn si mobilier de gradina. Echipele noastre de specialisti vor raspunde cerintelor dumneavoastera cu profesionalism, punctualitate, responsabilitate si va ofera consultanta de specialitate gratuita.

Bucuresti Importator
 • Compania Ultra Divers se ocupa cu importul Fibrei de polipropilena, pardoseli suprainaltate si lucrari de finisare. Mai multe servicii puteti urmari pe pagina noastra web www.ultradivers.ro Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Bucuresti Importator
 • Firma Venex cu punct de lucru in Cluj Napoca, are ca obiect de activitate principal finisajele exterioare de calitate vest europeana: - Termoizolatie exterioara cu: Caramida Aplicata (arsa in cuptor) pe Polistiren Extrudat special pentru placare si rostuirea fatadelor cu material care nu pateaza caramida. Capitalul firmei este mixt, belgiano-roman. Firma aplica in totalitate standardele de calitate si executie a placarilor exterioare specifice tarilor vest europene. Mixul dintre management si executie dobandite in Belgia, Olanda, Spania, Italia, Romania, de catre colectivul firmei reprezinta cartea de vizita a proiectelor realizate. CORE BUSINESS VENEX Clientul este centrul activitatii noastre Respectul pentru deontologia de business Raport optim Calitate si Pret, Corectitudine, Seriozitate si Incredere Termen de predare inaintea termenului fixat. Site: www.venex.ro Email: office@venex.ro

Cluj Napoca Importator
 • Suntem o firma producatoare de lemn stratificat, situata in inima Ardealului, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Producem la comanda elemente stratificate din molid si stejar, utilizate indeosebi in industria mobilei si pentru fabricarea usilor si a ferestrelor cu geam termoizolant. Dorim sa venim in atentia dumneavoastra cu produsele noastre, care pot fi concepute dupa gustul si specificatiile fiecarui colaborator. Astfel va putem oferi diferite clase de stejar sau molid.

Blaj Producator
 • SC Vankpro Emarket SRL comercializeaza o gama larga de produse lemnoase, lemn rotund cojit si necojit, cherestea rasinoase, grizi rasinoase, grinzi stratificate. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. SC Vankpro Emarket SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Balan Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Elcomet 2000 S.A este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de subansamble pentru case(ferme, grinzi profilate), mobilier de gradina, garaje lemn, grinzi stratificate din lemn. Compania are un efectiv de 40 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Elcomet 2000 S.A. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Suntem o firma din Botosani cu experienta de peste 15 ani in prelucrarea lemnului in care am prelucrat peste 100000 mc de bustean pentru piata interna si Europa de vest. Produsele noastre sunt sortate pe clase de calitate, de acea clientii nostri sunt multumiti.

Botosani Producator
 • Compania actioneaza pe piata materialelor de constructii in zona de sud a judetelor Dolj si Olt fiind lder de piata pe acest segment. De asemenea mai detine un show room de mobila si un magazin de produse electrocasnice.

Dabuleni Distribuitor
 • Firma noastra va poate construi orice tip de terasa lemn, foisoare, pergole, garaje, saune, acoperisuri. Seriozitate si profesionalism peste 25 de ani in domeniul lemnului. Folosim lemn tripustratificat, facut in fabrica sau lemn brut, materiale de cea mai buna calitate, tratate, finisate lux, lacuri si ceara hidrofoba. Venim in intampinarea clientului prin consultanta, sugestii, deplasare la fata locului pt.masuratori, contract, programare, facturare. Descoperiti cu noi frumusetea lemnului bine lucrat.

Roman Servicii
 • Europeleti Timber Srl este producator si este angajat in comercializarea in comert international a produselor din lemn eco-combustibil. Vindem - paleti din lemn (EPAL), pelete din lemn, brichete. Exportam produsele in principal in Italia si Spania. Produsele de inalta calitate si personalul dedicat sunt fundamentul succesului nostru. Ne straduim in mod constant sa depasim constrangerile noastre de a oferi cele mai bune servicii.

Sat Malini Com. Malini Producator
 • Bine ati venit suntem la dispozitia dumneavostra. Firma Kingbau-Bedachungen Cu sediul principal: 547410 Vorosmarty Mihaly 7 Miercurea Nirajului   CUI.44127082 Suntem firma autorizata in domeniul vanzari materiale de constructii si servicii: Vindem, livram, montam materiale pentru toate tipurile de acoperisuri, sarpante si invelitori la constructii civile si industriale. Dispunem de personal calificat, agenti de vanzari de top, echipa de constructori de acoperisuri cu experienta si vechime in domeniu, oferim calitate,seriozitate si profesionalism. Vindem & oferim urmatoarele produse, materiale si servicii: Tigla-Metalica cu renume (Lindab, Bilka, Gerard, Rukki, Wetterbest, Megaprofil) o gama larga de dimensiuni, culori si grosime cu toate accesorile necesare. Tigla-Ceramica high-quality toate caracteristicile disponibile pe piata interna si externa. Sisteme pluviale cu o gama larga de culori si grosime, materiale de cea mai buna calitate oferita de catre producatori, recunoscuti international.(ThyssenKrupp) Tigla-Metalica de 0,4 - 0,6 mm pretul se situeaza intre 50 - 120 ron/mp in functie de producatori,model,culoare si grosime. Tigla-Ceramica de calitate superioara preturile incepand de la 100-200 ron/mp in functie de modelul ales de dumneavostra. (Tondach,Creaton,Bramac, Sicerom,Roben, Mediteran, Nelskamp, Nibra, Solzi) Tabla cutata cu sau fara folie anticondens grosime 0,4 mm pana 0,8 mm pretul este intre 50 si 100 ron/mp in functie de model si grosime, cu folie anticondens pretul este cu 20% mai scump. Ferestre de mansarda la dimensiunea ceruta de client la cele mai bune preturi. (Velux, Rotto, Fakro) Montaj Tigla-Metalica din materialul nostru sau al clientului pretul este intre 40 si 60 ron/mp in functie de complexitatea acoperisului. Manopera Tigla-Ceramica pret este intre 50 si 100 ron/mp in functie de complexitatea acoperisului. Montaj fereastra de mansarda pretul incepand de la pretul de 500 Ron/buc dimensiunea (Standard 55x78 cm) Montaj sistemul pluvial semirotund pret intre 20 si 50 ron/ml in functie de inaltime si complexitate. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactatii. Mobil: +40743 372 089 Sau sa ne trimiteti necesarul de materiale la adresa de Email & WhatsApp. WhatsApp+40743 372 089 Oferim certificat de calitate si garantie atat pentru materialele cumparate de la noi,cat si pentru manopera executata de catre firma noastra. Va multumim pentru solicitarea serviciilor noastre.

Miercurea Nirajului Servicii
 • Marasig Wood Production executa case pe structura de lemn in diferite variante constructive. Construirea caselor din lemn in fabrica noastra permite fabricare lor cu precizie intr-un mediu controlat, urmand sisteme stricte de management al calitatii , cu parametri stricti de la proiectare pana la instalare astfel puteti fi siguri de o constructie de calitate. Cu o abordare entuziasta a lucrarilor de proiectare, toate proiectele gasesc un echilibru intre necesitate, eleganta si economie, cu un accent ferm pe practicile constructiei. Avantajele principale ale acestor tipuri de constructii rezulta din durata scazuta a termenului de executie astfel permitandu-se termene reduse de livrare a caselor din lemn si lipsa grjilor de a avea echipe de constructori timp indelungat pe proprietatile dumneavoastra.

Sighetu Marmatiei Producator